Teraz jest N, 8 lut 2026, 20:06

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4219 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 141  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt, 19 lis 2013, 00:39 
Prawie fanatyk
Od: 16.09.2013
Rok produkcji: 2017
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: mazowiecki
wlasnie odkryłem kolejną wadę naszego pięknego auta :(
czujnik temperatury zewnętrznej - działa z bardzo dużym opóźnieniem (przynajmniej w mojej GJ) po wyjeździe z garażu 17C- dopiero po ok 4 min stabilizuje się na wlasciwym poziomie 6-7C
Po zatrzymaniu się na zewnątrz 7C po 30 min postoju wracam do auta a na termometrze 12C i znow po przejechani paru km ok 3 4 min wraca do 7C
zupełnie niewiarygodny miernik
pozdr

Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
PostNapisane: Wt, 19 lis 2013, 00:44 
Stały bywalec
Od: 05.11.2013
Rok produkcji: 2013
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Wersja: SkyPassion
Samochód to nie termometr :)

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

PostNapisane: Wt, 19 lis 2013, 07:07 
Amator
Od: 05.10.2013
Region: zagranica
Sektor napisał(a):
Samochód to nie termometr :)

Niby racja. Ale teraz telefony robia zdjecia, a samochody telefonuja...

administrator
PostNapisane: Wt, 19 lis 2013, 08:40 
Weteran
Od: 20.05.2013
Rok produkcji: 2018
Skrzynia: AT
Region: dolnośląski
To problem garażowanych egzemplarzy :)

współzałożyciel forum
PostNapisane: Wt, 19 lis 2013, 10:16 
Nałogowiec
Od: 19.10.2012
Rok produkcji: 2011
Region: zagranica
Mazda chyba tak ma, w GH jest tak samo. Trzeba się przyzwyczaić.

PostNapisane: Wt, 19 lis 2013, 10:54 
Prawie fanatyk
Od: 04.04.2013
Rok produkcji: 2016
Region: pomorski
slawek napisał(a):
wlasnie odkryłem kolejną wadę naszego pięknego auta :(
czujnik temperatury zewnętrznej - działa z bardzo dużym opóźnieniem (przynajmniej w mojej GJ) po wyjeździe z garażu 17C- dopiero po ok 4 min stabilizuje się na wlasciwym poziomie 6-7C
Po zatrzymaniu się na zewnątrz 7C po 30 min postoju wracam do auta a na termometrze 12C i znow po przejechani paru km ok 3 4 min wraca do 7C
zupełnie niewiarygodny miernik
pozdr

Mam tak samo w Focusie . Termometr ma pewną zwłokę . Po powrocie do auta po 30 min wnioskuję , że od ciepła silnika w komorze temperatura podnosi się i stąd wskazania termometru ;)

PostNapisane: Wt, 19 lis 2013, 15:08 
Prawie fanatyk
Od: 16.09.2013
będę musiał przywyknąć ale dla mnie to jednak skucha :( przyzwyczajony jestem do błyskawicznej reakcji i minimalnego wpływu rozgrzanego silnika (saab 93)
i tez garażowany

PostNapisane: Wt, 19 lis 2013, 19:40 
Prawie fanatyk
Wiesz ... ja podejrzewam ... nie wiem na pewno .
To.. mała wada ... normalnie pokazuje normalnie ;) ... ruszysz i przewieje silnik .
pozdro...

PostNapisane: Wt, 19 lis 2013, 20:49 
Adept
Od: 30.08.2013
ZBANOWANY!
normalka kazdym japonczykiem tak mialem nawet sie nie zdziwilem

GJ JetBlack SDN 2,5i AT

PostNapisane: Śr, 20 lis 2013, 23:05 
Wstydliwy
Od: 20.11.2013
Rok produkcji: 2012
Dfnes, możesz mi podesłać link do tego testu z papierowym łosiem? Albo ktoś inny, bo nie mogę namierzyć :(

PostNapisane: Śr, 20 lis 2013, 23:07 
Stary wyjadacz
Od: 20.09.2013
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Mojitoja napisał(a):
Dfnes, możesz mi podesłać link do tego testu z papierowym łosiem? Albo ktoś inny, bo nie mogę namierzyć :(

Szukaj w Motomaniacu w tvnplayer.

