Teraz jest So, 18 wrz 2021, 17:42

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt, 7 mar 2017, 21:47 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 29.12.2014
Posty: 102
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
gentlemanjack napisał(a):
ad 1) szkoda, że nie ma w zestawie, ale rozumiem, że temat do ogarnięcia

no do ogarnięcia... albo montujesz jedynie na wcisk a radio trzymają elementy plastykowe przekręcane z boków oryginalnego radia (te spokojnie pasują) oraz nawiew od góry (stacja siedzi stabilnie ale jest nie przykręcona w te miejsce gdzie był przykręcony oryginał)... albo rozcinasz kompletnie oryginalne radio i przekładasz blaszki (ta wersja kompletnie rujnuje oryginał)... albo kupujesz jakąś niesprawną uszkodzoną używkę radia z mazdy GH i z lekkim serce adaptujesz blaszki (twój oryginał Ci zostaje nienaruszony)
gentlemanjack napisał(a):
ad 2) z tym też można żyć, a chyba nawet widziałem gdzieś na forum opcję zamontowania w to miejsce 2x USB

tak ale to była inna stacja... i tam dwa USB zrobiono pod ładowanie z gniazda zapalniczki. W tym radiu masz dwa USB... od frontu (w zestawie masz odpowiedni przewodzik do podłączenia np pena) oraz od tyłu (tu też dają przewodzik który możesz sobie wyciągnąć gdzie tam chcesz, np do schowka)
gentlemanjack napisał(a):
ad 3) mam BOSE - czy takie połączenie przez RCA ma negatywny wpływ na jakość dźwięku?

wręcz przeciwnie... jak dla mnie jest zdecydowanie lepiej... ale zastrzegam nie jestem audiofilem... wg mnie jest nie gorzej niż przy oryginalnym radiu a plusem jest to że masz do dyspozycji equalizer więc więcej różnych ustawień

_________________
Motocykle są wszędzie... i mazdy...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 7 mar 2017, 23:28 
Wstydliwy
Offline
Od: 01.03.2017
Posty: 9
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: śląski
smagur napisał(a):
gentlemanjack napisał(a):
ad 1) szkoda, że nie ma w zestawie, ale rozumiem, że temat do ogarnięcia

no do ogarnięcia... albo montujesz jedynie na wcisk a radio trzymają elementy plastykowe przekręcane z boków oryginalnego radia (te spokojnie pasują) oraz nawiew od góry (stacja siedzi stabilnie ale jest nie przykręcona w te miejsce gdzie był przykręcony oryginał)... albo rozcinasz kompletnie oryginalne radio i przekładasz blaszki (ta wersja kompletnie rujnuje oryginał)... albo kupujesz jakąś niesprawną uszkodzoną używkę radia z mazdy GH i z lekkim serce adaptujesz blaszki (twój oryginał Ci zostaje nienaruszony)


ok, czyli jednak to nie takie "hop siup"...


Trzeba przemyśleć plusy i minusy i w tym tygodniu podjąć decyzję.

Jeszcze raz dzięki wszystkim za Wasze opinie.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 8 mar 2017, 09:20 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 29.12.2014
Posty: 102
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
gentlemanjack napisał(a):

Trzeba przemyśleć plusy i minusy i w tym tygodniu podjąć decyzję.

Jeszcze raz dzięki wszystkim za Wasze opinie.


Swoją drogą to stacja z drugiego Twojego linku, od tego samego sprzedawcy ale ta srebrna 150zl droższa ma już w komplecie blaszki i obsługuje AUX.
Ja z premedytacją kupiłem tą pierwszą dlatego że bardziej mi sie podobała wizualnie :)

_________________
Motocykle są wszędzie... i mazdy...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 8 mar 2017, 09:53 
Wtajemniczony
Offline
Od: 18.05.2016
Posty: 246
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: zachodniopomorski
ZBANOWANY!
Ta pierwsza ma też większy wyświetlacz , bo ta druga tylko 7"


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 8 mar 2017, 20:37 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 24.04.2013
Posty: 1426
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
gentlemanjack napisał(a):
czy do tej stacji można podłączyć modem LTE przez USB? Są jakieś inne opcje żeby mieć internet z karty SIM?

Można.

