Teraz jest Pt, 30 sty 2026, 08:15

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 905 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 31  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość

administrator
PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 20:40 
Weteran
Od: 20.05.2013
Rok produkcji: 2018
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: dolnośląski
rkarcz bardzo trafne podsumowanie. :)

PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 20:46 
Jak ktoś kupuje Mazdę tylko do lokalnych wojaży to widzę uśmiechniętą twarz mojej żony. Ma Mazdę 3, jeździ typowo lokalnie wokół komina, na A2 nie przekracza 120-130 i jest mega zachwycona. Kolega pisze o podwożeniu dzieci do przedszkola, później 2 km do pracy. Czasami S5 i A2 do Poznania. Ta ostatnia podróż to 20-30 minut. Nawet nie będzie czasu się wkurwić na hałas. :)

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 20:52 
Nałogowiec
Od: 23.07.2016
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
rkarcz napisał(a):
[b] Wydasz sporo ale to nadal będzie tylko samochód klasy średniej. :)

rkarcz cenie sobie Twoje uwagi i komentarze, ale z tym ze za takie pieniadze jest to samcohod klasy sredniej trudno mi sie zgodzic. Klasa srednai to najwyzej polowa tej ceny za MAzde 6 2.65 AT Skypassion

PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 21:01 
Rkarcz mnie ten samochód daje się we znaki pomimo, że większość tras nie przekracza 80 km w tym ekspresówki/drogi krajowe, no i miasto. Pragnę zaznaczyć, że mam serie jeśli chodzi o wyciszenie, a ty jesteś pionierem w tym temacie. Najlepsze jest to, że obecnie słyszę każde ziarenko piasku czy soli jakie jest na drodze. Eus to pryszcz w porównaniu z dudniącym zawieszeniem i szelestem nadkoli w seryjnym egzemplażu. Przejechałem się ostanio fordem fiesta z 1998 roku i nawet tam jest to lepiej rozwiązane <oczy>

Swoją drogą Peterka dziwię się, że pomimo studiowania forum i negatywnych opinie zdecydowałeś się na ten samochód. Z drugiej strony sam się w to wpakowałem. Ehhhhh...

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 21:04 
Nałogowiec
Od: 17.03.2016
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Ah życze wam byście zmienili na taki jaki będzie was satysfakcjonował jak tylko jak to możliwę ;). Potrafię sobie wyobrazić jaki ja bym był wkurzony jeśli mi by jednak moja M6 wyszła bokiem.

Grzanie się zastanawiam czy to nie przez skórzaną tapicerkę, bo szczerze grzeje u mnie bardzo mocno ciężko wysiedzieć. Długo się dość nagrzewa, ale nie do przesady.

M6 można kochać bądź nienawidzić do takiego wniosku doszedłem.

PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 21:26 
Za jedno się kocha za inne nienawidzi. Nie ma ideałów. Gdybym wiedział, że w przeciągu roku odwiedzę aso z naprawami gwarancyjnymi, to bym kupił renault a nie japończyka i nie denerwował się bo było by to wkalkulowane w ryzyko zakupu francuskiego samochodu. Gdybym przejechał m6 1000 km to bym jej nie kupił. Bo bym słyszał to czego nie słyszałem. Długo by tak pisać. Na chwile obecną ten samochód ma więcej wad niż zalet. Szuki niestety nie każdego stać na wtopienie kilkunastu/kilkudziesięciu tysięcy i szybką zamianę na inny samochódu. Jestem użytkownikiem indywidualnym a nie kimś kto bierze auto w leasing i po 4 latach zapomina o jego istnieniu. Dlatego kupiłem mazde, bo defacto miała być wspaniała, bezawaryjna, składana w Japonii według starej szkoły itd. Możliwe że toyota czy honda byłyby lepszym rozwiązaniem.

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 21:29 
Nałogowiec
MateZ - Swiete słowa. Masz racje ten samochod ma wiecej wad niz zalet. Ale to mozna stwierdzic po pewnym czasie uzytkowania. A dodatkowo Mazda ma klientow gleboko w d....

PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 21:40 
Nałogowiec
MateZ napisał(a):
Szuki niestety nie każdego stać na wtopienie kilkunastu/kilkudziesięciu tysięcy i szybką zamianę na inny samochódu.