Sorki w Automaniaku ;)

Sent from my iPad using Tapatalk

JESTEM UBEZPIECZONY W D.A.S.

Obrazek

PostNapisane: Śr, 20 lis 2013, 23:44 
Wstydliwy
Wiem, wiem, widziałam to w Automaniaku właśnie ale potrzebuje link to tego i nie mogę namierzyć

PostNapisane: Śr, 20 lis 2013, 23:47 
Stary wyjadacz
Od: 20.09.2013
Mojitoja napisał(a):
Wiem, wiem, widziałam to w Automaniaku właśnie ale potrzebuje link to tego i nie mogę namierzyć

Kręcili to w lipcu, a odcinek był we wrześniu. W tvnplayer też tego nie mogę znaleźć. Musisz szukać, gdzie indziej, może youtube?

Sent from my iPad using Tapatalk

JESTEM UBEZPIECZONY W D.A.S.

Obrazek

PostNapisane: Śr, 20 lis 2013, 23:55 
Wstydliwy
Też szukałam, więc albo nie umiem znaleźć albo nie ma już nigdzie .... a przydałoby mi się baaaardzo

PostNapisane: Cz, 21 lis 2013, 11:37 
Nowicjusz
Od: 27.08.2013
rafik11 napisał(a):
kolego Wombat11 mam prośbę podaj proszę dziennik ustaw z którego masz te informacje odnoszące się do nowej homologacji. Szukałem tego ale nie udało mi sie znaleźć, jedyne co znalazłem to informacje co do tego jak ma wyglądać wniosek o nadanie homologacji na samochód i jakie maja się tam znaleźć dane auta.

proszę - ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 678/2011 z dnia 14 lipca 2011 r.
zastępujące załącznik II i zmieniające załączniki IV, IX i XI do dyrektywy 2007/46/WE Parlamentu Europejskiego i Rady ustanawiającej ramy dla homologacji pojazdów silnikowych i ich przyczep oraz układów, części i oddzielnych zespołów technicznych przeznaczonych do tych pojazdów

Dz.U. UE z 2011 r. L 185/30

Pozdr

PostNapisane: Cz, 21 lis 2013, 23:53 
Koledzy, tak sobie pomyślałem, może miałby sens osobny wątek, tutaj w ogólnym, o stanie oczekiwania na nowy samochód? Moglibyście w nim sobie gawędzić do woli i dzielić się wrażeniami, a sporo przecież o tym piszecie. Dzięki temu wątek z opiniami pozostałby może nieco bardziej klarowny, a jego treść adekwatna do nazwy?
Kto zakłada? ;)

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: Pt, 22 lis 2013, 17:18 
Stały bywalec
Od: 10.08.2013
No dobrze moi drodzy, czas na moją pierwszą subiektywną opinię.
Odebrałem czarną GJkę ok 15.00 i ruszyłem na stację benzynową. Po zatankowaniu przestałem sie stresować :)
Poleciaełm na południową obwodnicę Warszawy (salon Bemo na Krakowskiej tuż obok). Tam zrobiłem objazd na Żoliborz i potem przez cholernie zakorkowane miasto wróciłem na Wilanów. Czyli opinia i wrażenia po 50 km :) Jedziemy:

- wrażenie pierwsze: kosmiczne. W środku się czułem jak za konsoletą jakiegoś statku kosmicznego. W porównaniu do mojego Saaba 9-3 wszystko jest ultranowoczesne, migają jakieś diody, komunikaty, lampiony itp itd. Chwilę zajęło mi ogarnięcie wzrokiem tego wszystkiego. Ale bardzo pozytywne wrażenie. Sam design samochodu jest świetny. Bardzo mi się podobają te akcesoryjne progi które zamontowali na przedni zderzak i bagażnik. Co prawda zimowe koła 17" (continentale finalnie na oryg 17" Mazdy) nie robią żadnego wrażenia - przed tem widziałem na 19"" letnich Mazdy - no ale coś za coś. 19" czekają na wiosnę.

- fotele: odjazd. Nigdy nie siedziałem na tak wygodnym fotelu. Miałem ochotę zapaść w krótką drzemkę, lecz adrenalina i ekscytacja nie pozwoliły mi. Kabina sama w sobie bardzo fajnie zaprojektowana, podoba mi się to białe oświetlenie - minimalistyczne dość.

