Teraz jest Śr, 19 wrz 2018, 19:46

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 422 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt, 16 lut 2018, 20:55 
Bywalec
Offline
Od: 03.07.2016
Posty: 389
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: małopolski
Cały czas pisałem o icar3, miałem przez 2 dni ale nie połączyłem się i oddałem. Później kupiłem jakiegoś elma327 1.5v i dalej była lipa. W poniedziałek kupiłem viakena stn1170 usb - działa z forscanem bez problemu :)

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

_________________
Obrazek
Więcej informacji priv ;)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 16 lut 2018, 21:57 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
Aha, ok już rozumiem.
Bo mnie kabel USB nie pasi, wolę bluetooth.
Nie chce mieć jednego bluetooth do androida, a drugiego na USB do Windowsa.

Ja będę zwracać towar, trudno, nie hula to nie będę sobie zbędnych prezentów sprawiać.
Jak narazie zostaje przy kolonie Elm 327 bluetooth ver 1.5. Chodzi, działa, łączy się itd. Czasami zrywa przy odczytach parametrów po 20 czy 30 minutach, ale wszystkie procedury serwisowe w forscanie zawsze działały tzn nie zrywal połączenia.
Chciałem.sobie polepszyć kupując v-linka, ale nic nie wyszło :D

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 24 lut 2018, 18:51 
Bywalec
Offline
Od: 03.07.2016
Posty: 389
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: małopolski
Panowie,
Odnośnie obsługi Forscana. Jakich używanie procedur serwisowych aby wasz silnik pracował lepiej? Oprócz kalibracji wtrysków?

-- Dodano: 24 lutego 2018, o 18:51 --

Ktoś, coś?

_________________
Obrazek
Więcej informacji priv ;)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 1 mar 2018, 12:18 
Wstydliwy
Offline
Od: 01.04.2016
Posty: 12
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Jak sprawdzić w forscanie czy egr został zaślepiony i wyłączony?Na jakie parametry zwrócić uwagę?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 2 mar 2018, 10:46 
Wstydliwy
Offline
Od: 06.12.2015
Posty: 10
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Witam. Mam nie typowe pytanie czy forscan połączy się chromebook system operacyjny chrome os jak ktoś testował z góry dzięki za odpowiedz.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 3 mar 2018, 20:58 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 24.04.2013
Posty: 1355
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Ja nie testowałem forscana na chromebooka bo nie mam takiego wynalazku jeśli można na nim instalować wszystkie aplikacje tak jak na zwykłym androidzie to forscan powinien działać nie wiadomo czy się połączy jeśli ma bluetooth to powinien działać.

A tu masz dodatkową interpunkcję, jakby cię się niewygodnie czytało: ..,.,,,.,..

_________________
Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie próbujesz.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 6 mar 2018, 20:04 
Świeżak
Offline
Od: 10.11.2016
Posty: 32
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: pomorski
Potrzebuję przeprowadzić procedurę resetu czujników poziomowania xenonów. Czy ktoś w pomorskim posiada IDS i pomoże? Ewentualnie czy dzięki przerobionemu ELM327 - MS CAN - HS CAN w forscanie jest taka opcja? Ktoś się orientuje?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 6 mar 2018, 22:31 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
Jacek, ale powiedz co się dzieje, nie działają obie lampy czy nie działa samopoziomowanie?

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 6 mar 2018, 23:34 
Świeżak
Offline
Od: 10.11.2016
Posty: 32
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: pomorski
Mój problem opisałem w wątku "Automatyczna regulacja świateł (xenony)- Problem rozwiązany" na 4 stronie w tym samym dziale. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 8 mar 2018, 17:46 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 24.04.2016
Posty: 18
Rok produkcji: 2012
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: świętokrzyski
Witam. Podpinam się pod temat, ponieważ ostatnio zakupiłem coś takiego http://allegro.pl/interfejs-icar3-bluet ... 65826.html . Po próbach podłączenia okazało się, że interfejs nie jest widziany przez Androida 5.1.1 by móc go kolejno sparować z telefonem. Z kolei Android 4.2.2 i Android 7.0 ładnie rozpoznaje urządzenie łączy się i wszystko działa jak należy. Testowałem 4 różne aplikacje przy czym tylko Forscan stawiał opory i nie radził sobie z interfejsem (nie łączył się), reszta ok. Moje pytanie brzmi, czy ktoś ma wiedzę na temat współpracy tego intrfejsu z Androidem 5.1.1 bo tylko na tym mi zależy. Co zrobić by Android rozpoznał to urządzenie, a może przy tym systemie jest to nie wykonalne?

