Teraz jest Cz, 27 sty 2022, 22:09

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 942 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Śr, 25 lip 2018, 14:06 
Wstydliwy
Offline
Od: 25.07.2018
Posty: 4
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: pomorski
Koledzy podpowiedzcie
https://allegro.pl/stacja-multimedialna ... 25083.html

czy

https://smart-auto.eu/pl/p/Dedykowana-r ... -2012/2205

i napiszcie czy opcjonalna kamerka cofanie jest montowana bezprzewodowo?
I czy w ogóle jest coś warta?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 25 lip 2018, 14:56 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 08.04.2013
Posty: 3304
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: mazowiecki
Stacja z pierwszego linku ma lepsze parametry, a dodatkowo jest na forum w dziale sprzedam : viewtopic.php?p=301738#p301738.

_________________
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 26 lip 2018, 08:01 
Wstydliwy
Offline
Od: 25.07.2018
Posty: 4
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: pomorski
Czy ma ktoś tę stację i może podzielić się jakimiś uwagami

https://smart-auto.eu/pl/p/Dedykowana-r ... -2012/2205


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 28 lip 2018, 00:02 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 21.04.2017
Posty: 73
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: małopolski
Mial ktos taki problem. Wszystkiego juz probowalem restart do ustawien fabrycznych, wgranie romu na nowo i dalej lipaObrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 28 lip 2018, 21:01 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 25.03.2015
Posty: 631
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Kiedyś miałem podobny problem z uslugami google play, nie pamiętam dokładnie ale chyba cos z softem było nie tak.
Sprobuj pokombinować/zainstalować/odinstalować sklep Google i inne usługi, może pomoże.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 2 lip 2019, 13:02 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.04.2019
Posty: 10
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: podkarpacki
Czy ktoś montował taką stację ?
https://www.aliexpress.com/item/3291782 ... ebb1e58fc1


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 2 lip 2019, 18:58 
Wstydliwy
Offline
Od: 04.06.2019
Posty: 13
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
Region: lubuski
Ja zaryzykowałem i kupiłem podobne z wyglądu radio dokładnie te

https://pl.aliexpress.com/item/33028028317.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.10925c0fmlocXk

paczka wysłana dopiero dzisiaj więc przyjdzie pewnie po 20 lipca jak zamontuje to dam znać jak się sprawuje i jak wygląda.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 3 lip 2019, 08:47 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 14.11.2016
Posty: 88
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: małopolski
Ile teraz cła dokładają np. za taką stację?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 24 lip 2019, 13:51 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.04.2019
Posty: 10
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: podkarpacki
@kiu86 no wygląda dobrze ta twoja, czekam na opinie czy łatwo założyć i jak z działaniem. Też chętnie założę ;)

-- 24 lipca 2019, o 13:51 --

Zamówiłem stacje Eonon GA9198B za jakieś 1300zl z kamerą, ma ktos ? Jakieś opinie ?
Zamówiłem dwie sztuki bo wychodzilo taniej także jedną będę musiał sprzedać


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 25 lip 2019, 09:03 
Wstydliwy
Offline
Od: 04.06.2019
Posty: 13
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
Region: lubuski
Niestety u mnie chińczyk poleciał w ciula i nie wysłał radia (niby przewoźnik zwrócił mu paczkę) założyłem spór od razu odpowiedział ze problemy logistyczne czekam na zwrot kasy :(


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 27 lip 2019, 17:41 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.04.2019
Posty: 10
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: podkarpacki
Ja zamówiłem stacje Eonon z Niemiec, powiem że wygląda przekozacko działa super szybko bo ma 4gb RAMu. Naprawdę polecam jeśli się ktoś zastanawia lepiej dopłacić niż te z Ali


