Teraz jest N, 17 lis 2019, 21:53

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 337 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: So, 22 gru 2018, 22:31 
Świeżak
Offline
Od: 04.11.2018
Posty: 19
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: zagranica
Witam serdecznie.
Jestem tutaj nowy i proszę o pomoc. Szukam stacji multimedialnej do mojej nowej Madzi. Mam MK6 2011 poliftowa wersja 90th Anniversary edition z systemem Bose, sterowaniem głosowym, wbudowanym bluetooth. Pytanie moje jest jaka stacje mam wybrać żeby te wszystkie rzeczy działa po montażu. Mam tutaj na myśli przełączanie stacji i funkcji, wywołanie sterowania głosowego, przyciski odebranie i rozłączenia połączenia, komputer pokładowy z spalaniem, prędkością auta itp.
Na pewno wątek możliwe ze był poruszany, jednak jak wspomniałem jestem nowy i nie znam jeszcze forum.
Ogólnie mam również pytanie: jakie stacje szukać. Czy jedynym wyjściem jest tylko tani Chińczyk czy można dostać dedykowana stacje od Mazdy czy inna firma, dla przykładu Pioneer?
Ostatnie pytanie: czy ktoś z Poznania lub okolic jest w stanie może wskazać sklep gdzie można oglądać takie radia na półce?
Wszystkim życzę Wesołych Świat !


Sent from my iPhone using Tapatalk


Ostatnio edytowano So, 22 gru 2018, 22:31 przez Michał, łącznie edytowano 1 raz
Połączono z istniejącym tematem.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 28 gru 2018, 17:49 
Wstydliwy
Offline
Od: 21.02.2018
Posty: 4
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: wielkopolski
Witam!
A co sądzicie o tej stacji?

https://pl.aliexpress.com/item/Android-8-32-4-gb-Samochodowy-odtwarzacz-DVD-nawigacja-GPS-2-DIN-radio-Dla-Mazda-6/32916018431.html?spm=a2g17.10010108.1000014.1.27df549dH93v76&pvid=9ba37c58-cb5f-4eca-85c9-10182d7d1fea&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.122671.0&scm-url=1007.13338.122671.0&scm_id=1007.13338.122671.0


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 31 gru 2018, 12:23 
Świeżak
Offline
Od: 04.11.2018
Posty: 19
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: zagranica
Zamówiłem na necie najpierw jedna stacje, i zrobiłem za to za szybko bo nie sprawdziłem kompatybilności do samochodu. Muszę odesłać i zrobić zwrot.

Poczytałem i kupiłem najbogatsza wersje z tego linka:
https://m.aliexpress.com/item/329085939 ... 6255266898

Jest to dedykowana stacja pod bose z ekstra wzmacniaczem i większa pojemnością RAM i ROM.
Po nowym roku jak zamontuje to podzielę się wrażeniami :)


Sent from my iPhone using Tapatalk


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 2 sty 2019, 11:08 
Amator
Online
Od: 30.11.2017
Posty: 93
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: mazowiecki
Koniecznie się podziel, szczególnie co działa, a co nie ;)


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 5 sty 2019, 20:54 
Wstydliwy
Offline
Od: 05.01.2019
Posty: 2
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
Region: wielkopolski
Witam, warto coś takiego https://allegro.pl/radio-nawigacja-gps- ... 27730.html
Kupiłem auto i oryginalna zepsuta.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 5 sty 2019, 21:33 
Świeżak
Offline
Od: 04.11.2018
Posty: 19
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: zagranica
Nie jestem ekspertem ale się wypowiem :D
-Sprawdź czy nie masz systemu bose, bo nie widzę by Twoja wybrana nawigacja posiadała wsparcie.
-Jest to podstawowa wersja, z tego co widzę: Android 7.1, mała ilość ram i niski procesor, te jednak to jak kto wybiera i oczywiście zależy od budgetu.
-w zestawie nie ma kamery cofania, oraz zewnętrznego mikrofonu.
-ostatnie moje spostrzeżenie, polecałbym o zapytanie sprzedającego: Nie widzę jednostki CANBus, czy na pewno radio będzie działać z przyciskami na kierownicy bez zewnętrznego sterownika.


