Teraz jest Śr, 19 wrz 2018, 20:33

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1326 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz, 12 lip 2018, 13:57 
Nałogowiec
Offline
Od: 16.10.2016
Posty: 1006
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: wielkopolski
12 lipca 2018, o 09:27 Peterka47 napisał(a):
A co to za nowy modul?


Będzie nowy moduł. Współpraca z iPhonem wymaga certyfikacji MFi - Made For iPod. To jest system zabezpieczający przed używaniem nieautoryzowanych z produktami Apple. Aby urządzenie (iPhone, iPad, iPod) chciało połączyć się z innym za pomocą złącza lightning connector wymagane jest aby to drugie urządzenie miało w sobie chip. Zakładam, że dotychczasowe tego nie mają i Mazda będzie musiała dogadać się z Apple aby jej ten produkt zatwierdził i za odpowiednią opłatą dał te chipy, które oni do swoich urządzeń wlutują. Oczywiście nikt nie będzie nic wlutowywał do istniejącego MZD bo to de facto skończony produkt tylko dorobią jakiś moduł, który będzie działał jak USB host, łączył się z iPhonem z jednem strony i MZD z drugiej strony. Tak ja to widzę. Przy okazji mogą mu dorobić jakieś zasilanie o ciut większej mocy choć iPhone X da się naładować ze standardowej instalacji.

_________________
Pozdrawiam,
Jordan Jasiński
http://skyisthelimit.aero


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 12 lip 2018, 14:53 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 10.01.2016
Posty: 1152
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: dolnośląski
No i rykoszetem Android Auto też ten moduł dorzucą i trzeba zapłacić. <slabo>

_________________
Konrad Maksymilian Bąk <pucu> >> Moja Szóstka <<
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 12 lip 2018, 14:57 
Nałogowiec
Offline
Od: 16.10.2016
Posty: 1006
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: wielkopolski
Jak już wiemy Android Auto może na MZD działać bez łaskawej pracy inżynierów outsourcowanych przez japoński koncern. Ciekawe czy wersja 70.X.X będzie wymagała tego czegoś dla AA. Jak się pojawi jakaś stabilna wersja dostępna w Internecie to trzeba będzie sprawdzić.

_________________
Pozdrawiam,
Jordan Jasiński
http://skyisthelimit.aero


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 12 lip 2018, 15:37 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 02.10.2016
Posty: 331
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: podkarpacki
Swoją drogą, wyszła jeszcze jakaś wersja "pomiędzy", 59.00.545A: https://www.drive2.com/l/505812458368139493/ Post jest sprzed tygodnia. Ktoś już może ma?

A takie sie pojawiło na forum m3rev:
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 12 lip 2018, 16:47 
Świeżak
Offline
Od: 15.04.2018
Posty: 32
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.2 SKYACTIV-D (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
Wychodzi na to, że opcja Apple Car Play/Android Auto, będzie dostępna od początku sierpnia
https://www.mazda-press.com/eu/news/2018/mazda-adds-smartphone-control-to-mzd-connect-/


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 12 lip 2018, 19:10 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 28.07.2016
Posty: 610
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: zagranica
od sierpnia to w Stanach czyli w Europie od stycznia :D


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 12 lip 2018, 20:01 
Świeżak
Offline
Od: 15.04.2018
Posty: 32
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.2 SKYACTIV-D (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
Przecież to strona „Press EU”.
Na niemieckiej nawet są ceny podane, bodaj €300 w przypadku nowego auta i €220 za części do retrofita (robocizna zależy od ASO)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 13 lip 2018, 09:54 
Nałogowiec
Offline
Od: 16.10.2016
Posty: 1006
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: wielkopolski
@domas7 Ja mam 59.00.545A Jeszcze rzadziej znikają wskazówki nawigacji na HUD. To jest główna różnica.

_________________
Pozdrawiam,
Jordan Jasiński
http://skyisthelimit.aero


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 13 lip 2018, 10:24 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
...545A to jest starsza czy nowsza od 502?
Jakie te wersje są/były, która jet starsza a która jest nowsza.
W mojej w serwisie miesiąc temu wsadzili 502, ta jest najnowsza?

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 13 lip 2018, 13:59 
Nałogowiec
Offline
Od: 16.10.2016
Posty: 1006
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: wielkopolski
Im wyższy numer tym nowsza. Proste. W GL były 59.00.337, 59.00.447, 59.00.449, 59.00.502, 59.00.545A.

W GJ po FL (z MZD) były jeszcze 56.XX.XXX i chyba nawet 36.XX.XXX, które napewno były w Mazda 3 BM.

_________________
Pozdrawiam,
Jordan Jasiński
http://skyisthelimit.aero


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 13 lip 2018, 14:01 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
Dzięki za wysiłek, muszę się umówić na wgranie 59.00.545A.

