Teraz jest Cz, 29 sty 2026, 22:16

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość

administrator
PostNapisane: N, 26 sty 2014, 21:29 
Weteran
Od: 20.05.2013
Rok produkcji: 2018
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: dolnośląski
Proponuję umieszczać w tym wątku wszelkie zgłoszenia wysyłane bezpośrednio do MMPOL odnośnie uwag do GJ, jeżeli się zgadzacie z tym co ja zgłosiłem do wysyłajcie to do nich - będzie więcej zgłoszeń to zareagują.
ASO - mi powiedziało, że mogą jedynie usuwać usterki itp. uwagi odnośnie działania systemów należy zgłaszać bezpośrednio na adres: mmpol-kontakt@mazdaeur.com

Moja lista uwag co do funkcjonalności:

1. Konieczność każdorazowego włączania przyciskiem czujników parkowania (przód) przy małej prędkości np. przy parkowaniu przodem, wystarczyłoby włączenie sygnalizacji dźwiękowej bez włączenia grafiki na wyświetlaczu - w GH wspomniane czujniki włączały się same, w GJ muszę o tym pamiętać lub na chwilę włączać bieg wsteczny.

2. Radio moduł obsługi USB - każdorazowe odtwarzanie od początku pierwszego utworu przy każdym wyłączeniu/włączeniu radia. Funkcja shuffle układa kolejność za każdym razem tak samo. W przypadku modułu obsługi CD nie ma powyższych problemów. Odtwarzanie zaczyna się zawsze w momencie, kiedy skończyło przed wyłączeniu zasilania radia. W Mazdzie 3 BM - obsługa USB działa poprawnie, w GJ powinno być tak samo.

3. Obsługa szyb zdalnie z pilota - brak możliwości podnoszenia i opuszczania wszystkich zdalnie z pilota - w GH jest taka funkcjonalność. Nie mogę zrozumieć dlaczego w GJ tego nie ma. W sytuacji, gdy samochód jest nagrzany od słońca przy wysokiej temperaturze nie da się przewietrzyć wnętrza bez otwarcia drzwi i włączenia zapłonu.

4. Radio moduł obsługi Bluetooth - w celu wyświetlania nazwy dzwoniącego kontakty w telefonie muszą być pozbawione numeru kierunkowego Polski (+48) - jeżeli wyjedziemy za granicę to w jaki sposób możemy zadzwonić na numer w Polsce, gdy kontakty są bez +48?

5. Radio - brak możliwości pozostawienia włączonego radia w sytuacji, gdy chcemy wyłączyć tylko silnik, bo będziemy przybywać w samochodzie przez jakiś czas. Jedyne rozwiązanie to naciśnięcie ponowe przycisku Start/Stop - jeżeli mamy wersję z automatyczną skrzynią biegów, należy wyłączyć silnik z dźwignią biegów ustawioną na pozycję N i radio się nie wyłączy. Przy skrzyni manualnej, takiej jak posiadam, ten sposób nie działa. Za każdym razem jestem zmuszony do naciśnięcia przycisku Start/Stop bez wciśniętego pedału sprzęgła.

6. Radio - gdy jest włączone przyciskiem Start/Stop po 25 minutach pracy jest automatyczne wyłączane. Jeżeli słucham muzyki z USB to za każdym razem, gdy radio zostanie automatycznie wyłączone, a ja jestem zmuszony do włączenia go ponownie i ręczne ustawienie na utworze, na którym skończyło się odtwarzanie. Wystarczyłaby opcja w Setup'ie, która dawałaby mozliwość ustawienia czasu po jakim radio ma się wyłaczać np. 10, 30, 60. 120 minut, tak jak jest to w przypadku oświetlenia wnętrza.

Zgłoszenia do ASO (do wiadomości MMPOL):

1. Szum od lusterka bocznego lewa strona dochodzący przez uszczelki szyby kierowcy, pojawia się od prędkości 80 km/h. Z prawej strony ten szum nie występuje, na prawym fotelu słychać szum z lewej strony.