_________________
„Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców”
(ś.p. Colin McRae)


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 13 mar 2018, 09:14 
Wstydliwy
Offline
Od: 13.03.2018
Posty: 1
Rok produkcji: 2004
Generacja: I
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
LPG: Tak
Region: zachodniopomorski
A sterowniki macie aktualne?

_________________
https://www.interdiag.pl/ interfejsy diagnostyczne do każdego samochodu.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 13 mar 2018, 09:24 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
Sterowniki? Na androida? Serio?
:)

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 13 mar 2018, 22:59 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 24.04.2016
Posty: 18
Rok produkcji: 2012
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: świętokrzyski
:) Zwróciłem ten interfejs. Spodziewałem się czegoś innego. Nie ma to jak kabelek :)

_________________
„Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców”
(ś.p. Colin McRae)


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 13 mar 2018, 23:09 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
A ja, pisałem wyżej o perypetiach V-linka, jednak zostawiłem go sobie.
Niestety z Mazdą połączyć się nie chce, ale za to łączy się z suzuki żony.

Ciekawostka, ten stary mój Elm, łączy się.tylko z Mazdą a.z.suzuki już nie.

Wyszło na to, że stary Elm zostaje do Mazdy, a nowy v-link mam do Swifta..... :)

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 21 mar 2018, 20:45 
Wstydliwy
Offline
Od: 18.02.2018
Posty: 7
Rok produkcji: 2006
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
Region: śląski
Ten łączy się z forscan

http://allegro.pl/elm-327-1-4-pl-ford-f ... NTIzMDQ%3D


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 16 kwi 2018, 16:20 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 26.06.2014
Posty: 34
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: S
Region: zachodniopomorski
Dzień dobry chłopaki , przeszukałem forum i polecacie urządzenia żeby łączyć się z kompem , szukam urzadzenia które mogę wozić w aucie . chodzi mi o funkcje błędów kasowanie ich . dpf wypalanie , egr i przepustnica czy dziala i czym wiecej tym lepiej . z kabelka próbowałem wypalać dpf nawet po trasie i nic . tylko skasować inspekcje mogę zrobić. Przeszukalem viaken.pl pisałem z jednym panem od nich i też poleca przez kompa . możecie coś polecić?

-- Dodano: 16 kwietnia 2018, o 17:06 --

O takim czymś myślę czy działa to przez telefon , ktoś może testował?