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 13 lip 2018, 14:06 
Nałogowiec
Offline
Od: 16.10.2016
Posty: 1006
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: wielkopolski
Możesz wgrać sam zgodnie z moją instrukcją. Ja już wgrywałem .449, .502 i .545A. Wszystko bez problemów, zajmuje to mniej czasu niż dojazd do ASO, o czekaniu tam nie wspomnę, ani o tym, że raz wgrali mi 56.XX.XXX, która jest z GJ, co wiąże się z brakiem funkcji rozpoznawania znaków drogowych. Musiałem się wracać, łącznie z dojazdami i oczekiwaniem zajęło im to 8 godzin + 2 godziny tłumaczenia im, że wgrali mi starszą wersję niż miałem, co oczywiście odpierali tym, że jest starsza ale przetestowana i dobrze działa.

_________________
Pozdrawiam,
Jordan Jasiński
http://skyisthelimit.aero


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 13 lip 2018, 14:17 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
Jeśli można samemu to Fajnie, może znajdę do końca tygodnia Twoją instrukcje... ;)

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 13 lip 2018, 14:41 
Nałogowiec
Offline
Od: 16.10.2016
Posty: 1006
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: wielkopolski
https://www.youtube.com/watch?v=PlZ_8xnIbaw

_________________
Pozdrawiam,
Jordan Jasiński
http://skyisthelimit.aero


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 13 lip 2018, 15:43 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
:-) ...a widzisz, teraz Ciebie kojarzę, hehe ;) super dzięki :) pozdro na YT ;)

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 14 lip 2018, 06:15 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 02.10.2016
Posty: 331
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: podkarpacki
Rozmawiałem wczoraj z ASO w innej sprawie, ale zapytałem przy okazji, czy już coś wiedzą o AndroidAuto - na razie nic, nie potwierdził mi tego komunikatu z mazda press eu. Mówił też, że był na prezentacji gdzieś w kwietniu bodajże i wtedy chodziło to gorzej niż źle. No cóż, zobaczymy.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 14 lip 2018, 21:55 
Nowicjusz
Offline
Od: 23.04.2017
Posty: 50
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ja mam wersje 59.00.504 mozecie napisac czym rozni sie wersja 59.00.504A od mojej.

-- Dodano: 14 lipca 2018, o 22:55 --

Sory za blad mialem na mysli wersje 59.00.545A ves 59.00.504.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 2 sie 2018, 15:09 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
Jest jakiś sposób na reset nawigacji do ustawień fabrycznych? Lub ogólnie całego MZD Connect?

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 2 sie 2018, 15:19 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 03.02.2015
Posty: 311
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: małopolski
BACK + MUTE + NAV przez 10 sekund.

_________________
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 2 sie 2018, 15:21 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 18.02.2017
Posty: 438
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
@zdzich44 Ale to nie jest reset do ustawień fabrycznych.

Zerknij w zakładce system czy nie ma jakiegoś resetu.

_________________
:drunk:


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 2 sie 2018, 16:31 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 03.02.2015
Posty: 311
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: małopolski
No to może tak:
Cytuj:
RESET YOUR SYSTEM TO THE ORIGINAL SETTINGS:
Select SETTINGS from the Home screen.
Select SYSTEM tab.
Select Restore All Factory Settings to reset system to original settings, press Yes to confirm

_________________
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 2 sie 2018, 22:32 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
Faktycznie jest reset do ustawień fabrycznych, widocznie mi to umknęło....
Nic nie pomogło oczywiście :)
...Bo już mnie ten MZD wk@rwia ostatnio,

nie mogę ustawić a konkretnie zaznaczyć w monitorze spalania aby spalanie było pokazywane z.tripu A, mimo.ze i tak wyświetla z tripu A..

nie mam na liście radia zet,

nie mam na liście RMFFM,
ręcznie wskazywać częstotliwości powodują brak przykładowo RDS (nie potrzebne mi to, no ale...), aktualizacja listy nie pomaga chociaż i tak jest tylko raptem może 10 czy 14 stacji,

funkcja AF w FM działa pokracznie,

funkcja REG zdaje się niczego nie zmieniać,

DAB to już wogóle bezużyteczne pokracznie działające badziewie,

nie mogę edytować nazwy ulubionych stacji radiowych bo jak już ustawie to widać tylko ustawioną częstotliwość i tego nie mogę już edytować jako przykładowo RMFFM

wskazówki nawigacji na Hud to loteria czyli w większości ich nie ma ale w języku angielskim wszystko gra i tego problemu nie ma,

no i wyłączające się wifirifi,

lista połączeń telefonicznych,
po aktualizacji listy kontaktów, cała książka jest czytelna i jest ok, ale połączenia odebrane i wybierane i nie odebrane to już w większości inne kontakty dla MZD bo jest widoczny tylko numer zamiast kontaktu, numer kierunkowy zmieniałem ale to i tak bez różnicy bo na liście nie odebranych który jest taki sam jak w książce, jest numerem.xhyba z kosmosu i nie jest wyświetlany jako kontakt, mam.pamietac kontakty po numerach? :)


Jeśli chodzi o ten hud i wskazówki. Zauważyłem, że jak ustawie MZD na angielski, to od razu jest zaznaczone żeby wskazówki się wyświetaly , no i faktycznie działają. Napiszę jeszcze że w j. Ang, opcja pokazuj jest pierwsza od góry. W języku PL opcja pokazuj jest jako druga.
Dzisiaj dostałem aktualizacje do 545 i na start w j. PL wskazówki są wyłączane za każdym razem jak wyjdę i zamkne auto. Za każdym razem po wejściu i kontynuacji nawigacji czy włączenia nowej drogi w nawigacji, muszę kręcić kółkiem i zaznaczać żeby wskazówki były widoczne :-)

W języku angielskim wskazówki jak zaznaczę to są cały czas zaznaczone i oczywiście działają i nie muszę poprawiać. Tutaj jest sedno w moim MZD Connect, język ANG i Pl....


