Teraz jest So, 24 cze 2017, 23:34

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt, 3 lis 2015, 10:42 
Avatar użytkownika
Nowicjusz
Offline
Od: 05.01.2015
Posty: 36
Rok produkcji: 2004
Generacja: I
Silnik: 2.3 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Top
Region: warmińsko-mazurski
Mam pytanie. Czy któraś z sond lambd jest u was zamontowana za katalizatorem ? Ostatnio spotkałem się z dwoma takimi samymi teoriami, że sondy muszą być rozmieszczone zarówno przed jak i za katalizatorem. Natomiast jak się wytnie katalizator od razu wyskoczy błąd.. U mnie katalizator został wycięty, a w jego miejsce zamontowana strumienica i błędu owego nie miałem i nie mam, a mało tego mam zrobiony przelotowy układ wydechowy. Czy to możliwe, że mogli mi usunąć sondy lambdy w taki sposób, że nie ma ich fizycznie jak i nie pokazuje błędów?


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 3 lis 2015, 13:29 
Amator
Offline
Od: 02.09.2015
Posty: 64
Rok produkcji: 2005
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Active+
Tak mamy 2 sondy. Tak są możliwości oszukania. Najłatwiej spojrzeć pod auto są widoczne

Nabryzgane olejem z mojego S5


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 28 sty 2016, 11:05 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 14.12.2015
Posty: 260
Rok produkcji: 2003
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
LPG: Tak
Region: mazowiecki
Z tego co wiem to jedna jest przed a druga w samym katalizatorze


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 30 maja 2016, 07:43 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 30.05.2016
Posty: 103
Rok produkcji: 2007
Generacja: I
Silnik: 2.3 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: zagranica
ZBANOWANY!
Ja mam dwa katy ,znaczy sie miałem ,zostały 3 sondy z czego do dwóch mosze zastosować tulejki bo wali chek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 10 lip 2016, 08:10 
Avatar użytkownika
Wstydliwy
Offline
Od: 10.07.2016
Posty: 6
Rok produkcji: 2003
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
LPG: Tak
Region: mazowiecki
Jeśli ze swojego chciałbym wyciąć katalizator to co z sądami trzeba zrobić żeby nie było błędów.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 17 lip 2016, 17:23 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 30.05.2016
Posty: 103
Rok produkcji: 2007
Generacja: I
Silnik: 2.3 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: zagranica
ZBANOWANY!
Stosujesz emulator sondy takie tulejki na allegro pisalem wyrzej


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 19 lip 2016, 13:40 
Avatar użytkownika
Wstydliwy
Offline
Od: 10.07.2016
Posty: 6
Rok produkcji: 2003
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
LPG: Tak
Region: mazowiecki
rozumiem, że do tej za/w katalizatorze


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 16 lut 2017, 19:11 
Świeżak
Offline
Od: 16.08.2015
Posty: 16
Rok produkcji: 2002
Generacja: I
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: S
ZBANOWANY!
jak robisz przelot i wywalasz kata to musisz w roze zrobic gwint wkrecasz w niego emulator a w emulator sonde dopiero


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.