Teraz jest So, 12 paź 2024, 16:30

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1055 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz, 12 wrz 2024, 18:47 
Świeżak
Od: 04.11.2020
Rok produkcji: 2019
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyEnergy
Region: mazowiecki
Dzieki.... metodą prób i bledow. Kabel bez zmian, cache wyczyszczone.
Natomiast zaczął mi pokazywac brak sparowania Bluetooth (nigdy takiego komunikatu nie bylo). Rozłączylem BT i usunalem samochód z listy sparowanych. I.....o dziwo AAc ruszyl choć to nie powinna miec chyba wplywy skoro i tak po kablu szedl. Wazne, ze dziala :)

PostNapisane: Pt, 13 wrz 2024, 08:51 
Nałogowiec
Od: 30.06.2017
Rok produkcji: 2016
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Dzwięk w AA idzie po BT z tego co wiem.

PostNapisane: Pt, 13 wrz 2024, 22:08 
Wstydliwy
Od: 12.04.2022
Rok produkcji: 2018
Skrzynia: MT
Wersja: SkyMotion
Region: zachodniopomorski
Chciałbym kupić nowy HUB, ale nie wiem, którą wersję wybrać z tej oferty:

https://pl.aliexpress.com/item/10050056 ... ry_from%3A

Chodzi mi o różnice między Wireless TYPE-C a Wireless AI BOX. Druga wersja jest droższa i ma w zestawie adapter (prawdopodobnie zamiennik carlinkit) i jest sporo droższy. Jeśli pierwsza wersja nie musi mieć tego adaptera i też jest wireless, to dlaczego jest właściwie droższa? Pomijam fakt, że wersja AI BOX jest niedostępna na tą chwilę, ale chciałbym bez pośpiechu kupić najlepszy możliwy wariant wireless na ten moment. Jeśli macie sprawdzone inne źródło po dobrej cenie, to bardzo prosiłbym o linka.

PostNapisane: Śr, 18 wrz 2024, 13:50 
Wstydliwy
Od: 21.01.2018
Rok produkcji: 2017
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Wersja: Exclusive Plus
4 lipca 2024, o 14:01 KACPI278 napisał(a):
kupiłem moduł p3.2 z bezprzewodowym android auto

wszystko spoko tylko po połączeniu pojawia się to okno:
Obrazekdarmowa galeria allegro

i dopiero tu klikam na "android auto" i po chwili następuje połączenie

da się to jakoś zmienić zeby z automatu wchodziło w android auto?

Udało Ci się rozwiązać ten problem? Bo mam tak samo: moduł P3.2, bezprzewodowy AA i CP i zawsze po starcie auta wstaje android i pojawia się ten ekran, który załączyłeś. Muszę na nim ręcznie wybrać "Car Play". Przeszukałem ustawienia i nigdzie nie znalazłem opcji aby domyślnie wskazać na autostart Car Play.

PostNapisane: So, 21 wrz 2024, 17:30 
Nałogowiec
Od: 12.06.2017
Rok produkcji: 2017
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Wersja: SkyPassion
Mam też ten moduł od paru miesięcy. Parę razy na początku go ustawiałem (poczynając od parowania z iPhone'm) bo miałem podobny problem. Po tygodniu czy dwóch bez stukania w przycisk CarPlay (ten na wyżej załączonym zdjęciu) ibox zaczął sam się odpalać informując, że łączy się z iPhone'm. Nie wiem czy w końcu sztuczna inteligencja domyśliła się czego oczekuję. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie.
Sądziłem, że iOS 18.0 będzie miał rozbudowaną wersję CarPlay'a. No ale widzę, że Apple się zbiesił i na UE rozbudowanej SI nie wprowadza/dził.

-- Dodano: 21 września 2024, o 13:28 --

Ja trochę korzystałem z tego: https://lantre.pl/blog/apple-carplay-nie-dziala-sprawdzone-sposoby-na-rozwiazanie-problemu.html?srsltid=AfmBOoruwTnySLR5WYm1Sq1lESZ6JUuhCQHv5vp8S-X7a27IWH_LAKtf

-- Dodano: 21 września 2024, o 17:30 --

U siebie znalazłem taką prawidłowość, że jak wyłączam silnik na Carplay'u to po następnych uruchomieniu CarPlay się uruchamia automatycznie. Jednak jak na MZD Mazdy wyłączam to muszę ponownie włączyć Carplay'a.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1055 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 32, 33, 34, 35, 36

Strefa czasowa: UTC + 1