Teraz jest N, 7 cze 2020, 02:45

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 527 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn, 30 wrz 2019, 17:19 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 05.05.2019
Posty: 608
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
LPG: Tak
Region: wielkopolski
No sama zmiana wyglądu ACP jak najbardziej na plus ;)

Będę testował dalej mój problem choć na szczęście dobrze że wystarczy odpiąć i podłączyć raz jeszcze żeby zadziałało. A może już się naprawiło bo była chyba wczoraj albo przedwczoraj jakaś łatka na iOS.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 3 paź 2019, 13:18 
Wstydliwy
Offline
Od: 03.10.2019
Posty: 4
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.2 SKYACTIV-D (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: dolnośląski
Witam jestem tu nowy i pozdrawiam wszystkich Posiadam mazda 6 2016r 2.2 175ps kupiłem w ASO AT apple carplay chyba nawet taniej jak w aso pl gdyż wołali 830pln a w AT kupiłem za 145 euro postanowiłem sam zamontować i chyba dobrze mi poszło bo funkcjonuje, natomiast problem jest z aplikacjami które zainstalowanie chodzi mi o YOUTUBE oisze o aktualizacji ale to nic nie daje .czy jest możliwość zainstalowania innym sposobem by można było z niej korzystać


Ostatnio edytowano Cz, 3 paź 2019, 13:18 przez tombien, łącznie edytowano 1 raz
Połączono z istniejącym tematem.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 3 paź 2019, 13:20 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 05.05.2019
Posty: 608
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
LPG: Tak
Region: wielkopolski
YT po prostu nie działa na ACP. Do tego musiałbyś się bawić w mirroring, nie wiem czy na iPhone działa ale na Androidzie da się jak zrootujesz system, ktoś tu na forum wstawiał fotki.

Co do ceny, za sam moduł w ASO w Poznaniu chcieli ode mnie 730zł.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 3 paź 2019, 18:32 
Amator
Offline
Od: 18.02.2019
Posty: 74
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: zachodniopomorski
Fotki są np. u mnie viewtopic.php?p=325030#p325030 i potwierdzam potrzeby jest root.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 5 paź 2019, 22:09 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 28.07.2016
Posty: 825
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: zagranica
Wczoraj badz przedwczoraj pojawil sie Yanosik w
Carplayu :)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 6 paź 2019, 04:31 
Wstydliwy
Offline
Od: 27.05.2017
Posty: 5
Rok produkcji: inny
Generacja: Nie mam M6
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Active+
Region: zachodniopomorski
I działa


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 6 paź 2019, 11:36 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 05.05.2019
Posty: 608
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
LPG: Tak
Region: wielkopolski
Działa ale wyklucza się z google mapsami... :( Ja na szczęście mam urządzenie Yanosik GT, więc w ogóle nie mam dylematu, ale przy zabawie z telefonem musieliby trochę jeszcze to dopracować. Ale i tak plus za to że w ogóle jest :)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 7 paź 2019, 22:59 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 28.07.2016
Posty: 825
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: zagranica
Co masz na myśli pisząc, że wyklucza się z telefonem?


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 8 paź 2019, 06:53 
Wtajemniczony
Offline
Od: 15.07.2019
Posty: 206
Rok produkcji: 2019
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Region: dolnośląski
U mnie po aktualizacji do najnowszej wersji AA przestał reagować na "ok google", muszę wcisnąć mikrofon żeby zaczął słuchać. Też macie taki problem?


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 8 paź 2019, 09:09 
Świeżak
Offline
Od: 14.05.2019
Posty: 28
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
U mnie też


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 12 paź 2019, 20:45 
Amator
Offline
Od: 23.03.2018
Posty: 62
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Na AA z AIO tweaks nie jest słodko. Jak mam odpaloną muzykę czy audiobooka przez AA + odpalone Waze na pierwszym planie to jak tylko jest trochę więcej ruchu ma ekranie to od razu dźwięk haczy i przycina.

Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 13 paź 2019, 22:04 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 03.06.2015
Posty: 488
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Region: łódzki
Witam.
Bo macie ustawione priorytety wydajnościowe w telefonie.
Pozdrawiam.

_________________
Pierwsza Madzia sprzedana, druga to: Madzia 6 GL kombi Snowflake White.
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 14 paź 2019, 15:40 
Amator
Offline
Od: 23.03.2018
Posty: 62
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
No nie bardzo.

Jak się wyłączy autoskalowanie w waze i audio puści po BT to problem ustępuje.

Na github piszą, że to kwestia ułomnego koncentratora USB, który ma problem z transferem. Dlatego wymieniają go w ASO na wielokanałowy przy montażu oficjalnego AA.

Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 21 paź 2019, 18:07 
Wstydliwy
Offline
Od: 03.10.2019
Posty: 4
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.2 SKYACTIV-D (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: dolnośląski
Witam wszystkich ,Napaliłem się car audio pojechałem do salonu kupiłem moduł z kablami zapłaciłem 140 euro w at i postanowiłem sam to zamontować nawet poszło bez problemowo działa niby ok ale nie wszystko ekran dotykowy na postoju powinien działać na dotyk ale nie działa tylko pokrętłem , aplikacje waze ,spoti ,googlemaps i nic pozatym moje pytanie czy jest jakaś możliwość zainstalowania jakiegoś wideo player lub coś pochodnego by można było oglądać pliki mp 4


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 21 paź 2019, 18:45 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 05.05.2019
Posty: 608
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
LPG: Tak
Region: wielkopolski
Musisz zrootować telefon.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 22 paź 2019, 09:00 
Adept
Offline
Od: 10.12.2018
Posty: 141
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Witam,

mam pytanie czy ktoś z Was ma w M6 GJ tzw wgrywane Android Auto bez dokładanego/wymienianego okablowania i czy oryginalne tnz słabe prądowo usb ładuje telefon podczas korzystania z AA?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 22 paź 2019, 09:02 
Wtajemniczony
Offline
Od: 15.07.2019
Posty: 206
Rok produkcji: 2019
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Region: dolnośląski
21 października 2019, o 18:07 DARECKI24 napisał(a):
nie wszystko ekran dotykowy na postoju powinien działać na dotyk ale nie działa tylko pokrętłem


Mazda uważa inaczej ;) W zamontowanym przez ASO dotyk też nie działa na postoju.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 22 paź 2019, 12:47 
Świeżak
Offline
Od: 28.08.2019
Posty: 15
Rok produkcji: 2019
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Region: pomorski
Witam wszystkich, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem nowej Mazdy 6 jednakże mam kilka problemów z działaniem Android Auto.
1. Ekran dotykowy nie działa nawet w trakcie postoju (a w MZD działa) - ale widzę, że nie tylko ja mam ten problem. Da się coś z tym zrobić?
2. Google Mapsy to jedyna aplikacja w której działają mi polecenia głosowe z asystenta "np. prowadź do Dom". Polecenia głosowe nie działają mi w Spotify oraz Telefonowaniu. Mogę wybrać pokrętłem numer i zadzwonić ale jak powiem "Zadzwoń do ..." to myśli chwilę i nie podejmuje żadnej akcji. Jak odpalę Android Auto na komórce (bez podłączania do samochodu) to wybieranie głosowe działa :idea:
3. Nie działa mi Whatsapp, Gmail, smsy, kalendarz itp.
4. Android Auto ogólnie trochę długo się włącza, nie wiem czy to wina nie najnowszego telefonu czy po prostu tak jest?

Zakładam, że to jakaś kwestia ustawień. Pomoże ktoś?
Mam zainstalowaną na telefonie najnowszą wersję AA (4.7.593813-release). Telefon to HTC 10 z Androidem 8.0


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 22 paź 2019, 14:19 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 03.06.2015
Posty: 488
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Region: łódzki
Witam.
1. Na razie nie.
2.Nie wiem.
3.Trzeba powiązać aplikacje.
4. Być może.
To nie jest najnowsza wersja, nowszą jest 4.7.593824 z 8 października dla arm 64 v8a.
Do wyboru jak widzę jest 6 wersji. Sprawdź czy możesz sobie zainstalować wersję podaną przeze mnie.
Pozdrawiam.