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 13 sie 2019, 15:43 
Wstydliwy
Offline
Od: 12.08.2019
Posty: 1
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: lubelski
Witam ! Czy jest ktoś kto montował w swojej 6tce radio CUSP M006 na androidzie ? miałbym kilka pytań o sterowanie z kierownicy komputerem pokładowy oraz ustawieniem zegarka . U mnie po podłączeniu radia da się tylko ustawić pełne godziny oraz zmienić z zegara na średnie spalanie


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 2 paź 2019, 07:39 
Wstydliwy
Offline
Od: 01.10.2019
Posty: 1
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: dolnośląski
Witam,

Nie moge zainstalować żadnej aplikacji z google play.
Czyściłem pamięć podręczną, zmieniałem sieć, konto itp.
Auto kupiłem miesiąc temu także nie wiem czy jest jakaś fabryczna blokada mazdy czy problem leży gdzieś indziej.
Na ekranie wyświetla się komunikat "Czekam na pobieranie.."
Android wersja 4.4.4

Prośba o pomoc


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Ostatnio edytowano Śr, 2 paź 2019, 07:39 przez maciekelga, łącznie edytowano 1 raz
Połączono z istniejącym tematem.


 Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: Śr, 2 paź 2019, 12:40 
Stały bywalec
Offline
Od: 25.09.2017
Posty: 634
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: pomorski
slawson6 zawsze możesz ręcznie pobrać plik *.apk i przerzucić ręcznie na stację i wtedy uruchomić instalkę.

_________________
sterowniki ecu / stage1 / dpf / egr <spoko>


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 25 sty 2020, 13:25 
Wstydliwy
Offline
Od: 22.01.2020
Posty: 3
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Co sadzicie o tej stacji będzie wszystko działać chodzi mi w szczególności o sterowanie z kierownicy i komputera.
https://www.ebay.de/itm/Android-9-0-Aut ... 3301525123

-----edit
Nie dubluj postów, nie ma sensu pisanie tego samego w kilku miejscach, zdecyduj się na przyszłość.
maciekelga


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 17 lut 2020, 00:52 
Avatar użytkownika
Świeżak
Offline
Od: 22.01.2020
Posty: 28
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Sport
Region: zachodniopomorski
Myślę o zakupie stacji i chciałbym się Was poradzić wielu z Was przerabiało ten temat dawno chińczyk cały czas coś nowego wymyślą, ale w podłączeniach za wiele chyba się nie zmieniło.
Mam nagłośnienie z bose. Znalazłem taką stacje, która posiada dsp czyli jakąś elektronike, która poprawia jakość dźwięku.
Nie wszystkie kostki pewnie będą pasowały żeby tylko to wpiąć?
Jak podłączyć audio stacji z bose nr 5,6,7,8,11?
Czy miałby ktoś schemat jak podłączyć aux bo nie chcialbym z niego zrezygnować w podłokietniku?
Luźny kabel koło czerwonej kostki może być sygnał +12V ze światła cofania, żeby wzbudzić ekran ?
Obrazek
#Aliexpress 1 195,88 zł 20%OFF | 8 rdzeń Android 9 z DSP samochodowy odtwarzacz dvd odtwarzacz GPS nawigacja 2 DIN radio dla Mazda 6 Atenza 2008-2012 Satnav multimedia tape radio
https://a.aliexpress.com/_TuVe6