_________________
Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie próbujesz.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 25 cze 2017, 09:21 
Wstydliwy
Offline
Od: 13.01.2017
Posty: 2
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: małopolski
witam chciałem zapytać czy jak kupie odpowiednią ramke do radia to do 6 gh da rade zamontować radio z nowszego modelu ? chodzi mi o to jak to się ma do sterowania z kierownicy itp.??????????? . Pytam bo dedykowane radio z nawigacją do gh kosztuje około 1800zł a od nowszego modelu koło 400 zł ( oryginał z demontażu )co dla mnie jest jakimś nieporozumieniem .


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 13 lip 2017, 18:07 
Świeżak
Offline
Od: 02.11.2016
Posty: 17
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: TS2
Region: zagranica
Witam. Podrzuci ktos linka do kogos sprawdzonego z aliexpress albo moze ebaya w uk ze stacja Ownice c300 do mazdy 6 gh? Nosze sie z zamiarem kupna i mialem zapisany link pare miresiecy temu z tego tematu ale stacja jak kosztowala 250 funtow tak teraz z tego samego linka jest po 360.

https://pl.aliexpress.com/item/1024-600-8-Cal-Android4-4-Samochod-w-Odtwarzacz-DVD-GPS-Navi-dla-Mazda-6-2008/32679200697.html?shortkey=uUJfURzQ&addresstype=600


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 10 wrz 2017, 12:34 
Wstydliwy
Offline
Od: 28.07.2016
Posty: 3
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Ja niestety odradzam zakup w Navipremium.
Skuszony dobrymi opiniami o nich kupiłem stację na początku roku. Od kwietnia stacja zaczęła bardzo wolno działać - np. na uruchomienie Google Maps trzeba czekać 10 minut. Przez ten czas stacja jest praktycznie bezużyteczna. Po 10 minutach stacja działa już normalnie i można odpalić jednocześnie Yanosika, Maps-y i Spotify.

Problem został zgłoszony ale całkowita olewka z ich strony - odpowiadają jak im się zachce, może na co 10 maila. Jedynie co są w stanie zaproponować to update softu co 3 miesiące ale to nic nie pomaga.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 10 wrz 2017, 14:58 
Świeżak
Offline
Od: 20.03.2017
Posty: 21
Rok produkcji: 2005
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: mazowiecki
ja mam stacje do gg jedynie do tv nie mam anteny, kamera działa, mam problem z BT stary tel działa nowego nie znajduje, navi na cała europe po polsku


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 20 wrz 2017, 22:03 
Avatar użytkownika
Nowicjusz
Offline
Od: 13.05.2013
Posty: 57
Rok produkcji: 2013
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
witam. też przymierzam się do kupna i już sam nie wiem w co celować. przeczytałem całość i dupa...
tyle tych androidów od 4 do 7.1 :goraco: . ta z andkiem 6.0 jest tańsza od tej z 5.1 :mad:
auto 2009 z bose. pomoże ktoś coś. w grę wchodzi aliexpress albo ebay.co.uk
pozdr

_________________
jeśli mogę to pomogę, a na pewno nie zaszkodzi...


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 21 wrz 2017, 10:38 
Wtajemniczony
Offline
Od: 16.04.2016
Posty: 232
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
ja bede miał na sprzedaż ownice c300 jestem z UK jak byś był zainteresowany


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 30 wrz 2017, 18:28 
Świeżak
Offline
Od: 03.07.2017
Posty: 15
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Active
Region: mazowiecki
Witam.
Również zastanawiam się nad kupnem stacji multimedialnej. Rozważam takie:
http://allegro.pl/v-s-nawigacja-mazda-6 ... 69988.html
http://allegro.pl/nawigacja-gps-dvd-maz ... 26897.html
http://allegro.pl/radio-nawigacja-mazda ... 79950.html

Wolałbym z czarną obudową ale kolor nie jest najważniejszy. :)
Którą polecacie?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 1 paź 2017, 11:18 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 28.03.2015
Posty: 508
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: lubelski
z polski to tylko ta ostatnia warta


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 2 paź 2017, 14:27 
Świeżak
Offline
Od: 03.07.2017
Posty: 15
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Active
Region: mazowiecki
Dowiedziałem się od sprzedającego, że poniższa stacja:
http://allegro.pl/radio-nawigacja-mazda ... 79950.html
jest również w wersji czarnej.
Czy ktoś miał styczność z tą stacją? Jak wygląda montaż? Da radę zamontować to samemu czy potrzebny będzie specjalista?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 2 paź 2017, 20:49 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 25.03.2015
Posty: 631
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Spokojnie zamontujesz sam. Możliwe że trzeba bedzie delikatnie wygiąć/nawiercic otwory w uchwytach montazowych (prosta sprawa, poradzisz sobie).