- Ekran TT faktycznie mały i mimo że ma 5.8" a w saabie miałem 6,5" to i tak widać różnicę. Po rpostu brakuje odrobiny powierzchni, szczególnie przy kamerze cofania.

- całość tj kierownica, plastiki sprawiają dobre wrażenie.

- Jazda: rozpędziłem się do 150 na POWie. Żadnych drgań maski, ba, nawet słynny szum nie robił na mnie wrażenia.
Podobnie chyba miałem w Saabie - kwestia głośności audio.

- bajery, tj systemy wspomagania jazdy. i-stop działa rewelacyjnie od razu: nonstop się włącza i wyłącza silnik. Także żadnych problemów. Martwe Pole też fajne - migają żółte lampki w lusterkach, ale nie słychać dźwięku (ok?).
Nietestowałem też SBSM tj autohamowania. Natomiast dziwi mnie brak dźwieku przy niezamierzonej zmianie pasa. Specjalnie zjechałem na pas na POWie, a system nie zareagował - świeci się na zielono ikonka RVM (ok?).
Update: RVM to martwe pole, ale w takim razie skąd mam wiedzieć czy działa LWDS? Żadnej ikonki nie ma wlączonej.

- Audio. Średnie. W Saabie miałem to samo Bose (11 głośników). Coś jest nie tak ustawione moim zdaniem we wzmaku czy też całym systemie audio vs kubatura auta i przesterowany bas. Brakuje w equalizerze tonów średnich. Gra podobnie ale trochę bez wyrazu. Ale akceptuję.

- keyless: fajne że można pstrykać guzikiem drzwi i samo się uzbraja i zamyka. Brakuje jednak domykania okien / lusterek z pilota które miałem.

- mam odczucie że ksenony za nisko świecą. To co inni tutaj już przerabiali i poprawiali. Ale potestuję jeszcze chwilę dzisiaj. Mam ustawione światła na auto (dobrze?) i wycieraczki na auto. Jakieś dziwne te pokrętła są - za dużo opcji.

Spróbuję zrobić dzisiaj update map Tom Tom'a i jutro dalej jeżdżę po mieście. W pon zaś wizyta w Car Spa celem położenia powłoki. Najciekawsze zaś były spojrzenia ludzi na ulicy i w samochodach, normalnie miałem wrażenie że nonstop się ktoś na mnie gapi. To tak na gorąco, jak już powoli opadają pierwsze emocje. Zaraz jadę dalej po żonę do centrum to może coś ciekawego zauważę.

PostNapisane: Pt, 22 lis 2013, 18:00 
Wtajemniczony
Od: 28.08.2013
Silnik: 2.2 SKYACTIV-D (ON)
rees napisał(a):
Martwe Pole też fajne - migają żółte lampki w lusterkach, ale nie słychać dźwięku (ok?).
Nietestowałem też SBSM tj autohamowania. Natomiast dziwi mnie brak dźwieku przy niezamierzonej zmianie pasa. Specjalnie zjechałem na pas na POWie, a system nie zareagował - świeci się na zielono ikonka RVM (ok?).

RVM to monitoring martwego pola, a ostrzeżenie o zmianie pasa to LDWS.
RVM: Musisz mieć włączony kierunkowskaz i to po stronie świecącej się lampki w lusterku, żeby usłyszeć dźwięk. Jeśli nie będziesz sygnalizował zmiany pasa, a będziesz mieć obiekt w martwym polu to nie będzie żadnego sygnału dźwiękowego.
LDWS: upewnij się czy masz włączony system. Robisz to przyciskiem w prawym dolnym rogu na panelu po lewej stronie kierownicy. Przycisk włączający system ma ikonkę samochodu przekraczającego linię. Po włączeniu powinna ci się zapalić kontrolka z taką samą ikonką jak na przycisku. Jeśli system wykrywa linie kontrolka świeci się na zielono, jeśli nie to na żółto. Jak widzisz w każdym razie ma się świecić. Linie musisz też najechać w określony sposób. System daje znać jeśli będziesz powoli przekraczał linię. Jeśli zrobisz to dynamicznie jak przy wyprzedzaniu system nie powinien zareagować, choć różnie z tym bywa. Przy reakcji systemu słyszysz dźwięk (buczenie choć można to zmienić) oraz pojawia Ci się informacja na wyświetlaczu na desce. Osobiście nie używam LDWS bo non-stop mi się włączał, co wynika z mojego stylu jazdy, czyli po najlepszym torze, a nie między liniami. Oczywiście używanie tego systemu ma sens jedynie na autostradzie i to jeszcze najlepiej pustej. Im więcej manewrów tym więcej buczenia. Po pewnym czasie miałem go dość, ale przyznam, że jest idealny do jazdy po autostradzie w nocy, żeby pilnować czy kierowca nie przysypia.

