Teraz jest Pn, 22 kwi 2024, 08:19

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 188 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: N, 6 lis 2022, 17:02 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.01.2022
Posty: 12
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: łódzki
Witam. Ostatnio kupiłem pioneer f900bt. Multifunkcja była wyjęta z innej mazdy 6 gh. Radio podłączyłem lecz zostały mi jeszcze takie kable, kompletnie nie wiem gdzie je podłączyć. Dodam że radio gra, jedynie nie ma sterowania z kierownicy i wyswietlacza nad radiem.
Obrazek
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 7 lis 2022, 06:19 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 14.11.2016
Posty: 571
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: śląski
To pewnie ta wiązka szła do wyświetlacza i może do taśmy w kierownicy.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 8 lis 2022, 19:34 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.01.2022
Posty: 12
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: łódzki
7 listopada 2022, o 07:19 jdman93 napisał(a):
To pewnie ta wiązka szła do wyświetlacza i może do taśmy w kierownicy.

Myślisz że wtedy mógłbym sterować górnym wyświetlaczem? Denerwuje mnie fakt że nie widzę nawet temperatury gdy ustawiam nawiew.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 9 lis 2022, 08:16 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 14.11.2016
Posty: 571
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: śląski
Skoro to było wcześniej też w GH i zakładam że tam to działało to myślę, że tak może być. Pytanie tylko czy to radio nie jeździło w polifcie bo widzę, że masz przedlifta.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 11 gru 2022, 18:08 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.01.2022
Posty: 12
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: łódzki
Panowie czy ktoś boryka sie z problemem braku informacji odnośnie wskaźników temperatury nawiewu na wyświetlaczu po zmianie radia, dodam że zmieniłem nawet na wyswietlacz poliftowy ale pojawił się tylko zegar. Brak sterowania z kierownicy mi tak nie przeszkadza jak brak informacji o nawiewach.

-- 11 grudnia 2022, o 18:47 --

9 listopada 2022, o 09:16 jdman93 napisał(a):
Skoro to było wcześniej też w GH i zakładam że tam to działało to myślę, że tak może być. Pytanie tylko czy to radio nie jeździło w polifcie bo widzę, że masz przedlifta.
Podlaczenie tych kabli nic nie dalo. Brak jakiej kolwiek reakcji.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 11 gru 2022, 19:35 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 26.05.2021
Posty: 110
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Top
LPG: Tak
Region: mazowiecki
Mateo90 Sprawdź czy do tego radia powinien być canbus.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 11 gru 2022, 20:52 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.01.2022
Posty: 12
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: łódzki
11 grudnia 2022, o 20:35 glock napisał(a):
Mateo90 Sprawdź czy do tego radia powinien być canbus.
posiadam, instalacja była pod mazde 6 gh

-- 11 grudnia 2022, o 21:06 --

Obrazek

coś takiego mam jedynie na wyświetlaczu.

Obrazek

canbus

Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 28 mar 2024, 19:33 
Wstydliwy
Offline
Od: 05.06.2023
Posty: 8
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
Na screen pokazuje wiązkę z modułu BT (GH po lift). Są tam dwa różowe przewody. Jeden z nich muszę połączyć jednocześnie z KEY1 oraz z KEY2 jeśli dobrze zrozumiałem powyższe posty. Pytanie który z tych różowych będzie właściwy by działało odbierania/zakańczanie rozmów? Wspomniano że można to zmierzyć miernikiem. Czyli jakie wartości mają być na tym jednym z różowych?

-- 28 marca 2024, o 19:33 --

@stingear @lemon1990 Jesteście w stanie odpowiedzieć mi na powyższe pytanie? Z góry dziękuję.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 188 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.