| Teraz jest Cz, 29 sty 2026, 18:07 |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
GJ/GL vs. Passat B8
Moderatorzy: popielasty, gzesiolek
|
Strona 5 z 7 |
[ Posty: 190 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna strona |
| Drukuj | Poprzedni | Następny | ||||||
| Autor | Wiadomość | ||||
|---|---|---|---|---|---|
| mariuszzar |
|
||||
Posty: 192 Rok produkcji: 2015 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: MT Wersja: SkyPassion Region: lubelski |
|
||||
| |
|||||
| crow |
|
|||||
Posty: 1952 Rok produkcji: inny Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: AT Wersja: - Region: zagranica |
|
|||||
| |
||||||
| BigCactus |
|
|||||
Posty: 465 Rok produkcji: 2014 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: MT Wersja: SkyEnergy Region: dolnośląski |
|
|||||
| |
||||||
| crow |
|
|||||
Posty: 1952 Rok produkcji: inny Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: AT Wersja: - Region: zagranica |
|
|||||
| |
||||||
| mlodziec |
|
||||
Posty: 22 Rok produkcji: 2015 Generacja: III Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: AT Wersja: SkyPassion |
|
||||
| |
|||||
| slawek |
|
|||||
Posty: 2161 Rok produkcji: 2017 Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: MT Wersja: - Region: mazowiecki |
|
|||||
| |
||||||
| malagb |
|
|||||
Posty: 718 Rok produkcji: 2014 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: MT Wersja: SkyPassion Region: łódzki |
|
|||||
| |
||||||
| koliber1960 |
|
|||||
Posty: 3053 Rok produkcji: 2013 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: MT Wersja: SkyEnergy Region: wielkopolski |
|
|||||
| |
||||||
| Kruger |
|
||||
Posty: 74 Rok produkcji: 2015 Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: AT Wersja: - |
|
||||
| |
|||||
| crow |
|
|||||
|
|||||
| |
||||||
| Bartorg |
|
||||
Posty: 25 Rok produkcji: 2015 Generacja: III Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: AT Wersja: SkyPassion Region: zachodniopomorski |
|
||||
| |
|||||
| Kruger |
|
||||
Posty: 74 Rok produkcji: 2015 Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: AT Wersja: - |
|
||||
| |
|||||
| bespartyjny |
|
|||||
Posty: 1935 Rok produkcji: 2016 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: MT Wersja: SkyPassion Region: pomorski |
|
|||||
| |
||||||
|
gzesiolek moderator |
|
|||||
Posty: 2702 Rok produkcji: 2015 Generacja: III Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: AT Wersja: SkyPassion Region: małopolski |
|
|||||
| |
||||||
| bespartyjny |
|
|||||
Posty: 1935 Rok produkcji: 2016 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: MT Wersja: SkyPassion Region: pomorski |
|
|||||
| |
||||||
| Kruger |
|
||||
|
||||
| |
|||||
| crow |
|
|||||
|
|||||
| |
||||||
|
gzesiolek moderator |
|
|||||
Posty: 2702 Rok produkcji: 2015 Generacja: III Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: AT Wersja: SkyPassion Region: małopolski |
|
|||||
| |
||||||
| Pingu |
|
|||||
Posty: 819 Rok produkcji: 2016 Generacja: III Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: AT Wersja: SkyPassion Region: mazowiecki |
|
|||||
| |
||||||
|
gzesiolek moderator |
|
|||||
|
|||||
| |
||||||
| Kruger |
|
||||
|
||||
| |
|||||
|
gzesiolek moderator |
|
|||||
|
|||||
| |
||||||
| crow |
|
|||||
|
|||||
| |
||||||
| Andrzejsr |
|
|||||
Posty: 2218 Rok produkcji: 2015 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: AT Wersja: SkyMotion Region: podkarpacki |
|
|||||
| |
||||||
| Bartorg |
|
||||
Posty: 25 Rok produkcji: 2015 Generacja: III Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: AT Wersja: SkyPassion Region: zachodniopomorski |
|
||||
| |
|||||
| Pingu |
|
|||||
Posty: 819 Rok produkcji: 2016 Generacja: III Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: AT Wersja: SkyPassion Region: mazowiecki |
|
|||||
| |
||||||
| Matarez |
|
|||||
|
|
|||||
| |
||||||
| tatahani |
|
|||||
Posty: 941 Rok produkcji: 2014 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: MT Wersja: SkyPassion Region: opolski |
|
|||||
| |
||||||
| koliber1960 |
|
|||||
Posty: 3053 Rok produkcji: 2013 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: MT Wersja: SkyEnergy Region: wielkopolski |
|
|||||
| |
||||||
|
gzesiolek moderator |
|
|||||
|
|||||
| |
||||||
|
Strona 5 z 7 |
[ Posty: 190 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna strona |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |