Teraz jest Cz, 17 paź 2019, 21:22

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 433 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn, 30 wrz 2019, 17:19 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 05.05.2019
Posty: 192
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
LPG: Tak
Region: wielkopolski
No sama zmiana wyglądu ACP jak najbardziej na plus ;)

Będę testował dalej mój problem choć na szczęście dobrze że wystarczy odpiąć i podłączyć raz jeszcze żeby zadziałało. A może już się naprawiło bo była chyba wczoraj albo przedwczoraj jakaś łatka na iOS.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 3 paź 2019, 13:18 
Wstydliwy
Offline
Od: 03.10.2019
Posty: 1
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.2 SKYACTIV-D (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: dolnośląski
Witam jestem tu nowy i pozdrawiam wszystkich Posiadam mazda 6 2016r 2.2 175ps kupiłem w ASO AT apple carplay chyba nawet taniej jak w aso pl gdyż wołali 830pln a w AT kupiłem za 145 euro postanowiłem sam zamontować i chyba dobrze mi poszło bo funkcjonuje, natomiast problem jest z aplikacjami które zainstalowanie chodzi mi o YOUTUBE oisze o aktualizacji ale to nic nie daje .czy jest możliwość zainstalowania innym sposobem by można było z niej korzystać


Ostatnio edytowano Cz, 3 paź 2019, 13:18 przez tombien, łącznie edytowano 1 raz
Połączono z istniejącym tematem.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 3 paź 2019, 13:20 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 05.05.2019
Posty: 192
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
LPG: Tak
Region: wielkopolski
YT po prostu nie działa na ACP. Do tego musiałbyś się bawić w mirroring, nie wiem czy na iPhone działa ale na Androidzie da się jak zrootujesz system, ktoś tu na forum wstawiał fotki.

Co do ceny, za sam moduł w ASO w Poznaniu chcieli ode mnie 730zł.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 3 paź 2019, 18:32 
Nowicjusz
Offline
Od: 18.02.2019
Posty: 44
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: zachodniopomorski
Fotki są np. u mnie viewtopic.php?p=325030#p325030 i potwierdzam potrzeby jest root.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 5 paź 2019, 22:09 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 28.07.2016
Posty: 821
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: zagranica
Wczoraj badz przedwczoraj pojawil sie Yanosik w
Carplayu :)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 6 paź 2019, 04:31 
Wstydliwy
Offline
Od: 27.05.2017
Posty: 5
Rok produkcji: inny
Generacja: Nie mam M6
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Active+
Region: zachodniopomorski
I działa


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 6 paź 2019, 11:36 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 05.05.2019
Posty: 192
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
LPG: Tak
Region: wielkopolski
Działa ale wyklucza się z google mapsami... :( Ja na szczęście mam urządzenie Yanosik GT, więc w ogóle nie mam dylematu, ale przy zabawie z telefonem musieliby trochę jeszcze to dopracować. Ale i tak plus za to że w ogóle jest :)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 7 paź 2019, 22:59 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 28.07.2016
Posty: 821
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: zagranica
Co masz na myśli pisząc, że wyklucza się z telefonem?


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 8 paź 2019, 06:53 
Amator
Offline
Od: 15.07.2019
Posty: 73
Rok produkcji: 2019
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Region: dolnośląski
U mnie po aktualizacji do najnowszej wersji AA przestał reagować na "ok google", muszę wcisnąć mikrofon żeby zaczął słuchać. Też macie taki problem?


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 8 paź 2019, 09:09 
Wstydliwy
Online
Od: 14.05.2019
Posty: 13
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
U mnie też


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 12 paź 2019, 20:45 
Amator
Offline
Od: 23.03.2018
Posty: 61
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Na AA z AIO tweaks nie jest słodko. Jak mam odpaloną muzykę czy audiobooka przez AA + odpalone Waze na pierwszym planie to jak tylko jest trochę więcej ruchu ma ekranie to od razu dźwięk haczy i przycina.

Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 13 paź 2019, 22:04 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 03.06.2015
Posty: 446
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Region: łódzki
Witam.
Bo macie ustawione priorytety wydajnościowe w telefonie.
Pozdrawiam.

_________________
Pierwsza Madzia sprzedana, druga to: Madzia 6 GL kombi Snowflake White.
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 14 paź 2019, 15:40 
Amator
Offline
Od: 23.03.2018
Posty: 61
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
No nie bardzo.

Jak się wyłączy autoskalowanie w waze i audio puści po BT to problem ustępuje.

Na github piszą, że to kwestia ułomnego koncentratora USB, który ma problem z transferem. Dlatego wymieniają go w ASO na wielokanałowy przy montażu oficjalnego AA.

Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 433 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Samochody używane

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.