Teraz jest N, 17 lis 2019, 21:37

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz, 12 wrz 2019, 06:20 
Wstydliwy
Offline
Od: 12.09.2019
Posty: 1
Rok produkcji: 2002
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
LPG: Tak
Region: małopolski
Cześć, mam następujący problem:
Chciałem do swojej Madzi 2002 rok podpiąć kabel AUX, zrobiłem więc zworkę w L716, ale wciąż nie działa :| Ma ktoś może pomysł co może być nie tak? Z góry dzięki za odpowiedź! :D


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 18 wrz 2019, 02:14 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 531
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
Tyle razy było pisane.
Kabelek aux działa w radiach po lifcie i tam nie trzeba robić zworki.
Przed liftem tylko "cyfrowa " zmieniarka i wtedy też trzeba robić zworkę.

_________________
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Samochody używane

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.