Teraz jest N, 8 lut 2026, 17:30

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4219 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 141  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: N, 10 lis 2013, 15:52 
Stary wyjadacz
Od: 20.09.2013
Rok produkcji: 2013
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
bespartyjny napisał(a):
Mam dymać do warszawy

Miałbyś okazję odwiedzić kolegów ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

JESTEM UBEZPIECZONY W D.A.S.

Obrazek

Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
PostNapisane: N, 10 lis 2013, 16:02 
Prawie fanatyk
Od: 04.04.2013
Rok produkcji: 2016
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Region: pomorski
To bonus , który może cieszyć , ale ... ;)

PostNapisane: N, 10 lis 2013, 20:37 
Amator
Od: 12.02.2013
Region: łódzki
ja przejechałem 10tys, no dobra szumi w środku ale silnik Panowie daje radę. To jest to czego chciałem. <3

PostNapisane: N, 10 lis 2013, 20:50 
Koledzy, tak się zastanawiam, nie chciałbym na pewno, żebyście przeczytali te słowa, jako przypierduchę jakąś. Ewentualnie propozycję delikatną, do odrzucenia, jakby co ;). Wiem, że najwygodniej Wam gadać tutaj, ale mamy w pogaduchach wątek dotyczący ASO - sprzedaży, obsługi posprzedażnej, serwisu. Gdybyście tak np. zechcieli ożywić go nieco i przenieść tam dyskusję w tym zakresie, to może i inni by na tym skorzystali? Wasze wypowiedzi mają uniwersalny charakter i mogą być bardzo pomocne dla wszystkich. I planujących zakupy, i serwisujących samochody (myślę, że sporo GH jest jeszcze na gwarancji). Co myślicie? Podobnie uważam, że powinien powstać oddzielny temat dot. finansowania naszych zakupów, nie tylko lizingiem zresztą, gdzie wymiana informacji o warunkach poszczególnych finansowań byłaby ze wszech miar pożądana. A tutaj gadalibyśmy o samochodach, jak to wyżej zrobił skypassion.

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: N, 10 lis 2013, 21:30 
Stary wyjadacz
Bartek napisał(a):
mamy w pogaduchach wątek dotyczący ASO - sprzedaży, obsługi posprzedażnej, serwisu. Gdybyście tak np. zechcieli ożywić go nieco i przenieść tam dyskusję w tym zakresie, to może i inni by na tym skorzystali. A tutaj gadalibyśmy o samochodach, jak to wyżej zrobił skypassion.

Spoko Bartku, pewnie masz racje. Sorki za tzw ot ale nawet nie przypuszczalem, że w pogaduchach sa takie tematy. Myślałem ze to takie gadanie bez tematu. Juz milknę ;)

Obrazek

PostNapisane: N, 10 lis 2013, 22:06 
Nawiasem mówiąc uważam, że powinien być w ogólnym ;). Dzięki Szymek za odpowiedź i nie milknij ;). Wbrew niektórym sugestiom i zapatrywaniom, żadnego "kneblowania" tu uskuteczniać nie będziemy. Tak tylko pomyślałem, że nie od rzeczy byłoby ... ;)

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: N, 10 lis 2013, 22:12 
Prawie fanatyk
Spoko ... ;)

PostNapisane: N, 10 lis 2013, 22:59 
Słowo się rzekło, zapraszam do tematów w dziale ogólnym mazda 6 team, jakby ktoś miał ochotę:

viewtopic.php?f=2&t=871

viewtopic.php?f=2&t=824

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: N, 10 lis 2013, 23:33 
Wstydliwy
Od: 26.09.2013
Szanowni forumowicze,

przeczytanie różnych opinii na tym forum oraz post kolegi Zendala skłoniły mnie do napisania własnej recenzji 2.5i, której jestem szczęśliwym posiadaczem... :) Ponieważ już były różne recenzje, które sam z zapałem czytałem (np. Gajdzina) wymieniające plusy i minusy postanowiłem się do nich również odnieść w swojej. Wiem jak bardzo te recenzje wpływały na moją chęć odwiedzenia salonu i kształtowy mój pogląd na ten samochód przed jego zakupem... Chcę aby mój post był w jakiś sposób pomocny dla wszystkich, którzy rozważają zakup tego samochodu.

