Teraz jest So, 18 wrz 2021, 18:33

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Śr, 21 gru 2016, 18:59 
Wstydliwy
Offline
Od: 21.12.2016
Posty: 2
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
Witam wszystkich serdecznie!

Od paru dni jestem właścicielem maździuchy 6GH. W związku z tym mam parę pytań odnośnie tematu audio.
Mam zamiar przełożyć sprzęt z poprzedniego samochodu, jednak z tego co wyczytałem w tutejszym dziale nie obędzie się bez problemów.
Stacja to JVC KW-AVX820 w związku z czym niededykowana. Dobrze myślę, że gdy ją podłączę bez modułu sterowania z kierownicy to zniknie wyświetlanie tracków/stacji radiowych na środkowej części wyświetlacza nad radiem? Czy ustawianie komputera (spalanie, zasięg etc)oraz klimy z kierownicy będzie dalej działał?

Pytanie jeszcze jedno odnośnie montażu wzmacniacza: czy jest na tyle miejsca by przebić się z kablem zasilającym i sygnałowym (oraz poprowadzić wzdłuż samochodu pod listwami) do bagażnika?

Pozdrawiam!


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 25 gru 2016, 15:04 
Nowicjusz
Offline
Od: 24.05.2016
Posty: 45
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: pomorski
Odpowiedz na swoje pytania znajdziesz prawdopodobnie w tematach: stacje multimedialne i niededykowane. Z własnego doświadczenia wiem ze jak u siebie wyjalem radio i wstawiłem stacje multimedialna bez can busa to nie było sterowania z kiery i na wyświetlaczu środkowym nie było nic wyświetlane po prawej jedynie ostatnie ustawienie np. spalanie lub godzina a po lewej nawiew.


 Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: N, 25 gru 2016, 23:45 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 2504
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Ale kolega ma polifta więc będzie mógł sterować tym co po prawej oraz po lewej. Zniknie mu środkowy wyświetlacz. Do sterowania radiem z kierownicy są adaptery odpowiednie.

_________________
Na nogach mam gumiaki, ale jestem kozakiem.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 26 gru 2016, 11:08 
Wstydliwy
Offline
Od: 21.12.2016
Posty: 2
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
Mam przedlifta (gh 2008) gwoli ścisłości. No właśnie o to chodzi, czy można sterować kompem (zmieniać spalanie na dystans itp) czy tylko wyświetla?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 21 lut 2017, 21:30 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 15.04.2014
Posty: 618
Rok produkcji: inny
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
Wszystko będzie działało jak działa tylko środek będzie pusty. Reszta się nie zmieni a i jeszcze wyłączy się powitanie deski rozdzielczej.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.