Dlatego życzę, ale zdaje sobie sprawę jak boli. Dlatego to ty musisz wybrać kiedy możesz. Męczące są ciągłe narzekania ludzi. Po prostu gdzie nie spojrzysz wszyscy narzekają. Mój szwagier na X-traila, że nie poczekał na Kodiaka...

Ja jeszcze chcę wydać kasy trochę na samochód.

Peterka47 Dla jednego więcej wad, dla drugiego zalety bez wad. Dla trzeciego same wady. Dal... Wszystko zależy czego oczekujesz... Ja oczekiwałem upgradu po 12 letnim Focusie mk1. To dostałem. Ciszej jest więcej miejsa jest w końcu się czuję nie jak w puszce sardynek. Choć focus akurat był dość pojemny tylko miał mały zapas miejsca np po bokach. Grzeją wszystkie normalne miejsca siedzące. Silnik jest mocniejszy bardziej żywy. Pali mniej niż focus nie dużo mnie, ale wciąż. Łatwiej mi się wyprzedza. Brzmi lepiej niż Focus no tak to nie V8, ale też nie Ecooboost czy TSI które brzmią tragiczni. Wygląda tak, że zapiera dech mi wciąż. Nawigacja w MZD choć płata figle jest dość wygodna. Fotele komfort poprostu nieporównywalny np z Mondeo... czy focusem...

moderator
PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 21:46 
Fanatyk
Od: 06.05.2015
Rok produkcji: 2015
Region: małopolski
I znowu wątek "marudzenia"...
Tak, tak, inne w klasie średniej są super wyciszone, nigdy nie występują błędy dot. kamer, czujników, radarów, a i kosztują maks 70tys PLN...

Ja osobiście jestem ze swej Mazdy dość zadowolony, ale nie powiem, że to ideał... i raczej przy kolejnym aucie pójdę w premium...
Ale poza wyciszeniem przy prędkościach ponadautostradowych i brakiem w moim FL podgrzewanej kiery uważam, że jest to auto warte swojej ceny... Ale moje się nie wiesza, jakoś specjalnie nie irytuje, fotele grzeją, auto przy -24'C w Ustroniu odpaliło od kopa (w przeciwieństwie od 80% diesli na parkingu przyhotelowym)

No ale nie polecam dla osób które spędzają 90% na autostradach z prędkościami >160km/h

Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 21:51 
Stały bywalec
Od: 13.01.2017
Wersja: SkyEnergy
Region: wielkopolski
Hmmm....no to teraz już posypało się więcej opinii dających mi do myślenia..
Powiem, tak: Kiedy lekko ponad 2 lata temu brałem używaną Insignię, która kosztowała niemal połowę tej kasy co trzeba wydać za M6 dziwiłem się jak za te pieniądze mogą dziać się rzeczy typu: odpadnięcie kratki nawiewu, odklejenie się chromu klamki, odklejenie się szkła lusterka, pęcherz na ramce navi od gorącej temperatury, odchodzący chrom klamek wewnętrznych itd. Ok, z biegiem czasu wyrobiłem sobie zdanie na temat tego samochodu i powiedziałem sobie, że kolejnej Insigni nie kupie bo dzieją się w niej rzeczy, które za te pieniądze w tej klasie auta dziać się nie powinny...a teraz Wy piszecie mi tu o jakiś banalnych usterkach w aucie, za które trzeba wydać ok 70-80 pln w roczniku 2014/2015 czy to w gotówce czy też w leasingu.
Niestety Mazda ma piękną linie, nowoczesny i agresywny design i dlatego przyciąga moje oko..ale chyba nie wrócę do Insigni FL (w benzynie pali kosmos) a diesel'a na bank nie wezmę.

rkarcz - o podwożeniu dzieci do przedszkola i dojazdu 3 km do biura - tak zaczynam dzień później są trasy drogami lokalnymi, ekspresowymi i autostradami, stąd napisałem, że częste wypady do Poznania - między innymi oczywiście. Dla ścisłości, Insignią w 26 miesięcy zrobiłem 50 000 km...

PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 22:05 
Nałogowiec
Gzesiolek gdyby to auto kosztowało 70 tys to wiedziałbym ze tanio kupuje, czyli szajs kupuje i liczę sie przy zakupie ze duzo czasu spędzam w ASO i po gwarancji pozbywam sie samochodu . Ale M6 kosztuje duzo więcej i tu ma wszystko za co zapłaciłem dzialac a usterki jesli sie pojawiają to sporadycznie i sa szybko usuwane , a nie twierdzi sie ze ten typ tak ma. Tu nie chodzi o to jak np oczyscic szybe aby blad przedniej kamery sie wyczyscic, ale dlaczego dochodzi do zaparowania kamery/szyby od wewnatrz przed kamera. To jest albo zly montaz, albo zla konstrukcja. Płace duzo i duzo wymagam
Miałem KIA i miałem Door to Door serwis w cenie przeglądu. U Mazdy cos takiego nie do pomyślenia. Zadałem Mazdzie Poland wiele pytań. Tylko na pare dostałem odpowiedz. Na inne nie . .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 22:08 
Akurat chromy, plastiki i ramki w mojej m6 trzymają się jak narazie ok. Za to jest wiele innych wad cyklicznych wymienianych na forum. Ogólnie powiem tak jak chcesz m6 to wiedz, że prędzej czy później napotka cie to samo co jakiegokolwiek innego użytkownika, który się skarży. Zaletą mazdy jest, to że jest powtarzalna. W moim przypaku były to lusterka i czekam na tarcze, chociaż fotel też już wygląda nieciekawie. Z drugiej strony ro moż i lepiej , niż by to miałabyć korozja, problemy z silnikiem czy cokolwiek innego.

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 22:13 
Nałogowiec
Peterka47 napisał(a):
Tu nie chodzi o to jak np oczyscic szybe aby blad przedniej kamery sie wyczyscic, ale dlaczego dochodzi do zaparowania kamery/szyby od wewnatrz przed kamera. To jest albo zly montaz, albo zla konstrukcja

Tylko, że to nie jest problem tylko Mazdy. O parujących kamerach słyszałem i w Subaru i w Tesli i Nissanie i w Toyocie...
W sumie jestem ciekawe czy gdzieś to jest rozwiązane.

-- Dodano: Pt, 13 sty 2017, 22:13 --

A subaru z ich EyeSight to ma wszystko na kamerach więc u nich problem jest większy. (Nie mają radaru)

PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 22:49 
Ba dodam, że wyciszenie mazdy jest zaletą bo wiem po czym jadę. Czy jest to szuter, asfalt gładki czy chropowaty, posypany piaskiem czy solą, piach, lód czy cokolwiek innego ja to wszystko wiem i czuję. :) Kto wie może kiedyś uratuje mi to d..e i nie wjade do rowu albo w drzewo. Czysta zaleta, a niektórzy narzekają. Czasem spotykam się z określeniem w tym samochodzie to nie czuć prędkoścu. W maździe czuć prędkość aż nadto. To też czysta zaleta, bo można zaoszczędzić na mandatach.

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 23:28 
Stały bywalec
Czy jest ktoś z okolic Gniezna, kto użyczyłby Mazy 6 do jazdy próbnej ? Szukam modelu używanego gdybym miał uprzedzić pytanie o jazdę próbną w ASO.

PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 23:29 
Wtajemniczony
Od: 10.01.2016
Rok produkcji: 2002
Generacja: I
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Region: kujawsko-pomorski
Czytają ten temat mam wrażenie że niektórzy z Was dokonali zakupu M6 na siłę i w ciemno wręcz ktoś wymusił na Was taką decyzję. To już nie te czasy panowie z autem przez zakupem możemy się dokładnie zapoznać powertować fora nie tylko krajowe, dokonać jazd testowych i sprawdzać zarówno auto oraz ASO i ich stosunek do klienta. Oczywiście potrzebny jest na to czas. Ale lepiej tak niż przekonywać się na własnym przykładzie.
W sumie o większości wad tutaj wymienianych wiedziałem pół roku przed zakupem auta ( z różnych źródeł)
i dokonałem zakupu licząc się z tym że i moja M6 będzie je miała.
Jednak przeważyły zalety a przed wszystkim wolnossący silnik bez kompresorów, turbo itp.

