Teraz jest Pt, 15 lis 2019, 11:47

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 461 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Śr, 30 paź 2019, 16:56 
Wstydliwy
Offline
Od: 28.08.2019
Posty: 9
Rok produkcji: 2019
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Region: pomorski
A czy działa wam może Asystent Google? Udało mi się opanować problemy ze Spotify (polecenia głosowe) oraz Whatsapp (wiadomości już dochodzą).
Na zagranicznych filmikach na YT widać, że ten asystent fajnie śmiga. A w Android Auto Asystent w ogóle mi się nie załącza. Muszę jeszcze spróbować z językiem angielskim.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 30 paź 2019, 17:05 
Świeżak
Offline
Od: 08.01.2018
Posty: 30
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Rex23:mnie się wydaje, że specjalnie odcięli Asystent Google od AA kierując się względami bezpieczeństwa(żeby kierowca koncentrował się na prowadzeniu samochodu). Zwróć uwagę, w ustawieniach dodali opcję"Podczas jazdy Działa w Mapach Google i innych aplikacjach dla kierowców". Nic nie ma o Asystencie Google. Z językiem angielskim próbowałem- nie działa. Trzeba mieć nadzieję, że tylko testują reakcję użytkowników na te zmiany i może wrócą do poprzednich funkcjonalności.

_________________
Teraz M6 2018 2,5L Skypassion, wcześniej 2013-2018 M6 2013 2,5L Skypassion


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 6 lis 2019, 08:00 
Bywalec
Offline
Od: 31.05.2015
Posty: 290
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: pomorski
Zaptanie do osób które same instalowały AC/AA możecie napisać gdzie kupiliście zestaw do retrofitu i jakaś instrukcje prześledziliściew celu instalacji? Widziałem na YouTube tutorial z m3 i wyglada to wmiarę łatwo


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 6 lis 2019, 23:38 
Avatar użytkownika
Nowicjusz
Offline
Od: 07.01.2018
Posty: 44
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.2 SKYACTIV-D (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: zagranica
Jeszcze się nie brałem za to, ale chyba wszystko ładnie masz tutaj:

Instrukcja

Filmiki

Firmware

Pozdrawiam!


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 7 lis 2019, 10:35 
Bywalec
Offline
Od: 31.05.2015
Posty: 290
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: pomorski
Dzięki wielkie a gdzie kupiłeś zestaw do instalacji?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 7 lis 2019, 20:30 
Avatar użytkownika
Nowicjusz
Offline
Od: 07.01.2018
Posty: 44
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.2 SKYACTIV-D (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: zagranica
Jeśli kupię to pewnie z Aso lokalnego, cena wychodzi podobnie wszędzie.
Co do praktyczności, znajdź auto z AA/CP i pojeździj dzień, może się okazać że nie takie wygodne jak się wydaje, ja pojeździłem podczas wakacji i mam mieszane uczucia, stary tomtom robi jedno ale dobrze ;)


Sent from my iPhone using Tapatalk


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 7 lis 2019, 22:14 
Adept
Offline
Od: 10.12.2018
Posty: 114
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Ja mam również mieszane uczucia co do AA. Próbowałem się przekonać do google maps i waze, ale ich sposób wyznaczenia trasy ma się nijak do NaviExperta, którego używam od lat. Ta samą trasę w tym samym momencie google map wyznaczało o 20 km dłuższą, waze poprowadziło pod zakaz. Jak dla mnie NaviExpert robi robotę, ale niestety na AA go nie ma tylko na CP

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 8 lis 2019, 06:13 
Nowicjusz
Offline
Od: 18.02.2019
Posty: 51
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: zachodniopomorski
NaviExpert można mieć na AA tylko potrzebny jest ROOT na telefonie. Ja jednak używam Yanosika na ekranie w samochodzie.

Pozdrawiam.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 8 lis 2019, 08:08 
Bywalec
Offline
Od: 31.05.2015
Posty: 290
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: pomorski
To 800zl co wcześniej widziałem od as jest za sam zestaw? Ile biorą za montaż? Tak macie racje, że w mazdzie nie ma takiego szału pewnie ale np w przypadku toyoty gdzie infotainment system jest zupełnie do dupy to możliwość zainstalowanie AC/AA jest ogromnym usprawnieniem.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 8 lis 2019, 08:39 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 28.10.2018
Posty: 63
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyEnergy
Region: mazowiecki
Ja za całość z montażem zapłaciłem ok. 980zł w ASO Nivette w Warszawie.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 11 lis 2019, 18:58 
Bywalec
Offline
Od: 31.05.2015
Posty: 290
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: pomorski
Sam update MZD do tej najnowszej wersji pod AC/AA coś zmienia w systemie?


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 461 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Samochody używane

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.