Ostatnio edytowano N, 6 sty 2019, 20:07 przez maciekelga, łącznie edytowano 1 raz
Nie cytujemy poprzedniego postu (regulamin, pkt 5.6).


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 6 sty 2019, 20:07 
Wstydliwy
Offline
Od: 05.01.2019
Posty: 2
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
Region: wielkopolski
Ok, dzięki za odpowiedź dobrze wiedzieć o takich rzeczach, a może coś polecisz co wybrać czy może jednak naprawić starą. Budżet- jeżeli tak sprawa wygląda to wolę dołożyć i być zadowolony z zakupu niż wydać trochę mniej, ale wyrzucić pieniądze w błoto.


Ostatnio edytowano N, 6 sty 2019, 20:07 przez maciekelga, łącznie edytowano 1 raz
Nie cytujemy poprzedniego postu (regulamin, pkt 5.6).


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 8 sty 2019, 02:18 
Świeżak
Offline
Od: 04.11.2018
Posty: 19
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: zagranica
Krystian,
Od razu mówię że nie jestem ekspertem w dziedzinie. Informacje które udzielam to są moje własne spostrzeżenia i przemyślenia.
Gdy piszesz że stara jest zepsuta, masz na myśli oryginalna nawigacje Mazdy, czy zwykłe radio z przyciskami. Jak zwykłe radio to na allegro pewnie za ,"piwo" odkupisz. Naprawa oryginalnej nawigacji przy spalonej ścieżce to koszt rzędu kilku złotych. Jednak gdy wyświetlacz padł to wymiana ekranu będzie pewnie droższa niż zakup chińskiej nawigacji.
Gdy stwierdzisz że chcesz kupić nową nawigacje to musisz wg swojego budżetu podjąć decyzję ile zainwestujesz, oraz odpowiedzieć na pytania:
-czy masz system bose w samochodzie
-czy chcesz mieć nowszy czy starszy system android w radiu (różnice pomiędzy dwoma wersjami widać na zdjęciach w linku który wysłałem)
-jakiej wielkości wyświetlacz chcesz: 9 lub 10 cali.
-czy chcesz wydać ekstra za szerokokątny wyświetlacz- lepiej widać ekran gdy się patrzy z boku.

jezeli będziesz szukać produktu wyglądającego jak radia z mojego linku w wcześniejszej wypowiedzi,możesz wybrać opcję konfiguracji radia. By to uczynić kliknij w poszczególne ikonki radia tuż pod ceną. Zauważ jak zmienia się główne zdjęcie po lewej. Zmienia się wersja androida oraz ilość pamięci RAM (pamięć operacyjna jak w komputerze), pamięć ROM (dysk wewnętrzny) oraz ilość rdzeni w komputerze.

Ufff ale nastukalem wypocin mam nadzieję że moja wypowiedź jest zrozumiała.

Sendt fra min H8324 med Tapatalk


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 26 lut 2019, 20:19 
Świeżak
Offline
Od: 05.11.2016
Posty: 32
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Witam ja mam wersje dynamic i BOSE ale chcialbym zmienić radio na jakieś zwyświetlaczem/ekranem
Czy polecicie coś czy to jest problem ze zmiana tak zeby wszystko działalo po podłączeniu ? subwoofer itp


Ostatnio edytowano Śr, 27 lut 2019, 00:18 przez dejwid, łącznie edytowano 1 raz
Przeniesiono do właściwego tematu.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 26 lut 2019, 20:57 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 24.02.2019
Posty: 25
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: śląski
W opisie radia zobacz lub zapytaj sprzedawcę czy współpracuje z systemem BOSE, ja zmieniałem i działa wszystko łącznie ze sterowaniem kierownicy kompa itp nie mówiąc że gra o niebo lepiej niż na seryjnym radiu

_________________
Im wolniej jedziesz, tym dłużej Cie widzą


Ostatnio edytowano Śr, 27 lut 2019, 00:19 przez dejwid, łącznie edytowano 1 raz
Przeniesiono do właściwego tematu.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 26 lut 2019, 21:02 
Świeżak
Offline
Od: 05.11.2016
Posty: 32
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
A co wziąłes ? Jakie radio ?


