Teraz jest Pt, 24 lis 2017, 04:32

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 620 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt, 20 cze 2017, 16:41 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 28.03.2015
Posty: 370
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: lubelski
a no taki
https://pl.aliexpress.com/item/Car-s-Bo ... 24375d2cac


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 20 cze 2017, 16:47 
Wstydliwy
Offline
Od: 17.05.2016
Posty: 14
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SL
Region: zagranica
I dzięki temu adapterowi stacje multimedialne nie będą szumiec jeśli to prawda to kupie nie jest drogo aha czy to tylko dla Ownice c500 bo moja stacja inaczej się zwie

Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 20 cze 2017, 18:32 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 28.03.2015
Posty: 370
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: lubelski
no właśnie że to daje ale co z tego jak to tylko idzie na pierwszy kanał głosnik w przednich dzwiach gdzie małe satelitki nie działały a nie na całość
napisałem do majfrienda co on na to.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 21 cze 2017, 09:50 
Wtajemniczony
Offline
Od: 16.04.2016
Posty: 184
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
posiadam dwa takie zestawy mogę tanio odsprzedać najlepiej w UK


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 21 cze 2017, 10:31 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 28.03.2015
Posty: 370
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: lubelski
@lemon1990 pomogła ci taka operacja 2 zestawy?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 21 cze 2017, 14:24 
Wtajemniczony
Offline
Od: 16.04.2016
Posty: 184
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
probowalem tego na ownice c300. niestety nie pomogło. pewnie tylko do c500 to trybi skoro sprzedają to tylko z tą stacją. Myślę że jak byś kable zmostkował plus minus i osobno z drugiego na tylny kanał powinno ci tył też wspierać.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 21 cze 2017, 20:36 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 28.03.2015
Posty: 370
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: lubelski
musiałeś coś zmieniać z sterowaniem zkierownicy bo mi nie działa kasowanie spalania


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 21 cze 2017, 22:14 
Wtajemniczony
Offline
Od: 16.04.2016
Posty: 184
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
u mnie również nie działa kasowanie spalania juz prawie rok tak i idzie się przyzwyczaić :)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 21 cze 2017, 22:41 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 09.01.2014
Posty: 622
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: łódzki
Będzie ktoś z was na zlocie ? Chciałbym zobaczyć/potestować jak działają wasze mikrofony....


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

_________________
Always Fight, Never Quit!


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 22 cze 2017, 17:32 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 28.03.2015
Posty: 370
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: lubelski
Ride u mnie w ownice mikrofon działa bardzo db

Wysłane z mojego HTC M8 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 28 cze 2017, 19:20 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 09.01.2014
Posty: 622
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: łódzki
Flywin ale ja nie mam
Ownice prawda? :)


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

_________________
Always Fight, Never Quit!


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 30 cze 2017, 06:24 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 28.03.2015
Posty: 370
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: lubelski
tak owszem.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 21 lip 2017, 19:32 
Świeżak
Offline
Od: 02.06.2016
Posty: 17
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Czy jest gdzieś w opcjach możliwość wyboru mikrofonu zewnętrznego? Mam strasznie kiepską jakość rozmów. Ostatnio sprawdziłem, że mimo tego, że mam podłączony mikrofon zewnętrzny stacja i tak korzysta z wbudowanego ;/


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 3 wrz 2017, 20:19 
Wstydliwy
Offline
Od: 03.09.2017
Posty: 3
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
Region: warmińsko-mazurski
Witam. Kupiłem taką stację wszystko zamontowałem tylko radio mi słabo ściąga fale radiowe . Na którym przewodzie powinno być zasilanie na wzmacniacz anteny ? może nie wychodzi napięcie na wzmacniacz ale nie wiem na którym przewodzie to powinno być . Pozdrawiam
Bartek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 10 wrz 2017, 18:19 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 15.04.2014
Posty: 622
Rok produkcji: inny
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
A masz cienki kabelek niebieski z napisem antene ?


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 4 paź 2017, 23:30 
Wstydliwy
Offline
Od: 03.07.2017
Posty: 6
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Active
Region: mazowiecki
Witam. Ktoś na jednej z pierwszych stron w tym wątku pisał i wrzucił zdjęcia jak podpiąć AUX do stacji multimedialnej z systemem android. Niestety zdjęcia wygasły. Mógłby ktoś opisać, a najlepiej wrzucić jakieś zdjęcia jak to zrobić? :)


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 5 paź 2017, 08:15 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 29.12.2014
Posty: 104
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Wszystko zależy od tego czy Twoja stacja obsluguje AUX. Jesli tak to pasuje złącze/kostka do tego fabrycznego które jest w aucie do tego ze stacji. Ja próbowałem coś przerabiać ale moja stacja nie miała po prostu zrobionego wejścia i nie obsługiwała więcej niż to co było fabrycznie czyli wejscia usb

_________________
Motocykle są wszędzie... i mazdy...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 5 paź 2017, 17:41 
Wstydliwy
Offline
Od: 03.07.2017
Posty: 6
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Active
Region: mazowiecki
Kostka nie pasuje. Są dołączone do stacji jakieś kabelki opisane jako AUX. Wieczorem zrobię i wrzucę tu jakieś zdjęcia.

-- Cz, 5 paź 2017, 17:41 --

Poniżej zdjęcia stacji, którą kupiłem. Na jednym ze zdjęć widoczne kable z opisem AUX.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ktoś podpowie? :)


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 15 lis 2017, 13:59 
Wstydliwy
Offline
Od: 04.11.2017
Posty: 4
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: dolnośląski
Hej broli1990,
czy udało Ci sie rozwiązac problem?
przewody na zdjeciach to wszystko co dostałes w pakiecie ze stacja?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 16 lis 2017, 21:45 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 24.04.2013
Posty: 1328
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Do obsługi AUX powinien być kabel zakończony specjalną wtyczką.
W instalacji samochodu jest to ta biała wtyczka, tutaj na zdjęciu wpięta do kabla idącego do stacji.

Obrazek

U ciebie broli1990 na zdjęciach nie widać takiego kabelka.

_________________
Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie próbujesz.


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 620 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.