Teraz jest Cz, 24 maja 2018, 03:13

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Rodzaj radia CD
PostNapisane: Cz, 19 kwi 2018, 07:18 
Świeżak
Offline
Od: 27.01.2018
Posty: 16
Rok produkcji: 2005
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: zachodniopomorski
Witam mam pytanie odnośnie zmieniarki CD , czy wszystkie radia są ze zmieniarkami na 6 CD ? Gdyż w moim przypadku posiadam radio z przyciskiem load a mogę załadować tylko 1 płytę CD. i jeśli jest inaczej to czy są jakieś znaczące różnice w wyglądzie owego radia , bo teraz już nie wiem czy mam coś nie działa czy mam radio na 1 CD.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 19 kwi 2018, 20:31 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 14.10.2017
Posty: 109
Rok produkcji: 2004
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
Region: dolnośląski
Możesz mieć CD bez zmieniarki. Zasadnicza różnica w wyglądzie to napis na CD. Przy zmieniarce masz napis 6CD czy jakoś tak.

_________________
マツダ
Najprostsze rozwiązania są najlepsze


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 20 kwi 2018, 00:24 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 420
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
6disc in dash

_________________
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 20 kwi 2018, 10:52 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 14.10.2017
Posty: 109
Rok produkcji: 2004
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Comfort
Region: dolnośląski
Ja na pokładzie mam pojedynczy CD plus kaseciak.

_________________
マツダ
Najprostsze rozwiązania są najlepsze


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 20 kwi 2018, 19:34 
Wstydliwy
Offline
Od: 19.01.2018
Posty: 7
Rok produkcji: 2007
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Active
Region: małopolski
Czy próbował ktoś podłączyć jakąś stacje multimedialną z mp3 i nawigacją na Androidzie do fabrycznego odtwarzacza na 6 cd z systemem Bose? Wiem, że do modelu z 1 cd da się podpiąć taką stację, bo ktoś już to opisywał.
Mowa o takiej w miejsce (zamiast) górnego schowka nad nawiewem.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 20 kwi 2018, 21:57 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 420
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
Nie ma znaczenia jaki masz fabryczny napęd 1CD/6CD/brak. Procedura w każdym z tych przypadków jest taka sama.

_________________
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 23 kwi 2018, 09:20 
Wstydliwy
Offline
Od: 19.01.2018
Posty: 7
Rok produkcji: 2007
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Active
Region: małopolski
Ok, dzięki za odpowiedź. Bardziej chodziło mi o zgodność, czyli kompatybilności przy podłączaniu takich stacji multimedialnych (rodem z Chin) na Androidzie z systemem Bose - wzmacniacz i większą liczbą głośników niż w wersji bez wzmacniacza Bose i pełnym sterowaniu z kierownicy.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 23 kwi 2018, 12:40 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 420
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
Sterunek z kierownicy jest taki sam niezależnie czy standard czy bose. Jeśli chodzi o część audio to trzeba szukać wersji dedykowanych do bose.

_________________
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.