Ostatnio edytowano Śr, 27 lut 2019, 00:19 przez dejwid, łącznie edytowano 1 raz
Przeniesiono do właściwego tematu.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 00:19 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 24.02.2019
Posty: 25
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: śląski
Mam coś takiego mniej więcej
https://www.google.com/search?q=Nawigac ... UyeRIqdhQM

Tylko na androidzie 7.1, Procesor: 4x 1.6GHz itp

A wcześniej miałem taką tylko na ASO mi ją uszkodzili... i tak nasza przygoda się zakończyła
https://goo.gl/images/iRaBvF

_________________
Im wolniej jedziesz, tym dłużej Cie widzą


Ostatnio edytowano Śr, 27 lut 2019, 00:19 przez dejwid, łącznie edytowano 1 raz
Przeniesiono do właściwego tematu.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 01:16 
Świeżak
Offline
Od: 05.11.2016
Posty: 32
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
tutaj gosc ma cos takiego ?

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-radi ... yBp0g.html

i powiedz po podłączeniu cos trzeba bylo kombinowac z kablami ?

subwoofer itp od bose działało z multifunkcją ?

Panowie jak podłączyć subwoofer zamiast tego z kola zapasowego BOSE chcialem dołączyć ALPINE ktora zostala mi z poprzedniego samochodu ( mam tez wzmacniacz)

Mam system BOSE ale chcialem podmienić tube w bagazniku i zmienić tez na radio z wyświetlaczem dlatego potrzebowałbym podpowiedzi jakie radio mozna najlepiej zastosowac i czy jest opcja dorzucenia mojej starej skrzynki zamiast BOSE w kole

Bede wdzieczny


 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Głośniki
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 06:46 
Avatar użytkownika
Wstydliwy
Offline
Od: 24.06.2015
Posty: 9
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: TS2
Region: zagranica
Co do radia, polecam Sinosmart dedykowane do naszych Mazd. Obecnie jedno z najlepszych jednostek na rynku. Sklep Sinosmart znajdziesz na Aliexpress. Do tego radia możesz podłączyć kamerkę cofania, kamerkę na przód z asystentem pasa i odległości i oczywiście subwoofer. Roznica w dźwięku jest nieporównywalne lepszą jak na oryginalnym


 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Głośniki
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 11:45 
Świeżak
Offline
Od: 05.11.2016
Posty: 32
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Jakie to monety i skad to mozna to zamowic bo nigdy z ali nie zamawialem.
Pytanie jeszcZe czy sa wszystkieniezbedne kostki do podlaczenia plug&play do systemu bose seri jaka siedZi u mnie z subwooferem w kole zapasowym


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 12:55 
Avatar użytkownika
Wstydliwy
Offline
Od: 06.02.2019
Posty: 6
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: kujawsko-pomorski
Witaj,

co do tej radio-nawigacji to sprzedawca nie podaje żadnej specyfikacji technicznej, która w takim sprzęcie jest bardzo ważna... Szkoda, żebyś się wkurzał się przy stale mulącej stacji (zawsze może przymulić, niestety), tak samo jak z smartfonem.

Osobiście montowałem parę lat temu nawigację do BMW E39, wersja z 4 rdzeniami i 1GB ramu, przy 350 piosence lubiła się zaciąć, kumpel montował to samo tylko, że dedykowane do VW Tourana to przy dłuższych trasach potrafiła mu się zresetować zapewne od przegrzania. Oczywiście obie to chińskie NoName'y, ja dałem 900zł bezpośrednio z Chin, kumpel 1200zł w Polsce z roczną gwarancją.

