Teraz jest Cz, 19 lip 2018, 14:46

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 896 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt, 11 maja 2018, 20:53 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 21.04.2017
Posty: 68
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: małopolski
Montowałem sam, może koło godziny mi to zajęło, nie mam BOSE.
https://m.aliexpress.com/item/32852055196.html

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 13 maja 2018, 10:39 
Avatar użytkownika
Nowicjusz
Offline
Od: 04.05.2018
Posty: 38
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: zachodniopomorski
Różnica w cenie zaporowa, ale to inny model - to na plus dla zakupu na Aliexpress.
Z drugiej strony u nich mam 30 m-cy gwarancji. http://allegro.pl/v-s-nawigacja-mazda-6 ... 64554.html
Sprzęt ma licencję i podzespoły Philipsa a u Chińczyków tego nie wyczytałem.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 17 maja 2018, 20:09 
Nowicjusz
Offline
Od: 12.05.2017
Posty: 55
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: opolski
Dotarł do mnie can box. Działa tak jak u ciebie luker. Zegar mogę ustawić ale komputerem sterować dalej nie mogę. No i nie mogę przypisać przycisków kierownicy do funkcji. Kurcze przydało by się móc zmieniać wskazania komputera dotyczące spalania.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 17 maja 2018, 20:15 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 21.04.2017
Posty: 68
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: małopolski
Ale zawsze to już lepiej bo przynajmniej zegarek można ustawić ;) Też nie mogę przypisać przycisków. Otwarlem spór na Ali więc może Chińczyk będzie bardziej chętny to wyjaśnienia tego


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 18 maja 2018, 13:20 
Avatar użytkownika
Nowicjusz
Offline
Od: 04.05.2018
Posty: 38
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: zachodniopomorski
Ktoś dokupował mikrofon zewnętrzny i może się podzielić opinią?
Może takie coś:
http://allegro.pl/mikrofon-do-radia-son ... 37358.html
http://allegro.pl/mikrofon-do-alpine-cd ... 66796.html
Ja dostałem w zestawie taki: http://allegro.pl/auto-mikrofon-samocho ... ml#thumb/1
ale muszę mieć go przy ustach żeby było ok.
Chociaż jak jest pod deską obok kierownicy to też mnie słyszą, ale tak jakbym stał daleko od telefonu.

-- 18 maja 2018, o 13:20 --

Da się to jakoś usunąć?
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 25 maja 2018, 14:54 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 21.04.2017
Posty: 68
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: małopolski
U mnie juz sie raczej nic nie zmieni, po otwarciu sporu na ali przedstawieniu wszystkich niezgodnosci z opisem dostalem refund 120$ więc Chińczyk raczej już mi w niczym nie pomoze.
Co do samej stacji dziala dobrze, nie zacina sie, gps dziala plynnie. Jakosc dzwieku myślę że lepsza od oryginału. Wbudowany mikrofon jest wystarczajacy do rozmow przez telefon. Jesli komus nie zalezy na Androidzie 8, konfiguracji przyciskow na kierownicy - działają ale są na stale przypisane glosniej, ciszej, mute, zmiana stacji radiowych lub utworów, zmiana źródła, braku mozliwosci sterowania komputerem - mozna zmieniac tylko ze stacji komputer - zegarek ale nie mozna zmieniac poszczegolnych opcji komputera, mozna ustawić zegarek to mogę polecic tą stacje.Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 28 maja 2018, 08:09 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 09.01.2014
Posty: 624
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: łódzki
Lukerk a ile płaciłeś w ogóle są swoją ???

Ja miałem 8 calowa przez ostatnie półtora roku, ale wczoraj sprzedałem i będę zamawiał coś takiego :)

Rozmawiałem z kilkoma użytkownikami i super zadowoleni , na dodatek kupowane przez polskiego pośrednika (mieszkający w Anglii z grupy Mazda 6 gh na FB) i za dobra cenę

Obrazek


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

_________________
Always Fight, Never Quit!


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 28 maja 2018, 22:22 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 21.04.2017
Posty: 68
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: małopolski
Wyjsciowo z przesylka wolna od VATu wyszlo 270USD. Mnie osobiscie jakos ta stacja co pokazales nie lezy, jakos tak kanciasto ten dol odstaje od kokpitu. Ale o gustach się nie dyskutuje ;)


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 8 cze 2018, 15:15 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 09.01.2014
Posty: 624
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: łódzki
Ja zamówiłem... a co tam zobaczę jak będzie działała i jak mi się nie spodoba to najwyżej sprzedam :) Na bank znajdzie się chętny, bo to 10 cali :)

ta 8 calowa już mnie męczyła , sporo niedogodności jednak już miała niestety.