2. Wyłączanie wyświetlacza od biegów (w tarczy obrotomierza), dzieje się to sporadycznie (przeważnie po zadziałaniu systemu i-Stop). Jeżeli taka sytuacja wystąpi, włączenie wyświetlacza nastąpi jedynie po wyłączeniu i włączeniu zapłonu. Nie ma reguły i sposobu na wywołanie tego błędu.

PostNapisane: Wt, 28 sty 2014, 11:47 
Fanatyk
Od: 19.07.2013
Rok produkcji: 2017
Region: wielkopolski
Ja również wysłałem maila w mmpol - zobaczymy jaka będzie odpowiedź.

Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
PostNapisane: Pt, 31 sty 2014, 12:46 
Fanatyk
Wysłałem maila do MMPOL. Skopiowałem pytania tombiena:

Cytuj:
Mam kilka uwag i chciałbym uzyskać informacje czy poniższe błędy zostaną poprawione np. aktualizacja oprogramowania:

1. Radio moduł obsługi USB - każdorazowe odtwarzanie od początku pierwszego utworu przy każdym wyłączeniu/włączeniu radia. Funkcja shuffle układa kolejność za każdym razem tak samo. W przypadku modułu obsługi CD nie ma powyższych problemów. Odtwarzanie zaczyna się zawsze w momencie, kiedy skończyło przed wyłączeniu zasilania radia. W Mazdzie 3 BM - obsługa USB działa poprawnie, w GJ powinno być tak samo.

2. Obsługa szyb zdalnie z pilota - brak możliwości podnoszenia i opuszczania wszystkich zdalnie z pilota - w GH jest taka funkcjonalność.

Nie mogę zrozumieć dlaczego w GJ tego nie ma. W sytuacji, gdy samochód jest nagrzany od słońca przy wysokiej temperaturze nie da się przewietrzyć wnętrza bez otwarcia drzwi i włączenia zapłonu.

3. Radio moduł obsługi Bluetooth - w celu wyświetlania nazwy dzwoniącego kontakty w telefonie muszą być pozbawione numeru kierunkowego Polski (+48) - jeżeli wyjedziemy za granicę to w jaki sposób możemy zadzwonić na numer w Polsce, gdy kontakty są bez +48?

Dodatkowo proszę o informacje czy zostanie coś zrobione w kwestii wyraźnego szumu pojawiającego sie w kabinie przy prędkościach większych niż 80 km/h? NIe wiem czy to kwestia kiepskich uszczelek, cienkich szyb bocznych, braku wyciszenia drzwi i nadkoli czy czegoś innego.

Taką dziś dostałem odpowiedź:

Cytuj:
Odpowiadając na przesłaną wiadomość odniosę się do po kolei do poruszonych kwestii:
- uwagi dotyczące radio modułu obsługi USB zgłoszone zostały do producenta,
- obsługa szyb zdalnie z pilota („brak możliwości podnoszenia i opuszczania wszystkich zdalnie z pilota”) - jest to celowe działanie producenta, były przypadki niezamierzonego pozostawiania samochodów z otwartymi oknami, jeżeli po zamknięciu samochodu, ale przed oddaleniem się od niego użytkownik naciskał np. w kieszeni na przyciski pilota.
- radio moduł obsługi Bluetooth - jeżeli kontakt w telefonie ma wpisany znak „+” przed prefiksem kierunkowym kraju, to nazwa tego kontaktu wyświetla się prawidłowo na centralnym wyświetlaczu, natomiast wybierany numer pokazuje się bez znaku „+”
- sprawa szumu podczas jazdy z większą prędkością została przekazana do producenta.