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 23 lis 2017, 19:49 
Wstydliwy
Offline
Od: 22.11.2017
Posty: 1
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: dolnośląski
Witam szacownych forumowiczów,potrzebuje pomocy w ustaleniu modelu stacji multimedialnej ze zdjęcia oraz systemu na jakim pracuje i ewentualnie jaką wgrac mapę. Z góry dziękuję za pomoc.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Ostatnio edytowano Cz, 23 lis 2017, 19:49 przez Michał, łącznie edytowano 1 raz
Połączono z istniejącym tematem.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 26 lis 2017, 19:32 
Wstydliwy
Offline
Od: 13.11.2017
Posty: 8
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
Witam

Czy instalował ktoś może taką stację u siebie ?

https://www.aliexpress.com/item/SINOSMA ... eLevelAB=5

Bardzo ciekawa z obsługą sterowania z kierownicy oraz dab+ ... + jakieś kamerki i inne :D

(posiadam oryginalą stację mazdy z navi więc nie wiem czy będę mógł na taką wymienić)
Pozdrawiam


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 19 gru 2017, 11:35 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 21.04.2017
Posty: 73
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: małopolski
Tez sie zastanawiam nad zakupem jakiejs stacji. Trafilem na ali na cos takoego:
http://s.aliexpress.com/7JbuqAzu
Jakies opinie na ten temat ktos ma? Cena spoko bo niecałe 700zl.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 19 gru 2017, 16:13 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 16.11.2017
Posty: 199
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Top
LPG: Tak
Region: kujawsko-pomorski
Radio widać że spoko ale nie widzę jaka wersja androida
Jest to bardzo ważne ponieważ jak wiadomo na starych wersjach coraz mniej programów działa
Ja mam obecnie androida 4.44. Starszej wersji nie polecam.
Fajnie jakby miało 2gb pamięci, u mnie 1gb i potrafi się wieszać


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 19 gru 2017, 16:14 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 21.04.2017
Posty: 73
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: małopolski
szoker napisał(a):
Radio widać że spoko ale nie widzę jaka wersja androida
Jest to bardzo ważne ponieważ jak wiadomo na starych wersjach coraz mniej programów działa
Ja mam obecnie androida 4.44. Starszej wersji nie polecam.
Fajnie jakby miało 2gb pamięci, u mnie 1gb i potrafi się wieszać
Andek 6.1

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 19 gru 2017, 17:13 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 16.11.2017
Posty: 199
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Top
LPG: Tak
Region: kujawsko-pomorski
W takim razie za tą cenę nie ma co się zastanawiać
Cena naprawdę atrakcyjna


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 28 gru 2017, 20:47 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 15.04.2014
Posty: 618
Rok produkcji: inny
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
Pamiętaj że aby działał DAB+ to trzeba dokupić antenę i kamera to trzeba ją dokupić oddzielnie.
A stacja bardzo ciekawa i pamiętaj że nie każda stacja działa jeśli masz system BOSE


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 29 gru 2017, 20:46 
Wstydliwy
Offline
Od: 07.01.2017
Posty: 3
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: dolnośląski
Witam! Mam pytanie czy korzystał może już ktoś z usługi(chodzi o zakup i montaż stacja multimedialna+kamera cofania) firmy everton nawigacje z Legnicy? Jeśli tak to polecacie czy ostrzegacie?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 30 gru 2017, 18:40 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 29.12.2014
Posty: 102
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Ja kupiłem u nich samą stację. Sam sprzęt ok i kontakt z firmą również a nawet nie miałem problemu z wymianą stacji jak miałem wątpliwość że nie działa tak jak powinna (potem się okazało że sam źle ustawiłem funkcje). Komerke kupiłem na aliexspress i całość sam montowałem.

