Teraz jest So, 18 wrz 2021, 17:01

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt, 2 cze 2015, 10:52 
Avatar użytkownika
Prawie fanatyk
Offline
Od: 23.10.2012
Posty: 1913
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: TS2
Region: zagranica
Do stacji sph-da120 można też podłączyć telefon na androidzie. Napaliłam sie na tą stację

_________________
xX KOVAL Xx
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 9 cze 2015, 15:36 
Avatar użytkownika
Wstydliwy
Offline
Od: 20.04.2014
Posty: 10
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Region: zagranica
wszytko super...tylko nie m DAB..:(

-- Dodano: Wt, 9 cze 2015, 15:34 --

Czy ktokolwiek słyszał coś o tym?

APLHA S700

http://www.ebay.co.uk/itm/Autoradio-And ... 1218898199

476f ma wszystko i nie jest chinskie :D

Instalują je w vw, audi, seat, skoda jako oryginalna stacja multimedilna...
Wysłałem kilka pytań do producenta nt. sterowania w kierownicy i can bus, czekam na odp.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 10 cze 2015, 22:56 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 623
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
radekz napisał(a):
Instalują je w vw, audi, seat, skoda jako oryginalna stacja multimedilna...


A skąd masz takie informacje ?
W grupie tych aut nigdy takiego czegoś nie widziałem. Może zamiennie można to zamontować ale oryginalnie auto nigdy z fabryki z tym nie wyjechało. W dodatku w nowszych Audi, system audio jest rozproszony po aucie i nie ma już takiej "zwykłej" dziury na radio, wzmacniacz i tuner jest w bagażniku a z przodu tylko wyświetlacz i panel obsługi, ewentualnie czytniki CD i SD.

_________________
URLOP 28.08-19.09
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 23 lip 2015, 01:20 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 22.09.2013
Posty: 26
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: śląski
Wymieniając ori radio na niededykowaną stację (myślę o blaupunkt cape town 945) wystarczy, że kupię samą ramkę radia:
Obrazek

czy muszę kupić ramkę razem z koszem i resztą blaszek:
Obrazek

:idea:


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 23 lip 2015, 08:18 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 623
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
Jeśli w komplecie z radiem jest ten stalowy koszt to wystarczy nabyć same plastiki.
Te ramki i tak trzeba poprawiać, kiepsko trzymają się od dołu, ja dawałem dodatkowe wkręty. Musiałem jeszcze pilnikiem powiększać otwór bo zjeżdżany ekran zahaczał o tą maskownicę i ją odrywał.

_________________
URLOP 28.08-19.09
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 25 lip 2015, 12:55 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 22.09.2013
Posty: 26
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: śląski
Znalazłem info, że w tym cape town jest kosz, czyli wystarczy kupić samą ramkę, spoko. Dzięki :)

Mam jeszcze pytanie dot sterowania z kierownicy. Jak się domyślam muszę zakupić osobny moduł. Tylko jaki? Do mazdy 6 gh czy do blaupunkta? Jak to znaleźć?
Jeszcze jedno pytanie; czy mam pewność, że będzie to wszystko współpracowało z BOSE?

Mam nadzieję, że przyciski komputera pokładowego i tempomatu będą nadal działać. Odbieranie i odrzucanie rozmów ponoć nie, ale te funkcje przejmie wtedy stacja.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 26 lip 2015, 00:50 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 623
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
Nie montowałem w wersji bose lecz w zwykłej i działało. Jedyny problem jaki napotkałem to trzeba było zamienić pin remote bo nie był we właściwym miejscu.
Tutaj masz to samo w wersji bose

http://allegro.pl/sterowanie-z-kierowni ... 30512.html

Trzeba tylko zadeklarować jakie radio będzie w aucie.
Ja brałem z innego źródła, aukcję podaję jako przykład.

_________________
URLOP 28.08-19.09
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 26 lip 2015, 19:46 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 22.09.2013
Posty: 26
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: śląski
Najtańszy znalazłem tutaj:
http://www.incaraudio.pl/pl/interfejs-m ... -blaupunkt

Duża różnica w cenie w wersji bose i bez bose :/

Czyli trzeba jeszcze kupić kabelek do sterowania z wtyczką (mini ISO) na blaupunkta?

