Teraz jest Wt, 26 paź 2021, 18:45

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 917 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 31  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość

współzałożyciel forum
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 15:33 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 1750
Rok produkcji: 2011
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: zagranica
Krzychu ma klapki na oczach, TomTom i koniec :P :) MIchał, ja Tobie odpalę TomToma, zobaczysz :twisted: :twisted:

_________________
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 15:54 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 2771
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
taaa ale ja chce najnowszego a nie starego :P zreszta od dzisiaj maja promocje i to duza , mapa europy staniala o 20 funtow od rana wiec ... jade na chate i kupuje ORI :P


 Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 15:58 
Avatar użytkownika
Prawie fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 1926
Rok produkcji: 2016
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: zagranica
glowasiek napisał(a):
od dzisiaj maja promocje i to duza , mapa europy staniala o 20 funtow od rana

a dzieki komu to wiesz ;) ;) ;)

_________________
Obrazek
Nie wiem, nie znam sie, nie orientuję się, zarobiony jestem!


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 18:36 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 2771
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
no ty mi powiedziales bo rano sprawdalem to jesio byla wysoka cena :P tak czy siak dzieki chociaz pewnie I tak wieczorem kupilbym nawet po starej cenie :) wlasnie mi sie mapa sciaga :)


 Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 18:42 
Avatar użytkownika
Prawie fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 1926
Rok produkcji: 2016
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: zagranica
to daj znac czy dziala :D

_________________
Obrazek
Nie wiem, nie znam sie, nie orientuję się, zarobiony jestem!


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 18:55 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 2771
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
dzisiaj smigalem sobie troche z iGO - nigdy nie mialem z nia stycznosci - w porownaniu do TT to sie chowa.
A mapa cos wolno sie sciaga :( :( ale pewnie bedzie dzialac bo aplikacja TT uruchomila sie bez problemu


 Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 18:57 
Avatar użytkownika
Prawie fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 1926
Rok produkcji: 2016
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: zagranica
czyli jest szansa :D
Jak zadziala to zapodaj zdjecie ;)

_________________
Obrazek
Nie wiem, nie znam sie, nie orientuję się, zarobiony jestem!


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 19:04 
Amator
Offline
Od: 20.10.2012
Posty: 93
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: podlaski
A nie zastanawialiście się nad Automapą ? Mapy UK chyba są w miarę szczegółowe :)


 Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 19:13 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 2771
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
automapa jest strasznie droga porownujac do TT czy innych systemow, aplikacja niby Tania ale licencja na Europe na rok to ponad 100zl.... zreszta sadze, ze nie ma lepszej navi od TT :) firma z tradycjami :)

107MB z 3,60GB:(

a co do stacji, to jestem z niej bardzoooo zadowolony, szybko sie wlacza, widok na kamere wstecznego przelacza sie doslownie w sekunde - doslownie prawie same plusy. W ogole wnetrze wyglada inaczej, szczegolnie wieczorem gdy juz wszystko jest podswietlone


 Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 19:46 
Avatar użytkownika
Weteran
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 5657
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: pomorski
Głowasiek to czas na listwy podświetlane :-)

_________________
Obrazek

Jazda, jazda, jazda ... czarna Mazda!


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 21:00 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 1750
Rok produkcji: 2011
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: zagranica
Automapa na androida jest podobno totalną klapą. Nie miałem przyjemności tego testować, ale takie opinie można spotkać na forach.

_________________
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 21:05 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 24.04.2013
Posty: 1426
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Ja używam automapy od czasu do czasu i nie wiem czy jest klapą. Nie mogę porównać do innej wersji automapy, bo ostatnia jaką testowałem to była jeszcze chyba na symbiana. Często używam sygica, szczególnie na wyjazdy zagraniczne i jak do tej pory daje radę. Automapy używam jak jeżdżę po PL i nie miałem z nią kłopotów.

_________________
Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie próbujesz.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 21:24 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 25.10.2012
Posty: 69
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
OK, pierwsze wrażenia, pomijam radio ;):

Zwracam uwagę na różne rzeczy (niektóre porównuję ze stacją na WIN CE).

Staram się też nie oceniać stacji wyłącznie pod kątem OS.

