Teraz jest Cz, 25 kwi 2019, 11:43

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: N, 25 lut 2018, 17:17 
Amator
Offline
Od: 04.11.2017
Posty: 77
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: dolnośląski
88dawid1988

Sprawdzałem to dziś u mnie i niestety nie dało rady.
Chodzi Ci o CanBus jak na foto poniżej? masz taki sam widok ustawień?
strzalki.JPG


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 27 lut 2018, 09:27 
Wstydliwy
Offline
Od: 10.12.2017
Posty: 12
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: dolnośląski
Niestety u mnie w stacji eonon inaczej to wygląda.
U góry mam zakładkę Canbus


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 27 lut 2018, 10:27 
Amator
Offline
Od: 04.11.2017
Posty: 77
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: dolnośląski
Tez tak myslałem, ze jednak te staje sie różnią
Zmieniałem na swojej stacji wartośc przy CanBus na inne wartości mające w nazwie Mazda ale tylko na "44_Mazda&Opel..." sterowanie jakotako działa.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 26 mar 2018, 18:40 
Świeżak
Offline
Od: 05.09.2016
Posty: 15
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Witam Kolegów ostatnio udało mi się ustawić zegarek na fabrycznym wyświetlaczu. Po wymianie na stacje nie było takiej możliwości. U mnie zadziałała kombinacja przycisków SET i przekreślony głośnik. Przytrzymujemy oba jednocześnie przez kilka sekund aż zegarek zacznie migać potem strzałkami lewo zmieniamy godzinę w prawo minuty.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 30 mar 2018, 07:46 
Świeżak
Offline
Od: 24.04.2015
Posty: 31
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: śląski
Mnie się też udało ustawić godzinę właściwą -- tyle że w mojej stacji musiałem przytrzymać dłużej przycisk "set" na kierownicy i dalej procedura wyglądała jak u kolegi michas 30. Kolego michas30 -- powiedz czy udało Ci się ustawić czas 24 h ?? U mnie nie mogłem tego rozgryźć -- ale jeszcze będę kombinował. Jak będą postępy na pewno podzielę się nimi.
Na pewno zadziała sposób z podłączeniem starego radia na czas ustawienia godziny -- ale jest to moim zdaniem za dużo roboty w stosunku do efektów. No i oczywiście trzeba to robić bez wyłączenia akumulatora. Ja miałem ustawiony czas 24 h. Mam również zainstalowany moduł z kartą SIM do odpalania webasta z telefonu. I wczoraj telefon nie odpalił piecyka. Okazało się że jak akumulator ma za małe napięcie w trakcie rozruchu silnika, to moduł się "zawiesza" i wyłączenie napięcia zasilającego moduł, przywraca go do życia. Zasilanie modułu mam podłączone pod oświetlenie wnętrza kabiny, ale również to zasilanie jest odpowiedzialne za zasilanie zegarka - tego nad radiem - i on również się wtedy resetuje. Myślę że powinien być sposób na ustawienie tego czasu 24 h. Podzielcie się informacją jeśli ktoś to opanuje.
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego z okazji Świąt Wielkiej Nocy !!


Ostatnio edytowano Pt, 30 mar 2018, 07:46 przez maciekelga, łącznie edytowano 1 raz
Nie cytujemy poprzedniego postu (regulamin, pkt 5.6).


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 30 mar 2018, 08:32 
Nowicjusz
Offline
Od: 24.05.2016
Posty: 45
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: pomorski
88dawid1988. Mogę potwierdzic operacje że strzałkami. Po Twojej sugestii strzalki działają w należytą stronę. Teraz trzeba się przyzwyczaić :p


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 14 maja 2018, 14:17 
Amator
Offline
Od: 04.11.2017
Posty: 77
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: dolnośląski
donrikardo U mnie podobna sytuacja, ustawilem proawdlowa godzine ale 24h nie udalo mi sie wlaczyc.

pytanie z innej beczki:
czy ktos z was wie gdzie moge znaleźć aplikacje do modułu DAB (radio cyfrowe)?
Mam moduł podpiety do stacji multimedialnej tyle ze nie mam do niej aplikacji bo ja skasowalem :/ myslalem ze to po prostu aplikacja do radio internetowego... :/


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 15 maja 2018, 18:59 
Avatar użytkownika
Nowicjusz
Offline
Od: 04.05.2018
Posty: 46
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: zachodniopomorski
Mam oryginalną navi z bose.
Jak zamontuję sobie tą z androidem to będę mógł używać telefonu z kierownicy?
Chodzi mi o wybieranie głosowe.
I czy ten Chińczyk będzie współpracował z bt i gps mazdy, czy muszą być te z zestawu?