Dźwięki dla obu systemów są defaultowo włączone, więc pewnie musisz popracować nad wjeżdżaniem w różne obiekty po obu stronach żeby je usłyszeć :-). Idealnie będzie jak uda cię odpalić oba systemy na raz! Powodzenia

PostNapisane: Pt, 22 lis 2013, 18:05 
rees napisał(a):
bajery, tj systemy wspomagania jazdy. i-stop działa rewelacyjnie od razu: nonstop się włącza i wyłącza silnik. Także żadnych problemów. Martwe Pole też fajne - migają żółte lampki w lusterkach, ale nie słychać dźwięku (ok?).

Fajnie, że masz fajne wrażenia z pierwszej jazdy :lol: sprawdź w ustawieniach czy masz włączony dźwięk...dlatego nic Ci nie " piszczy i nie pika" :wink:

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: Pt, 22 lis 2013, 22:28 
Prawie fanatyk
rees Cieszę się , że się cieszysz !!!
Niech Ci służy ;)
LDWS działa jak jest włączony i jak dobrze są namalowane pasy na jezdni :) Słychać wtedy buczenie z tej strony , po której przecinamy linię . Dźwięki można chyba wybrać jeden z dwóch , ale słabo pamiętam .
narka

PostNapisane: Pt, 22 lis 2013, 22:32 
Stały bywalec
Skończyłem na dziś jeździć, właśnie wróciłem z drugiej części jazdy po mieście :)
Teraz się aktualizaują mapy na karcie, więc mam chwilę co by kontynuować swoje wrażenia z jazdy (o ile kogoś to interesuje), jak i zadać kilka pytań jakie się nasuwają po dłuższych testach.
Matkowpa, dzięki za rady: działa. Zapomniałem sprawdzić że ten system działa od 65 kmh wzwyż, więc na trasie siekierkowskiej specjalnie zjechałem na pas i było głośne buczenie. Jest git. Czyli podsumowując od strony gadżetów, które testowałem: LWDS działa, RMV działa super, I-stop i E-loop działa tak dobrze że powoli mnie doprowadza do szału - aczkolwiek skorzystałem z rady Matkowpa i modyfikując siłę nacisku na pedał hamulca można zacząć wyczuwać kiedy się wyłączy a kiedy nie. Jedyne czego boję się testować do SBS - widzę że jest ON, ale nie będę się upierał i nie hamował... Podoba mi się nawigacja TT - jest czytelna i ładna. W porównaniu do "ręcznie" rysowanych map w Saabie czy Audi to po prostu pełna profeska. Do audio już się przywyczaiłem - jak się zdejmie trochę więcej basu to da się słuchać rocka i metalu. A do dobrego audio to sporo brakuje. No ale to nie H/K ani inne cudo z wyższej klasy. Ujdzie.
Co dalej? Przede wszystkim nie rozumiem zasady działania bezkluczykowego systemu. Samochód się sam nie zamykma jak odejdę na 100 m - sprawdziłem z kolegą który został przy nim (drzwi otwarte, alarm nieuzbrojony). Zakładam że trzeba kliknąć guzik przy klamce (jedno mignięcie świateł ) i wtedy mam pewność uzbrojenia alarmu i blokady drzwi, tak?
A nie powinno być to i to?
Tunel w ogóle się u mnie nie rusza - nie zauważyłem żeby się chybotał jak co poniektórzy narzekają. Piękna jest tak skóra off-white. Jeśli porównam do mojej saabowskie skóry to wygląda i dotyka się naprawdę miło. Fotele już pisałem: klasa! No to zostaje kilka odczuć z jazdy: jest moc! Bałem się że nie będzie tego kopa co przy turbo benzynie saaba (200 koni, 310 nm w automacie) i przyznam że tak jest, ale niewiele brakuje. Kilka razy kopnąłem w pedał (kickdown) i naprawdę pięknie się wkręcał (przestałem przy 5,5 tys bo jednak wiem że musi się to wszystko ładnie ułożyć). Ciągnie do przodu a i dźwiek silnika jest bardzo fajny - taki bulgocik :) Świetny jest też układ kierowniczy, bardzo precyzyjny jak dla mnie. No i zawieszenie które jest idealne: nie za sztywne, nie za miękkie. Ciekawi mnie jak twardo będzie na 19". Na 17" jest komfortowo. Rzuciłem okiem na bagażnik: wieeelki. No i ładnie poukładane pierdoły pod matą: gaśnica, zestaw naprawczy. I te korytka po bokach: sprytne.
Generlanie po tych 6-8 godzinacj zabawy oceniam samochód doskonale. Naprawdę nie myliłem się w tym że go kupiłem. Spodobał mi się z zewnątrz już za pierwszym razem, ale środek i właściwości jezdne nie ustepują wyglądowi. Jak ktoś się waha to niech sobie kupi Passtucha albo Mondeo coby się nie wyróżniac na ulicach.
W pon nakładam ceramikę, więc we wtorek rano przy odbiorze zrobię ładne fotki i wrzucę.
PS. Na światłach jakiś typ machał mi żebym opuścił szybę, po czym stwierdził że dawno nie widział tak, cytuję , "zajebistego samochodu". Serce roście:)

