Teraz jest Cz, 9 kwi 2020, 11:10

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Śr, 18 mar 2020, 17:29 
Wstydliwy
Offline
Od: 09.02.2020
Posty: 1
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: TS2
LPG: Tak
Region: podkarpacki
Witam,
Mam problem z ciepłym silnikiem 2.0 pb 147 KM.
Mazda 6 2008r.
Jak silnik jest zimny auto chodzi normalnie. Po przejechaniu 6-7 km jak złapie temperaturę to zaczyna przerywać. Chodzi jak kosiarka na 3 gary.

Co zrobiłem:
1. Wymiana świec na denso itv16tt
2. Sprawdzenie cewek (podmiana z innej mazdy

Ww. Czynności nic nie dały.
Odpiołem jeszcze cewkę tą 5cio żyłkową (pierwsza od strony silnika) ale też żadnych zmian.

Macie jeszcze jakiś trop?

Wysłane z mojego ONEPLUS A6000 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.