Teraz jest N, 21 kwi 2019, 23:54

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: So, 15 wrz 2018, 11:29 
Wstydliwy
Offline
Od: 15.09.2018
Posty: 1
Rok produkcji: 2007
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: śląski
Cześć,

Posiadam M6 2.0 121km 2007r polift bez bose zakupiłem wczoraj bose (radio+wzmak+kabel do wzmaka+subwoofer+kabel do subwoofera+2 syczki+ 4 głośniki) przymierzam się do wymiany tego i mam pytanie

1. Którędy puścić kabel od wzmaka? tzn w tunelu czy w progu?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 17 wrz 2018, 18:49 
Wstydliwy
Offline
Od: 16.09.2018
Posty: 1
Rok produkcji: 2002
Generacja: I
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: S
Region: kujawsko-pomorski
Podpinam się :) posiada ktoś z forumowiczów może jakiś schemat jak taki system założyć? Od czego zacząć w ogóle?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 10 gru 2018, 07:57 
Wstydliwy
Offline
Od: 09.12.2018
Posty: 2
Rok produkcji: 2003
Generacja: I
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
LPG: Tak
Region: śląski
Witam
Posiadam mazdę 6 pierwszej generacji 03 rok z fabrycznym radiem CD non bosse..a chciałbym podłączyć subwoofer bosse pod radio..brak kostki w bagażniku . są dwie kostki pod popielniczką czarna prostokątna i biała kwadratowa czy pod którąś z nich bo subwoofer ma kabel zakończony szarą kostką... męczę się dwa dni ... wiem że temat był wałkowany alenie potrafię nic konkretnego znaleźć.. proszę o jakąś pomoc


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 11 gru 2018, 01:30 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 487
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
Nie masz bose więc i nie masz głównego wzmacniacza bose, który to wysyła sygnał do drugiego wzmacniacza umieszczonego w subie. Nie masz także instalacji pod sygnał oraz instalacji pod zasilanie. Ogólnie prawie nie masz nic co jest potrzebne by to sensownie podłączyć.

_________________
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 12 gru 2018, 21:37 
Wstydliwy
Offline
Od: 09.12.2018
Posty: 2
Rok produkcji: 2003
Generacja: I
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
LPG: Tak
Region: śląski
Witam.. oprocz subwoofera bosse zakupiłem również radio bosse wzmacniacz i głośniki po dwóch dniach zabawy założyłem tylko gwizdki bo jest instalacja a reszta okazała się problem z powodu braku instalacji którą myślałem że mam .. szukałem czy gdzieś idzie dostać??? ale nic nie znalazłem, więc myślałem że uda się tylko podpiąć subwoofer bo posiada wbudowany wzmacniacz licząc że podepne się gdzieś pod instalacje pod popielniczka???

-- Dodano: 12 grudnia 2018, o 21:37 --

Wracając do tematu jakbym zdobył instalacje to jest to wpięcie w kostki pod popielniczka czy grubsza ingerencja w instalację.rozumie że sam sub z wbudowanym wzmacniaczem nieda się podpiąć musi być wzmacniacz który zasila głośniki w drzwiach...czy można to jakoś obejść????


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Samochody używane

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.