Teraz jest Cz, 27 sty 2022, 20:46

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Śr, 12 sty 2022, 17:30 
Świeżak
Offline
Od: 09.01.2022
Posty: 15
Rok produkcji: 2014
Generacja: III
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
OK, dzięki.
Muszę chyba się odezwać do tego Pawła.

Będę pamiętał na przyszłość z tym cytowaniem.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 12 sty 2022, 17:38 
Świeżak
Offline
Od: 09.01.2022
Posty: 15
Rok produkcji: 2014
Generacja: III
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Sinosmart Polska na Facebooku to jest ten Paweł?


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 12 sty 2022, 19:10 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 11.11.2018
Posty: 632
Rok produkcji: 2013
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: dolnośląski
Yyy, taką ma stronę swoją na FB

Tutaj w wątku większość komentarzy dotyczy właśnie tej stacji.
Od razu Ci powiem że RDS w radiu działa bardzo słabo, może to dla Ciebie ważne... Obrazek

_________________
Moja M6: https://mazda6forum.pl/viewtopic.php?t=10585


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 12 sty 2022, 22:10 
Świeżak
Offline
Od: 09.01.2022
Posty: 15
Rok produkcji: 2014
Generacja: III
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Dzięki, już wiem. Dopiero teraz przeczytałem cały temat. Powinienem odwrotną kolejność wybrać, to byłoby mniej pytań


Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

-- Dodano: 12 stycznia 2022, o 22:10 --

Mam jednak jeszcze jedno pytanie.
Jak tak poczytałem cały ten wątek to stwierdziłem, że właściwie - jeśli wybrałoby się stację multimedialną z modułem LTE i kartą SIM, to praktycznie korzystanie z Apple Car Play byłoby niepotrzebne. Bo przecież wszystkie te aplikacje, o które mi chodzi można sobie zainstalować bezpośrednio na stacji.

Ale jak jest z wykonywaniem połączeń telefonicznych przy pomocy iPhona i takiej stacji? Czy one się ze sobą łączą przez Bluetooth?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 13 sty 2022, 23:15 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 19.02.2020
Posty: 105
Rok produkcji: 2007
Generacja: II
Silnik: 1.8 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: małopolski
Odsyłam do moich doświadczeń ze stacjami z Androidem

Odnośnie pytania, to tak możesz odbierać połączenia poprzez Bluetooth.

Natomiast polecam używać bezprzewodowy Android Auto lub CarPlay ponieważ przeważnie modem LTE jest dużo wydajniejszy w telefonie niż ten budżetowy w stacji z Androidem. Jak również sama nawigacja w telefonie nie będzie się przycinać i wyłączać. Jeśli nie masz stacji z Androidem z chipsetem PX6 to będą problemy z wydajnością.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 14 sty 2022, 07:38 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 11.11.2018
Posty: 632
Rok produkcji: 2013
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: dolnośląski
Sinosmart TS10 posiada rzekomo Cortex 8*1.8ghz 2*A75 + 6*A55 12nm.
Mam stacje 6gb i wydajnościowo jest w porządku.

_________________
Moja M6: https://mazda6forum.pl/viewtopic.php?t=10585


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 14 sty 2022, 12:03 
Wstydliwy
Offline
Od: 28.12.2020
Posty: 6
Rok produkcji: 2014
Generacja: III
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Region: śląski
Panowie posiadam w swoim aucie stację: Zobacz ofertę:
https://allegro.pl/oferta/android-10-1- ... 0507416046

Mam ciągły problem z konfiguracją Canbusa, a sprzedawca leci w ... . Po wejściu w ustawienie (wpisanie 8888 i wybór canbus). Działa mi tylko na jednej opcji dla Mazdy 6 na mojej liscie nr 146. Niestety na tym ustawieniu działa tylko regulacja głośności z kierownicy i zmiana ścieżki. Wizualizacja czujników parkowania, dynamiczne linie na kamerze, odbieranie połączeń z kierownicy czy przyciski na konsoli środkowej nie działają. Czy ktoś ma pomysł co z tym fantem zrobić.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 18 sty 2022, 16:46 
Świeżak
Offline
Od: 09.01.2022
Posty: 15
Rok produkcji: 2014
Generacja: III
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Właśnie zamówiłem stację multimedialną Sinosmart TS10 4 GB RAM do mojej Mazdy - wejdzie w miejsce fabrycznej stacji NB1.
Jak zainstaluję i wypróbuję, to dam znać jak poszło.
Mam nadzieję, że będę zadowolony :)


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 25 sty 2022, 17:37 
Świeżak
Offline
Od: 09.01.2022
Posty: 15
Rok produkcji: 2014
Generacja: III
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
No to stacja Sinosmart dzisiaj zainstalowana. Podoba mi się
Teraz czas na ogarnianie i ustawianie różnych opcji i aplikacji


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: ultracar i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.