_________________
Motocykle są wszędzie... i mazdy...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 5 sty 2018, 11:34 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 29.01.2017
Posty: 119
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: wielkopolski
Ja natomiast zdecydowałem się na tę stacje:

https://m.aliexpress.com/s/item/3283365 ... 23fdxetW3t

Parametry wydają się w porządku, Android tez chyba jeden z nowszych. Opinie facet ma w porządku, cena w małej promocji, wysyłka w cenie :)

Co do ownice 300, też ją chciałem, ale na Ali widzę tylko wersje ownice 500, a wyczytałem gdzies tu na forum, że nie posiada funkcji szybkiego uruchamiania(?).
Nigdy nie kupowałem przez Aliexpress, szkoda, że nie można za pobraniem :lol:


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 5 sty 2018, 18:32 
Amator
Offline
Od: 30.11.2017
Posty: 93
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: mazowiecki
Ja jak swego czasu interesowałem się tematem również wybrałem tą nawigację, dlatego koniecznie daj znać swojej opinii jak już ją zamontujesz.

Co do Aliexpress się nie martw, stacja przyjdzie napewno, bardziej się martw, aby nie poszła na celny ;P


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 8 sty 2018, 07:28 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 28.03.2015
Posty: 508
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: lubelski
mi sie włącza 20sek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 18 sty 2018, 11:33 
Nowicjusz
Offline
Od: 24.05.2016
Posty: 45
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: pomorski
Przestrzegam KAŻDEGO przed zakupem w VIVO-MEDIA!! Już wcześniej pisałem o tym (i nie tylko ja) ale lepiej się przypomnę, żebyście nie robili sobie dodatkowego problemu za 2 tys! Moja Mazda 2008 z Bose. Radyjko na ogłoszeniu z fajnymi parametrami i kontakt przed zakupem bardzo dobry. Po zakupie kontakt słabnie, jeśli chodzi o stacje: przy wyciszeniu są szumy, dwójka w głośności to jest max dla normalnego słuchania radia. Nieźle się naszukałem gościa, który się podejmie przeróbki chinszczyzny i na szczęście z czystym sumieniem mogę polecić gościa z Agatronic k.Słupska. Zrobił mi przeróbkę kabli (która jest też opisana na forum). Następnie gdy zacząłem zostawiać auto na parę dni bez ruchu zauważyłem że coś mi rozładowuje akumulator. Okazało się z Can bus był uszkodzony i przy wyłączaniu silnika zawiesza się i cały czas pobiera prąd. I tu również Agatronic elegancko się tym zajął. Jeśli chodzi o sprzedawce to tak jak pisałem słaby kontakt,a czasem miałem wrażenie, że nie ma pojęcia o sprzęcie który sprzedaje. Oczywiście winę zrzucał na mnie, że źle podłączone kable. Jeśli chodzi o canbusa to najpierw mu wysłałem mojego uszkodzonego cana którego odesłał mi po dwóch miesiącach (dalej uszkodzonego!) a następnie wysłał mi innego ale chyba z fiata 126p bo stacja w ogóle go nie czytała. Proponował pomoc jeśli do niego przyjadę do Kutna, ale nie po to zamawiam w necie żeby teraz do nich jeździć 400 km z ich winą, a po drugie, co ciekawe ta firma ma serwis mobilny ale za opłatą (kilometrówką). Chciałem sprawę zgłosić do UOKiK ale chyba trafiłem na beznadziejnego urzędasa bo mnie zniechęcił. Jeśli chodzi o działanie to muzyczka z radia radio odpala się po 15 sekundach ale niestety trzeba jeszcze poczekać ok minuty nim stacja będzie w pełni do użytku. Neta mam z telefonu dzieki wifi (odbiera bez zarzutu). Jeśli chodzi o mapę to używam googlowej i przyznam, że jeśli za szybko czegoś od niej wymagam to może się obrazić. Yanosik chodzi bez zarzutu.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 26 sty 2018, 09:07 
Świeżak
Offline
Od: 10.12.2017
Posty: 16
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: dolnośląski
Polecam Eonon z androidem 7 i 2 GB Ramu

Stacja działa z bose jak i również bez...
Włącza się 1 sekundę. Nie żałuję wydanej kasy


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 28 sty 2018, 21:30 
Wstydliwy
Offline
Od: 18.12.2017
Posty: 4
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: śląski
Czy waszym zdaniem stacja multimedialna z tego linku jest warta zainteresowania.
Mam wersję M6 polift z Bose.
Czy ta stacja zadziała z Bose? Czy trzeba dokupować adapter?
Czy ktoś z was przerabiał temat "magazynu bezcłowego". Chinol podaje, że nie będzie trzeba płacić cła dzięki temu, że towar trafia do magazynu bezcłowego.

https://pl.aliexpress.com/item/GreenYi- ... autifyAB=3


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 346 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.