Teraz jest Pn, 16 wrz 2019, 05:18

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn, 26 paź 2015, 16:42 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 04.01.2015
Posty: 231
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: podkarpacki
Witam
Myślę, że to może wszystkich zainteresować
http://www.lukasz-skalski.com/portfolio/mazda-media-player
Sprawdzone
Działa

_________________
Mazda 6 2015 FL Kombi SkyPassion 2.0 Pb MT kolor Sonic Silver


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 2 lis 2015, 07:25 
Świeżak
Offline
Od: 31.01.2015
Posty: 30
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Próbowałem i ... pokazuje pliki mp4 z usb, ale nie uruchamiają się, apka się zawiesza. Czytałem wątek z [inne forum]. Wynika z niego, że aplikacja chodzi w maździe 3, może to kwestia aktualizacji systemu..Ja wciąż mam 51.00.350, czy Wam aplikacja działa, jeżeli tak to przy której wersji systemu?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 2 lis 2015, 14:23 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 04.01.2015
Posty: 231
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: podkarpacki
Mi generalnie chodzi, chociaż zdarza się czasem, że nie działa, czasem słychać tylko dźwięk z pliku.
Wersja systemu
Obrazek
Tutaj jeszcze próbka

_________________
Mazda 6 2015 FL Kombi SkyPassion 2.0 Pb MT kolor Sonic Silver


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 2 lis 2015, 15:02 
Bywalec
Offline
Od: 17.02.2015
Posty: 361
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyDream
Region: wielkopolski
jedź do aso po aktualizację


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 24 sty 2016, 13:12 
Świeżak
Offline
Od: 22.04.2015
Posty: 15
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Zapewne masz problemy z pamięcia i występuję memory alocation fault.
Za mało ramu mają nasze mazdy ;)

Można próbować wyjąć kartę od navigacji i zresetować mzd.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 7 lut 2016, 14:34 
Wstydliwy
Offline
Od: 03.02.2013
Posty: 13
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.2 SKYACTIV-D (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
Ja tam problemu nie mam z żadną pamięcią. Z tego co wiem żeby apk pociągnąć w wifi to żadne rocket since. Live tv i mirroring działa bez zarzutów

-- Dodano: N, 7 lut 2016, 14:34 --



 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 20 mar 2016, 15:27 
Wstydliwy
Offline
Od: 02.04.2014
Posty: 13
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Witam problem z połączeniem telefon wyświetla timeout


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 20 gru 2016, 09:43 
Nowicjusz
Offline
Od: 21.01.2016
Posty: 40
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Widzę,że pojawiła się nowa odsłona projektu Łukasza Skalskiego (projekt wciąż się rozwija, ale już można testować) - http://www.lukasz-skalski.com/portfolio ... da-player/


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 20 gru 2016, 09:49 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 17.03.2016
Posty: 1037
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: dolnośląski
A już myślałem, że to umarło. Choć bardziej zależy mi na Android Auto. Niż ma Mirroringu.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 20 gru 2016, 13:59 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 05.11.2016
Posty: 73
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Skąd można pobrać wersję full ??


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 20 gru 2016, 19:15 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 11.06.2016
Posty: 194
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Jeszcze nie można


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

_________________
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 25 gru 2016, 14:59 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 05.11.2016
Posty: 73
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Mam pytanie czy jest jakaś możliwość aby przy stacji radiowej w kwadracie po prawej stronie było logo stacji radiowej bo mam puste .....


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 13 sty 2017, 22:40 
Wstydliwy
Offline
Od: 02.04.2014
Posty: 13
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Witam wszystkich własnie przetestowałem pełną wersję Smart MZD Player wszystko działa
Link do strony Autora programu http://www.lukasz-skalski.com/portfolio ... /#Download
Wielkie dzięki Łukasz dobra robota


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 15 sty 2017, 10:23 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 05.11.2016
Posty: 73
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Kolego PEN z USB musi być cały czas zianstalowany w aucie ? przy uruchamianiu tego softu z telefonu ??


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 15 sty 2017, 10:41 
Wstydliwy
Offline
Od: 02.04.2014
Posty: 13
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Tak pen musi być cały czas zainstalowany


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 15 sty 2017, 13:00 
Adept
Offline
Od: 19.10.2015
Posty: 140
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.2 SKYACTIV-D (ON)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: podkarpacki
combit napisał(a):
Kolego PEN z USB musi być cały czas zianstalowany w aucie ? przy uruchamianiu tego softu z telefonu ??

Wląsnie kupiłem.
No włąśnie czy w pen musi być w usb tylko w czasie instalacji czy za każdym razem jak używam aplikacji.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 15 sty 2017, 13:02 
Wstydliwy
Offline
Od: 02.04.2014
Posty: 13
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Powtarzam Pen musi być cały czas w usb


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 15 sty 2017, 13:03 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 05.11.2016
Posty: 73
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
A czy do usb mozna zainstalować rozgałęznik ?

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 15 sty 2017, 13:08 
Wstydliwy
Offline
Od: 02.04.2014
Posty: 13
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
tego nie testowałem :)


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 15 sty 2017, 20:10 
Adept
Offline
Od: 19.10.2015
Posty: 140
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.2 SKYACTIV-D (ON)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: podkarpacki
combit napisał(a):
A czy do usb mozna zainstalować rozgałęznik ?

masz dwa usb , potrzebujesz więcej??
tomeknems czy udało Ci się włączyć to drugi raz??
po pierwszym odpaleniu programu i aplikacji wszystko chodzi ale podjechałem na stacje, wyłączyłem mazde i od tej pory , po podłączeniu usb , mam komunikat "waiting for mazda coś tam "i tak czekałem kilka minut i nic. odłączenie usb, odłaczenie pena, przelozenie do drugiego slotu nic nie dało..


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 15 sty 2017, 22:55 
Wstydliwy
Offline
Od: 02.04.2014
Posty: 13
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
u mnie na razie cały czas działa


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 16 sty 2017, 19:50 
Wstydliwy
Offline
Od: 16.01.2017
Posty: 1
Rok produkcji: 2015
Generacja: Nie mam M6
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Cześć
U mnie śmiga elegancko, dodatkowe usb nie jet potrzebne, pliki muzyczne czy teraz dodatkowe filmy po prostu wrzuca się na tego pena z programem do odpowiedniego katalogu utworzonego przez program. Pen musi być ciągle bo po odpaleniu auta program ładuje się z niego do stacji - nie od razu, po jakimś czasie, kilkanaście, może kilkadziesiąt sekund od odpalenia. Poza program wykorzystuje pena na usb jako swoją pamięć ram.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 17 sty 2017, 08:10 
Świeżak
Offline
Od: 22.04.2016
Posty: 20
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Czy jak wyciągnie się pendrive to system wraca do pierwotnej wersji MZD? Zastanawia mnie czy w ASO mogą zweryfikować wgrywanie innego softu i jak to może wpływać na gwarancje?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 24 sty 2017, 09:45 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 23.03.2015
Posty: 234
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: dolnośląski
niestety potwierdzam
i u mnie mzd dluzej sie uruchamia i gubi jezyk
niekiedy czasem gubi godzine ale wraca po rozum do glowy


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 24 sty 2017, 21:31 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 13.01.2017
Posty: 627
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyEnergy
Region: wielkopolski
Panowie czy na wyświetlaczu mazdy z 2016 roku działają filmy i zdjęcia ?


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 24 sty 2017, 22:14 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 16.02.2015
Posty: 834
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: opolski
Po zhakowaniu moga teoretycznie dzialac. Ori nie.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 25 sty 2017, 12:52 
Świeżak
Offline
Od: 19.08.2016
Posty: 30
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Zdanym z hackowaniu przejrzyj skrypt montujacy zasób w Mazda playerze to żadnego hackowania tam nie ma

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 25 sty 2017, 22:48 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 16.02.2015
Posty: 834
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: opolski
Wezmy hakowanie w cudzyslow i zamienmy na ingerencje. :wink:


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 8 cze 2017, 14:55 
Wstydliwy
Offline
Od: 15.04.2017
Posty: 7
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Region: kujawsko-pomorski
Podbiję temat. Czy ktoś z Was robił jakieś oprogramowanie na Mazda Connect? Jeśli tak, to w czym?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 19 lut 2018, 13:18 
Wstydliwy
Offline
Od: 19.02.2018
Posty: 1
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyMotion
Region: podkarpacki
Witam zakupiłem aplikację zrobiłem pena. Włączyłem tryb programisty i debugowanie przy podłączeniu telefonu cały czas to same info

Czekam na system mazda conect.

Mazda 3 2016


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Samochody używane

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.