M6 jak każde inne auto ma plusy i minusy, dobry stosunek ceny do jakości
poza tym trzyma wartość i ta Linia :)

M6 autem premium nigdy nie będzie wink:Ma być do jeżdżenia i tyle albo aż tyle

Takie moje zdanie

PostNapisane: So, 14 sty 2017, 02:02 
Nałogowiec
Od: 16.10.2016
Odnosnie ceny M6. M6 w wersji 2.5 AT to samochód nazwijmy to klasy średniej+. Taka klasa średnia, z wyposażeniem premium, koniec końców tania gdy porównam takie wyposażenie do np. passata, a silnik fajniejszy i ja z tych bajerkow naprawdę korzystam.

W tej samej cenie można kupić auto premium, ale jak nie jeden sprzedawca powiedział "marka premium nie oznacza wyposażenia premium".

Ja tym autem jeżdżę od 2.12 i do dzis przejechałem prawie 7000 km, do końca tego miesiąca stuknie 10000, czyli użytkuje je dość intensywnie. Jeździ mi sie bardzo dobrze, lubię tym samochodem jeździć. Odnosnie zużycia jego elementów mam obawy po tym, co czytam na forum ale sam po tak krótkim czasie nie mogę się wypowiedzieć.

Jedyna rzeczą, która mnie denerwuje prawie każdego dnia jest MZD. Jego oprogramowanie to jakość pracy pasjonatów piszących system po godzinach pracy, a nie porządnej firmy mającej zespół testowy i etaty programistów dedykowanych jednemu projektowi.

PostNapisane: So, 14 sty 2017, 08:15 
Stały bywalec
Od: 15.04.2015
Region: pomorski
Peterka47 napisał(a):
Wasyllinio i to jest wlasnie irytujace, ze nowy samochod ale co chwila trzeba z czyms do serwisu jechac. :mad:

Nie będę bronił Mazdy za pierdoły (wymieniałem moduł MCU, mechanizmy obu lusterek i akumulator), ale czasy kiedy auta (jak i z resztą inne sprzęty) były robione na lata, bezpowrotnie minęły. Mam znajomego, który jeździ (dużo jeździ) autami bym powiedział super premium i dokładnie jak my tu n forum on też narzeka na pierdoły. Tylko u niego odbywa się to trochę inaczej, bo przyjeżdżają zabierają auto, naprawiają, a on w tym czasie jeździ zastępczym.

PostNapisane: So, 14 sty 2017, 08:22 
Bywalec
Od: 09.02.2016
Region: małopolski
Pobo1315, w wątku viewtopic.php?f=48&t=144&start=3240 są podane chyba wszystkie detale, które mogą się posypać w M6 i na które warto zwrócić uwagę kupująć używkę.

W skrócie:
1. Wyciszenie - od początku Mazda miała problem z hałasem, jest słabo wyciszona, duża część użytkowników zauważa tzw. EUS, czyli efekt uchylonej szyby, który jest najbardziej irytujący. Problem jest nie do końca w natężeniu hałasu (w dB) ile w jego częstotliwości. W roku modelowym 2017 wprowadzono grubsze szyby, które podobno ograniczają problem (na razie jeszcze niewiele osób ma te egzemplarze). Problem EUS został częściowo rozwiązany za pomocą różnych domowych patentów, patrz kol. SEBOO i inni, którzy kontynuowali jego prace. Konkluzja: warto sprawdzić samochód w prędkościach autostradowych przed zakupem konkretnego egzemplarza.
2. Kradzieże - Mazda 6 jest bardzo chodliwym samochodem wśród złodziei, przez co stawki ubezpieczeniowe są dość wysokie. Zabezpieczenia w formie immobilizerów i alarmów fabrycznych wielokrotnie były łamane i nie stanowiły większych problemów dla amatorów cudzej własności. Policja jak do tej pory też jest bezradna. Problem dotyczy głównie Warszawy, a ostatnio także Śląska. Konkluzja: sprawdź w miejscowej Komendzie Policji jakie są statystyki kradzieży w Twoim mieście.
3. Stelaż fotela - dość delikatny i przeznaczony raczej dla szczuplejszych osób, użytkownicy wagi półcieżkiej i ciężkiej (pow. 90 kg) zwykle mieli problemy z fotelem po ok. 40 tys. km. Wymiana stelaża w wersji ze sterowaniem elektrycznym poza gwarancją jest droga i kosztuje ok. 5 tys. zł. Konkluzja: przed zakupem zobacz czy nie ma (nawet minimalnych) luzów na siedzeniu.
4. Słabe hamulce - niektórzy użytkownicy obserwują problemy z szybkim zużyciem tarcz hamulcowych, które zaczynają bić. Próby wymiany na inne zestawy nie przynoszą spodziewanych rezultatów. Głównie dotyczyło to egzemplarzy sprzed FL. Sama droga hamowania i skuteczność hamulców raczej nie jest zła. Konkluzja: hamowanie podczas jazdy próbnej, ale to chyba standardowa czynność przy zakupie używanego.
5. Mechanizmy lusterek - bardzo częsta przypadłość, po roku-dwóch mechanizm automatycznego składania lusterek się zużywa i padają. Na początek jedno. Po jakimś czasie drugie. Konkluzja: jak kupujesz używany 2-3 letni, to trzeba sprawdzić czy lusterka składają się płynnie i cicho. Może dotrzesz też do informacji czy były już wymieniane w ramach gwarancji. W ostateczności jak padną, to po prostu nie korzystasz z automatycznego składania. ;)
6. System multimedialny + navi - zawiesza sie, są problemy z połączeniem z telefonem, rozłącza sie BT, generalnie działa to nienajlepiej. Konkulzja: TTTM, czyli ten typ tak ma. :)