-- 15 maja 2018, o 18:59 --

I niech się ktoś wypowie o awaryjności lub bezawaryjności tych "wynalazków".
Ktoś kto ma tą stację przynajmniej od roku.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 20 maja 2018, 16:21 
Amator
Offline
Od: 04.11.2017
Posty: 77
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: dolnośląski
14 maja 2018, o 15:17 krzysiekko napisał(a):
donrikardo U mnie podobna sytuacja, ustawilem proawdlowa godzine ale 24h nie udalo mi sie wlaczyc.

pytanie z innej beczki:
czy ktos z was wie gdzie moge znaleźć aplikacje do modułu DAB (radio cyfrowe)?
Mam moduł podpiety do stacji multimedialnej tyle ze nie mam do niej aplikacji bo ja skasowalem :/ myslalem ze to po prostu aplikacja do radio internetowego... :/


Ok, udało mi się znaleźć aplikacje DAB, także dla potomności - nawet po odinstalowaniu aplikacji instalka jest dostepna z poziomu ustawien :)

Pytanie numer 2:
Czy ktoś z was uzywa aplikacji DAB? nie wykrywa mi żadnej stacji radiowej :/
(mam podłaczony moduł DAB+ https://pl.aliexpress.com/item/Digital-Radio-Broadcast-DAB-BOX-Digital-Radio-Receiver-For-Car-Android-DVD-GPS-Radio-Player-Car/32782725459.html?spm=a2g17.search0104.3.259.2b4e2952rgsP00&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10152_10151_10065_10344_10068_10342_10343_10340_10341_10696_10084_10083_10618_10304_10307_10301_10059_308_100031_10103_10624_10623_10622_10621_10620_10814_10815,searchweb201603_25,ppcSwitch_2&algo_expid=e9ab5bc2-c804-4d69-b4b9-ad01577f5dcd-38&algo_pvid=e9ab5bc2-c804-4d69-b4b9-ad01577f5dcd&transAbTest=ae803_2&priceBeautifyAB=0 )


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 20 maja 2018, 21:43 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 25.03.2015
Posty: 630
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zagranica
Może moduł nie działa. Ogólnie korzystam z DAB ale w radiu "stacjonarnym" (domowym) z wbudowanym modulem i tam wyszukuje bez problemu.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 24 maja 2018, 13:17 
Wtajemniczony
Offline
Od: 16.04.2016
Posty: 203
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
mozesz skopiowac apke z radia i tu wrzucic? sprobuje u siebie.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 29 cze 2018, 14:52 
Amator
Offline
Od: 04.11.2017
Posty: 77
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: dolnośląski
lemon1990

dopiero teraz udało mi się znaleźć czas na zrobienie kopii tej aplikacji.
Zajmuje niecałe 2 MB jak ja moge wrzucić na form? A moze podeśle Ci na maila?

-- 29 czerwca 2018, o 15:52 --

lemon1990

znalazles moze chwile zeby sprawdzic ta aplikacje ktora ci podeslalem?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 1 lut 2019, 20:59 
Wstydliwy
Offline
Od: 12.01.2019
Posty: 10
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: wielkopolski
Witam . Zamówiłem stacje Eonon 9198B . Dam znać po montażu jak to działa .
Pzdr


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 9 lut 2019, 16:43 
Avatar użytkownika
Nowicjusz
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 41
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
Witam serdecznie,
Mam takie szybkie pytanie odnośnie wymiany radia - czy do wymiany radia muszę odłączać akumulator, czy mogę o zrobić bez odłączania tak jak przykładowo w Audi? auto oczywiście zgaszone, bez kluczyka w stacyjce. Mam radio i chce je zamontować, ale nie chcę popełnić jakiegoś błędu przy tym. Proszę o szybką poradę. Pozdrawiam.
radio.png


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

_________________
Nowy na ścieżce Samuraja...


Ostatnio edytowano So, 9 lut 2019, 16:43 przez Michał, łącznie edytowano 1 raz
Połączono z istniejącym tematem.


 Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: So, 9 lut 2019, 16:45 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 01.12.2016
Posty: 1553
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Top
LPG: Tak
Region: śląski
Nie trzeba odłączać akumulatora.