administrator
PostNapisane: Pt, 22 lis 2013, 22:46 
Weteran
Od: 20.05.2013
Rok produkcji: 2018
Region: dolnośląski
rees po Twojej super relacji coraz bardziej nie mogę się doczekać swojej GJtki <spoko>

PostNapisane: Pt, 22 lis 2013, 23:01 
Prawie fanatyk
Przede wszystkim nie rozumiem zasady działania bezkluczykowego systemu.
Trzeba go ustawić w menu ... z tego co pamiętam . Można przyciskiem na klamce i można odchodząc na 80 cm uzbrajać go .

PostNapisane: So, 23 lis 2013, 15:31 
Stały bywalec
Bespartyjny, zatem potestuję ustawienia.
Dzisiaj znowu pośmigałem (a jakżeby inaczej) i zauważyłem trzy rzeczy które mi się nie podobają.
Po pierwsze, nie wiem dlaczego, ale BT co chwila ściągą książkę telefoczną, po czym wyświetla komunikat że gotowe i można korzystać, ale jak się okazuje litery w sekcji Phonebook są nieaktywne. Dopiero za którymś razem poszło (iphone 5). Po drugie to słynny szum wiatru. Jednak rozpędzając się do 160 kmh, słychać ewidentnie jakiś szum po bokach. To nie jest kwestia lusterek, bo te złożyłem. Coś z uszczelkami - sam projekt tego. Da się podgłośnić audio, ale faktycznie w Saabie było ciszej nawet przy 200 kmh. Po trzecie - coś mi delikatnie trzeszczy w lewym rogu deski przy głośniku. Tylko na mocnych wertepach, ale zawsze. I ostatnie: ksenony chyba świecą za nisko.
Może to pierdoły co opisałem, ale jednak rzucające się w oczy po 2 dniach użytkowania. A samochód jest tak brudny dzisiaj że wygląda słabo :)

PostNapisane: So, 23 lis 2013, 15:48 
Prawie fanatyk
Te lusterka :idea: , nawet złożone również SĄ i mogą jeszcze większe szumy robić . Trzeba by je usunąć zupełnie , żeby doświadczyć i wyeliminować błąd diagnozy .

PostNapisane: N, 24 lis 2013, 10:54 
Fanatyk
Od: 19.07.2013
Region: wielkopolski
rees, SBS sam Ci auta nie zahamuje (ten układ wykrywa, że możesz w coś uderzyć i dopompowuje układ hamulcowy). Od tego jest SCBS i działa on do 40 km/h.