PostNapisane: So, 14 sty 2017, 08:31 
Nałogowiec
piolsm napisał(a):
Czytają ten temat mam wrażenie że niektórzy z Was dokonali zakupu M6 na siłę i w ciemno wręcz ktoś wymusił na Was taką decyzję. To już nie te czasy panowie z autem przez zakupem możemy się dokładnie zapoznać powertować fora nie tylko krajowe, dokonać jazd testowych i sprawdzać zarówno auto oraz ASO i ich stosunek do klienta. Oczywiście potrzebny jest na to czas.

Piolsm- Testowalem ( na tyle co moglem) nie tylko Mazde ale i inne marki. Do ostaniej chwili wahałem sie co kupic. Wybor padl ostatecznie na Mazde. Ale nie mialem mozliwosci , aby wziac Mazde nawet na 24 godziny ( tak jak skorzystalem z takiej opcji przy Oplu Insygnii) i nia troche pojezdzic. Wykonalem chyba z 10 jazd probnych u roznych dealerow. Rozmawialem z roznymi serwisami ASO i niezaleznymi. Latem czy nawet wczesna jesienia trudno jutro jest sprawdzic czy fotel grzeje wystarczjaco czy nie. Po kilku mroznych dniach stwierdzam ze dlugo sie nagrzewa i slabo grzeje. Nawet porownaniu do nagrzewania sie kierownicy. To jest ok w tym samochodzie.
Samochod ma ladna linie, wiem tez ze trzyma cene, i ze składany w Japonii to byly tez argumenty "za".
Moze Ty lub inni potrafia sprawdzic samochod po kilku jazdach u dealera, moze inni maja dostep do takiego samochodu i go potestowac. Ja nie i dopiero teraz po przejechaniu tych ok 2600 moge cos wiecej na jego temat powiedziec. dzis juz bym nie kupil, nawet za duzo nizsze pieniadze. Wedlug mnie wady przewyzszaja jego zalety. To jest moje zdanie :) .
I moze ejszcze jedno stosunek Mazdy do klienta. W pelni poznasz go jak kupisz i zaplacisz. Usterki sie zdarzaja, ale ale wazne jest jak ta noedogodnosc dla wlasciciela jest zalatwiana. Czy przyjada i wezma samochod? Mazda nie oferuje door to door. Tak mialem w KIA i to na okresowe przeglady. Czy dostaniesz samochod zastepczy jak usterka wymaga dluzszego pobytu w serwisie.

PostNapisane: So, 14 sty 2017, 10:11 
Nowicjusz
Od: 02.11.2013
Rok produkcji: 2019
Tak jak ktoś napisał wcześniej, kolejny temat dla płaczków. Jak ktoś kupuje samochód i nie czyta na forum o jego wadach i zaletach to po co płacze. Trzeba kupić auto za 250 tyś i liczyć że będzie idealne (w co wątpię). To nie lata 80-90 że auta robiono na wieki. Teraz więcej elektroniki więcej problemów. Z drugiej strony zawsze ktoś się znajdzie , że będzie narzekał ze auto nie ma np podgrzewania foteli jak KIA. Każdy kupuje takie auto na jakie go stać a jeśli myśli, że kupi ideał to sam się oszukuje. Kupując M6 czytałem o problemach z nią związanych ale urzekła mnie linia nadwozia i to "coś" .. Dobrze również wiedziałem że np bedzie głośno....i ogólnie jestem zadowolony. Pozdrawiam.