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 4 kwi 2020, 20:35 
Wstydliwy
Offline
Od: 25.08.2019
Posty: 1
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
Witam serdecznie,
Mam Mazdę 6 bez bose z 2008 roku
Ostatnio zakupiłem do mojej Mazdy taka stacje: https://allegro.pl/oferta/radio-nawigac ... 9101145862
Przeczytałem cały dział i nie znalazłem info z moim problemem. Poza standardowym nie działaniem przełączania się pomiędzy godziną, a spalaniem dodatkowo nie wyświetla mi się zupełnie nic na środkowym wyświetlaczu. Nie mam informacji o stacji radiowej czy innej funkcji, która jest włączona w stacji multimedialnej. Sterowanie z kierownicy działa po przypisaniu funkcji w stacji. Wiązka, która dostałem ze stacja nie posiada can box. Napisałem o problemie do sprzedawcy, ale pewnie odpisze w poniedziałek. Może ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie problemu to bym ogarnął to jutro. Z radiem dostałem zestaw przewodów, które musiałem podłączyć sam. W stacji była podłączona jedynie jakaś wiązka z wtyczką 2*5 przy stacji. Dwa przewody nieopisane i dwa brake-in oraz amp-con. Odłączyłem to. Proszę o pomoc jeśli ktoś ma jakiś pomysł.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 13 sty 2022, 07:49 
Wstydliwy
Offline
Od: 11.01.2022
Posty: 2
Rok produkcji: 2012
Generacja: I
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: mazowiecki
Szukałem n aliexpress stacji z Androidem. Jest tego od zatrzęsienia. Czy możecie polecić jakąś sprawdzoną markę, albo model? Najlepiej już z Android 11 oraz canbus? Mam Mazdę 6 GH 2012 z polskiej dystrybucji. Czytałem że bez canbus mogą być problemy ze sterowaniem komputerem pokładowym, zgadza się?

Druga sprawa to jaką kamerkę polecacie? Zwykłą kamerę na tył, czy 360? Jak się sprawdzają te rozwiązania 360 stopni?

Z tego co czytałem na forum to najpopularniejszy tu chyba jest Sinosmart. Jednak z tego co znalazłem to są to starsze radyjka, tj. Android 10.0, max 4GB RAM i 32GB pamięci wewnętrznej a rozdzielczość 1280x720 tylko QLED (nie ma IPS). Natomiast jest w pakiecie canbus. Przykład: https://pl.aliexpress.com/item/10050035 ... 6feaRiZnNq


Ostatnio edytowano Cz, 13 sty 2022, 07:49 przez maciekelga, łącznie edytowano 1 raz
Połączono z istniejącym tematem. Następnym razem użyj szukaj zanim utworzysz temat.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 13 sty 2022, 23:01 
Avatar użytkownika
Adept
Online
Od: 19.02.2020
Posty: 105
Rok produkcji: 2007
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: małopolski
Najlepsze radia robi Dasaita oraz dostarczają aktualizacje zazwyczaj 2 razy w roku.

Odnośnie wersji Androida to aktualnie króluje 10 i nic mu nie brakuje. Natomiast radia AC8257 i AC8259 mają przeważnie Android 9 ze zmienioną sztucznie wersją wizualnie na 10.

Pod kątem wydajności najlepsze są modele wyposażone w PX6 Rockchip RK3399. Żeby tylko nie zmyliły nikogo marketingowe cyferki innych tańszych alternatyw. PX6 ma 6 rdzeni, a w benchmarkach przebija co najmniej dwukrotnie wszystkie inne dostępne chipsety.

Tańszą alternatywą są PX5 Rockchip RK3368. Niby 8 rdzeni, ale wydajność prawie o połowę mniejszą. Natomiast nadal lepiej sprawdza się od chipsetów AC8257 i AC8259.

Dużo starsze są PX3 Rockchip RK3188 i zdecydowanie są już zbyt słabe.

Chipsety AC8257 i AC8259 jeżeli już to tylko 8-rdzeniowe i minimum 4GB RAMu. Największą zaletą są wbudowane cyfrowe kamery 360 oraz modem LTE. Ponadto producent oprogramowania XY Gala dostarcza prawie co miesiąc aktualizacje. Więcej info o problemach i rozwiązaniach w wątku na XDA

Sinosmart wg wiedzy z internetu jest nieco wydajniejszy od AC8257 i AC8259 ale dzieli go przepaść do PX6. Chipsety Intela, których wydaje mi się używa Sinosmart oraz inni producenci są w porządku w cenie do 1500 zł. Funkcjonalnie te stacje są porównywalne do AC825x.