_________________
Always Fight, Never Quit!


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 14 cze 2018, 09:12 
Wtajemniczony
Offline
Od: 16.04.2016
Posty: 197
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
ridee radyjko juz w drodze do ciebie :)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 17 cze 2018, 21:51 
Wstydliwy
Offline
Od: 14.08.2016
Posty: 8
Rok produkcji: 2012
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: TS2
Witam Wszystkich

Zakupiłem radio eonon do mazda 6 gh.Ogólnie z radia jestem zadowolony wszystko działa prócz przycisków telefonu z kierownicy, ale to norma. Chcialbym sie zapytac czy występuje u was czasami podwójne pikanie podczas jazdy takie same jakie pojawia sie podczas uruchomieni radia...Jezeli tak to z czym to jest związane....Może zna ktoś odpowiedź..


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 22 cze 2018, 08:10 
Amator
Offline
Od: 24.07.2014
Posty: 94
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
Region: małopolski
14 czerwca 2018, o 10:12 lemon1990 napisał(a):
ridee radyjko juz w drodze do ciebie :)


Wow wygląda super. Czy to jest stacja dedykowana do Mazdy 6 z BOSE?
Mogę prosić o link do tego 10 calowca?

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano Pt, 22 cze 2018, 08:10 przez maciekelga, łącznie edytowano 1 raz
Nie cytujemy zdjęć (regulamin, pkt 5.6).


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 26 cze 2018, 12:59 
Nowicjusz
Offline
Od: 12.05.2017
Posty: 55
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: opolski
Luker a ty jaki masz panel sterowania na kierownicy do radyjka. Masz z przyciskiem SET czy NAVI ?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 26 cze 2018, 14:06 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 21.04.2017
Posty: 68
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: małopolski
SET


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 28 cze 2018, 12:19 
Nowicjusz
Offline
Od: 12.05.2017
Posty: 55
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: opolski
Też mam SET. Tak sobie myślę czy może to mieć znaczenie dla naszego canboxa. Wyczytałem w instrukcji obsługi że są do obsługi radia fabrycznego z nawigacją panele sterowania na kierownicy z przyciskiem NAVI i tam na przełączniku góra dół jest przycisk ENTER. Może ten panel by współpracował z naszym radiem.

mazda-6-2007-kombi-02.jpg


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 28 cze 2018, 13:09 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 21.04.2017
Posty: 68
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: małopolski
Ja już temat odpuściłem. Podstawowe funkcje z kiery mi dzialaja - regulacja glosnosci, mute, zmiana stacji prawo lewo, z przycisku SET jakos nie korzystam specjalnie. Wczoraj podliczalem ile mnie wyszla ostatecznie stacja z kamerą DVR i po odliczeniu zwrotu ze sporu 130USD oraz zwrotu z programu planet plus 80zl wyszlo ostatecznie za stacje okolo 450zl wiec rewelacja. W zwiazku z tym moge przymknac oko na pewne niedociągnięcia.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 29 cze 2018, 09:11 
Nowicjusz
Offline
Od: 19.09.2017
Posty: 51
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Top
Region: małopolski
Jak wygląda obsługa kompa w tych stacjach 9 i 10 cali od kolegi co z Anglii ściąga? Da się zmieniać wskazania komputera i resetować?
Faktycznie dla samochodu z bose jest taka mega poprawa w dźwięku czy tylko po prostu głośność się zmieniła?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 7 lip 2018, 17:04 
Wstydliwy
Offline
Od: 24.07.2017
Posty: 12
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: małopolski
Komputer działa bez zarzutu, kasowanie spalania też. Posiadam stację 9 cali także polecam.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 7 lip 2018, 18:02 
Nowicjusz
Offline
Od: 19.09.2017
Posty: 51
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Top
Region: małopolski
Ale to chyba w po lifcie. Przed liftem z tego co wiem to nie działa.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 9 lip 2018, 11:16 
Nowicjusz
Offline
Od: 12.05.2017
Posty: 55
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: opolski
Paolo2704 możesz podać linka do stacji jaką posiadasz ?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 9 lip 2018, 11:33 
Wstydliwy
Offline
Od: 24.07.2017
Posty: 12
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: małopolski
https://m.aliexpress.com/item/32789426105.html
To jest ta stacja tylko ze ja kupiłem u kolego z grupy na fb


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 9 lip 2018, 20:18 
Nowicjusz
Offline
Od: 12.05.2017
Posty: 55
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: opolski
W jaki sposób wchodzisz w opcje komputera. Bo u mnie strzałki służą do zmiany utworów a przycisk set zmienić źródło


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 11 lip 2018, 21:24 
Wstydliwy
Offline
Od: 24.07.2017
Posty: 12
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: małopolski
Poprzez przycisk info są zmieniane opcje jak również kasowanie spalania


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 13 lip 2018, 17:27 
Nowicjusz
Offline
Od: 19.09.2017
Posty: 51
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Top
Region: małopolski
Ale to chyba w polifcie? Jest też info, ale w wersji bez bluetooth.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 13 lip 2018, 20:40 
Wstydliwy
Offline
Od: 24.07.2017
Posty: 12
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: małopolski
Tak, mam polifta


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 17 lip 2018, 20:11 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 21.04.2017
Posty: 68
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: małopolski
Jesli ktoś chetny to moja stacja na sprzedaż. Wiecej info na PW
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 896 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.