Teraz jest So, 18 wrz 2021, 17:57

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 698 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz, 7 sty 2021, 09:42 
Wstydliwy
Offline
Od: 13.04.2019
Posty: 13
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: kujawsko-pomorski
Witam również miałem taki problem i rozwiązałem go jak kolega Adik955
Napisałem do SINOSMART na ich stronie i chińczyk przysłał dwa linki do plików konfiguracyjnych, podał instrukcje jak to zainstalować i ustawić po wykonaniu czynności wszystko działa jak po zamontowaniu stacji :D


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 9 lut 2021, 13:19 
Wstydliwy
Offline
Od: 20.01.2021
Posty: 5
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: lubuski
Witam, natknąłem się na pewien problem przy montażu androida mekede 200 do mojej Mazdy z systemem Bose, z aliexpress. Radio działa ale nie ma głosu, ani w radiu ani MP3 czy też po próbie nawiązania połączenia telefonicznego.

Podłączyłem wszystko jak powinno być (mam taką nadzieję), jednak została mi wtyczka od anteny(do radia podłączyłem antenę samochodowa) oraz wtyczka przy głównej wiązce przy tej antenowej, która nigdzie nie pasuje.


Prócz niej mam 3 kable i nie wiem czy kuszą być połączone z czymś. Dodam że mam canbus.

-- 8 lutego 2021, o 19:08 --

https://m.fotosik.pl/zdjecie/73a501c63c31ccb6


Obrazek

Obrazek

-- 8 lutego 2021, o 20:43 --

Dodam jeszcze że nie mam odłączony subwoofer ten co jest w kole, montowali mi gaz i nie zdążyłem go podłączyć jeszcze. Ma to jakiś związek ? bo radio fabryczne grało mi normalnie bez niego.

-- 9 lutego 2021, o 13:19 --

Temat zamykam, okazało się że nie mam podłączonego kabelka AMP-C do czerwonego przewodu w głównej kostce.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 19 lut 2021, 13:08 
Wstydliwy
Offline
Od: 19.02.2021
Posty: 1
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: wielkopolski
Witam Wszystkich i pozdrawiam. Mam pytanie mianowicie jak podpiąć kable key1 i key2 aby móc zaprogramować sterowanie z kierownicy? Przy obecnym podłączeniu przez Canbus działa sterowanie ale nie można programować w innej konfiguracji, ażeby chodził przycisk Set jak jest przy oryginalnym radiu.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 5 mar 2021, 22:28 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 119
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Adik955

Nie da się, tylko wersja WiFi jest kompatybilna. Ekstra o to dopytywałem. Popraw sobie "cyfrówkę" ELM327, nie ELM27.

_________________
Jeśli dbasz o Auto, Ono będzie dbać o Ciebie. Pamiętaj, że za każdym razem gdy do Niego wsiadasz, powierzasz Mu Swoje ŻYCIE.

Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 27 maja 2021, 10:00 
Wstydliwy
Offline
Od: 28.11.2019
Posty: 3
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: łódzki
Witam, mam pytanie czy panel z andkiem 4core 2G/32G jest wystarczająco szybki ?
https://pl.aliexpress.com/item/32989289924.html

Kamil.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 27 maja 2021, 11:21 
Wstydliwy
Offline
Od: 26.07.2020
Posty: 7
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: śląski
Ja mam od EONON i też ma 2GB ramu... i zdecydowanie mógłby działać szybciej.
Dramatu nie ma, ale czasem człowiek się irytuję.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 29 maja 2021, 16:15 
Świeżak
Offline
Od: 30.11.2019
Posty: 20
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive Plus
Region: dolnośląski
A czym się różnią stacje Sinosmarta i np Yunsuna? Z wyglądu takie same, specyfikacje podobne, a reszta - działanie, kompatybilność oto?

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 2 cze 2021, 08:57 
Wtajemniczony
Offline
Od: 16.04.2016
Posty: 232
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
standor Różnią się gwarancją w Europie :)
Do tego Najlepszy Junsun jest na Chipsecie 8259 który nie ma polotów do TS10
Sam robiłem testy wyniki możesz sprawdzić na naszej stronie FB sinosmart polska
Model Junsun 5757pkt v TS10 sinosmart 11517pkt


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 698 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.