Teraz jest N, 19 sty 2020, 00:04

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 914 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Śr, 25 lip 2018, 14:06 
Wstydliwy
Offline
Od: 25.07.2018
Posty: 4
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: pomorski
Koledzy podpowiedzcie
https://allegro.pl/stacja-multimedialna ... 25083.html

czy

https://smart-auto.eu/pl/p/Dedykowana-r ... -2012/2205

i napiszcie czy opcjonalna kamerka cofanie jest montowana bezprzewodowo?
I czy w ogóle jest coś warta?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 25 lip 2018, 14:56 
Avatar użytkownika
Fanatyk
Offline
Od: 08.04.2013
Posty: 3259
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: mazowiecki
Stacja z pierwszego linku ma lepsze parametry, a dodatkowo jest na forum w dziale sprzedam : viewtopic.php?p=301738#p301738.

_________________
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 26 lip 2018, 08:01 
Wstydliwy
Offline
Od: 25.07.2018
Posty: 4
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: pomorski
Czy ma ktoś tę stację i może podzielić się jakimiś uwagami

https://smart-auto.eu/pl/p/Dedykowana-r ... -2012/2205


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 28 lip 2018, 00:02 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 21.04.2017
Posty: 73
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: małopolski
Mial ktos taki problem. Wszystkiego juz probowalem restart do ustawien fabrycznych, wgranie romu na nowo i dalej lipaObrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 28 lip 2018, 21:01 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 25.03.2015
Posty: 630
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Kiedyś miałem podobny problem z uslugami google play, nie pamiętam dokładnie ale chyba cos z softem było nie tak.
Sprobuj pokombinować/zainstalować/odinstalować sklep Google i inne usługi, może pomoże.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 2 lip 2019, 13:02 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.04.2019
Posty: 10
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: podkarpacki
Czy ktoś montował taką stację ?
https://www.aliexpress.com/item/3291782 ... ebb1e58fc1


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 2 lip 2019, 18:58 
Wstydliwy
Offline
Od: 04.06.2019
Posty: 13
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
Region: lubuski
Ja zaryzykowałem i kupiłem podobne z wyglądu radio dokładnie te

https://pl.aliexpress.com/item/33028028317.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.10925c0fmlocXk

paczka wysłana dopiero dzisiaj więc przyjdzie pewnie po 20 lipca jak zamontuje to dam znać jak się sprawuje i jak wygląda.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 3 lip 2019, 08:47 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 14.11.2016
Posty: 88
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: małopolski
Ile teraz cła dokładają np. za taką stację?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 24 lip 2019, 13:51 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.04.2019
Posty: 10
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: podkarpacki
@kiu86 no wygląda dobrze ta twoja, czekam na opinie czy łatwo założyć i jak z działaniem. Też chętnie założę ;)

-- 24 lipca 2019, o 13:51 --

Zamówiłem stacje Eonon GA9198B za jakieś 1300zl z kamerą, ma ktos ? Jakieś opinie ?
Zamówiłem dwie sztuki bo wychodzilo taniej także jedną będę musiał sprzedać


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 25 lip 2019, 09:03 
Wstydliwy
Offline
Od: 04.06.2019
Posty: 13
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
Region: lubuski
Niestety u mnie chińczyk poleciał w ciula i nie wysłał radia (niby przewoźnik zwrócił mu paczkę) założyłem spór od razu odpowiedział ze problemy logistyczne czekam na zwrot kasy :(


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 27 lip 2019, 17:41 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.04.2019
Posty: 10
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: podkarpacki
Ja zamówiłem stacje Eonon z Niemiec, powiem że wygląda przekozacko działa super szybko bo ma 4gb RAMu. Naprawdę polecam jeśli się ktoś zastanawia lepiej dopłacić niż te z Ali


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 13 sie 2019, 15:43 
Wstydliwy
Offline
Od: 12.08.2019
Posty: 1
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: lubelski
Witam ! Czy jest ktoś kto montował w swojej 6tce radio CUSP M006 na androidzie ? miałbym kilka pytań o sterowanie z kierownicy komputerem pokładowy oraz ustawieniem zegarka . U mnie po podłączeniu radia da się tylko ustawić pełne godziny oraz zmienić z zegara na średnie spalanie


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 2 paź 2019, 07:39 
Wstydliwy
Offline
Od: 01.10.2019
Posty: 1
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: dolnośląski
Witam,

Nie moge zainstalować żadnej aplikacji z google play.
Czyściłem pamięć podręczną, zmieniałem sieć, konto itp.
Auto kupiłem miesiąc temu także nie wiem czy jest jakaś fabryczna blokada mazdy czy problem leży gdzieś indziej.
Na ekranie wyświetla się komunikat "Czekam na pobieranie.."
Android wersja 4.4.4

Prośba o pomoc


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Ostatnio edytowano Śr, 2 paź 2019, 07:39 przez maciekelga, łącznie edytowano 1 raz
Połączono z istniejącym tematem.


 Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: Śr, 2 paź 2019, 12:40 
Bywalec
Offline
Od: 25.09.2017
Posty: 324
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: pomorski
slawson6 zawsze możesz ręcznie pobrać plik *.apk i przerzucić ręcznie na stację i wtedy uruchomić instalkę.

_________________
pomoc w stage1 / dpf / egr
<pucu>


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 914 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 27, 28, 29, 30, 31

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.