Teraz jest Wt, 5 mar 2024, 02:58

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn, 18 wrz 2017, 19:46 
Wstydliwy
Offline
Od: 05.09.2017
Posty: 1
Rok produkcji: 2004
Generacja: I
Silnik: 3.0 V6 VVT (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Comfort
LPG: Tak
Region: małopolski
Witam. Bardzo chcę założyć do swojej Mazdy tempomat ale okazało się że dołożenia samych przyciskuw to jest za mało. Jak dołożyć tempomat, co jeszcze trzeba dokupić?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 30 cze 2022, 05:46 
Wstydliwy
Offline
Od: 26.06.2022
Posty: 1
Rok produkcji: 2007
Generacja: I
Silnik: 2.3 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: Active
LPG: Tak
Region: śląski
Mam ten sam problem już wiesz co trzeba by dołożyć tempomat do 2.3 automat 2007?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 1 mar 2023, 07:52 
Wstydliwy
Offline
Od: 31.03.2020
Posty: 6
Rok produkcji: 2004
Generacja: I
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
LPG: Tak
Region: pomorski
Witam. Piszę odnośnie tempomatu. Chcę dołożyć Tempomat i nie wiem co jest potrzebne aby działało. Kierownice z multi już mam ale co dalej? :)

-- Dodano: 1 marca 2023, o 07:52 --

I tu jest problem bo chyba nikt nie wie, a nigdzie nie mogę nic kompletnie znalesc. Mam nadzieję że ktoś się tu znajdzie aby wytłumaczyć. :D


Ostatnio edytowano N, 26 lut 2023, 16:04 przez Burman, łącznie edytowano 1 raz
Połączono z istniejącym tematem.


 Zobacz profil  
Cytuj  

moderator
PostNapisane: Cz, 2 mar 2023, 17:50 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 19.07.2015
Posty: 618
Rok produkcji: 2012
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: śląski
viewtopic.php?f=80&t=12004

Drugi podobny temat. Powinno pomóc


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 17 mar 2023, 08:07 
Wstydliwy
Offline
Od: 31.03.2020
Posty: 6
Rok produkcji: 2004
Generacja: I
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
LPG: Tak
Region: pomorski
W przyszłym tygodniu sprawdzę i dam znać

-- Dodano: 17 marca 2023, o 08:07 --

I dupa czujnik zmieniony nadal nie działa


Ostatnio edytowano N, 5 mar 2023, 17:39 przez Burman, łącznie edytowano 1 raz
Nie cytujemy poprzedniego postu (regulamin, pkt 5.6).


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 4 lip 2023, 05:27 
Wstydliwy
Offline
Od: 24.03.2021
Posty: 3
Rok produkcji: 2007
Generacja: I
Silnik: 2.3 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: lubelski
ile przewodów dochodzi ci do czujnika?


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.