Teraz jest Cz, 25 kwi 2019, 11:24

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: N, 7 kwi 2019, 12:35 
Wstydliwy
Offline
Od: 03.02.2019
Posty: 4
Rok produkcji: 2007
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
LPG: Tak
Region: mazowiecki
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem posiadaczem Mazdy 6 2.0i 147 km z LPG kombi. Ostatnimi czasy wyskoczył mi błąd po jego sprawdzeniu okazało się że to błąd wyjściowy hamulca czy coś takiego dokładnie P0571 i P0703. Przestał działać klakson i światła stopu. Sprawdziłem bezpieczniki okazało się że jest spalony. Oryginalny Bezpiecznik o mocy 20. Gdy go wymieniłem światła wróciły ale po naciśnięciu klaksonu (jeden sygnał) bezpiecznik się spalił i od nowa to samo. Włożyłem bezpiecznik 30 i jak narazie jest dobrze no ale fabrycznie jest zalecana 20 więc przydało by się naprawić. I tu moje pytanie czy mieliście podobny przypadek? Co to może być... Instalacja czy sam klakson jest wadliwy?

-- Dodano: 7 kwietnia 2019, o 13:35 --

Dodam jeszcze że gdy włączę klakson to pobiera bardzo dużo prądu az silnik traci na obrotach


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Samochody używane

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.