PX6 mimo braku modemu LTE i kamer 360 jest najlepszym wyborem. Modem LTE na USB można dokupić lub lepiej po prostu używać bezprzewodowego Android Auto lub CarPlay.

Ponadto kamery 360 można dokupić osobno i podłączyć do PX6.

Przy wyborze kamery cofania lub 360 najlepiej wybrać AHD, które mają świetną jakość obrazu. Przesyłają one sygnał cyfrowy w przeciwieństwie do analogowych CVBS. Natomiast stacja multimedialna musi obsługiwać format AHD. I tu robi się problem z PX5 i PX6, bo ciężko o takie. Natomiast widziałem stacje z wejściem HDMI do którego można podłączyć moduł z kamerami 360 AHD.

Dodatkową zaletą PX5 i PX6 jest możliwość instalacji oprogramowania różnych producentów jak również custom ROMy. Jest sporo entuzjastów na Forum XDA którzy dostarczają aktualizacje do nowszych wersji Androida czy rozwiązania aby wykonać upgrade z Android 8 do 9 i do 10. Przerabiałem to i działa.

Cały powyższa treść jest napisana na podstawie stacji które posiadałem lub dalej posiadam w swoich samochodach. Na każdej z nich przeprowadzałem aktualizacje, testy wydajności, jak i wszelakie modyfikacje oprogramowania.

Ponadto odsyłam do mojej relacji na temat stacji z kamerami 360


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 14 sty 2022, 08:01 
Avatar użytkownika
Adept
Online
Od: 19.02.2020
Posty: 105
Rok produkcji: 2007
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: małopolski
Stacje Sinosmart o których pisałem korzystały z TS9 Intel chipset, ale wygląda na to że zostały już zastąpione przez wydajniejszy układ TS10 UIS7862. Generalnie jest bardzo dużo producentów korzystających z tych chipsetów.

Natomiast po ilości problemów na forum XDA z TS10 i AC8259 nadal polecam Dasaita PX6. Oczywiście nie każdy użytkownik trafia na problematyczną jednostkę.

Natomiast największą zaletą Sinosmart jest dostępność polskiej dystrybucji z gwarancją.

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 14 sty 2022, 09:44 
Wstydliwy
Offline
Od: 26.07.2020
Posty: 10
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: śląski
Cześć,

mam stacje EONON, jak linku: https://www.eonon.com/Android-Car-GPS/V ... layer.html

Po zainstalowaniu jakiejkolwiek nawigacji, stacja nie puszcza dźwięków z aplikacji. Nie słychać żadnych komunikatów głosowych.
Szukałem po ustawieniach aplikacji i radia i nic. Nawigacje działają ale bez dźwięków.

Ma ktoś jakąś radę na to?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 22 sty 2022, 15:56 
Wstydliwy
Offline
Od: 06.08.2018
Posty: 10
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: małopolski
Ktoś może montował taką stację może się podzielić wrażeniami, ewentualnie co innego polecacie bo jest tego całą masa mam system bose

https://allegro.pl/oferta/v-s-ips-sharp ... offer-link


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 22 sty 2022, 18:39 
Avatar użytkownika
Prawie fanatyk
Offline
Od: 22.10.2014
Posty: 2064
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: śląski
No wyglada konkretnie te radio <spoko>. I to nie jakiś Chińczyk. Do tego gwarancja 30 miesięcy i aktualizacje gratis. Kurde daje do myślenia hehe

_________________
Mazda 6 GH 2.2 185km 190.000 km Egr off.
Dodatki:
Paliwo: diesel kleen, Archoil AR6900-D Max
Olej: Archoil AR9100
Mój temat: viewtopic.php?f=88&t=5043


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 22 sty 2022, 20:57 
Bywalec
Offline
Od: 01.03.2018
Posty: 302
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: podlaski
Ciekawe czy faktycznie działają wszystkie funkcje fabrycznego wyświetlacza, w tym kasowanie spalania. Bo opis to trochę taki przesadnie reklamowy.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 22 sty 2022, 22:25 
Avatar użytkownika
Adept
Online
Od: 19.02.2020
Posty: 105
Rok produkcji: 2007
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: małopolski
bartosz22 specyfikacja wygląda bardzo dobrze. Niby ma ten sam chipset co większość chińskich stacji, natomiast ma lepszą pamięć RAM oraz zdecydowanie lepszy wzmacniacz i radio FM. Jedynie Bluetooth 4.0 wypada słabo, chyba że to błąd w opisie.