PostNapisane: So, 14 sty 2017, 10:42 
Nie do końca się zgodzę. Jak kupowałem swoją czytałem forum 90% mazd to były przedlifty. Mazda zarzekała się, że poprawiła mankamenty użytkownicy nie narzekali specjalnie na polifta. Okazało się, że w polifcie większość wad nie została wyeliminowana.Teraz mazda zrobiła drugi lift i znów wciska, że poprawiła to co było słabszą stroną, a z opini ludzi, którzy mają fl2 guzik prawda nic się nie zmieniło. W pieniądzach jakie kosztuje mazda można mieć naprawdę wiele innych ciekawych samochodów, które również mają pewnie jakieś wady ale mniej irytujące. Jazdy próbne nie dają za bardzo możliwości przetestowania samochodu. Trzeba by było mieć samochód na kilka dni i kilkaset kilometrów. Po jazdach próbnych byłem zachwycony, a po 1000 km rozczarowany. Dodać do tego w większości sponsorowane testy samochodów i już mamy odpowiedź dlaczego ludzie kupują auto i są rozczarowani po bliższym poznaniu.

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: So, 14 sty 2017, 10:58 
Stały bywalec
Od: 15.04.2015
Cube napisał(a):
6. System multimedialny + navi - zawiesza sie, są problemy z połączeniem z telefonem, rozłącza sie BT, generalnie działa to nienajlepiej.

Jakaś ankieta była, u mnie np. system się nie wiesza, nie mam problemów z Wi-Fi czy BT.

Peterka47 napisał(a):
I moze ejszcze jedno stosunek Mazdy do klienta. W pelni poznasz go jak kupisz i zaplacisz. Usterki sie zdarzaja, ale ale wazne jest jak ta noedogodnosc dla wlasciciela jest zalatwiana. Czy przyjada i wezma samochod? Mazda nie oferuje door to door.

To w głównej mierze zależy od ASO. Jeśli chodzi o door to door to warto przed zakupem dowiedzieć się czy taką ofertę marka/ASO oferuje.

PostNapisane: So, 14 sty 2017, 12:12 
Stały bywalec
Ta przykuła moją uwagę:
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-6-n ... xtor=SEC-8

PostNapisane: So, 14 sty 2017, 12:28 
Nowicjusz
Podejrzanie okazyjna...?

PostNapisane: So, 14 sty 2017, 12:32 
Czemu podejrzana? Kupiona pewnie na jakiejś licytacji ubezpieczyciela w USA, sprowadzona, opłacona, uzupełniona o braki blacharskie (szyby, błotniki, maski, lampy, może ćwiartki) i wyposażenia EU. Następnie pchnięta to sprzedaży.. :) Ot zapewne cała jej historia.. Są tacy co wolą taką "minę" o 20-30 kPLN tańszą niż adekwatne co do rocznika (nie mylić ze stanem) z polskiego salonu i od 1szego właściciela.

Ostatnio edytowano So, 14 sty 2017, 12:39 przez rkarcz, łącznie edytowano 2 razy

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: So, 14 sty 2017, 12:37 
Nowicjusz
rkacz....i tego się obawiam

PostNapisane: So, 14 sty 2017, 12:38 
Ważne, że zdjęcia ładnie się prezentują. :)

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: So, 14 sty 2017, 12:39 
Dla porównania sprowadzona ale w jakiej cenie:
http://allegro.pl/mazda-6-192km-2-5l-20 ... 89148.html
I jeszcze jedna 2014, ale rejestracja 2015:
http://allegro.pl/mazda-6-iii-i6680124618.html

No sorry Panowie z Radomia gdzieś te 20 kPLN oszczędzili.. :)

Zobacz moją 6tkę  
PostNapisane: So, 14 sty 2017, 12:41 
Nowicjusz
Jest taka fajna strona na facebooku " Moto detektyw" ukazuje właśnie prawdę skąd takie okazje z USA się biorą...po dzwonach.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 905 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 31  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1