..

Nie ogarniam.

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 13 sie 2018, 18:19 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
...nie mogę edytować poprzedniego postu...

W monitorze spalania, nie mogę zaznaczyć "Synchronizuj z tripem A", brak możliwości zaznaczenia. Wcześniej chyba mogłem.. Dlaczego? .Obrazek

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 13 sie 2018, 18:25 
Avatar użytkownika
Świeżak
Online
Od: 07.01.2018
Posty: 28
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.2 SKYACTIV-D (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: zagranica
Moze z automatu synchronizuje w tej wersji?
U mnie tez sie nie da chyba tego zmienic a po skazowaniu A, dane zuzycia na ekranie I-eLoop tez sie resetuja.

Mam bodajze .502 wersje.


Sent from my iPhone using Tapatalk


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 13 sie 2018, 18:58 
Amator
Offline
Od: 12.07.2017
Posty: 91
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: lubelski
Synchronizuje zawsze z tripem A. Jeśli zresetujesz trip A albo klikniesz ikonkę na ekranie I-eLoop wówczas trip A kasuje się a na ekranie spalania pojawia się nowy słupek.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 13 sie 2018, 19:57 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
Mam.. 545

Ok, wiem.ze skasowanie tripu A na zegarach jest tym.samym co skasowanie w MZD odnośnie zużycia paliwa i tankowań...

Kiedyś chyba na 502 lub poprzedniej, nie mam pojęcia na której, mogłem zaznaczyć lub odznaczyc.
Wtedy wiadomo, synchronizacja była, chyba albo z Tripem A lub nie, nie mam pojęcia, ale to teraz nieważne lub mało istotne.

Więc jeśli się synchronizuje, bo faktycznie synchronizuje się z Tripem A, to po kiego czorta jest to ustawienie którego nie mogę zmienić?
Pomijam czy potrzebne czy nie skoro i tak się synchronizuje, ale jest to nie do zaznaczenia. Skoro jest zbędne to po co wogóle jest?
Myślałem że jakieś inne ustawienie dezaktywuje możliwość tego akurat ustawienia...

Następny bug w MZD? jak wyłączające się wskazówki na Hud...


Sprawdziłem, ma.wersji 443 było można zaznaczyć lub odznaczyc.

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 13 sie 2018, 20:59 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 21.10.2015
Posty: 583
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: zagranica
Tak z ciekawości zapytam a jakie wskazówki wyłączają się na hud-zie ... nawigacji ?

_________________
Nieważne kim chciałbyś być, ważne kim jesteś teraz

była GG kombi, GH hb a teraz jest GJ sedan :)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 13 sie 2018, 21:04 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 01.07.2015
Posty: 351
Rok produkcji: 2014
Generacja: Nie mam M6
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Region: mazowiecki
Niektóre ustawienia są aktywne tylko wówczas, kiedy silnik auta jest w pełni uruchomiony (włączony), a nie jedynie w trybie podświetlenia deski rozdzielczej. Może to jest przyczyną <niewiem>

_________________
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 13 sie 2018, 21:12 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 21.10.2015
Posty: 583
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: zagranica
Myślę o nawigacji .... np gdy jedziemy autostradą i następny zjazd mamy za 100 km to strzałka pojawi się dopiero tuż przed zjazdem analogicznie gdy jedziemy lokalnymi ale ciągle główna to dopiero przed zjazdem pojawi się strzałka na Hud

_________________
Nieważne kim chciałbyś być, ważne kim jesteś teraz

była GG kombi, GH hb a teraz jest GJ sedan :)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 13 sie 2018, 21:22 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
Ten Trip A, synchronizacja, jest szara bez możliwości zmiany bez.wzgledu czy jadę czy stoję.

A wskazówki nawigacji, na Hud, w opcjach w ustawieniach wyświetlacza HUD mam notorycznie wyłączane automatycznie za.kazdym razem.
Wyłączane czyli zaznaczam że ma wyświetlać, a później po zamknięciu auta, wchodzę, kontynuuje jazdę na navi i mam je WYŁĄCZONE w 99%...
Więc muszę za każdym razem je włączać!

Wskazówki, czyli na Hud, pojawiają się informacje z nawigacji czyli zakręty, dwa na całym świecie lewo i prawo, za ile metrów, czy za ile kilometrów skręt, za ile miejsce docelowe, rondo i wiele innych...

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1326 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.