A więc nic szczególnego nie napisali. Dodatkowo myślę, że z tym + przy kontakcie nie mają racji ponieważ wszystkie moje kontakty w telefonie mają +. Za jakiś czas odpiszę na maila z pytaniem co im odpowiedziała centrala :)

PostNapisane: Pt, 31 sty 2014, 15:39 
Ja wysłałem przed wczoraj taką listę pytań ( też posiłkowałem się pytaniami kol. tombiena :wink: ):

- brak polskiego menu w obsłudze nawigacji TomTom
- dość duże szumu powietrza przy większych prędkościach, spowodowane najprawdopodobniej uszczelkami w drzwiach
- obsługa szyb zdalnie z pilota - brak możliwości podnoszenia i opuszczania wszystkich zdalnie z pilota - w GH jest taka funkcjonalność. Nie mogę zrozumieć dlaczego w GJ tego nie ma. W sytuacji, gdy samochód jest nagrzany od słońca przy wysokiej temperaturze nie da się przewietrzyć wnętrza bez otwarcia drzwi i włączenia zapłonu.
- radio moduł obsługi USB - każdorazowe odtwarzanie od początku pierwszego utworu przy każdym wyłączeniu/włączeniu radia. Funkcja shuffle układa kolejność za każdym razem tak samo. W przypadku modułu obsługi CD nie ma powyższych problemów. Odtwarzanie zaczyna się zawsze w momencie, kiedy skończyło przed wyłączeniu zasilania radia. W Mazdzie 3 BM - obsługa USB działa poprawnie, w GJ powinno być tak samo.
- radio moduł obsługi Bluetooth - w celu wyświetlania nazwy dzwoniącego kontakty w telefonie muszą być pozbawione numeru kierunkowego Polski (+48) - jeżeli wyjedziemy za granicę to w jaki sposób możemy zadzwonić na numer w Polsce, gdy kontakty są bez +48?
- radio - brak możliwości pozostawienia włączonego radia w sytuacji, gdy chcemy wyłączyć tylko silnik, bo będziemy przybywać w samochodzie przez jakiś czas. Jedyne rozwiązanie to naciśnięcie ponowe przycisku Start/Stop - jeżeli mamy wersję z automatyczną skrzynią biegów, należy wyłączyć silnik z dźwignią biegów ustawioną na pozycję N i radio się nie wyłączy. Przy skrzyni manualnej, takiej jak posiadam, ten sposób nie działa. Za każdym razem jestem zmuszony do naciśnięcia przycisku Start/Stop bez wciśniętego pedału sprzęgła.

Dzisiaj otrzymałem odpowiedź od MMPOL:

Szanowny Panie,
Odpowiadając na przesłaną wiadomość odniosę się do po kolei do poruszonych kwestii:
- sugestia wprowadzenia języka polskiego do nawigacji TomTom została przekazana do producenta, ale w najbliższym czasie nie przewidujemy zmiany w tym zakresie,
- sprawa szumu podczas jazdy z większą prędkością również została przekazana do producenta,
- obsługa szyb zdalnie z pilota („brak możliwości podnoszenia i opuszczania wszystkich zdalnie z pilota”) - jest to celowe działanie producenta, były przypadki niezamierzonego pozostawiania samochodów z otwartymi oknami, jeżeli po zamknięciu samochodu, ale przed oddaleniem się od niego użytkownik naciskał np. w kieszeni na przyciski pilota.
- radio moduł obsługi Bluetooth - jeżeli kontakt w telefonie ma wpisany znak „+” przed prefiksem kierunkowym kraju, to nazwa tego kontaktu wyświetla się prawidłowo na centralnym wyświetlaczu, natomiast wybierany numer pokazuje się bez znaku „+”
- radio- proszę spróbować metodę opisaną w Instrukcji Obsługi na str. 4-9 „Awaryjne wyłączanie silnika” np. przy działającym silniku dwukrotnie szybko nacisnąć przycisk Start/Stop i odczekać około 5 sek. radio powinno zacząć działać.

ad.1 - nie planują na razie żadnych zmian w zakresie j. polskiego :/
resztę znam.... :|

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: Pt, 31 sty 2014, 16:08 
Fanatyk
Widzę, że tak samo odpisują. Dobrze, dobrze - za jakiś czas uderzymy do nich ponownie z pytaniem co producent zamierza zrobić z tymi problemami. Ja zapomniałem napisać o automatycznym składaniu lusterek po zgaszeniu auta. Dodam to przy kolejnym mailu za jakieś 2 tygodnie.