Zacznijmy zatem od początku... Rozważając zakup nowego samochodu rozważałem różne kwestie z których pewne były dla mnie bardziej ważne, inne mniej. Dla ułatwienia postanowiłem recenzję podzielić na grupy...

Wygląd (zew) - był dla mnie bardzo ważny przy zakupie samochodu. Do tej pory jeździłem autami niemieckimi, które ogólnie wizualnie uważam za nudne zwłaszcza w segmencie Mazdy 6 (vide VW Passat). Piękno w motoryzacji zawsze kojarzyłem w szczególności z włoskimi producentami. GH (przykro mi to pisać dla użytkowników forum) po prostu mi się nie podoba i jest autem, którego bym nie kupił... Nowa GJ wizualnie mnie urzekła (zwłaszcza w kolorze soul red) i subiektywnie uważam, że w tej klasie nie ma ładniejszego samochodu. Mazda odwaliła kawał dobrej roboty zmieniając mechanicznie udany, ale nudny samochód w obiekt pożądania, który potrafi przyciągać spojrzenia na ulicy... :)

Wnętrze - lubię możliwie proste wnętrza bez dziwnych wynalazków typu prędkościomierz na konsoli centralnej... Zegary mają być we właściwym miejscu, czyli w zasięgu wzroku kierowcy, a liczba przycisków ograniczona do niezbędnego minimum. Nie napiszę, że ergonomia wnętrza GJ jest doskonała, bo nie jest (np. lokalizacja zegarka) ale wszystkie niezbędne dla mnie pokrętła i przyciski znajdują się we właściwych miejscach. Ogólnie samo wnętrze uważam, za bardzo dobrze wykonane (czerwone przeszycia, dwubarwna skóra etc.). Niektórzy na forum narzekają na twarde plastiki w różnych miejscach. Mi one kompletnie nie przeszkadzają, bo wszędzie gdzie dotykam w codziennym użytkowaniu są materiały właściwej jakości.

Silnik - lubię bardzo dynamiczną jazdę. Miałem okazję na jeździe próbnej przetestować zarówno wersję w dieslu jak i w benzynie. Początkowo bardziej skłaniałem się do diesla (lepiej wciskał w fotel) - jego moment obrotowy dostępny w niskim zakresie obrotów sprawia, że auto ma rewelacyjną elastyczność. Po przeanalizowaniu jednak na chłodno (dpf, turbina) oraz po kolejnej jeździe wybrałem ostatecznie benzynę 2.5.

System audio - przeczytałem trochę opinii na forum jak to Bose źle gra i nabrałem w pewnym momencie obaw, że dźwięk jest gorszy niż z mojego starego radia na kasety... Nic bardziej mylnego. Nie jestem audiofilem, ani muzykiem i to co leci z głośników w pełni spełnia moje oczekiwania. Będąc już przy kwestiach audio i tak lepszą muzyką dla moich uszu jest dźwięk silnika i często ściszam radio żeby słuchać jego brzmienia... :)

Komfort jazdy - jak już pisałem przy silniku lubię dynamiczną jazdę i właśnie komfort jazdy był dla mnie jednym z najważniejszych kryteriów przy kupnie samochodu. Może będzie to dla niektórych trochę dziwne co napiszę ale uważam, że Mazda 6 nie jest samochodem dla każdego. Chciałbym się tutaj odnieść w szczególności do wyciszenia wnętrza... Moim skromnym zdaniem jeżeli kupujesz samochód, który wygląda na sportowy i oczekujesz absolutnej ciszy we wnętrzu, to raczej okłamujesz sam siebie (to tak jak powiedzieć, że chcesz kupić dobre i tanie...). Ja kupując taki samochód oczekuję, że będzie do mnie docierać jak najwięcej sygnałów z otoczenia (nawierzchnia, siły oddziałujące na samochód etc.). Jadąc 200km/h w prawie absolutnej ciszy czułbym się nieswojo, a nawet pewnie byłbym przerażony <boisie> Mazda obiecywała mi jako klientowi samochód dla kierowcy, który chce czerpać jadość z jazdy. Dla mnie wzrost poziomu hałasu we wnętrzu wraz ze wzrostem prędkości (powyżej 200km/h jest naprawdę głośno) jest czymś zupełnie naturalnym. Dlatego uważam, że Mazda wywiązuje się ze swojej deklaracji auta dla kierowcy bardzo dobrze dla auta w tym segmencie.