System bezkluczykowy musi działać sam (nic nie trzeba konfigurować).
- Trzymasz kluczyk w spodniach i jak wychodzisz z auta to po oddaleniu się od auta na jakieś 2 metry, auto się zamyka (możesz w opcjach ustawić żeby "piknęło" w tym momencie).
- Przyciskiem na klamce otwierasz auto jak masz kluczyk w kieszeni.
- Przyciskiem na klamce zamykasz auto na życzenie jak masz kluczyk w kieszeni.
- Przyciskiem pod klapa bagażnika tylko zamykasz auto
- Jeżeli auto jest zamknięte to przyciskiem od otwierania bagażnika otwierasz tylko bagażnik (drzwi pozostają zamknięte)

Gratuluję auta :)

PostNapisane: N, 24 lis 2013, 11:07 
Stały bywalec
Zibix, dzięki!
Jedyna rzecz która się nie dzieje, to blokada i uzbrojenie samochodu (mignięcie świateł raz) po oddaleniu się od samochodu na odległości ok 20 metrów (testowałem). Czyli muszę coś pokombinować w menu.

PostNapisane: Pn, 25 lis 2013, 11:29 
Świeżak
Od: 30.10.2013
Region: kujawsko-pomorski
To i ja napiszę krótki opis wrażeń po przejechaniu 145 km GJ 2,5 :)

-Fotele są wygodne i dobrze siedzi ,zagłówek mi nie przeszkadza ( ma 182 cm wzrostu)
- na 19" przejechałem 40 km i nie mogę narazie nic o nich powiedziedzieć w kwesti komfortu bo już są zimówki 17" : goodyear ultragrip 8 performance 225/55 tu je widać - https://mazda6forum.pl/viewtopic.php?f=47&p=31274#p31153. Na 17 komfort jazdy super z nadkoli nic nie słyszę nadmiernego.

- szum przy szybach jest jakiś ale słyszę go jak radio jest OFF. Po włączeniu problem znika :) . Nie jechałem więcej niż 140 bo nie mam gdzie.
- dopiero po 140 km naładował się I-ELOOP ale nadal nie działa i-stop.
- Czuć było spalenizną po przejechaniu pierwszych kilometrów ale moim zdaniem to normalne - wygrzewa się układ wydechowy. Teraz już tego nie ma
- Skóra miękka w dotyku. Zabezpieczyłem ją produktami Gliptone.
- światła według mnie mają dobry zasięg - automat dobrze działa - szkoda że nie ma jakiegoś info że działają światła dzienne. Teraz tak myślę , że w dzień podczas mgły automat trzeba przestawić na ręczny tryb żeby z tyłu się zapaliły światła. Nie sprawdziłem czy przy automacie na dziennych można włączyć przeciwmgielne.

- System bezkluczykowy fajny bajer - muszę potestować jak to jest jak odejdę od auta z kluczykiem a zostanie osoba w środku.

- Może kiedyś wprowadzą polskie menu bo komicznie brzmi czytanie sms-ów :)
- Kolor Soul Red "wykręca karki" jak to ktoś powiedział :wink:
- Jestem umówiony na zabezpieczenie lakieru produktami Gyeon Q2 MOSH to zdam relację zdjęciową
- czekam na pierwsze uruchomienie i-stop ....
To tyle....

GJ 2,5 Soul Red - SkyPassion - OFF-WHITE - bez NAVI

GH 2.0 MZR - 6MT - Sunlight Silver - Exclusive - rok 2009

PostNapisane: Pn, 25 lis 2013, 12:21 
Prawie fanatyk
Od: 01.11.2013
Wersja: SkyEnergy
- Jestem umówiony na zabezpieczenie lakieru produktami Gyeon Q2 MOSH to zdam relację zdjęciową[/quote]

Gdzie będziesz robił to zabezpieczenie, ile czasu to trwa i jaki przybliżony koszt?

PostNapisane: Pn, 25 lis 2013, 12:29 
Świeżak
Od: 30.10.2013
Region: kujawsko-pomorski
Zabezpieczenie będzie robione w Toruniu ( Black Magic Studio ). Koszt między 1200 a 1400 ale raczej 1200 brutto.
Trwa to 2 dni ale ja daję sobie 3 dni.

GJ 2,5 Soul Red - SkyPassion - OFF-WHITE - bez NAVI

GH 2.0 MZR - 6MT - Sunlight Silver - Exclusive - rok 2009

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4219 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 141  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1