Wysłane z XIAOMI MI 6 przy użyciu Tapatalka

_________________

ZAPISY NA KALENDARZ 2019 - ILOŚĆ OGRANICZONA!
Forumowe ramki pod tablice rejestracyjne - zapisy w linku


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 9 lut 2019, 16:45 
Wstydliwy
Offline
Od: 12.01.2019
Posty: 10
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: wielkopolski
Ja zwykle podłączam na podłączonym akumulatorze .. ale żebyś sobie nie zwarł napięcia do masy bo będziesz co najmniej szukał bezpieczników ;)
Grunt żeby wiedzieć co się robi .


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 10 lut 2019, 00:15 
Avatar użytkownika
Nowicjusz
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 41
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
Witam, dziękuję za odpowiedzi. Radio już podłączone, działa, wszystko w porządku. Natomiast pozostaje kwestia tego, iż tryb"czuwania" czyli szybkie uruchomienie radia po zapaleniu silnika mogę w nim ustawić tylko max na godzinę. Co zrobić, żeby urządzenie przechodziło w stan uśpienia standardowo i gdy odpalam auto, uruchomi się ono szybko?
Dla pomocy posiadam ten model radia: https://www.ebay.de/itm/Navi-GPS-9-Zoll ... 3547166331

_________________
Nowy na ścieżce Samuraja...


 Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: N, 10 lut 2019, 09:29 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 01.12.2016
Posty: 1553
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Top
LPG: Tak
Region: śląski
Myślę, że to jest kwestia akumulatora, żeby się nie rozładował, stacja w trybie czuwania zapewne pobiera prąd, po pewnym czasie może się okazać że nie odpalisz auta.

Wysłane z XIAOMI MI 6 przy użyciu Tapatalka

_________________

ZAPISY NA KALENDARZ 2019 - ILOŚĆ OGRANICZONA!
Forumowe ramki pod tablice rejestracyjne - zapisy w linku


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 10 lut 2019, 17:13 
Wstydliwy
Offline
Od: 12.01.2019
Posty: 10
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: wielkopolski
Jeśli w ustawieniach jest max godzina to albo zmieniasz firmware na inny który ma możliwość dłuższego podtrzymania albo nie wiem ..
Jasne że zużywa , trzebaby sprawdzic ile leci . Gdzieś czytałem że około 150 mA ale czy to prawda to nie wiem .


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 11 lut 2019, 22:18 
Avatar użytkownika
Nowicjusz
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 41
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
O zmianie firmwere narazie nie myślałem. Poboru prądu też nie będę mierzył. Czyli jak narazie muszę z tym żyć. W sumie jak zmienię kolejność w kwestii wsiadania do auta, czyli najpierw odpalić auto, potem zapinać pasy itp, to się zniwelować powinno. Teraz w każdym razie czekam jeszcze na mikrofon, rejestrator, kamerę cofania i moduł OBDII. Będę miał podgląd na parametry auta w każdej chwili i dodatkowa para oczu zawsze się przyda, tym bardziej, że masa debili dookoła na drodze.

p.s. chciałbym się Was jeszcze dopytać, od czego jest ten przewód, który był podpięty do fabrycznego radia i nie miałem nigdzie miejsca, żeby go podpiąć.
20190209_154220_HDR.jpg

-- 11 lutego 2019, o 22:18 --

U mnie wygląda to w taki sposób:
Obrazek
Nie miałem żadnego problemu z podłączeniem, wszystko gra i działa. Nie musiałem nic przerabiać - może kwestia doboru radia.
Natomiast nurtuje mnie cały czas ta wtyczka, której nie użyłem i pozostałą po fabrycznym, widoczna na moim poście wyżej.


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

_________________
Nowy na ścieżce Samuraja...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 11 lut 2019, 22:35 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 14.11.2016
Posty: 241
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
LPG: Tak
Region: śląski
Wygląda jak wtyczka do AUX.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 14 lut 2019, 13:43 
Amator
Offline
Od: 12.05.2017
Posty: 79
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: opolski
Stingear ta wtyczka jest od AUX jak wyżej kolega pisał, przewody idą do podłokietnika, . Natomiast u mnie w radiu mam w aplikacjach USTAWIENIA CAR i tam jest kilka zakładek (min do GPS, ogólnych typu LOUD i dźwięk przycisków) i jedna z ustawieniami ale na kod. Po wpisaniu kodu są tam ustawienia min aktualizacja MCU i co cię powinno zainteresować wybór stanu stacji po rozłączeniu ACC - u mnie po wyborze uśpij stacja nawet po kilku dniach uruchamia się od razu po przekręceniu kluczyka. Ostatnio miałem z tym problem i nawet po minucie rozłączenia stacja ładowała się od początku (napis MAZDA i android ok 30 s) ale była to wina zapełnionej pamięci. Co ja się na kombinowałem w ustawieniach a ta i tak z każdym razem startowała jak po resecie. Kod do tych ustawień dostałem od sprzedawcy z aliexpres. Moją stację zakupiłem od sprzedawcy FUNROVER https://pl.aliexpress.com/item/Funrover ... 916894cd-0