To by było na tyle. Mam nadzieję, że w jakiś sposób moje przemyślenia okażą się dla niektórych pomocne.

PostNapisane: Pn, 11 lis 2013, 00:56 
Świeżak
Od: 10.10.2013
ZBANOWANY!
E133t dzięki za recenzję.
Fajnie się czytało.
Może ktoś o dieselu napisze. ..
Uparliście się na te 2.5 benzyna a w UK takiej nie sprzedają.
Tylko 2.0 pb lub 2.2 on.

PostNapisane: Pn, 11 lis 2013, 10:01 
Wtajemniczony
Od: 28.08.2013
Silnik: 2.2 SKYACTIV-D (ON)
raf77 napisał(a):
E133t dzięki za recenzję.
Fajnie się czytało.
Może ktoś o dieselu napisze. ..
Uparliście się na te 2.5 benzyna a w UK takiej nie sprzedają.
Tylko 2.0 pb lub 2.2 on.

Weź to co napisał e133t i załóż, że pisze o dieslu :-). Zresztą porównanie diesla i benzyny bardzo trafne i całkowicie zgodne z moimi obserwacjami. Najmocniejszy diesel w połączeniu ze skrzynią automatyczną pracują bez zarzutu. Silnik przyspiesza jak zły w każdym zakresie obrotów i w tym bezwzględnie lepszy niż 2.5, które testowałem solidnie parę razy. Wielką zaletą diesla, o której chyba nikt do tej pory nie wspomniał za wiele, jest nominalna emisja CO2 na poziomie 129/130. Oznacza to że UK możesz mieć korzyści podatkowe, jeśli wybierzesz tak ekologiczne auto (if I am not mistaken :-)).
Jeśli chodzi o wady to są dwie: cena samochodu z najmocniejszym silnikiem wysokoprężnym i poziom spalania, który przy dynamicznej jeździe, a to auto do takiej skłania, ma się nijak do tego co pisze producent.

Do szumu się można przyzwyczaić - moim zdaniem nie jest dyskwalifikujący dla samochodu. Ustawienie świateł da się skorygować. Zamiast USB można używać bluetootha. To są 3 podstawowe kwestie, które mi przeszkadzały. Wielkość wyświetlacza i jego rozdzielczość to był temat przed zakupem - jak zacząłem używać to problem zniknął.

Patrząc z perspektywy 16tys.przejechanych km na wersję skypassion, kombi z dieslem 175KM: auto na 19" jest piękne, bardziej niż dynamiczne, świetnie wyposażone w tym w rozliczne systemy i praktyczne usługi Live, spalanie w standardach, choć nie ma tu przełomu, no i stworzone do wygodnego podróżowania na długich trasach. Moim zdaniem zestaw zupełnie unikalny w klasie średniej.

PostNapisane: Pn, 11 lis 2013, 10:57 
Prawie fanatyk
Wow ...ale ładnie pojechałeś ;) naprawdę ładnie <tak>

Ostatnio edytowano Pn, 11 lis 2013, 12:56 przez Damianko, łącznie edytowano 1 raz
Prosiłbym na przyszłość o nie więcej bezwartościowych postów, które nie wnoszą nic do tematu.

PostNapisane: Pn, 11 lis 2013, 13:49 
Świeżak
Od: 10.10.2013
ZBANOWANY!
Tak tak, emisja co2 w UK ma duże znaczenie jeśli chodzi o tax.
Może dlatego nie wprowadzili silnika 2.5 pb....
Ale za to diesel jest tylko tysiąc funtów droższy niż 2.0 benzyna.
Patrzyłem na auta roczne w wersji Sport.
Diesel 20tys , benzyna 19tys.

PostNapisane: Pn, 11 lis 2013, 21:06 
Stały bywalec
Od: 05.11.2013
matkowpa napisał(a):
Moim zdaniem zestaw zupełnie unikalny w klasie średniej.

No i właśnie o tym zapominamy że jest to samochód klasy średniej i za średnią cenę za samochodu prosto z salonu!
Jak mylne jest porównywanie tutaj GJ do BMW czy innych samochodów klasy premium!??

Kupując Mazdę 6 brałem pod uwagę jeszcze nowe BMW X1, które swoją tandetą wnętrza przegrało sromotnie...