Punktacja od 1 do 10

Plusy dodatnie i ujemne:

1) szybkość - błyskawica (9);
2) wygląd - 7 (za przyciski minus bo lypa, panie);
3) sloty/wyjścia - 5/6 (duży minus za to, że wyjścia USB przyporządkowano do rodzaju sprzętu, więc niby są trzy, ale w sumie to jedno), nie wiem czy jest wejście na dwie karty, czy na jedną, tu minus wizualny jak cholera;
4) funkcjonalność/dostęp do funkcji - 7/8;
5) ekran - 4/5 (duży minus za tylko 3 opcje jasności - bardzo, średnio i czarno), przy dużym nasłonecznieniu czarno widzę poza tym; plus za wielkość 8 cali; minus za czułość; bardzo słabe podświetlenie, oglądanie filmów dramat, chyba że o pustyni (bez puszczy) kręconych w jasny i pogodny dzień;
6) włączanie stacji/czas - nieźle, 7, wyłączanie (co wbrew pozorom też jest ważne - 8);
7) obsługa formatów - 6 (duży minus za brak odtwarzania na różnych apkach);
8) dźwięk - dla mnie mocna 8-ka, głośno, wyraźnie, ładnie, equalizer super ustawiony;
9) bluetooth i dźwięk telefonu/rozmów - niestety tylko 6 (plus za szybki import kontaktów);
10 nawigacja - łapie ok, SYGIC chodzi kiepsko - lagi, 5-6;
11) stabilność systemu - miała być 9, jest 7 (już była zwiecha);
12) ilość aplikacji - bez oceny, wiadomo że jest ich 1000000000;
13) internet - 6/7, minus za brak możliwości ustawienia włączonego WIFI na stałe (wyłączenie silnika);
14) dźwięki stacji - mocne 4 ;);
15) jakość plastików - na razie 6/7;
16) DVD - zapomniałem włączyć <nuta> ;
17) podłączenie/przygotowanie kabli - 7/8 (nie wspomnę o incydencie), ale minus bo trzeba znać pewne triki (BOSE);
18) podświetlenie przycisków - 7/8 (minus za świecącą się nie wiadomo po co lampkę przy slocie na płytę DVD);
19) spasowanie - 8;
20) design, look, dopasowanie do stylu KODO ;), oryginalność - 8.

Dodatkowy plus ode mnie za fajne przecinanie się stref dźwięku (dual zone) i regulację głośności subwoofera (tego z przodu <hahaha> ).

Natrzaskałem widzę aż 20 pozycji, kończę zatem bo mnie zbanują ;).

Aha, jeszcze plusy ujemne, te główne:

1) brak możliwości używania przycisków z kierownicy (czerwona i zielona słuchawka);
2) bluetooth nie śmiga jak powinien (fabryczny śmigał), lagi, zwiechy, poza tym nie pomyślano o wykorzystaniu fabrycznego, ale żeby nie było że się czepiam przemilczę to;
3) wyjścia USB dramatycznie źle pomyślane (każde pod coś innego), przy tym jedno jest z przodu (mini), więc wygląda to kiepsko;
4) brak możliwości regulacji jasności ekranu (tylko 0, 50%, 100%).

Na pewno dojdą kolejne..


 Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 21:25 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 1750
Rok produkcji: 2011
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: zagranica
Sygica używam na androidzie i też bardzo sobie chwalę. Wizualnie jest uboższy od TT, ale wszystko to co ma mieć dobra nawigacja - ma.
@up w końcu konkretna opinia ;)

_________________
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 21:39 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 2771
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
eee - wlasnie , ze mozna zmienic jasnosc ekranu poza tymi 3 trybami :P ustawienia, ekran, jasnosc ekranu I masz suwaczek :P DVD ogladalem, odpalalem film 720p I nie mam zadnych zastrzezen


 Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: Cz, 11 lip 2013, 22:22 
Avatar użytkownika
Weteran
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 5657
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: pomorski
O powiedzcie czy słuchaliście już muzyki w aucie ma maksymalnej głośności? :-)

_________________
Obrazek

Jazda, jazda, jazda ... czarna Mazda!