_________________
Pierwsza Madzia sprzedana, druga to: Madzia 6 GL kombi Snowflake White.
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 22 paź 2019, 14:22 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 05.05.2019
Posty: 608
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
LPG: Tak
Region: wielkopolski
Ja co prawda wróciłem już do iPhone ale opcja 'Zadzwoń do...' działała idealnie jeszcze niedawno na Androidzie, więc coś masz nie tak.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 24 paź 2019, 13:39 
Świeżak
Offline
Od: 08.01.2018
Posty: 30
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
22 października 2019, o 13:47 Rex23 napisał(a):
Witam wszystkich, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem nowej Mazdy 6 jednakże mam kilka problemów z działaniem Android Auto.
1. Ekran dotykowy nie działa nawet w trakcie postoju (a w MZD działa) - ale widzę, że nie tylko ja mam ten problem. Da się coś z tym zrobić?
2. Google Mapsy to jedyna aplikacja w której działają mi polecenia głosowe z asystenta "np. prowadź do Dom". Polecenia głosowe nie działają mi w Spotify oraz Telefonowaniu. Mogę wybrać pokrętłem numer i zadzwonić ale jak powiem "Zadzwoń do ..." to myśli chwilę i nie podejmuje żadnej akcji. Jak odpalę Android Auto na komórce (bez podłączania do samochodu) to wybieranie głosowe działa :idea:
3. Nie działa mi Whatsapp, Gmail, smsy, kalendarz itp.
4. Android Auto ogólnie trochę długo się włącza, nie wiem czy to wina nie najnowszego telefonu czy po prostu tak jest?

Zakładam, że to jakaś kwestia ustawień. Pomoże ktoś?
Mam zainstalowaną na telefonie najnowszą wersję AA (4.7.593813-release). Telefon to HTC 10 z Androidem 8.0



Ja mam ten sam problem. Działają tylko komendy głosowe w Google Maps. Korzystam z AA od ponad roku i wszystko było OK. Próbowałem nagrać w telefon (Honor 9) starszą wersję AA-nic nie daje, podłączyłem inny telefon i objawy takie same. Tylko google mapy reagują głosem. Przeczytałem, wyjaśnienia google żeby wyczyścić pamięć w telefonie-też nic nie dało. Wszystkie funkcje głosowe Asystenta Google działają do momentu podłączenia telefonu do samochodu. Ma ktoś jakiś pomysł ?

_________________
Teraz M6 2018 2,5L Skypassion, wcześniej 2013-2018 M6 2013 2,5L Skypassion


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 24 paź 2019, 16:47 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 03.06.2015
Posty: 488
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Region: łódzki
Witam.
Aby działała funkcja: "Zadzwoń do..." należy wejść pokrętłem w słuchawkę wybrać mikrofon i powiedzieć: "Zadzwoń do..."
Pozdrawiam.

_________________
Pierwsza Madzia sprzedana, druga to: Madzia 6 GL kombi Snowflake White.
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 25 paź 2019, 08:50 
Świeżak
Offline
Od: 28.08.2019
Posty: 15
Rok produkcji: 2019
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyEnergy
Region: pomorski
Mały update:
W sumie nie wiem jak to się stało ale funkcja głosowa "zadzwoń do..." zaczęła mi działać (ze skutecznością ok. 80% bo czasami nadal nie załapie, ale nie jest źle). Dopiero potem zrobiłem update AA do najnowszej wersji i dalej działa.
Dziwi mnie to co piszesz Zbyk bo funkcja ta działa mi na każdym ekranie tzn. jak mam odpalone Google Maps albo ekran ze Spotify, to naciskam przycisk mówienia na kierownicy (uważam to za szybsze niż mówienie OK Google, które nie zawsze załapuje) mówię "zadzwoń do..." i po chwili pokazuje się na dole pasek telefonowania - jedyny minus, że nie pokazuje wtedy do kogo się dzwoni :( Żeby pokazało mi do kogo dzwonię muszę powiedzieć "zadzwoń do..." po wybraniu z ekranu głównego AA opcji słuchawki - ale do tego już muszę użyć pokrętła, a przecież w telefonowaniu głosowym chodzi o to by nie ściągać rąk z kierownicy.

Jeśli chodzi o Whatsapp to nadal mi nie działa. O jakim powiązaniu aplikacji Zbyk mówisz? Nie znalazłem nigdzie takiej funkcji?
Dalej też mi nie działają żadne komendy głosowe poza mapami i zadzwoń do. Raz tylko mi zadziałało "Odtwórz ..." i puściło żądaną muzykę na Spotify ale nie udało mi się tego drugi raz powtórzyć mimo wielu różnych prób.

Uważam, że to może wina kabla? Muszę przetestować inne bo może mój z jakiegoś powodu nie przesyła wszystkich danych.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 25 paź 2019, 11:04 
Adept
Offline
Od: 10.12.2018
Posty: 141
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
22 października 2019, o 10:00 wrobel79 napisał(a):
Witam,

mam pytanie czy ktoś z Was ma w M6 GJ tzw wgrywane Android Auto bez dokładanego/wymienianego okablowania i czy oryginalne tnz słabe prądowo usb ładuje telefon podczas korzystania z AA?


Panowie prośba o odpowiedź.
Dzisiaj umówiłem się na wgranie AA z AIO tweaks i zastanawiam się czy fabryczne-słabe prądowo usb radzi sobie z ładowaniem telefonu przy korzystaniu z nawigacji, słuchaniu muzyki i połączeniu bluetooth?

Ktoś coć?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 25 paź 2019, 12:52 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 19.01.2017
Posty: 161
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Korzystam z AA przez AIO tweaks od ponad roku. Z ładowaniem jest tak sobie. Nauczyłem się ładować telefon do 100% przed wyjazdem gdzieś dalej. Inaczej może być kłopot. Często włączam też równolegle Janosika co dodatkowo zwiększa pobór prądu. Dobrze jest zadbać o wyłączenie innych aplikacji, choć tu już nie ma aż takiej różnicy.
Bardzo dużo zależy też od telefonu i stanu jego baterii.
Podsumowując wersja z AIO słabo radzi sobie z ładowaniem.
Wybrałem ją(po 2 tygodniach testów obu wersji) bo działa ekran dotykowy i wyświetlają się wskazówki na HUD.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 25 paź 2019, 13:08 
Adept
Offline
Od: 10.12.2018
Posty: 141
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Dzięki za odp.

Czy daje przynajmniej radę podtrzymać stan baterii telefonu przy włączonej nawigacji, janosiku i słuchaniu muzyki poprzez bluetooth?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 26 paź 2019, 22:37 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 19.01.2017
Posty: 161
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
U mnie daje. Tak jak pisałem wyłączam wszystko.
Wczoraj trasa W-wa Poznan W-wa i po odłączeniu telefonu bylo ponad 95%.
Ale było bez Janosika. Tylko AA i muzyka.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 28 paź 2019, 22:18 
Adept
Offline
Od: 10.12.2018
Posty: 141
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Generalnie google maps vs NaviExpert wypadają słabo. Wczoraj gm tą samą trasę wybierało o 20 km dłuższą, gdzie nocą nic się nie działo i NE prowadził spoko, szybko i o 20 km krócej

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 28 paź 2019, 22:21 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 16.08.2017
Posty: 113
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Tylko NaviExperta nie ma w Android Auta i nie będzie :/

_________________
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 28 paź 2019, 22:28 
Adept
Offline
Od: 10.12.2018
Posty: 141
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Może uda sie uruchomić mirror link i po kłopocie. Porównuje jeszcze Waze bo niby to prawie to samo co gm ale tą konkretną wczorajszą trasę wyznaczała tak jak NE.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 527 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.