PostNapisane: Pn, 11 lis 2013, 21:30 
Stary wyjadacz
Sektor napisał(a):
matkowpa napisał(a):
nowe BMW X1, które swoją tandetą wnętrza przegrało sromotnie...

No właśnie, i gdzie ta klasa Premium ;)

Sent from my iPad using Tapatalk

Obrazek

PostNapisane: Pn, 11 lis 2013, 21:40 
Adept
Od: 25.04.2013
Rok produkcji: 2018
Region: wielkopolski
W przypadku bawarskiego producenta masz taką możliwość wyboru materiałów, że to naprawdę będzie klasa premium, ale nie za cenę Mazdy - w takim wypadku będzie to samochód z logo BMW, a nie BMW.

PostNapisane: Pn, 11 lis 2013, 23:22 
Prawie fanatyk
Od: 01.11.2013
Wersja: SkyEnergy
W oczekiwaniu na odbiór 2.0l SKYENERGY 165KM 6AT Soul Red, co najprawdopodobniej nastąpi w I połowie grudnia, pasjami rozczytuję się w Waszych postach. Problemy w nich poruszane zawierają ogromne ilości informacji o tym co mnie czeka po odbiorze auta. Z jednej strony oczekuję wspaniałych przeżyć z jazdy cudownym samochodem, z drugiej zaś spodziewam się przykrości gdy zaczną pojawiać się i u mnie podobne co u Was usterki i niedoróbki. Niekiedy nachodzą mnie wręcz wątpliwości czy podjąłem trafną decyzję o zakupie (jeszcze mam szansę zrezygnować!). Dlatego zadaję sobie pytanie - być może retoryczne jeśli zgłębialiście już ten temat (chociaż niewiele o tym czytałem) - czy istnieją jakieś dowody na to, że przedstawiciele MMP zapoznają się z opisywanymi przez nas problemami i co więcej czy wykorzystują je przesyłając do centrali w Hiroszimie? Jeśli tak, to czy w rezultacie ich działań są one na bieżąco uwzględniane (eliminowane) przy produkcji kolejnych aut?

PostNapisane: Pn, 11 lis 2013, 23:43 
Bywalec
Od: 14.08.2013
Tutaj macie auto premium bmw x1 i jego problemy:
cytuje "
- stuki w układzie kierowniczym skręt prawo lewo 1-stopnie (niech druga osoba przyciśnie krzyżak w komorze i znika) diagnoza krzyżak do wymiany
- skrzypiące drzwi - wymiana uszczelek dokręcania drzwi... skrzypią do dziś odpuściłem
- wyłączające sie radio bez powodu... nie chcieli diagnozować bo mam car audio założone... usterka sama minęła
- skrzypiąca tacka pokrywająca komorę bagażnika (nie wiem jak to sie do końca nazywa) nasmarowałem jej zawiasy jest git
- Nie dopasowana skrzynia do auta moim zdaniem... manual 6biegowy do 18d (po programie obroty naszczescie spadły)
- podsterowność "

tutaj jest więcej

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic. ... 8c6a55f0c6

PostNapisane: Wt, 12 lis 2013, 01:56 
Amator
Od: 05.10.2013
Region: zagranica
zagryziak napisał(a):
Niekiedy nachodzą mnie wręcz wątpliwości czy podjąłem trafną decyzję o zakupie (jeszcze mam szansę zrezygnować!).

Wez gleboki oddech, popatrz w przod, uspokoj rak drzenie...
Bierz M6 i przestan dziamdziac. Moj pierwszy samochod to FSO Polonez 1.6GLi.

Wszyscy mi mowili zebym nie bral, bo bedzie sie psul, duzo palil, yada, yada, yada... No i co? No i nic.
Po 2000 km pekl blok silnika. FSO wymienilo caly silnik na gwarancji, wbili w ksiazke serwisowa (zmiana numeru silnika), pojechalem do urzedu gdzie przesteplowali mi dowod. Nic mnie to nie kosztowalo. Po 60.000 km padl silnik krokowy biegu jalowego. No i co? Mechanik wymienil. Pokazala sie tez tu i uwdzie rdza. No i co? Lakiernik naprawil. Dojechalem tym autem do 100.000km i kupil go ode mnie mechanik z serwisu seata; Bo to dobre auto jest - stwierdzil.

