Teraz jest Pt, 4 gru 2020, 08:46

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: So, 17 paź 2020, 18:41 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.02.2020
Posty: 8
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: śląski
Panowie i Panie. Jak wam się sprawuje to radyjko ? Zastanawiam się nad kupnem i szukam jakiś opinii. Pozdrawiam


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 29 paź 2020, 21:37 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 81
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
Używam radia od roku, więc już co nieco mogę na jego temat powiedzieć(najmocniejsza wersja ze wsparciem Bose). Więc powiem krótko. Bez niego jak bez ręki. Czytelne, szybkie, wydajne. Kamera 3D działa bardzo dobrze po drobnych modyfikacjach(mam ją prawie na środku klapy - kombi - i oświetlenie LED tablic, które uzupełnia niedobór światła wstecznego). Gra prawidłowo, uruchamia się natychmiastowo, żadnych problemów z softem. Jako że to android, to oczywiste jest raz na miesiąc przynajmniej ponowne uruchomienie dla stabilności. Navi używam Sygic - prowadzi pod same drzwi. Muzyka Aimp. Darmowy, brak reklam i masa możliwości konfiguracyjnych - PowerAmp'y i inne płatne badziewia się nie umywają.
Wcześniej miałem radio innej firmy, ale nie będę nawet porównywał, bo nie ma do czego. Przepaść ogromna. Dlatego polecam jak najbardziej, jeśli chodzi o najmocniejszą wersję, warta swojej ceny.

_________________
Nowy na ścieżce Samuraja...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 29 paź 2020, 21:57 
Amator
Offline
Od: 05.10.2019
Posty: 88
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: łódzki
Ze wszystkim się zgadzam i również polecam U mnie też niedługo będzie rok i uważam to za dobrze zainwestowane pieniądze

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 30 paź 2020, 11:36 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 22.10.2014
Posty: 1600
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: śląski
A o jakich pieniądzach rozmawiamy ??? Bo ja mam radio te z wersji sport, dotykowy ekran, jest "trochę" przestazale. Moduł Bluetooth sie zpierniczyl, wiec tak poooooowoli się zastanawiam co tu dalej robić.....

_________________
Mazda 6 GH 2.2 185km 185.000 km Egr off.
Dodatki:
Paliwo: diesel kleen, Archoil AR6900-D Max
Olej: Archoil AR9100
Mój temat: viewtopic.php?f=88&t=5043


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 30 paź 2020, 16:05 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.02.2020
Posty: 8
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: śląski
Jeśli nic się nie zmieniło to "cena 1350zł z ekranem IPS (dopłata 100zł w opcji z ekranem Qled)"


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 22 lis 2020, 19:35 
Wstydliwy
Offline
Od: 13.04.2019
Posty: 10
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: kujawsko-pomorski
Witam

Moje pytanie brzmi czy ta stacja w najmocniejszej wersji będzie kompatybilna z bose i czy będzie działał cały wyświetlacz nad nawiewami na środku deski

https://pl.aliexpress.com/item/32962931 ... web201603_

albo możecie polecić jakąś która będzie działać z tym wszystkim i będzie miała nowszego androida


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 22 lis 2020, 20:15 
Wstydliwy
Offline
Od: 03.08.2019
Posty: 9
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: śląski
mp143

Witam

Musisz zamówić wariant z Bose. Kupiłem właśnie tą do której podałeś link. Wszystko działa tak jak należy.

Zainstalowałem kamerę i jestem w 100% zadowolony z Sinosmarta 4Gb Ram i 64Gb Pamięci (BOSE) nic nie przycina, wszystko działa płynnie. Key 1, Key 2 Podłączone pod dwa różowe kabelki(Wersja po lifcie) w kostce od fabrycznego modułu bluetooth i przyciski działają. :D :D
Górny wyświetlacz działa w 100%, średnie spalanie mogę kasować, chwilowe spalanie pokazuje normalnie, info z nawiewów i temperatury działają na wyświetlaczu oraz na grafice na stacji, godzinę pokazuje normalnie oraz czas utworu z np. USB.

Skontaktuj się z lemon1990

Pozdrawiam.

_________________
ADIK <nuta>


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.