Aktualnie do swojej Madzi też zamontowałem navi z Chin (posiadam ją około 3 miesiące):

https://pl.aliexpress.com/item/Autoster ... 5c0fr1Ylxp

Dość fajna specyfikacja 4GB ramu i 8 rdzeniowy procesor. Co jest też fajne mają magazyny w Wielkiej Brytanii i Niemczech a więc odchodzi cło i vat co jest pokazane w ofercie na ali. Z tą navi nie miałem żadnych problemów, muzyka gra lepiej, przyciski kierownicy działają (strzałki przy zmienianiu muzyki na odwrót ale po przemyśleniu jest mi tak lepiej), pokazuje napięcie akumulatora, filmy odtwarza itd. Z kablami nigdy nie było trzeba kombinować, wszystko na zasadzie plug&play, przepinało się kabelek w któreś jak ktoś chciał inny kolor podświetlenia w samym radiu.
Cena jaką dałem za tą nawigację to 1380zł

W przeciwieństwie do Ciebie nie posiadam bose ale w specyfikacji jest, że działa również z tym systemem ale zawsze warto dopytać sprzedawcy.

Pozdrawiam


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 13:08 
Świeżak
Offline
Od: 05.11.2016
Posty: 32
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
No ja chetnie bym sie na to samo zdecydowal tylko interesuje mnie czy moze ktos juz to podpinal u siebie z naglosnieniem
Bose czy trzeba cos kombunowacc


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 18:30 
Avatar użytkownika
Wstydliwy
Offline
Od: 06.02.2019
Posty: 6
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: kujawsko-pomorski
Według specyfikacji producenta ta navi współpracuje z systemem Bose więc nie powinno być kombinacji, ale zawsze dobrze się dopytać sprzedawcy.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Głośniki
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 19:15 
Avatar użytkownika
Wstydliwy
Offline
Od: 24.06.2015
Posty: 9
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: TS2
Region: zagranica
Przesyłam Ci 2 linki.
Pierwszy 9 cali:
https://www.aliexpress.com/item/SINOSMA ... st=ae803_5

Drugi 10 cali:
https://www.aliexpress.com/item/Updated ... st=ae803_5

Takie są koszta. Widzę że obydwa idą z Chin więc może być tak, że jeszcze dowalą Ci cło. Mam namiary na przedstawiciela Sinosmarta z UK i on ma jakieś najnowsze te radia, już poprzerabiane, wyjściem na kartę sim i innymi bajerami, ale z tego co się orientuję to koszt ok. 1400zł już po opłatach celnych i przeróbkach.
Oczywiście musisz zaznaczyć, że chcesz z bose bo są inne kostki.
Odpowiadając na ostatnie pytanie - wszystko jest plug and play. mam nadzieję, że odpowiedziałem na wszystkie pytania. W razie co to pytaj.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 20:06 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 24.02.2019
Posty: 25
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: śląski
To z olx odpuść tak jak kolega pisał facet sprzedaje kota w worku...
Jeśli współpracuje z BOSE jakąś stacja to nie masz czym się martwić, ale od WulfgarP jest lepsza parametrowo bo ja mam tylko

System operacyjny Android 7.1
Procesor: 4x 1.6GHz Cortex A9
Pamięć RAM SAMSUNG 2GB DDR3
Dysk Twardy 16 GB ( wolne 11,5GB)
Wzmacniacz 4x45W

_________________
Im wolniej jedziesz, tym dłużej Cie widzą


 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Głośniki
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 20:12 
Świeżak
Offline
Od: 05.11.2016
Posty: 32
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
a ty jakie masz 10 cali czy 9

Te namiary na UK to zakladam ze gosc po angielsku tylkko ?


Ostatnio edytowano Śr, 27 lut 2019, 22:35 przez dejwid, łącznie edytowano 1 raz
Nie cytujemy poprzedniego postu (regulamin, pkt 5.6).