https://viaken.pl/pl/interfejs-vscan-md136.html

-- Dodano: 16 kwietnia 2018, o 17:20 --

Aktualizacja na 6-mcy , co to znaczy ? Po 6 miesiącach urządzenie przestaje działać i muszę znowu zapłacić za jakąś aktualizację?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 17 kwi 2018, 06:19 
Nowicjusz
Offline
Od: 23.05.2017
Posty: 36
Rok produkcji: 2013
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyEnergy
Region: małopolski
Używam takiego od kilku miesięcy w mojej GJ. Generalnie trochę problemów miałem z instalacją na początku, ale sobie poradziłem i od tego czasu śmiga. Nie ma problemów z łączeniem sie ze sparowanym urządzeniem (telefon na androidzie). Na pewno jest duży wybór parametrów do ogladania, aczkolwiek interfejs graficzny jest bardzo słaby, porównując zwłazcza do Forscana. Poza tym jako minus - za każdym razem jak wchodzisz w aplikację, to musisz sobie wybierać wszystkie te parametry do obserwowania, które Cię interesują - nie ma czegoś takiego, że sobie wybierasz coś, zapisujesz jako profil i możesz potem wybrać - jest to dość uciążliwe i zajmuje kilka chwil za każdym razem.
Co do kasowania błędów, to się nie wypowiem, bo nie robiłem nic - na razie tylko używam do monitorowania parametrów.
Nie wiem też co oznacza aktualizacja na 6 m-cy. Działać powinno - jedynie nie będziesz mógł zaktualizować oprogramowania interfejsu, czy aplikacji, jeśli taka się pojawi nie płacąc dodatkowo, ale trzeba zapytać producenta. Ja dotychczas nie płaciłem nicm jeśli pojawiła się nowa aktualizacja.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 17 kwi 2018, 07:24 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 26.06.2014
Posty: 34
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: S
Region: zachodniopomorski
Ok a sterować możesz przepustnicą , egerem ? Wypalić dpf-a ? Są takie opcje ?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 17 kwi 2018, 07:49 
Nowicjusz
Offline
Od: 23.05.2017
Posty: 36
Rok produkcji: 2013
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyEnergy
Region: małopolski
Tak jak pisałem, nie korzystałem z takich opcji, bo nie były mi dotychczas potrzebne, dlatego szczerze powiedziawszy nie wiem. Najlepiej zapytac producenta...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 17 kwi 2018, 09:16 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
Dopiero po podłączeniu z FORSCAN na Windowsie, będziesz mógł wypalić zresetować parametry itd, pełny dostęp do FORSCANa będzie. Tak samo pod Windowsem + to oprogramowanie z aktualizacją na 6 miesięcy (po 6 miesiącach też), ale tylko Windows...

Na androidzie raczej tylko podgląd parametrów plus kasowanie błędów. Nie słyszałem o programach na andka które mają pełną obsługę taką jak na Windowsie.

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 17 kwi 2018, 10:17 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 26.06.2014
Posty: 34
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: S
Region: zachodniopomorski
Ok super dzięki za odpowiedź. Właśnie mi Pan z viaken.pl poleca kolejne urządzenie

https://viaken.pl/pl/interfejs-obdlink- ... n1170.html

Czyli bez kompa się nie obejdzie . muszę przemyśleć teraz czy jest sens wywalić 300-400 jak tak czy siak muszę przez forscana wszystko robić, ale jeśli jest szybszy i nie będzie problemów . ok dzieki miłego dnia chłopaki


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 21 maja 2018, 21:08 
Wstydliwy
Offline
Od: 18.12.2017
Posty: 4
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: śląski
Czy za pomocą ELM-a i Forscana będę w stanie skasować błąd poduszek powietrznych? Wyskakuje mi błąd nr 18 tj uszkodzenie lampki - wskaźnika wyłączonej poduszki pasażera (kontrola koło popielniczki). Lampka wymieniona. Próbowałem reset poprzez odłączenie aku i pedał hamulca ale dalej miga kontrolka airbaga.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 22 maja 2018, 12:39 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 04.11.2014
Posty: 672
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: łódzki
Usuniesz, ja usunałem błąd po wyjęciu fotela pasażera...

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka

_________________
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 23 maja 2018, 18:11 
Wstydliwy
Offline
Od: 18.12.2017
Posty: 4
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: śląski
Wtyczki pod fotelem posprawdzane, żarówka wymieniona bo była przepalona. Kasowanie poprzez odłączenie aku nie działa więc albo dalej jest jakiś problem albo muszę błąd skasować w inny sposób np. poprzez Forscan.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 12 lip 2018, 13:04 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 10.07.2018
Posty: 34
Rok produkcji: 2004
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: świętokrzyski
Czy taki interface iCar2 (BT) może być na stałe podpięty pod gniazdo? Nie przeszkadza to w jego żywotności, bądź poborem prądu przy wyłączonym samochodzie?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 18 lip 2018, 14:27 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4124
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Ostrzeżenia: 1
Jeśli nie posiada wyłącznika, przykładowo stary Elm 327, to musisz wiedzieć że on pobiera ciągle jakieś niewielki ilości prądu, niewiele ale pobiera.