Pytanie mam: czy ktoś jeszcze zgłaszał mailowo coś do MMPOLu i dostałe odpowiedź? Prosiłbym aby każdy właściciel GJtki tak zrobił. Podaję adres na jaki trzeba wysłać zgłoszenie: mmpol-kontakt@mazdaeur.com

Im więcej maili tym szybciej coś z tym zrobią. Problemy skopiujcie z tego wątku i wyślijcie jak leci + to co Was dodatkowo denerwuje :)

administrator
PostNapisane: Pt, 31 sty 2014, 17:36 
Weteran
A mi jeszcze nie odpisali! :@

Wysłane z mojego ST27i przy użyciu Tapatalka

PostNapisane: Pt, 31 sty 2014, 17:54 
Stary wyjadacz
Od: 20.09.2013
Rok produkcji: 2013
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Ja jeszcze nie wiem co mi przeszkadza :) ale na pewno napiszę Wasze punkty, przynajmniej te dla AT

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

JESTEM UBEZPIECZONY W D.A.S.

Obrazek

PostNapisane: Pt, 31 sty 2014, 18:56 
Prawie fanatyk
Od: 04.04.2013
Rok produkcji: 2016
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Region: pomorski
, a występują u ciebie :?: :|

PostNapisane: Pt, 31 sty 2014, 19:12 
Stary wyjadacz
Jeszcze nie wiem ale trzeba wspomóc kolegów :)

Obrazek

PostNapisane: Pt, 31 sty 2014, 19:37 
Fanatyk
Dobrze by było gdyby problemy u szymka nie występowały. Świadczyło by to o tym, że przynajmniej ma nowszą wersje softu. Ale w takim przypadku MMPOL by inaczej odpowiedziało i kazało stawić się w ASO w celu wgranie nowego softu do Mazdy.

Śmiem twierdzić, że auto szymka technicznie i programowo nie będzie się różniło od aut kupionych pół roku temu. Jeszcze niech tylko sprawdzi jak z szumami :)

PostNapisane: Pt, 31 sty 2014, 21:17 
Stary wyjadacz
ZibiX, możesz pisać do mnie bezpośrednio, jestem tutaj ;)
Sprawdzę na pewno

Sent from my iPad using Tapatalk

Obrazek

PostNapisane: Pt, 31 sty 2014, 22:03 
Fanatyk
Pisałem tak odpowiadając bespartyjnemu. Faktycznie dziwnie wyszło :)

PostNapisane: So, 1 lut 2014, 15:47 
Adept
Od: 01.02.2014
Rok produkcji: 2023
Wersja: Exclusive
Region: śląski
We wrześniu zeszłego roku otwarłem podobny wątek na innym forum:
Cenzura
Wysłałem do MMPOLmaila (oraz złożyłem papier w ASO z potwierdzeniem daty) z następującymi problemami:
Cenzura

W skrócie:
1) Regulacja jasności panela HMI w nocy jest nie wystarczająca - o zmierzchu i świcie na nawigacji mało co widać. Wyłączanie pokrętłem nie jest satysfakcjonującym rozwiązaniem.
2) Czujnik deszczu praktycznie nie działa - w przypadku słabego deszczu między największą a najmniejsza czułością jest tylko symboliczna różnica Jak się rozpada porządnie to jest trochę lepiej.
3) Obsługa usb - opisywany wcześniej problem z startowaniem zawsze od pierwszego utworu. Brak możliwości przeglądania zawartości po katalogach.
4) nie działające funkcje live - to już jest dyskryminacja części odbiorców - ,mam nadzieje że moduł jest w pełni funkcjonalny i jak TOM TOM odblokuje polskę to po wykupieniu subskrypcji będzie działało.
5) konstrukcja schowka w tunelu - po zamknięciu pojawia się dziura przez która drobne rzeczy mogą zaginać bezpowrotnie

