| Teraz jest So, 31 sty 2026, 16:00 |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
Miska olejowa
Moderator: fabek
|
Strona 1 z 1 |
[ Posty: 5 ] |
| Drukuj | Poprzedni | Następny | ||||||
| Autor | Wiadomość | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| dlugi798 |
|
|||||
Posty: 49 Rok produkcji: 2008 Generacja: II Silnik: 2.0 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Wersja: Sport Region: śląski |
|
|||||
| chmooreck |
|
|||||
Posty: 2512 Rok produkcji: 2019 Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: AT Wersja: - Region: śląski |
|
|||||
| dlugi798 |
|
|||||
Posty: 49 Rok produkcji: 2008 Generacja: II Silnik: 2.0 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Wersja: Sport Region: śląski |
|
|||||
| antol007 |
|
|||||
Posty: 565 Rok produkcji: 2010 Generacja: II Silnik: 2.0 DISI (Pb) Skrzynia: MT Wersja: Exclusive Region: mazowiecki |
|
|||||
| dlugi798 |
|
|||||
|
|||||
|
Strona 1 z 1 |
[ Posty: 5 ] |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
Kto przegląda forum |
||||
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości |
| Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników |

mam problem z zakupem miski olejowej do mojej M6 w zeszłym tyg przy wymianie oleju i czyszczeniu smoka okazało się że miska ma kilka ognisk rdzy i w niektórych miejscach delikatnie przecieka( być może dlatego że jak ją kupiłem brakowało jej osłony pod silnikiem) , dlatego mechanik zasugerował zakup nowej innej miski .Dzisiaj przyszła używka i niestety muszę ją odesłać bo przyszła wcale nie lepsza niż ta którą mam , pytanie do kolegów czy ktoś wie gdzie można dostać jakiś zamiennik? niby tego dużo na internecie zadzwoniłęm do kilku sklepów, ale nigdzie nie ma dostępnej do GH 2,0 diesel. Jak ktoś będzie miał jakieś pomysły to proszę o podpowiedź.. wolałbym uniknąć zakupu oryg. a tym bardziej w ASO
z drugiej strony nei wiem czy zamiennik to dobry pomysł może lepiej jednak poszukać jakiejś używanej perełki co myślicie?

do 
także nie pozostaje nic innego tylko złożyć zamówienie, zamontować i mieć spokojną głowę -dzięki koledzy ,pozdrawiam