| Teraz jest N, 1 lut 2026, 08:28 |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
Jaki silnik do Mazdy
Moderator: fabek
|
Strona 1 z 1 |
[ Posty: 9 ] |
| Drukuj | Poprzedni | Następny | ||||||
| Autor | Wiadomość | ||||
|---|---|---|---|---|---|
| Emulat |
|
||||
Posty: 3 Rok produkcji: 2002 Generacja: I Silnik: 2.0 DISI (Pb) Skrzynia: MT Wersja: Comfort |
|
||||
| Redix |
|
|||||
Posty: 21 Rok produkcji: 2008 Generacja: II Silnik: 2.0 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Region: pomorski |
|
|||||
| vi7o |
|
||||
Posty: 2 Rok produkcji: inny Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: MT Wersja: - |
|
||||
| TOMASZ |
|
|||||
Posty: 3306 Rok produkcji: 2017 Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: AT Wersja: - Region: mazowiecki |
|
|||||
| vi7o |
|
||||
Posty: 2 Rok produkcji: inny Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: MT Wersja: - |
|
||||
| grzybus82 |
|
|||||
Posty: 40 Rok produkcji: 2012 Generacja: Nie mam M6 Silnik: 2.3 MZR (Pb) Skrzynia: MT Wersja: Exclusive Plus LPG: Tak Region: lubelski |
|
|||||
| Janow |
|
|||||
Posty: 149 Rok produkcji: 2009 Generacja: II Silnik: 2.5 MZR (Pb) Skrzynia: MT Wersja: Sport LPG: Tak Region: małopolski |
|
|||||
| antol007 |
|
|||||
Posty: 565 Rok produkcji: 2010 Generacja: II Silnik: 2.0 DISI (Pb) Skrzynia: MT Wersja: Exclusive Region: mazowiecki |
|
|||||
| BRT1 |
|
||||||
Posty: 19 Rok produkcji: 2008 Generacja: II Silnik: 2.2 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Wersja: Sport Region: śląski |
|
||||||
|
Strona 1 z 1 |
[ Posty: 9 ] |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |