Teraz jest So, 18 wrz 2021, 18:08

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość

współzałożyciel forum
PostNapisane: Śr, 26 kwi 2017, 21:04 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 2504
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Witam


Chciałbym zapytać jakich aplikacji używacie w waszych androidowych stacjach? Które polecacie i bez których nie wyjeżdżacie z garażu?

_________________
Na nogach mam gumiaki, ale jestem kozakiem.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 27 kwi 2017, 17:30 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.05.2016
Posty: 14
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SL
Region: zagranica
Witam tez dołączam do pytanka oczywiście jakas Navi, you tube... co jeszcze macie zainstalowane na waszych androidach pozdrawiam

Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 27 kwi 2017, 19:36 
Wtajemniczony
Offline
Od: 18.05.2016
Posty: 246
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: zachodniopomorski
ZBANOWANY!
Here maps.Dla mnie nr 1,spotify, jakieś radia internetowe no i oczywiście parę gier dla córeczki gdyby się gdzieś n postoju nudziła :wink:


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 27 kwi 2017, 19:53 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 28.09.2013
Posty: 1179
Rok produkcji: 2015
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: śląski
Ostatnio zainstalowałem Aplikacja Janosik.
Po tym jak mi fotoradar zrobił foto. .
Może nie w stacji ale w telefonie łączy się automatycznie przez Bluetooth . Wszystkie komunikaty ostrzeżenia w głośnikach . Byłem zaskoczony działaniem nawigacji z Janosika całkiem dobrze działa.


Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

_________________
Audi A5 1,8TFSI ,244 PS , 396 Nm :twisted:


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 29 kwi 2017, 08:20 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 24.04.2013
Posty: 1426
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Mój zestaw to:
NaviExpert + janosik
Tasker (automatyczne włączenie nawigacji i Janosika oraz sciemnianie ekranu wieczorem by tak nie raził)
aplikacja do radia internetowego
Fuelio
Sygic (navi za granicą)
Opera
Torque
Root Explorer
AppLock (na wizyty w serwisie :) )
Navi od googla i YouTube, ale nie używane
No i jeszcze Automate do czytania SMS-ów z telefonu ;)

To w skrócie tyle.

_________________
Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie próbujesz.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 29 kwi 2017, 12:51 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.05.2016
Posty: 14
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SL
Region: zagranica
Dziękuję za odpowiedź

Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: So, 29 kwi 2017, 12:54 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 2504
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
A jaki odtwarzacz muzyki?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

_________________
Na nogach mam gumiaki, ale jestem kozakiem.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 3 maja 2017, 11:36 
Amator
Offline
Od: 16.02.2017
Posty: 76
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: podlaski
Koledzy pozwólcie, że podepnę się pod temat.
Pytanie mam odnośnie internetu w aucie... Czy Aero2 starczy w zupełności? Czy jednak trzeba wyposażyć się w coś lepszego?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 3 maja 2017, 16:32 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 24.04.2013
Posty: 1426
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Ja mam Freemium z VirginMobile, czyli 300MB miesięcznie za darmo i mi wystarcza, a nawet sporo zostaje (głównie navi, czasami radio internetowe, rzadziej YT).

_________________
Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie próbujesz.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 3 maja 2017, 18:06 
Amator
Offline
Od: 16.02.2017
Posty: 76
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: podlaski
O, wygląda ciekawie :D
A powiedz, jak ze ściąganiem aplikacji? Czy dodając do tego wykorzystany transfer, wystarcza te 300 MB?
Potrzebne mi właśnie będzie do nawigacji, ew. Yanosika

-- Śr, 3 maja 2017, 19:06 --

I jeszcze pytanka. Na jakiej zasadzie to działa? Po prostu kupiłeś starter, włożyłeś w modem i wsio? Więcej nic nie robisz? Czy musisz coś doładowywać? Jeżeli tak, to ile?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 4 maja 2017, 06:47 
Wtajemniczony
Offline
Od: 18.05.2016
Posty: 246
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: zachodniopomorski
ZBANOWANY!
Ale tu chyba mowa o aplikacjach jakie mamy a nie o transferach internetu i jak je ściągać....


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 4 maja 2017, 08:14 
Amator
Offline
Od: 16.02.2017
Posty: 76
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: podlaski
Skoro czepiamy się...
Korzystanie z aplikacji wiąże się z wykorzystaniem odpowiedniej ilości MB, które są zawarte w pakietach internetu mobilnego. Im więcej korzystam z aplikacji/pobieram aplikacji/czy aktualizacji do tych aplikacji tym więcej zużywa się pakietów internetu.
I nie pytam o sposób ściągania aplikacji, tylko czy pewien pakiet danych (w tym wypadku 300 MB/miesiąc) w zupełności wystarcza i w jaki sposób wygląda doładowanie konta. :>
Tylko tyle...
Mógłbym założyć oddzielny temat, ale czy jest sens, skoro ten wątek nie jest za bardzo rozbudowany?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 4 maja 2017, 08:46 
Wtajemniczony
Offline
Od: 18.05.2016
Posty: 246
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: zachodniopomorski
ZBANOWANY!
Nie czepiamy się tylko na temat stacji są bodajże 2 lub nawet 3 wątki w których można i należy się pytać o takie rzeczy , z resztą są już takie pytania i odpowiedzi na nie, sam zamieszczałem takowe.
A pytanie które zamieścił autor brzmi ,jakie aplikacje posiadacie i bez nich nie wyjeżdżacie z garażu.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 18 wrz 2017, 00:53 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 25.03.2015
Posty: 631
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Ostatnio znalazłem taki car launcher: https://play.google.com/store/apps/deta ... arlauncher
Przyciski konfiguruje się samemu pod wybrane aplikacje, pytanie jak połączyć się z kontaktami przez bluetooth, jest jakaś aplikacja która to umożliwia?


Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.