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 14 lut 2019, 14:55 
Wstydliwy
Offline
Od: 12.01.2019
Posty: 10
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: wielkopolski
Słuszna uwaga.
Kody są zwykle dostępne w necie.
M.in czasem był to 126 jak pamiętam

Do mnie stacja dotarła ale chińczyki się nie popisali. Umieścili elementy montażowe na LCD ( blaszki do montażu )
Efekt jest wiadomy .
Na szczęście Eonon wysyła z UK więc nie trzeba czekać nie wiadomo jak długo .


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 14 lut 2019, 18:53 
Amator
Offline
Od: 12.05.2017
Posty: 79
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: opolski
Ja jak swoją kupowałem to ten sprzedawca funrover wysyłał z Europy bez cła także dlatego się zdecydowałem. Przesyłka szła z Holandii i w ciągu 2 dni była u mnie.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 14 lut 2019, 22:31 
Avatar użytkownika
Nowicjusz
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 41
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
Kody posiadam, są w instrukcji, pozycję aktualizacji widziałem, a jedyną pozycję odnośnie "opóźnienia wyłączenia" jeśli teraz dobrze pamiętam, to jest max na 1h. Jutro będę montował rejestrator i kamerę cofania, wiec będę miał czas się pobawić i poszukać rozwiązania.

_________________
Nowy na ścieżce Samuraja...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 28 lut 2019, 13:46 
Wtajemniczony
Offline
Od: 16.04.2016
Posty: 203
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
stingearMasz radyjko na Allwinner T8 CPU nie bedziesz mial w nim mozliwosci ustawienia czasu czuwania na wiecej niz 1h. Musisz sie przyzwyczaic.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 3 mar 2019, 11:29 
Avatar użytkownika
Nowicjusz
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 41
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
@lemon1990, już je odesłałem, czekam na nowe.

_________________
Nowy na ścieżce Samuraja...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 30 mar 2019, 17:02 
Wstydliwy
Offline
Od: 29.03.2019
Posty: 1
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: SL
Region: warmińsko-mazurski
Witam wszystkich. Jestem świeżym posiadaczem 6 gh
I chcialbym kupić radio na androidzie z aliexpress. Mam system nagłośnienia bose i zastanawiam się które bedzie odpowiednie. Poproszę o opinie albo link z jakimś sprawdzonym radiem

499,73 zł 46%OFF | Seicane 9 "2din GPS Bluetooth WIFI radio samochodowe z nawigacją Android 7.1/Android 8.1 odtwarzacz multimedialny dla 2008-2015 Mazda 6 rui skrzydło
https://s.click.aliexpress.com/e/cbmNnHy9
843,94 zł 36%OFF | SINOSMART wsparcie BOSE System Audio 4G karty SIM 32EQ DSP 2.5D IPS 2G/4G RAM samochodów odtwarzacz nawigacji GPS dla Mazda 6 2008-2015
https://s.click.aliexpress.com/e/cdE1UYxB


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 7 kwi 2019, 14:56 
Avatar użytkownika
Nowicjusz
Offline
Od: 07.02.2019
Posty: 41
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Exclusive
Region: śląski
Napisz do kolegi @lemon1990, on sprzedaje bardzo dobre radyjka do naszych Mazd.

_________________
Nowy na ścieżce Samuraja...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 15 kwi 2019, 11:44 
Nowicjusz
Offline
Od: 29.01.2018
Posty: 37
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: wielkopolski
A miał ktoś taki problem po montażu stacji, że pierdzi/buczy z głośników w tylnych drzwiach ?
Auto bez BOSE. Tak jakby głośnik nie wyrabiał w przenoszeniu pasma basu, jak zjadę z basami prawie na minimum to tego efektu nie ma...
Podłączenie stacji(w tym polaryzacje głośników OK)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Samochody używane

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.