PS. Mnie za montaż tego blaupunkta zaśpiewali 700 zł (w cenie adapter) + 150 zł ramka.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 26 lip 2015, 21:05 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 623
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
Nie wiem co dokładnie siedzi w tym adapterze do bose, ale problem jest taki że wzmacniacz bose ma wejście sygnału symetryczne a niemalże wszystkie radia mają (jeśli mają) wyjścia RCA które są asymetryczne. Można to pospinać bezpośrednio ale poziom sygnału może się okazać zbyt niski i nie osiągnie się pełnej możliwej mocy wzmacniacza bose. Można także wziąć sygnał z końcówki mocy z obu biegunów + i - i wtedy mamy sygnał symetryczny ale poziom sygnału będzie za wysoki i trzeba go zredukować oraz dodatkowo odfiltrować składową stałą 6V obecną na wyjściu mostkowej końcówki mocy radia. Jednym słowem trzeba kombinować albo zastosować dedykowany adapter nad którym ktoś już posiedział i go stworzył.

_________________
URLOP 28.08-19.09
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 19 sie 2015, 21:09 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 22.09.2013
Posty: 26
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: śląski
Czyli w najgorszym przypadku, gdyby ten adapter nie chciał dobrze współpracować z bose, pozostaje wymiana wzmacniacza? A to jaki z kolei koszt? Taki żeby był porównywalny do bose tylko z "normalnym" wejściem?

ok, znalazłem temat z 2omowymi głośnikami w bose :mad:

-- N, 16 sie 2015, 17:40 --

Jestem w trakcie montażu. Dzisiaj rozebrałem tunel wg opisu z forum. Faktycznie najwięcej problemu jest z wyciągnięciem górnej części tzn wyświetlacza komputera i nawiewów, z dokładniej wyciągnięcie środkowego zaczepu. Musiałem odgiąć po bokach, podłożyć sobie i dopiero później wyciągnąć element ze środkowego zaczepu.

Na razie napotkałem kilka problemów:

1. Muszę wykonać jakiś uchwyt do nowego radia, może z wykorzystaniem tych uchwytów ze starego radia. Kosz dołączony do nowego radia do niczego się nie przydaje. Nie ma go jak zamontować.

2. Trzeba będzie trochę porzeźbić z ramką. Zestaw ramek, który kupiłem do M6 (czarny połysk) powinien mieć trochę szerszy otwór na radio, bo nie mieści się w nim ramka maskująca z nowego radia. Na długość jest idealnie, ale na wysokość brakuje jeszcze ok 0,5 cm miejsca.

To na razie tyle minusów. Zobaczymy, może coś później jeszcze wyjdzie.


Teraz czekam na przejściówkę do anteny i kabel do sterowania z kierownicy.
Adapter do sterowania z kierownicy Connets2 CTSMZ005.2 zamówiłem z GB (45 funtów). Do zestawu dobrałem kabelek do Blaupunkta (sterowanie z kierownicy) ale w tym nowym CapeTown jest jack a nie miniISO jak w innych blaupunktach.

-- Śr, 19 sie 2015, 22:05 --

Wszystko podłączone, śmiga aż miło :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 20 sie 2015, 10:03 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 19.10.2014
Posty: 131
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: pomorski
Zadowolony jestes z przejsciowki sterowania ? Operowanie z kierownicy radiem dziala ? Wyswietlaja sie komunikaty (Track no, volume itp) na wyświetlaczu obok temperatury?

_________________
Sprzedam: zadbaną wykładzinę podłogi do Mazdy 6 GH SEDAN


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 20 sie 2015, 11:40 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 25.03.2015
Posty: 631
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Dobra robota.
Napisz czy komputer działa.

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 20 sie 2015, 20:19 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 22.09.2013
Posty: 26
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: śląski
W adapterze musiałem zamienić miejscami piny zasilania (na blaupunkcie opis ACC i Battery +12V) oraz dołożyć pin P.ANT (do niego podłączyłem sterowanie wzmacniaczem (niebieski) i zasilanie anteny (ten niebieski przy kostce od anteny w aucie).

Tak sterowanie z kierownicy działa (głośno/cicho, następny/poprzedni, źródło).

Na oryginalnym wyświetlaczu obok temperatury po załączeniu auta pisze "MAZDA".

Komputer (spalanie, dystans, itd) działa normalnie.

Bose działa. W dodatku dźwięk jakby lepszy niż z ori radia.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 2 gru 2015, 11:19 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 19.10.2014
Posty: 131
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: pomorski
Panowie znalazłem ciekawą (nie chińską) alternatywę stacji z androidem.

BLAUPUNKT CAPE TOWN 945 WORLD

Stacja ta ostatnio pojawiła się w promocji za w miarę rozsądne pieniądze - 1999 zł

Wygląda całkiem ciekawie:
Obrazek

Obecnie pod względem wyposażenia i funkcjonalności to mój nowy faworyt :cool: .

Tutaj jakiś artykuł

Manual

_________________
Sprzedam: zadbaną wykładzinę podłogi do Mazdy 6 GH SEDAN


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 2 gru 2015, 11:31 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 25.03.2015
Posty: 631
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Za 2000 zł?
Cena dobra.
Jakubbor ma ta stacje i cały opis co i jak z montażem.

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 2 gru 2015, 14:56 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 19.10.2014
Posty: 131
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: pomorski
Masz Rafal linka do tego opisu, mialbym do niego tez kilka pytan :) pewnie chodziło o ten kilka linijek wyżej :)

_________________
Sprzedam: zadbaną wykładzinę podłogi do Mazdy 6 GH SEDAN


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 2 gru 2015, 19:51 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 02.01.2014
Posty: 341
Rok produkcji: 2011
Generacja: Nie mam M6
Silnik: 2.3 MZR DISI Turbo (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: MPS
Region: mazowiecki
Temat masz wyżej. Cena 1999 zł - była ze 2 dni temu w punkcie blaupunkta, później wróciła na 2 dni do 2999 zł a teraz widzę u kilku dystrybutorów po 1999 zł. Znaczy się drożej już nie będzie :) pewnie się skuszę na dniach na ten wynalazek, tym bardziej, że kolega który ją już jakiś czas temu zamontował cały sobie chwali :wink:


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 3 gru 2015, 11:11 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 19.10.2014
Posty: 131
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: pomorski
Mam nadzieje tylko ze ta ramka 2 din mazdy to w miare dobrej jakosci jest, i bedzie pasowala. Sciagne ja z UK.

_________________
Sprzedam: zadbaną wykładzinę podłogi do Mazdy 6 GH SEDAN


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 3 gru 2015, 14:00 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 02.01.2014
Posty: 341
Rok produkcji: 2011
Generacja: Nie mam M6
Silnik: 2.3 MZR DISI Turbo (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: MPS
Region: mazowiecki
a co za różnica skąd będzie ściągnięta ramka jak i tak będzie zrobiona w tym samym miejscu, no chybam że cena bardziej atrakcyjna


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 9 gru 2015, 11:48 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 19.10.2014
Posty: 131
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: pomorski
Marrud napisał(a):
a co za różnica skąd będzie ściągnięta ramka jak i tak będzie zrobiona w tym samym miejscu, no chybam że cena bardziej atrakcyjna


Różnica taka, ze nie chciałbym otrzymać jakiegoś badziewia :) z UK byłby to produkt Connects2 a w Polskim sklepie nie umieli mi napisać skąd maja ramkę.

Zrobiłem mały rekonesans w ASO i okazuje się, że można kupić samą ramkę:

GDK1-55-210A - ramka 2DIN, 340 zł
GH01V6025 - elementy montażowe, że by nie rzeźbić z płaskownikami z Castoramy :) 74 zł

Obrazek Obrazek Obrazek

_________________
Sprzedam: zadbaną wykładzinę podłogi do Mazdy 6 GH SEDAN


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 9 gru 2015, 13:26 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 03.04.2015
Posty: 1469
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: dolnośląski
W sumie to niewiele drozej niz te chinskie ramki a wyglada 10x porzadniej, moze kiedys swoja wymienie, pokaz foto jak juz zamontujesz.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 9 gru 2015, 14:44 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 19.10.2014
Posty: 131
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: pomorski
Bardzo chciałbym zamontować ale nie ma poki co stacji spelniajace moje wymagania:

- nie chiński klon albo inny wynalazek
- nie zamulające i ascetyczne menu jak Alpine i Clarion
- nie wystająca poza obrys deski jak np Pioneer AVH-X8700BT
- wspierająca android auto
- sprawnie działający Mirroring telefonu
- Dobrej jakości dźwięk

;((

_________________
Sprzedam: zadbaną wykładzinę podłogi do Mazdy 6 GH SEDAN


Ostatnio edytowano Śr, 9 gru 2015, 15:06 przez MichuGdy, łącznie edytowano 1 raz

 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 9 gru 2015, 15:02 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 25.03.2015
Posty: 631
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Blaupunkt Cape Town 945 nie spełnia Twoich wymogów?

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 9 gru 2015, 15:10 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 19.10.2014
Posty: 131
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: pomorski
Bylem macałem w sklepie niestety nie, chodź było blisko :)

Mirroring miał problemy czasami, brak Map Google i brak możliwości instalacji aplikacji z Google Play Store.

Trzeba byłoby pewnie trochę czasu posiedzieć nad stacją...chodź tez nie wiadomo czy dałoby rade osiągnąć zadowalający rezultat.

_________________
Sprzedam: zadbaną wykładzinę podłogi do Mazdy 6 GH SEDAN


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 9 gru 2015, 15:21 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 25.03.2015
Posty: 631
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Myślałem że są apki z Google Store.
Chyba też zrezygnuje, chociaż wolałbym pomacać .

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 9 gru 2015, 15:58 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 19.10.2014
Posty: 131
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: pomorski
Chyba producenci celowo usunęli Google Play Store, aby w tle nie chodziły serwisy Google i nie zabierały pamięci RAM.

_________________
Sprzedam: zadbaną wykładzinę podłogi do Mazdy 6 GH SEDAN


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 9 gru 2015, 16:09 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 25.03.2015
Posty: 631
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Można sprawdzić jakie aplikacje oferuje blaupunkt?
Nie mogę znaleźć w necie

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 9 gru 2015, 21:27 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 22.09.2013
Posty: 26
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: śląski
Na blaupunkta można zainstalować aplikacje jakie chcesz. Tylko że nie ma sklepu google więc trzeba sobie ściągnąć instalkę na kompa, wrzucić na sd albo pena i zainstalować na stacji.

Ta stacja fabrycznie obsługuje tylko sklepy amazon appstore i yandex store.
Chyba że komuś uda się zainstalować na niej usługi google :-)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 9 gru 2015, 21:58 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 25.03.2015
Posty: 631
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Więc istnieje możliwość instalowania aplikacji ze sklepu Google, przy pomocy komputera i SD, tak?

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 10 gru 2015, 02:17 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 19.10.2014
Posty: 131
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: pomorski
Mi zalezy na google maps glownie a to bez uslug googli nie ruszy. Musialbym miec taka stacje, zrootowac ja i dopiero wtedy dzialac. Pewnie zajeloby to sporo czasu a mi sie nie chce bawic w takie cos :) Wole miec gotowe sprawne urzadzenie, ew drobne usprawnienia wprowadzic.

Mysle ostatnio nad Pioneer SPH-120 + podlaczenie na stale jakiegos android box'a...

W miarę sprawnie chodzi Mirroring:

https://www.youtube.com/watch?v=7Jhsu4r0gTI

https://www.youtube.com/watch?v=UH4knHfaEnI

https://www.youtube.com/watch?v=IG2hD-CbiYc

_________________
Sprzedam: zadbaną wykładzinę podłogi do Mazdy 6 GH SEDAN


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.