A srednie spalanie bylo 8.9/100 :)

Jaki jest z tego moral?
Jesli jest Ci pisane trafic padlo to trafisz padlo. Bez znaczenia jaka marke i model wybierzesz.

PostNapisane: Wt, 12 lis 2013, 09:24 
Adept
Zanim odebrałem swoją Mazdę też miałem, po czytaniu forum, pewne wątpliwości związane z podjętą decyzją. Po odbiorze samochodu i przejechaniu 8 000 KM mogę śmiało powiedzieć - nie masz się czym martwić.

PostNapisane: Wt, 12 lis 2013, 16:58 
Amator
Ja przejechałem 10 000 km i podpisuję się pod tym.

PostNapisane: Wt, 12 lis 2013, 17:00 
Ja po prawie 17 000 również...leję i jeżdżę :lol:

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: Wt, 12 lis 2013, 18:00 
Amator
Od: 11.08.2013
Przejechałem 7000 km i po usunięciu dwóch "brzęczków" zero innych zastrzeżeń. A po zamianie felg 19" na zimowe 17" zdecydowanie wzrósł komfort resorowania i zdecydowanie zmniejszył się hałas. Mogę powiedzieć, że mam samochód klasy premium. :) Już prawie kupiłem Audi A6 ale ostatecznie zdecydowałem się na Mazdę. I super decyzja (dodatkowo 100k złotych zostało w kieszeni).

PostNapisane: Wt, 12 lis 2013, 21:31 
Amator
miko17 napisał(a):
Przejechałem 7000 km i po usunięciu dwóch "brzęczków" zero innych zastrzeżeń. A po zamianie felg 19" na zimowe 17" zdecydowanie wzrósł komfort resorowania i zdecydowanie zmniejszył się hałas. Mogę powiedzieć, że mam samochód klasy premium. :) Już prawie kupiłem Audi A6 ale ostatecznie zdecydowałem się na Mazdę. I super decyzja (dodatkowo 100k złotych zostało w kieszeni).

dokładnie 100k zostało w kieszeni, a uciecha z jazdy :)

PostNapisane: Śr, 13 lis 2013, 00:13 
Amator
Od: 05.10.2013
Region: zagranica
kon2k8 napisał(a):
W przypadku bawarskiego producenta masz taką możliwość wyboru materiałów, że to naprawdę będzie klasa premium, ale nie za cenę Mazdy - w takim wypadku będzie to samochód z logo BMW, a nie BMW.

Nie do konca tak. Marka premium to przede wszystkim prestiz i jakosc. BMW ma problem i z jakoscia i ostatnio z prestizem.
Do Mazdy tez mozna zamowic rozne materialy. Sa firmy, ktore specjalizuja sie w obszywaniu dowolnie wybrana przez klijenta skora tapicerki. Chcesz miec rozne kolory nici? Prosze bardzo. Obszyc deske? - no problem.

PostNapisane: Śr, 13 lis 2013, 02:33 
Adept
Od: 30.08.2013
ZBANOWANY!
rees napisał(a):
A ja kolejny tydzień bez Mazdy. Zoom Zoom my ass fakin Mazda Motor Polnad (nie potrafią dostarczyć karty wozu i dokumentów do dilera). Mityczna fura z kosmosu.

bo zamowiles pewnie skore z merynosow kewlarowy kokpit itd.
serio, ? miales odebrac z tego samego przerzutu co ja.

Ja mam 2 tydz i 1200 km na liczniku i auto jak dla mnie dalej bajka -
dla mnie najwazniejsza jest przyczepnosc, prowadzenie i dynamika - sporadycznie go troche wkrecam i ciagnie bez utraty tchu do 7000 rpm, praktycznie na takim przeciagnieciu kazde tdi jest w lusterku wstecznym probujac wlozyc kolejny bieg a u mnie dopiero 2gi bieg i dalej nie odpusz za, to prawda wtedy jest glosno ale mi to jednak pasuje bo dzwiek jest fajny. Natomiast w zakresie nizszych obrotow oczywiscie silnik jest bardziej ospaly bez turbo ale wtedy supercichy nieklekoczacy i aksamitny w sam raz do spokojnego przemieszczania sie. Ten silnik lubi wyraznie jak sie nad nim troche poznecac, wiec mozna powiedziec ze ma 2 oblicza do 4000 i powyzej. To tak jakby miec 2 samochody w 1 budzie.

dodatkowa zabawa to manetki, 2 klikniecia lewa lopatka i kickdown to technika ktora odkrylem niedawno powoduje zryw przy kazdej predkosci i przechodzi w tryb polautomatyczny , dluzsze przytrzymanie prawej manetki powoduje w powrot do trybu full auto. Nic wiecej nie powiem sam ocenisz dla mnie bajka i wszelkie niepochlebne opinie na razie u mnie sie noe sprawdzaja, moze nasz rzut juz jest delikatnie poprawiony?