Od tego czsu doszły nowe problemy:
6) Trzeszczące obicia drzwi przy częstotliwości sygnału audio od ok 60 do 95 HZ. Problem pojawia się też przy przyśpieszaniu z wyłączonym radiem . przy obrotach silnika ok 1800 do 2200 jest ten sam efekt. Wykończenie drzwi wpada w rezonans. Używając aplikacji SoundForm na Androidzie można to łatwo sprawdzić i zademonstrować w ASO - 100 % powtarzalność jak problem istnieje.
7) Słaby wzmacniacz radia - nawet mocne stacje szumią lub na jednym ustawieniu przełącza się miedzy dwoma różnymi stacjami
8) RVM sygnalizuje nie działanie - Pomaga wyłączenie i włączenie "zapłonu". Szczegóły:
Cenzura
9) Błąd w instrukcji dotyczący okresów miedzy przeglądami. ASO twierdzi , że jest co 20 000 a w instrukcji dla Europy mam co 15 000. Ponieważ obowiązują mnie zapisy na papierze a nie na słowo wiec w zeszłym tygodniu dostałem erratę ( podbitą przez ASO) do mojej instrukcji gdzie mam już poprawione przeglądy co 20 000.
10) Prosiłem również o dosłanie tabeli zmian biegów w górę i w dół w zależności od prędkości . Dla skrzyni automatycznej dla trybu manualnego znajduje sie to w instrukcji - dla skrzyni manualnej tego brak. Czekam już na to 8 miesięcy

W mojej mazdzie już naprawiono/ wymieniono na gwarancji:
1) przetwornice I-loopa - akcja serwisowa
2) konsole z przełącznikami sterującymi podnoszeniem drzwi - nie działał przycisk dla tylnego lewego okna
3) wymieniono dodatkowa uszczelkę znajdująca się przy listwie na wysokości szyby - podwijała się i wycierała lakier na słupku
4) Wykładzina na słupku rozwarstwiała się - wymieniono obicie słupka
5) próbowano pozbyć się rezonansów w przednich drzwiach - prawe już są przyzwoite ale lewe dalej brzęczą.
6) Przez jakiś czas szwankował czujnik otwarcia tylnych drzwi Skutkowało to nieoświecaniem się lampki oraz mogłem "zamknąć" samochód z otwartymi drzwiami
Nie wiem co z tym zrobiono ale przy oddawaniu auta zademonstrowałem o co chodzi a przy odbiorze poinformowano mnie że mechanik niczego nie stwierdził Normalnie samo sie naprawiło...
7) Wyregulowano wysokość świecenia świateł mijania

Poprzednia MAZDA 6 SkyPassion z 2012 (RM 2013) nieporównywalnie lepsza od obecnej :(

Ostatnio edytowano Pt, 28 mar 2014, 20:31 przez Michał, łącznie edytowano 1 raz
Zakaz umieszczania reklam/SEO/SPAM.

PostNapisane: N, 2 lut 2014, 20:36 
Wtajemniczony
Od: 01.02.2014
Ja w moim przypadku zglosilbym jeszcze problem typu po otwarciu jakich kolwiek dzrwi pojwia sie napis key not found pomimo iz kluczyki nie ruszane leża w miejscu koło lewarka zmiany biegów.
Co prawda nie wyłącza silnika ani nic tego podobnego, ale czerwony napis denerwuje mimo wszystko, wy też tak macie?

