Teraz jest Śr, 19 wrz 2018, 19:43

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn, 18 cze 2018, 20:24 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.06.2018
Posty: 8
Rok produkcji: 2002
Generacja: I
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
Region: zagranica
Cześć
Mam pewien problem z swoja mazda 6 GG wersji , otóż niedawno zauważyłem ze nie włączają mi się wiatraki od silnika te zaraz przed chłodnica i zaczyna mnie to bardzo martwic szczególnie w upalne dni jakie mamy ostatnio . Doszedłem do wniosku ze brakuje mi wąski gdyż kawałek dochodzący od jednego i drugiego wentylatora biegnie kabelkiem tuz obok zbiorniczka z płynem chlodzacym i zakreca do góry i idąc śladem kabli doszedłem do pinu który jest pusty aczkolwiek idąc dalej po śladach ewentualnej brakujące wiązki doszedłem to pustej kostki i pytanie brzmi do was czy moja logika dobrze mi podpowiada ze brakuje mi po prostu kabla czy nie przesyłam zdjecia pini oraz kostki jakie znalazłem tuz pod maska ObrazekObrazekObrazek

Wysłane z mojego LG-M320 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.