Carcraft,
Mazda 6 GJ SDN 2,5i JetBlack, Sent from mobile device iPhone 4S using Tapatalk

PostNapisane: Śr, 13 lis 2013, 09:07 
Adept
Hooyosa napisał(a):
Nie do konca tak. Marka premium to przede wszystkim prestiz i jakosc. BMW ma problem i z jakoscia i ostatnio z prestizem.
Do Mazdy tez mozna zamowic rozne materialy. Sa firmy, ktore specjalizuja sie w obszywaniu dowolnie wybrana przez klijenta skora tapicerki. Chcesz miec rozne kolory nici? Prosze bardzo. Obszyc deske? - no problem.

dobrze mówisz - są firmy. W przypadku BMW robisz to od razu w salonie, a poza materiałami możesz wziąć xDrive, nagłośnienie, 500 konny silnik i tak dalej. Nowa 6 to super samochód, ale, moim zdaniem, nie ma sensu jej porównywać z samochodami z segmentu premium.

rees,

miałem podobny problem do Ciebie - samochód stał przez kilka dni, a ja go nie mogłem odebrać, bo nie było dokumentów. Z tą tylko różnicą, że gość, który mnie obsługiwał powiedział wprost - dokumentów nie ma, bo salon czeka na kasę, żeby zapłacić za samochód. Od momentu wpływu środków Mazda wysyła dokumenty do dealera w ciągi jednego dnia.

PostNapisane: Śr, 13 lis 2013, 14:43 
Stały bywalec
Od: 05.11.2013
Carcraft napisał(a):
Ja mam 2 tydz i 1200 km na liczniku i auto jak dla mnie dalej bajka -
dla mnie najwazniejsza jest przyczepnosc, prowadzenie i dynamika - sporadycznie go troche wkrecam i ciagnie bez utraty tchu do 7000 rpm, praktycznie na takim przeciagnieciu kazde tdi jest w lusterku wstecznym probujac wlozyc kolejny bieg a u mnie dopiero 2gi bieg i dalej nie odpusz za, to prawda wtedy jest glosno ale mi to jednak pasuje bo dzwiek jest fajny. Natomiast w zakresie nizszych obrotow oczywiscie silnik jest bardziej ospaly bez turbo ale wtedy supercichy nieklekoczacy i aksamitny w sam raz do spokojnego przemieszczania sie. Ten silnik lubi wyraznie jak sie nad nim troche poznecac, wiec mozna powiedziec ze ma 2 oblicza do 4000 i powyzej. To tak jakby miec 2 samochody w 1 budzie.

Świetna opinia, podpisuję się pod nią całym mną ;)
+ + +

PostNapisane: Śr, 13 lis 2013, 22:50 
Nowicjusz
Od: 27.08.2013
Sektor napisał(a):
matkowpa napisał(a):
Moim zdaniem zestaw zupełnie unikalny w klasie średniej.

No i właśnie o tym zapominamy że jest to samochód klasy średniej i za średnią cenę za samochodu prosto z salonu!
Jak mylne jest porównywanie tutaj GJ do BMW czy innych samochodów klasy premium!??

Kupując Mazdę 6 brałem pod uwagę jeszcze nowe BMW X1, które swoją tandetą wnętrza przegrało sromotnie...

rozumiem twój ból.. też rozglądałem się za X1, mam takie same odczucia, a szczególnie ten twardy pusty plastik na dolnej części kokpitu.. co za porażka, samochód za 140 tys...

Pozdrawiam,
Wombat11

PostNapisane: Cz, 14 lis 2013, 15:09 
Stary wyjadacz
Swieźynka

http://pieniadze.gazeta.pl/Auto_dla_fir ... sa_na.html

Ale chyba Mazda nie myśli o homologacji ciężarowej :(

Obrazek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4219 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 141  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1