PostNapisane: Wt, 4 lut 2014, 08:19 
Stały bywalec
Od: 05.11.2013
Chyba trzeba ich bombardować, również wysłałem listę "życzeń", to co mi nie odpowiada:

1. Radio moduł obsługi USB - każdorazowe odtwarzanie od początku pierwszego utworu przy każdym wyłączeniu/włączeniu radia. Funkcja shuffle układa kolejność za każdym razem tak samo. W przypadku modułu obsługi CD nie ma powyższych problemów. Odtwarzanie zaczyna się zawsze w momencie, kiedy skończyło przed wyłączeniu zasilania radia.
2. Obsługa szyb zdalnie z pilota - brak możliwości podnoszenia i opuszczania wszystkich zdalnie z pilota. W sytuacji, gdy samochód jest nagrzany od słońca przy wysokiej temperaturze nie da się przewietrzyć wnętrza bez otwarcia drzwi i włączenia zapłonu.
3. Radio - gdy jest włączone przyciskiem Start/Stop po 25 minutach pracy jest automatyczne wyłączane. Jeżeli słucham muzyki z USB to za każdym razem, gdy radio zostanie automatycznie wyłączone, a ja jestem zmuszony do włączenia go ponownie i ręczne ustawienie na utworze, na którym skończyło się odtwarzanie. Wystarczyłaby opcja w Setup'ie, która dawałaby możliwość ustawienia czasu po jakim radio ma się wyłączać np. 10, 30, 60. 120 minut.
4. Szum od lusterka bocznego lewa strona dochodzący przez uszczelki szyby kierowcy, pojawia się od prędkości 80 km/h. Z prawej strony ten szum nie występuje, na prawym fotelu słychać szum z lewej strony.
5. Źle dociskające uszczelki w oknach przednich, nie usuwają pary z szyb po ich opuszczeniu.
6. Brak polskiego menu w obsłudze nawigacji TomTom, oraz brak usługi LIVE w Polsce.
7. Czujnik deszczu praktycznie nie działa - w przypadku słabego deszczu między największą a najmniejsza czułością jest tylko symboliczna różnica Jak się rozpada porządnie to jest trochę lepiej.
8. Wyłączanie wyświetlacza od biegów (w tarczy obrotomierza), dzieje się to po uruchomieniu systemu i-Stop. Jeżeli taka sytuacja wystąpi, włączenie wyświetlacza nastąpi jedynie po wyłączeniu i włączeniu zapłonu.

PostNapisane: Pn, 10 lut 2014, 15:55 
Stały bywalec
Odpowiedź od MMPOL:

"Szanowny Panie
Dziękujemy za przesłane uwagi.
Oczywiście przekażemy wszystkie sugestie do producenta samochodów marki Mazda.
Odnosząc się natomiast do niektórych opisywanych usterek, zalecamy w celu weryfikacji wizytę w ASO Mazdy.

Z wyrazami szacunku,"

PostNapisane: Wt, 11 lut 2014, 14:42 
Amator
Od: 16.09.2013
Rok produkcji: 2012
Wersja: SkyEnergy
Poniżej moja korespondencja z MMPOL :wink:

Mam kilka uwag i chciałbym uzyskać informacje czy poniższe usterki i błędy zostaną poprawione:

1. Radio moduł obsługi USB - każdorazowe odtwarzanie od początku pierwszego utworu przy każdym wyłączeniu/włączeniu radia. Funkcja shuffle układa kolejność za każdym razem tak samo.
2. Radio moduł obsługi Bluetooth - w celu wyświetlania nazwy dzwoniącego kontakty w telefonie muszą być pozbawione numeru kierunkowego Polski (+48) - jeżeli wyjedziemy za granicę to w jaki sposób możemy zadzwonić na numer w Polsce, gdy kontakty są bez +48?
3. Proszę o informacje kiedy zostanie coś zrobione w kwestii wyraźnego szumu pojawiającego sie w kabinie przy prędkościach większych niż 80 km/h? NIe wiem czy to kwestia kiepskich uszczelek, cienkich szyb bocznych, braku wyciszenia drzwi i nadkoli czy czegoś innego. ASO twierdzi, że te typy tak mają. PROSZE O NAPRAWIENIE USTERKI!
4. Brak polskiego menu w obsłudze nawigacji TomTom oraz brak usługi LIVE