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 12 lip 2013, 06:33 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 25.10.2012
Posty: 69
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Głowasiek - oczywiście można poprzez wejście w menu, ustawienia, jasność, itp. Czy jest to funkcjonalne w czasie jazdy? Nie. Czy jest bardziej funkcjonalne niż dostęp 1 przyciskiem (prawym) np. poprzez pokrętło? Nie. Czy można bez tego żyć? Tak.

Filmy na ekranie oglądać się da oczywiście, ale dupy nie urywa.

Michał - u mnie długo wytrzymać się nie da przy maksie.


 Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Pt, 12 lip 2013, 06:54 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 2771
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
ad glosnosci to teraz przy 15 juz jest glosnooooo a gdzie tu do maxa 40 :o <offtopic>

tomtom wersja 1.2 na andka wrzucony, mapy zainstlowane i smiga az milo :) kupilem ORI bo skrakowany sie w ogole nie uruchamial ;(

TT uruchamia mi sie szybciej niz to pie... iGO pomine juz fakt funkcjonalnosci i samej prostoty obslugi - jest jeden minus- nie pokazuje fotoradarow - trzeba dokupic to jako usluge/badz skrakowac/wrzucic fotoradary jako POI
dzisiaj rano testowalem w czasie jazdy i jest dobrze ... baaa nawet lepiej niz na moim doczepianym TT :)


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 12 lip 2013, 17:04 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 25.10.2012
Posty: 69
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
A działa Wam opcja AUX (wtyczka w podłokietniku), bo u mnie ;(( .

Przy okazji - jak macie z dźwiękiem navi (chodzi o informacje głosowe z navi podczas słuchania muzyki - u mnie panienka z navi wycisza muzę całkowicie :evil: ).

Dziwne, bo jak oglądałem film i słuchałem muzyki (na potrzeby testu only), poszczególne dźwięki przenikają się 8-) .

Nie widzi mi dysku 32 GB, tzn. raz widzi <tak> , a raz nie widzi <nie> , natomiast jak widzi to później przestaje (np. po wyjściu z filmu).

Przy tetheringu via telefon jest dramat, gubi połączenie po paru minutach <suicide> . Co innego w przypadku Huaweja bezprzewodowego - śmiga super <brawo> .

PS
SYGIC już działa bez zarzutu, lagi zniknęły, także myka ładnie.


 Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Pt, 12 lip 2013, 17:11 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 1750
Rok produkcji: 2011
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: zagranica
Oryginalne wejście AUX nie działa również u mnie, w winCE. Kolesie z serwisu car audio głowili się nad tym dobrą godzinę i nie udało im się tego podłączyć tak, aby spełniało odpowiednio swoją funkcję.

_________________
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: Pt, 12 lip 2013, 17:56 
Avatar użytkownika
Weteran
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 5657
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: pomorski
Szczerze mówiąc to mam wyjebane na tą "opcję aux", nawet nie sprawdzałem.

Co do navi to podczas używania radia/mp3 głos się ścisza (ale nie całkowicie).

U mnie neta nie gubi.
U Was też kiedy telefon dzwoni to jest tak głośno, że można się przestraszyć?
Jeżeli się nie mylę to głos telefonu jest niezależny od głosu radia/mp3 i można go chyba ustawić podczas dzwonienia.

Ja chyba do 22 doszedłem.

_________________
Obrazek

Jazda, jazda, jazda ... czarna Mazda!


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Pt, 12 lip 2013, 20:05 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 2504
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
a jest gdzieś w tych stacjach wejście aux z tyłu bo jeśli tak to nie powinno być problemy ze skleceniem tego do kupy.

_________________
Na nogach mam gumiaki, ale jestem kozakiem.


 Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: Pt, 12 lip 2013, 20:11 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 1750
Rok produkcji: 2011
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: zagranica
Jest wyjście aux, ale w oryginalnym przewodzie biegnącym z radia do wejścia aux w podłokietniku PODOBNO jest jakieś ustrojstwo które nijak nie da się dobrze podłączyć. Chłopaki z tego serwisu car audio niby próbowali to jakoś rozwiązać, ale się nie dało (albo tylko tak mnie zbyli). Niby jedynym wyjściem jest puszczenie nieoryginalnego kabla wraz z nieoryginalną wtyczką aux. Ile w tym prawdy, nie wiem, powtarzam to, jak mi to tłumaczyli przy montażu stacji 4 lata temu.

