| Teraz jest Pt, 30 sty 2026, 13:53 |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
Wymiana płynu hamulcowego
Moderator: fabek
|
Strona 4 z 4 |
[ Posty: 100 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4 |
| Drukuj | Poprzedni | Następny | ||||||
| Autor | Wiadomość | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Lucasbadboy |
|
|||||
Posty: 2722 Rok produkcji: 2009 Generacja: II Silnik: 2.2 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Wersja: Sport Region: śląski |
|
|||||
|
dejwid moderator |
|
|||||
Posty: 2310 Rok produkcji: inny Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: AT Wersja: - LPG: Tak Region: śląski |
|
|||||
| Lucasbadboy |
|
|||||
Posty: 2722 Rok produkcji: 2009 Generacja: II Silnik: 2.2 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Wersja: Sport Region: śląski |
|
|||||
| jdman93 |
|
|||||
Posty: 573 Rok produkcji: 2008 Generacja: II Silnik: 2.0 MZR (Pb) Skrzynia: MT Wersja: Exclusive LPG: Tak Region: śląski |
|
|||||
| piotrmocko |
|
|||||
Posty: 683 Rok produkcji: 2022 Generacja: III Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: AT Wersja: SkyDream Region: małopolski |
|
|||||
| Chris740 |
|
||||
Posty: 85 Rok produkcji: 2010 Generacja: II Silnik: 2.0 DISI (Pb) Skrzynia: MT Wersja: Sport Region: podlaski |
|
||||
| romex9 |
|
||||
Posty: 7 Rok produkcji: 2009 Generacja: II Silnik: 2.0 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Wersja: Exclusive Region: dolnośląski |
|
||||
| piotrmocko |
|
|||||
Posty: 683 Rok produkcji: 2022 Generacja: III Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: AT Wersja: SkyDream Region: małopolski |
|
|||||
| romex9 |
|
||||
Posty: 7 Rok produkcji: 2009 Generacja: II Silnik: 2.0 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Wersja: Exclusive Region: dolnośląski |
|
||||
|
Strona 4 z 4 |
[ Posty: 100 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4 |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |