Teraz jest Pt, 4 gru 2020, 08:57

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn, 22 lip 2019, 11:56 
Świeżak
Offline
Od: 13.05.2019
Posty: 23
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Dziękuję za informację. Udam się do Kolegi na PW, może coś doradzi ;)


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 8 sie 2019, 23:46 
Świeżak
Offline
Od: 05.09.2016
Posty: 19
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Witam wszystkich otóż mam taki problem zakupilem ta stacje w najmocniejszej wersji i jest zonk calkowity brak dźwięku pomocy

-- 9 sierpnia 2019, o 00:46 --

Witam mam jeszcze jedno pytanie jak podłączyć kamerę cofania do tej stacji na poprzednim radiu zakupionym w naviexpert wystarczyło podłączyć czincze i wszystko dzialalo pozdrawiam


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 11 sie 2019, 21:35 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 81
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
@Michas30 masz podłączone dla Bose z cinch? Jeśli tak, to sprawdź w ustawieniach na co jest kierowany dźwięk, bo raczej na podstawowe przewody. Musisz wtedy zmienić na cinch.
Co do kamery, podłączasz cinch do żółtej wtyczki od kamery oraz podajesz na (jeśli dobrze pamiętam, ale sprawdź na oznaczeniu) różowy przewód sygnał + z wstecznego. on informuje radio, aby przełączyło obraz na zewnętrzny z kamery. Prowadzisz go tym czerwonym przewodem od kabla kamery. Jeśli chcesz łączyć kamerę bezprzewodowo, to odradzam - bardzo kiepsko z jakością i szybko pada. Zrób to porządnie na kablu. Przewody puść jak ja, pod uszczelkami w drzwiach przy podsufitce. Żadnych przewodów w okolicy to żadnych zakłóceń.

_________________
Nowy na ścieżce Samuraja...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 12 sie 2019, 10:45 
Świeżak
Offline
Od: 05.09.2016
Posty: 19
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Dzięki Kolego za odpowiedź ale juz ogarnolem temat napsalem do chinczyka i przyslal mi schemat podlaczenia i teraz wszystko smiga jak szalone

-- 12 sierpnia 2019, o 11:45 --

Mam pytanie do posiadaczy sinosmarta czy u was oba gniazda usb odczytuja pendrive pytam poniewaz u mnie działa tylko jedno


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 23 sie 2019, 05:18 
Wstydliwy
Offline
Od: 04.06.2019
Posty: 13
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
Region: lubuski
nie wiem jak jest w Sinosmarta ja mam radio Seicane i jedno USB jest "bogatsze" ma więcej przewodów, a drugie mniej. We wszelkich instrukcjach jest aby modemy czy media podłączyć do USB 1 tego "bogatszego".


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 31 sie 2019, 09:05 
Wstydliwy
Offline
Od: 30.08.2019
Posty: 2
Rok produkcji: 2005
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: kujawsko-pomorski
Witam was wszystkich.
Jak się uda to dziś odbieram Mazdę 6 II 2010 polift 2.0 DISI BOSE AT.
Jaką stację multimedialą polecacie do BOSE i z kamerką cofania ?
Oczywiście na pełnym wypasie :)
Nawigacja może być Google Maps lub inna do wgrania.

Sam takie coś zamontuję ?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 11 wrz 2019, 19:40 
Wstydliwy
Offline
Od: 24.09.2016
Posty: 6
Rok produkcji: 2012
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: kujawsko-pomorski
Witam,

Chciałbym podłączyć się pod temat sinosmart.

Od 2 dni jestem "szczęśliwym" posiadaczem stacji Sinosmart zakupionej z powyższej aukcji https://pl.aliexpress.com/item/33056371 ... 2b08VUGiym

Po podłączeniu do instalacji w mazdzie, wszystko działa ok (nawet komputer pokładowy, wskazania klimy etc.). Jedyny problem jaki mam to bardzo (ale to naprawdę bardzo) cichy dźwięk. Aby cokolwiek usłyszeć muszę zamknąć szczelnie drzwi i zgłośnić radio na maxa.

W zestawie była wiązka przewodów cinch - wychodzących z głównej kostki. Gdy ją podpiąłem do gniazd cinch z drugiej wtyczki( tej gdzie jest gniazdo mikrofonu oraz slot na sim), wtedy ledwo zauważalnie dźwięk był słyszalny. Bez podpięcia wtyczek brak dźwięku.

Chińczyk podobno wysłał mi radio standardowe (no BOSE) ponieważ takie mam nagłośnienie, jednak z objawów wnioskuję, że albo moja stacja ma uszkodzony wzmacniacz, albo jest dedykowana pod system bose z osobnym wzmacniaczem.

Przeszukałem opcję stacji i nie znalazłem opcji zmiany wyjścia audio.

Czy wie może ktoś z szanownych forumowiczów, co może być przyczyną tak niskiego ( a wręcz zerowego) wzmocnienia głośności?

Pozdrawiam

Piotr


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 20 wrz 2019, 10:08 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 81
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
W ustawieniach jest wybór, czy ma iść na chinch, czy na normalne. Ważne jest, aby wtyczki były podpięte tak jakby mostkiem z chinch na wtyczkę radia w aucie. Później dam zdjęcie jak to u mnie wygląda, ale ja mam BOSE i wersje dla BOSE
@Wojcio skontaktuj się z Pawłem, on nimi handluje. Kamerę podłączysz każdą, ale ja ze swojego doświadczenia polecam tą w lampce tablicy. Te w tejestracyjnej itp. to lipa. Ja wczoraj wymieniłem tą z tablicy nantą w lampce. Jak fabryczna i dużo mniej roboty.

_________________
Nowy na ścieżce Samuraja...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 27 wrz 2019, 18:08 
Wstydliwy
Offline
Od: 24.09.2016
Posty: 6
Rok produkcji: 2012
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: kujawsko-pomorski
@stingear dzięki za podpowiedź, ale niestety żadnych opcji zmiany wyjścia audio nie znalazłem. W międzyczasie jednak skontaktowałem się ze sprzedawcą i tak jak przypuszczałem, wysłał mi wiązkę zasilania do Bose. Dzisiaj przyszła właściwa. Podpiąłem wszystko i stacja gra jak powinna. W końcu, po raz pierwszy od zakupu mazdy, słyszę dźwięk wydobywający się z tylnych głośników.

Ogólnie mogę polecić tą stacje - działa szybko i bez zacięć. Uruchamia się jak tylko przekręcę kluczyk, więc nawet seryjne "infotainmenty" w nowych autach nie mają szans.

Cena ~1100 to myślę, że nie za dużo jak na taką specyfikację, ale to wszystko zależy od oczekiwań odnośnie urządzenia.
Jedyne do czego mogę się przyczepić - po godzinie użytkowania - to gdy kończę połączenie telefoniczne, nie włącza się poprzednie źródło dzwięku.

-- 27 września 2019, o 19:07 --
dubelpost...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 4 paź 2019, 07:26 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 81
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
@Kosteq nie wiem czemu takie coś Ci się dzieje, ja nienmam tego problemu. Jedyne co zauważyłem, to trzeba raz w miesiącu dać ponowne uruchomienie, aby system zachował świeżość. Jak tego nie robie, to mi odtwarzacz na menu się przycina w kwestii wyświetlania informacji(Agama). Nie wiem czy to wina radia, czy samej aplikacji, ale to nie problem poświęcić 30s nanto, żeby się zrestartował. A robi się to za pomocą jednego przycisku wpo opuszczeniu bara w dół.
Dobrze, że problemcu Ciebienokazał się kwestią złej wtyczki tylko. Teraz gra. U mnie gra lepiej, niż na fabrycznym radiu.

_________________
Nowy na ścieżce Samuraja...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 8 lis 2019, 22:35 
Wstydliwy
Offline
Od: 26.10.2019
Posty: 1
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 3.7 MZI V6 (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Top
Region: mazowiecki
Czesc,

Chcial bym sie dowiedzien jak sie sprawuje radyjko po dluzszym uzytkowaniu, czy SinoSmart udostepnia jakies aktualizacje?
Widzialem na Ali ze jest opcja kamery cofania z bird view, posiada ktos ta funkcje?
Czy radio posiada normalny RDS z przesuwajacym sie textem?
Z jakich aplikacji/launcherow korzystacie?

Dzieki!


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 9 lis 2019, 20:35 
Świeżak
Offline
Od: 28.10.2018
Posty: 33
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
LPG: Tak
Region: podlaski
Witam,
stacje Sino Smart kupiłem ponad miesiąc temu od forumowicza: Lemon1990 -POLECAM - wszystko ok,
bardzo pomocny. Co do samej stacji:
- szybko się uruchamia po odpaleni auta - duży plus,
- od zainstalowania - prosta robota- ani razu się nie zawiesiła,
- zamówiłem od razu z tylną kamerą, fajna sprawa, spodziewałem się może lepszego obrazu szczególnie w nocy, ale na początku porównywałem z fabryczną kamerą z M-B C klasse - no nie ten poziom...
- radio posiada RDS tylko że pole tekstu jest bardzo małe, na początku kombinowałem jak to zmienić, na razie dałem se z tym spokój,
- potwierdzam dźwięk z tej stacji jest dużo lepszy ( fabryczne głośniki - na razie) niż z seryjnego radia non BOSSE,
- aplikacje chodzą płynnie, navi: Here GO mam online oraz ściągniętą mapę polski czyli działa też bez neta, oczywiście też GoogleMaps,
- internet przez WiFi z telefonu - działa bez problemu,
- zestaw głośnomówiący - polecam zainstalować dodany mikrofon, ja zamocowałem go przy czujniku wycieraczek za lusterkiem,

Po miesiącu użytkowania nie żałuję zakupu - polecam.
PS. Wielkie dzięki dla Lemon1990 :champion:


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 11 lis 2019, 15:27 
Świeżak
Offline
Od: 09.03.2019
Posty: 16
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
LPG: Tak
Region: podkarpacki
Witam,
Pytanie.. jak się ma podświetlenie ekranu w słoneczne dni? Widać wszystko jak należy, jasność ekranu jest wystarczająca?
Dzięki z góry za info


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 19 lis 2019, 06:55 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 81
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
Ja mam jeszcze te starą wersję, nowa ma juz nowy QLED ekran. U mnie nie ma problemu z widocznością. Podswietlenie jest jasne i wszystko jset wyraźne.

_________________
Nowy na ścieżce Samuraja...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 18 sty 2020, 20:34 
Amator
Offline
Od: 05.10.2019
Posty: 88
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: łódzki
Postanowiłem dodać mojego posta odnośnie tej stacji multimedialnej również w tym wątku, aby potwierdzać jej funkcjonalność, zalety jak i ewentualne problemy które gdzieś kiedyś mogą się przytrafić, ale póki co brak i niech tak zostanie ;)

Stacja multimedialna od kolegi lemona1990 dotarła i została zamontowana :) Na montaż czeka jeszcze kamera cofania birdview 360.

Co do samej stacji nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Wybrałem najwyższą, najlepszą specyfikację jaką oferuje SinoSmart z ekranem QLED. Myślę, że warto dołożyć kilka $$$ i zakupić coś pewnego względem typowego chińczyka. Nie było problemów z podłączeniem i uruchomieniem wszystkich gadżetów / modułów / kabelków :) Kontakt i wsparcie ze strony kolegi lemona nieocenione <spoko> .

To co pewnie wszystkich zainteresuje z rzeczy technicznych to:
- działa sterowanie z kierownicy (bez kombinacji), poza resetem spalania
- system BOSE współpracuje bezproblemowo (możliwość sterowania samym subem)
- uruchomienie (nawet to pierwsze po wpięciu kostki) trwało może jakieś 2-4s
- na 2h zabawę w ustawieniach, instalowaniu apek itp nie doświadczyłem lagowania, wysypywania się, zacięć
- gdyby ktoś chciał coś jeszcze wiedzieć, to pytać :D

Bardzo istotnym aspektem dla mnie była również gwarancja na sprzęt. Tutaj mam gwarancję na 24 miesiące. Obecnie obsługa odbywa się w UK ale koszta wysyłek są pokrywane. Od lutego będzie to jeszcze szybsze i prostsze, bo jak kolega lemon zapewniał będzie to realizowane na zasadzie: wysyłasz uszkodzony sprzęt, jak tylko dojdzie to do Ciebie wysyłają nowy, bez wad. Więc myślę że czas i pieniądze które zaoszczędzimy w okresie gwarancji względem chin jest istotny. Subiektywnie dla mnie - bezkonkurencyjne.

Mam porównanie tej stacji do dedykowanej stacji z poprzedniego auta (Lancera) za którą dałem 1500zł - też na papierze mega wypas itd itp... Ale mogę szczerze przyznać, że nie ma porównania co do jakości wyświetlacza, prędkości działania, ogólnego funkcjonowania - jednym słowem, tamto było droższe a jakościowo słabsze.

Koniec wywodów i opisów, tak się prezentuje:
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 18 sty 2020, 20:54 
Wtajemniczony
Offline
Od: 19.09.2017
Posty: 157
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Top
Region: małopolski
Na jakiej zasadzie sterowany jest sub osobno? Z tego co wiem, to w dsp wzmacniacza jest dopiero rozdzielany sygnał na sub i nie ma żadnej regulacji. Czyżby tylko podbicie niskich częstotliwości?

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 19 sty 2020, 22:53 
Amator
Offline
Od: 05.10.2019
Posty: 88
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: łódzki
Miałem na myśli coś takiego jak na zdjęciu poniżej (btw, pro zdjęcie na prędkości ;) )
Obrazek

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 19 sty 2020, 22:56 
Wtajemniczony
Offline
Od: 19.09.2017
Posty: 157
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Top
Region: małopolski
To raczej dla suba aktywnego podłączonego bezpośrednio do stacji. Wzmak bose ma swoje dsp i tam odcina hz dla suba. Swoją drogą fajnie by było jak by jakaś regulacja tego dsp była.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 19 sty 2020, 23:09 
Amator
Offline
Od: 05.10.2019
Posty: 88
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: łódzki
Być może masz rację Nie zgłębiałem jeszcze tego tematu bo miałem inne priorytety, tylko ustawiałem "wstępnie" żeby ładnie grało
Ale Twoja teoria może być słuszna, ponieważ w poprzednim aucie miałem też sub fabryczny, ale już w oryginalnym radiu była możliwość sterowania nim. W maździe jednak nie było tej możliwości mimo fabrycznego suba.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 23 lut 2020, 11:38 
Wstydliwy
Offline
Od: 11.07.2018
Posty: 13
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zachodniopomorski
Sorki za offtop: gdzie mógłbym kupić taką kierownicę? Piękna! <3

koptys21 napisał(a):

...


Koniec wywodów i opisów, tak się prezentuje:
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 23 lut 2020, 11:44 
Amator
Offline
Od: 05.10.2019
Posty: 88
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: łódzki
Mam dla Ciebie dobre i złe wieści Złe to takie, że nie kupisz, a dobre takie, że można przerobić i to też właśnie zostało wykonane u mnie na oryginalnej kierownicy Firma PFI - z ich usług korzystał jeszcze jeden kolega z forum.
Zajrzyj do mojego wątku lub kolegi żeby unikać offtopu

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 12 kwi 2020, 14:44 
Wstydliwy
Offline
Od: 04.01.2020
Posty: 1
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
lemon1990
Siemanko
Chciałbym zakupić do mojej Madzi radyjko SINOSMART
Mam fabryczny system bose
Jak wyczytałem na forum mazdy jesteś dystrybutorem tej marki
Chciałbym informacji nr radyjko, możliwych wersji itp


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 23 kwi 2020, 07:48 
Wstydliwy
Offline
Od: 20.04.2019
Posty: 4
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
witam po jakims czasie urzytkowania tego radia pojawił mi sie dziwny dzwiek (pisk??) podczas wchodzenia samochodu na obroty ma ktos jakis pomysł co to jest ?
https://drive.google.com/open?id=109aJTtCmQPLkYwM7xYL7z9GQIx8qOR_I


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 27 kwi 2020, 19:57 
Wstydliwy
Offline
Od: 22.01.2020
Posty: 4
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: warmińsko-mazurski
Hej zakupiłem takie samo radio mam dwa pytania, czy nikomu nie działa sterowanie tym małym wyświetlaczem gdzie możemy sprawdzić spalanie auta ? I druga sprawa czy naprawdę słyszycie znaczącą poprawę dźwięku ? Ja niestety słyszę pogorszenie i się zastanawiam czy cos źle podłączyłem czy już tak ma być...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 2 cze 2020, 21:42 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 81
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
Mam radio już prawie rok i jest wszystko ok. Lepszy dźwięk, wygoda działania, żadnych problemów. Wszystko działa jak należy. Działa zarówno fabryczny komputer pokładowy, jak i sterowanie radiem z kierownicy. Żeby działała obsługa telefonu, trzeba dorobić jedno połączenie bezpośrednio do modułu BT, ale to opisałem w innym wątku, nie będę powtarzał. Mam tą najmocniejszą wersję, od niedawna także tą kamerę 3D - rewelacyjna rzecz. Mam przedlifta z Bose - radio ze wsparciem Bose.

_________________
Nowy na ścieżce Samuraja...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 4 cze 2020, 19:40 
Wstydliwy
Offline
Od: 06.08.2019
Posty: 5
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: łódzki
Witam,

przymierzam się do zakupu stacji i mam pytanie do użytkujących. Czy w czasie jazdy nocą nie "daje" po oczach? Czy da się ewentualnie zmniejszyć intensywność podświetlenia albo wyłączyć na czas nocnej jazdy?

Pozdrawiam


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 12 cze 2020, 09:36 
Wtajemniczony
Offline
Od: 16.04.2016
Posty: 223
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
Hejgraba W radyjkach ktore mam w ofercie możesz regulować jasność jak również np. wyłączyć ekran. Teraz dla klientow od koloru do wyboru przygotowalem wersje tak aby kazdemu cos podeszło.
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 21 cze 2020, 09:35 
Świeżak
Offline
Od: 05.09.2016
Posty: 19
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Witam mam pytanie do kolegi lemon1990 czy można gdzieś pobrać albo kupić te motywy które przedstawiłeś pozdrawiam


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 26 sie 2020, 17:12 
Wstydliwy
Offline
Od: 20.04.2019
Posty: 4
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
Witam mam problem z tą stacją a mianowicie pojawił mi sie dziwny pisk jak by przydzwiek silnika albo alternatora kupiłem filtr przeciwzakłuceniowy wpiąlem w układ ale bez rezultatów macie może jakieś pomysły ?
podmnieniłem radio na oryginał i tego nie ma nie wiem juz co robić :(


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 27 sie 2020, 21:04 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 22.10.2014
Posty: 1600
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: śląski
Reklamacja ??

_________________
Mazda 6 GH 2.2 185km 185.000 km Egr off.
Dodatki:
Paliwo: diesel kleen, Archoil AR6900-D Max
Olej: Archoil AR9100
Mój temat: viewtopic.php?f=88&t=5043


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.