Odpowiedź MMPOL

Odpowiadając na przesłaną wiadomość odniosę się po kolei do poruszonych przez Pana kwestii:

- sprawa szumu podczas jazdy z większą prędkością również została przekazana do producenta,
- sugestia wprowadzenia języka polskiego do nawigacji TomTom została przekazana do producenta, ale w najbliższym czasie nie przewidujemy zmiany w tym zakresie,
- usługa LIVE- niestety korzystanie z usługi LIVE nie jest możliwe na terenie Polski.
Sprzedawcy są zobowiązani do informowania klientów o tym, że usługa LIVE jest niedostępna w Polsce. Pozostałe kraje, w których usługa jest niedostępna to: Albania, Andora, Austria, Białoruś, Bośnia i Hercegowina, Bułgaria, Wyspy Kanaryjskie, Chorwacja, Czechy, Dania, Estonia, Finlandia, Gruzja, Grecja, Węgry, Islandia, Łotwa, Lichtenstein, Macedonia, Malta, Mołdawia, Czarnogóra, Norwegia, Rumunia, Rosja, Serbia, Słowacja, Szwecja, Szwajcaria, Turcja, Ukraina.

PostNapisane: Wt, 11 lut 2014, 16:01 
krisek napisał(a):
Pozostałe kraje, w których usługa jest niedostępna to: m.in. Austria,

czyli nie aktywuję usługi LIVE będąc w marcu na nartach w AT ? ;((

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: Wt, 11 lut 2014, 22:20 
Stały bywalec
Matarez jedź przez Niemcy i bedzie :)

PostNapisane: Wt, 11 lut 2014, 22:57 
trochę mi nie po drodze :roll: jakieś 300 km... :/

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: Wt, 11 lut 2014, 23:03 
Stały bywalec
Koszta paliwa 100zł, usługa LIVE bezcenne :-P

PostNapisane: Wt, 11 lut 2014, 23:04 
Prawie fanatyk
Od: 04.04.2013
Rok produkcji: 2016
Region: pomorski
+ 3 do 4 godzin jazdy :(

PostNapisane: Wt, 11 lut 2014, 23:12 
jadę ze znajomymi to ich nie będę przez pół Europy do Austrii ciągał.... :wink:

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: Wt, 11 lut 2014, 23:12 
Stary wyjadacz
Ja zaktywuję we Włoszech, specjalnie przejadę się na za granicę :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Obrazek

PostNapisane: Wt, 11 lut 2014, 23:20 
z Saalbach do IT też trochę daleko ale jak będę wracał to przejadę się kawałek przez DE i też aktywuję... :wink:

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: Wt, 11 lut 2014, 23:32 
Prawie fanatyk
Od: 16.09.2013
tez musze sie zmobilizowac i napisac swoje żale do MMpol

PostNapisane: Śr, 12 lut 2014, 09:17 
Fanatyk
slawek po prostu skopiuj co wszyscy piszą i wyślij maila. 1 minuta roboty a wiadomo, że im więcej zgłoszeń tym większa szansa, że cokolwiek zrobią.

Ja w przyszłym tygodniu uderzam z kolejnym mailem. Skoro odpisali mi, że dowiedzą się u producenta to powinni już dostać jakąś odpowiedź :)

administrator
PostNapisane: Śr, 12 lut 2014, 17:00 
Weteran
Ja wysłałem już drugiego maila bo jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi na pierwszego z 26.01!

PostNapisane: Śr, 12 lut 2014, 18:20 
Stary wyjadacz
A nie piszecie o braku podświetlenia klawiszy w drzwiach?

Obrazek

administrator
PostNapisane: Śr, 12 lut 2014, 19:36 
Weteran
Jak Tobie się to nie podoba to napisz :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1