_________________
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 13 lip 2013, 08:24 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 25.10.2012
Posty: 69
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Kamil - nie wiem gdzie leży problem, ale wg mnie w kabelkach które fabryka (chińska) połączyła. Poprzednio miałem stację na WIN CE, wejście AUX w podłokietniku to akurat działało w niej bez problemu, czyli tak jak ma być - plug & play. W fabrycznym radiu też działało idealnie, więc 100% wina stacji.


 Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: So, 13 lip 2013, 15:14 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 1750
Rok produkcji: 2011
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: zagranica
Może tak być.

_________________
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  

współzałożyciel forum
PostNapisane: N, 14 lip 2013, 12:24 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 2771
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
nigdy tego wejscia AUX nawet nie uzywalem wiec jakos sie tym nie przejmuje, baaa nawet nie testowalem :)

Stacja jak i zainstalowany tomtom przeszly test na tracie pomyslnie, wszystko smiga ja milo, trase do Polski wytyczala doslownie na momencie az nie moglem uwierzyc. Nwigacja przycisza dzwiek w trakcie komunikatow, mozna ustawic w ktorym z przednich glosnikow/badz obu ma byc on nadawany oraz jego glosnosc.

Jest jeden szkopuł - nawigacja musi miec polaczenie z netem aby dzialaly wykupione fotoradary/korki HD:(
No mozna to obejsc wgrywajac skrakowane fotoradary, ustawiajac je jako POIe.

W sumie ciezko mi znalesc jakies wieksze minusy tej stacji bez wyszukiwania ich na sile.


 Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: N, 14 lip 2013, 13:02 
Avatar użytkownika
Weteran
Offline
Od: 19.10.2012
Posty: 5657
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: pomorski
A gdzie ustawiałeś te głośniki i głośność komunikatów?

_________________
Obrazek

Jazda, jazda, jazda ... czarna Mazda!


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 15 lip 2013, 16:16 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 25.10.2012
Posty: 69
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
glowasiek napisał(a):
nigdy tego wejscia AUX nawet nie uzywalem wiec jakos sie tym nie przejmuje, baaa nawet nie testowalem :)

Stacja jak i zainstalowany tomtom przeszly test na tracie pomyslnie, wszystko smiga ja milo, trase do Polski wytyczala doslownie na momencie az nie moglem uwierzyc. Nwigacja przycisza dzwiek w trakcie komunikatow, mozna ustawic w ktorym z przednich glosnikow/badz obu ma byc on nadawany oraz jego glosnosc.

Jest jeden szkopuł - nawigacja musi miec polaczenie z netem aby dzialaly wykupione fotoradary/korki HD:(
No mozna to obejsc wgrywajac skrakowane fotoradary, ustawiajac je jako POIe.

W sumie ciezko mi znalesc jakies wieksze minusy tej stacji bez wyszukiwania ich na sile.


AUX działa tak: podłączasz kabelek na dżeka w podłokietniku, a drugi koniec do urządzenia które ma odpowiednie wejście (AUX). Odpalasz np. mp3, mp4, itp. Ja np. nigdy nie korzystałem z IPODA, więc teraz chyba się przesiądę skoro wejście AUX nie działa.

Przyłączam się do pytania Michała i uszczegóławiam: czy głośność dźwięku lektora ustawiasz w menu programu do nawigacji, czy w ustawieniach urządzenia?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 15 lip 2013, 18:02 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 08.05.2013
Posty: 33
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
W nawigacji TomTom głośność lektora ustawia się w programie. Nie wiem jak w innych ale podejrzewam że tak samo.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 18 lip 2013, 23:51 
Wstydliwy
Offline
Od: 18.07.2013
Posty: 7
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Szesc witam wszystkich jestem nowym posiadaczem w miarę nowej szóstki po przeczytaniu kilku tematów już wiem ze wybór stacji multimedialnej mógł być.tylko jeden więc czekam wlasnie na przesyłkę z aliexpress. Po montażu postaram się wrzucić jakieś fotki jeżeli oczywiście niczego nie spie... przy okazji pozdrawiam


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 917 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 31  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.