Teraz jest So, 18 wrz 2021, 16:52

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 157 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Brak dzwięku
PostNapisane: Pn, 4 sty 2021, 09:12 
Wstydliwy
Offline
Od: 14.10.2020
Posty: 2
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Active
Region: wielkopolski
Witam.
Zakupiłem na Ali stację do mojej 6 z Bose 2008r. Po podłączeniu nie ma wcale dzwięku, ani sterowania w kierownicy. Maj frend twierdzi, ze działa pod Bose. Nie wiem gdzie szukać przyczyny. Montaż był banalnie prosty, bo tylko jedna wtyczka plus antena radia plus antena gps.
Doradzcie proszę


https://a.aliexpress.com/_BUXq8o

-- 4 stycznia 2021, o 09:12 --

Troszkę późno mój post został wstawiony. Problem rozwiązany. Musiałem połączyć 2 kabelki ;p
Sprawa do zamknięcia.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 19 sty 2021, 10:10 
Wtajemniczony
Offline
Od: 16.04.2016
Posty: 232
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
Jak tam z dzwiękiem? Szymy jak cicho słuchasz? i pewnie nawet jak vol ustawiony nisko to radyjko gra głośno?


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 31 sty 2021, 15:01 
Wstydliwy
Offline
Od: 06.12.2020
Posty: 3
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: podkarpacki
Mam problem z poprawnym działaniem aplikacji Google Maps w trybie offline w stacji multimedialnej V&S R-Line Pro. Została pobrana interesująca mnie mapa, aplikacja wskazuje poprawną lokalizacje pojazdu, wytycza trasę i ruszam w drogę. Teraz widok w apce powinien przełączyć się na "strzałeczkę", która porusza się zgodnie z lokalizacją po wytyczonej trasie. Niestety mam widok ogólny mapy.

Apka działa poprawnie gdy jestem podłączony do wifi.

Ktoś wie jak rozwiązać ten problem? W stacji jest Android 9.0, teoretycznie apka powinna działać jak w telefonie gdzie często korzystam z wersji offline będąc za granicą.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 8 kwi 2021, 07:19 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 119
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
@rickenlp nie używam akurat map google, tylko Sygic i działa mi on wyśmienicie. Od jakiegoś czasu mam kartę sim w aucie i stały dostęp do internetu, więc nie sprawdzę, jak zachowują się mapy. Sygoc'a polecam, bo za jeden zakup dostajemy licencję na 3 urządzenia i jest ona "przenośna". Zaktualizuj sobie soft do 10ki.

_________________
Jeśli dbasz o Auto, Ono będzie dbać o Ciebie. Pamiętaj, że za każdym razem gdy do Niego wsiadasz, powierzasz Mu Swoje ŻYCIE.

Obrazek


Ostatnio edytowano Cz, 8 kwi 2021, 07:19 przez maciekelga, łącznie edytowano 1 raz
Edytowane na prośbę autora.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 14 kwi 2021, 11:46 
Wstydliwy
Offline
Od: 14.10.2020
Posty: 1
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
Witam, czy podłączał ktoś chińskie radio i miał problem z głosem ?
Chodzi o to, że radio działa tylko nie wysyła sygnału do wzmacniacza i trzeba tam jakieś kabelki przełożyć orientuje się ktoś w tym temacie ?
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc


Ostatnio edytowano Śr, 14 kwi 2021, 11:46 przez maciekelga, łącznie edytowano 1 raz
Połączono z istniejącym tematem.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 27 kwi 2021, 13:41 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 119
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
@Danielrobi jak masz jakiegos dziwnego chinczyka, to pisz do sprzedawcy o instrukcje. Ja za każdym razem, jak do jakiegos auta montowałem "firmowe" stacje, nigdy nie było problemów. Wszystko było w zestawie i wystarczyło spiąć wtyczki. Obecnie mam Sinosmart i instalacja go w naszej mazdzie zajmuje jakies 10min z kompletny rozmontowaniem i ponownym montarzem wszystkich plastików.

_________________
Jeśli dbasz o Auto, Ono będzie dbać o Ciebie. Pamiętaj, że za każdym razem gdy do Niego wsiadasz, powierzasz Mu Swoje ŻYCIE.

Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 30 cze 2021, 08:34 
Wstydliwy
Offline
Od: 29.06.2021
Posty: 3
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: lubuski
Witam. Mam pytanie do szanownych Użytkowników czy stacja Alpine C860-V6-600 pochodząca prawdopodobnie z Mazdy 2 lub innej z okolic 2014 roku, po montażu w Mazdzie 6 GH będzie działała z funkcją sterowania z kierownicy czy raczej musiałbym mieć taką która była montowana w konkretnym modelu, żeby ta funkcja była aktywna? Mam możliwość kupna i zastanawiam się, czy się w to pchać czy raczej sobie odpuścić. Dziękuję z góry za pomoc.


Ostatnio edytowano Śr, 30 cze 2021, 08:34 przez victor, łącznie edytowano 1 raz
Przeniesiono do właściwego tematu.


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 157 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.