Przykładowo Icar 3 lub 2, ma fizyczny mikroswith do włączania, uruchomi się dopiero jak go włączysz więc nie będzie pobierał ciągle prądu jak stary Elm...

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 31 lip 2018, 23:43 
Wstydliwy
Offline
Od: 04.03.2018
Posty: 8
Rok produkcji: 2007
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: mazowiecki
Kilka osób polecało vaiken stn1170. Proszę o podanie linka do konkretnej strony, gdzie można to kupić.
STN1170 to jest generalnie chip używany w wielu produktach.
Mi udało się znaleźć takie produkty:
https://viaken.pl/pl/interfejs-obdlink-mx-bluetooth-na-stn1170.html
https://viaken.pl/pl/interfejs-obdlink-sx-scan-tool-usb-elm327-v2-16bit-najszybszy-euroscan-2013-na-stn1110.html
https://smartmoto.pl/product-pol-11693-Interfejs-diagnostyczny-VSCAN-STN1170-V3-ELM327-Ford-Fiat-Bluetooth.html
https://allegro.pl/interfejs-elm327-v3-bluetooth-ford-vscan-stn1170-i7220271811.html
https://allegro.pl/interfejs-diagnostyczny-ccy-obd2-stn1170-bluetooth-i7307690209.html

Nie wiem, który jest lepszy i dlaczego.
Osobiście skłaniałbym się za: https://smartmoto.pl/product-pol-11693-Interfejs-diagnostyczny-VSCAN-STN1170-V3-ELM327-Ford-Fiat-Bluetooth.html bo BT, PL, kompaktowe rozmiary i cena ~160 PLN.
Czy warto dopłacić do tego za ~400 PLN i na czym polega jego przewaga (jeśli jest jakaś)?


 Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: Śr, 1 sie 2018, 04:35 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 01.12.2016
Posty: 1227
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Top
LPG: Tak
Region: śląski
1. link - będzie działał z Mazdach, bo obsługuje MS i HS CAN
2. link - brak obsługi MS i HS CAN - prawdopodobnie uda Ci się co najwyżej odczytać błędy o ile w ogóle połączy się z Mazdą
3. link - jak najbardziej OK
4. link - to jest to samo co w 3. linku ale oferta z allegro, a nie ze strony sklepu
5. link - również powinno być OK
6. link - kolejny interface VIAKEN'a tym razem na kablu, dokładnie ten sam mam u siebie i działa bez problemu

Wybór pozostaje w Twojej kwestii. Ja osobiście jakbym miał teraz kupować to ponownie kupiłbym VIAKEN'a na kablu, stabilność pracy (na pewno nie zerwie Ci połączenia, chyba, że wypniesz kabel w czasie pracy no to sorry), cena, polecany przez forumowiczów sprawdzony sprzęt.

_________________

Obrazek

Forumowe ramki pod tablice rejestracyjne - zapisy w linku


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 1 sie 2018, 11:14 
Wstydliwy
Offline
Od: 04.03.2018
Posty: 8
Rok produkcji: 2007
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: mazowiecki
dejwid serdeczne dzięki za szybką odpowiedź .
Tylko, że ja wkleiłem 5 linków, a nie 6.
Na kablu jest tylko link 2, gdzie jak wspomniałeś nie ma MS i HS.

Jak szukałem vaikena na kablu, to wszędzie produkt był niedostępny.
Jeśli możesz, to podeślij mi link do produktu, który kupiłeś.


 Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: Śr, 1 sie 2018, 14:14 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 01.12.2016
Posty: 1227
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Top
LPG: Tak
Region: śląski
Hahaha ten link do Viakena na kablu to sam sobie otworzyłem z historii zakupów na swoim koncie allegro, sorki za zamieszanie :)
Faktycznie mi również nie udało się znaleźć dostępnego, może się skończyły?


Wysłane z mojego XIAOMI MI 6 przy użyciu Tapatalka
#xiaomilepsze

_________________

Obrazek

Forumowe ramki pod tablice rejestracyjne - zapisy w linku


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 422 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.