Ja osobiście jednak polecam Dasaita PX6 - dużo szybsza i wydajniejsza stacja, dobre wsparcie producenta oraz entuzjastów na forum XDA. Dopytaj tylko o kwestię Bose bo nie jest napisane
https://a.aliexpress.com/_mquXW3i

Tansza wersja PX6 od innego sprzedawcy, teoretycznie ta sama specyfikacja
https://a.aliexpress.com/_mswess8


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 23 sty 2022, 09:26 
Wstydliwy
Offline
Od: 06.08.2018
Posty: 10
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: małopolski
Parametry faktycznie Ok tylko mam jakieś obawy o ewentualna gwarancję nie wspominając o czasie dostawy


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 23 sty 2022, 10:06 
Avatar użytkownika
Adept
Online
Od: 19.02.2020
Posty: 105
Rok produkcji: 2007
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: małopolski
Sprzedają też na Amazon.de tylko do nowszych Mazd. Może jak zapytasz sprzedawcę to wystawią radio do twojej Mazdy


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 23 sty 2022, 13:23 
Bywalec
Offline
Od: 01.03.2018
Posty: 302
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: podlaski
Jeżeli chodzi o czas dostawy z ali, niektórzy sprzedający dają możliwość wysyłki z Polski i wtedy dochodzi w 2 dni - wiem bo sam skorzystałem. Dodatkowo jest teraz fajna opcja zakupu przez pewną aplikację, która daje zwrot wydanego chajsu. Zwrot następuje w krypto, ale mozna sobie wymienić na normalną walutę. Dotyczy to każdego zakupu o wartości powyżej 30$, nie tylko tych stacji. Chyba lepszej opcji jeżeli chodzi o względy ekonomiczne nie ma na ta chwilę. Nie podaję szczegółów bo nie wiem czy można udostępniać na forum takie informacje.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 23 sty 2022, 13:31 
Avatar użytkownika
Adept
Online
Od: 19.02.2020
Posty: 105
Rok produkcji: 2007
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: małopolski
bartosz22 rozumie twoje obawy. Dla mnie jedyna zaleta układów TS10 UIS7862 - w twojej ofercie - to cyfrowe kamery AHD 360 lub cofania AHD. W radiach PX6, PX5 są niestety tylko kamery CVBS.

Osobiście kupowałem już na AliExpress 4 radia z Androidem i dwa odkurzacze oraz 200 innych zamówień w cenach do 500 zł. Nieraz korzystałem że sporów i zawsze dostawałem zwrot gdy coś było nie tak. Nawet dostałem pieniądze za radio które odesłałem do Chin i zginęło w transporcie.

W każdym razie radio które podesłałeś jest bardzo dobre. Sporo jest dobrych opinii o Sinosmart Polska z tym samym chipsetem a dają gorsze komponenty niż w twojej ofercie


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 23 sty 2022, 19:08 
Świeżak
Offline
Od: 26.05.2021
Posty: 27
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
LPG: Tak
Region: mazowiecki
W grudniu zakupiłem radio Isudar i po prawie dwóch miesiącach użytkowania mogę je z czystym sumieniem polecić. Radio dotarło do mnie po trzech dniach do tego chińczyk życzliwy i wszystkie wątpliwości szybko wyjaśnia. RAM 4 gb ROM 32gb. BOSE. Dobra stacja za dobre pieniądze.


https://pl.aliexpress.com/item/10050026 ... 1802ziX4rS


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 942 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.