 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: Głośniki
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 20:20 
Avatar użytkownika
Wstydliwy
Offline
Od: 24.06.2015
Posty: 9
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: TS2
Region: zagranica
Ja mam u siebie 9 cali, bo wg mnie 10 cali to już się robi Tesla :) :) , ale co kto lubi. Ten przedstawiciel w UK to Polak.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 20:30 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 24.02.2019
Posty: 25
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: śląski
Na szybko ja przeleciałem lecz nie widziałem nic o BOSE lub przeoczyłem a np na tej aukcji jest to wyraźnie napisane
https://allegro.pl/oferta/v-s-nawigacja ... witemShare

-- 27 lutego 2019, o 20:26 --

Tutaj masz to co ja mam parametrowo
https://allegro.pl/oferta/nawigacja-rad ... witemShare
Navi, yt itp chodzą płynnie jeszcze ani razu nic się nie zacielo itd więc jak dla mnie spoko, tylko pytaj o kolor czarny ew bo to nawet koło srebrnego nie leżało :wink:

_________________
Im wolniej jedziesz, tym dłużej Cie widzą


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 20:36 
Świeżak
Offline
Od: 05.11.2016
Posty: 32
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
czyli ten za 2199 srebrny nie jest srebrny :) ? bo czarny to nie bedzie pasował do mojego srebrnego zestawu

-- 27 lutego 2019, o 20:36 --

ten mi sie podoba wizualnie sprzet
https://pl.aliexpress.com/item/Updated- ... 8eff0f4-21


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 20:41 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 24.02.2019
Posty: 25
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: śląski
Nie ta druga stacja jest nie do końca srebrna...

To co wysłałeś wygląda jak z d..y, ale kto co lubi. Tak jakbyś zamontował telewizor do auta zobacz w grafice na Google jak to wygląda na aucie

_________________
Im wolniej jedziesz, tym dłużej Cie widzą


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 20:46 
Świeżak
Offline
Od: 05.11.2016
Posty: 32
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
no dobra to inaczej

tu gosc napisal mi ze z bose bedzie chodzilo tylko nie z kierownicą bo do kierownicy niema w zestawie jednej kostki
https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-radi ... yBp0g.html

myslicie ze mozna by bylo sobie jakos z tym poradzic ?

Poprosilem go o zdjecie tylu radia i tabliczki znamionowej


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 20:54 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 24.02.2019
Posty: 25
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: śląski
A pytałeś jakie ma parametry?

-- 27 lutego 2019, o 20:52 --

Obrazek

Tak wygląda radio z drugiego linku co wysłałem a że kolor mi nie pasował ramka została zmieniona na czarną.

_________________
Im wolniej jedziesz, tym dłużej Cie widzą


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 20:55 
Świeżak
Offline
Od: 05.11.2016
Posty: 32
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
No faktycznie pod żółty podchodzi

Nie nie pytałem ale zapytam go jak mi zdjecie podesle zobaczymy jak to wyglada bo zastanawiam sie czy ewentualnie by jakos kostki od radia te ktore mam teraz by nie przerobil do kierownicy


Ostatnio edytowano Śr, 27 lut 2019, 22:34 przez dejwid, łącznie edytowano 1 raz
Nie cytujemy poprzedniego postu (regulamin, pkt 5.6).


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 27 lut 2019, 21:00 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 24.02.2019
Posty: 25
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: śląski
Nie wiem czy tak kostkę przerobisz...
Tu masz zdjęcie mojej pierwszej navi sam zdecyduj co Ci bardziej odpowiada

Obrazek

_________________
Im wolniej jedziesz, tym dłużej Cie widzą


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 28 lut 2019, 07:39 
Avatar użytkownika
Wstydliwy
Offline
Od: 06.02.2019
Posty: 6
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: kujawsko-pomorski
W tych nawigacajach lepiej za takie coś się nie brać, dużo kabli, które nie są najmocniejsze... Kumpel zmieniał podświetlenie to z jednego kabelka zrobiły się 3 bo powyciagal dwa kolejne obok :) no chyba, że Ci to sam sprzedający przerobi i da na to gwarancję... Na moje gra nie warta świeczki.

Masz kilka fajnych propozycji co prawda z Chin no ale to jest ich źródło a w Polsce dużo cwaniakow, marże z kosmosu.

Moja nawigacja była w Polsce za 1450 już chciałem zamawiać ale nie mieli srebrnej, napisałem maila kiedy dostaną dostawę. Na drugi dzień cena Navi 2800... Poszukałem i zamówiłem u Chińczyka dorzucił mi jeszcze kamerę cofania ale niestety nie pasowała :)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 337 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Samochody używane

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.