Teraz jest Cz, 13 gru 2018, 02:40

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 273 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz, 4 paź 2018, 11:44 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 10.01.2016
Posty: 1232
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: dolnośląski
To wyobraź sobie to troche inaczej. MZD jest jakby drugim monitorem do telefonu, ale takim na którym można odpalić tylko niektóre aplikacje. Zarządza tym aplikacja na telfonie o nazwie Android Auto. W tym czasie telfoniczny ekran nie działa. Podłaczanie jest kablem. Ale teoretycznie kiedyś może bedzie wsparcie dla podłączenia bezprzewodowego bo Android Auto to od niedawna umożliwia. Ale MZD na razie nie.

_________________
Konrad Maksymilian Bąk <pucu> >> Moja Szóstka <<
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 4 paź 2018, 13:36 
Wstydliwy
Offline
Od: 16.08.2017
Posty: 14
Rok produkcji: inny
Generacja: Nie mam M6
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: mazowiecki
@makoleon
Niestety NaviExpert nie działa z Android Auto :( Wiem, bo używam, myślałem o takim rozwiązaniu w przyszłej M6, kontaktowałem się w tej sprawie z twórcami Naviexperta: https://forum.naviexpert.pl/topic1424.html


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 4 paź 2018, 14:31 
Amator
Offline
Od: 11.09.2018
Posty: 95
Rok produkcji: inny
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: mazowiecki
No to kiszka. To myślałem że da się chociaż obraz na ekran wrzucić, a tu też nie. A to wg mnie najlepsza nawigacja, algorytm omijania korków zdecydowanie najlepszy. A widzę że też są tu jej fani:-).
Takie tę technologię niby sa, a jak co do czego, to nic nie zrobisz.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 9 paź 2018, 10:55 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 13.10.2014
Posty: 305
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: podlaski
Czy używanie Android Auto umożliwia jednocześnie odtwarzanie muzyki z dowolnego źródła? Radio FM, pendrive? Czy musi być z telefonu?
Czyli korzystam z google maps, ale słucham radia z samochodu?


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 9 paź 2018, 22:56 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 11.06.2016
Posty: 194
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Można

_________________
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 14 paź 2018, 11:29 
Nowicjusz
Offline
Od: 05.01.2018
Posty: 54
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: śląski
Czyli rozumiem że Android Auto działa jedynie jak się podłączy to z telefonem za pomocą kabla.
Można oglądać youtuba na Android Auto?
Można oglądać film który ma się zapisany na telefonie? Chodzi mi oczywiście o wygodę pasażerów w trakcie podróży:))


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 14 paź 2018, 20:25 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 11.06.2016
Posty: 194
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Nie, nie można oglądać filmów.

_________________
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 21 paź 2018, 19:16 
Wstydliwy
Offline
Od: 25.06.2017
Posty: 8
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Hej,
pytanie do użytkowników już posiadających AA / CP.

1. Czy jak chciałbym zakupić to rozwiązanie w ASO to muszę wybrać czy chcę AA czy CP, czy to jest po prostu nowy soft ( + nowa kostka USB) i mogę z nich korzystać zamiennie ?

2. W sumie głównie zależy mi na zastąpieniu 2 aplikacji ( Google Maps + Yanosik). Czy na którymś z tych rozwiązań czylu AA lub CP można jakoś uruchomić Yanosika, oraz czy jest możliwość uruchomienia tych dwóch aplikacji jednocześnie ?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 23 paź 2018, 12:46 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 18.02.2017
Posty: 450
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
1. Jednak kostka, to zależy jaki telefon podłączysz po prostu.
2. Google Maps, Yanosik nie wspiera AA.

Tak jak ktoś ma wątpliwości jak AA działa to wystarczy pobrać na telefon:
https://play.google.com/store/apps/deta ... head&hl=pl
I odpalić na telefonie, mniej więcej tak to będzie wyglądało na wyświetlaczu w telefonie, przy okazji zobaczycie sobie jakie aplikacje wspiera.

_________________
:drunk:


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 29 paź 2018, 18:08 
Amator
Offline
Od: 23.04.2017
Posty: 80
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Tak jak kolega wcześniej pisał AA i CP są wgrane do mzd można wybierać w zależności od telefonu, jedna jak na razie aplikacja podobna do yanosika jaka działa to waze nawigacja, z tego co wiem wspierana przez google można pobrać ze sklepu, działa sprawdzałem po kliknięciu na mapy masz do wyboru google i waze.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 9 lis 2018, 22:21 
Bywalec
Offline
Od: 17.02.2015
Posty: 361
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyDream
Region: wielkopolski
Ja tylko w kwestii formalnej. Po dwóch miesiącach używania Car Play. Zmieniłem kilka kontaktów na łatwe do wymówienia po angielsku nazwy i generalnie 90% czasy gadam z Siri i nawet nie dotykam ani nie steruje ekranem. Mówię zadzwoń tu włącz taka i taka muzę (mam Apple Music) i wszystko samo się robi. A dziwne cele jeśli chodzi o navi załatwia głosowe Google Maps. Jest moc :)


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 30 lis 2018, 20:11 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 23.07.2016
Posty: 927
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Cos jednak w tej Mazdzie moze sie podobac ( poza wygladem ). To jest Car Play. Jak dotad dziala bardzo dobrze.

_________________
Czy Mazda da się polubić? :idea:
Mazda 6 po naprawie w ASO Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 30 lis 2018, 21:15 
Wstydliwy
Offline
Od: 20.11.2018
Posty: 7
Rok produkcji: inny
Generacja: Nie mam M6
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: podkarpacki
A czy istnieje sposób żeby wskazówki nawigacji z Google Maps wyświetlały się na hud?

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 1 gru 2018, 08:09 
Wstydliwy
Offline
Od: 01.12.2018
Posty: 2
Rok produkcji: 2012
Generacja: Nie mam M6
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: mazowiecki
Mam pytanie czy wystarczy zainstalować najnowsze oprogramowanie TYLKO, zostając przy starym porcie USB aby działo AA? Na stronie napisane mazdy jest że porty są wymieniane aby większy prąd był ładowania. Ale z tym łatwo można sobie poradzić podlaczajac przejściówkę z drugiej ładowarki. Trzeba wstawiać ten sprzęt Mazdy czy sam soft najnowszy wystarczy?


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 1 gru 2018, 08:30 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 16.04.2014
Posty: 274
Rok produkcji: 2014
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Hun19 u mnie sie wyswietlaja, dziala za kazdym razem jak potrzebuje navi, zaktualizuj wersje softu.

_________________
był: Rover 420 SDi, Focus mk2 2.0 TDCi
Jest:
- Mazda 6 Kombi 2.0 165KM e-loop (2014)
- Mazda 6 sedan 2.0 165KM e-loop (2017)
„Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie”.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 1 gru 2018, 08:31 
Wstydliwy
Offline
Od: 20.11.2018
Posty: 7
Rok produkcji: inny
Generacja: Nie mam M6
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: podkarpacki
Dzięki. Ja dopiero czekam na odbiór ale na jeździe próbnej sprzedawca twierdził że nie będzie działać. Widocznie był niedoinformowany
malagb napisał(a):
Hun19 u mnie sie wyswietlaja, dziala za kazdym razem jak potrzebuje navi, zaktualizuj wersje softu.


Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 1 gru 2018, 08:32 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 02.10.2016
Posty: 347
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: podkarpacki
Prosiak nie wystarczy - ASO zaktualizowało tu kilku osobom soft do wersji 70.x bez zmiany modułu i im AA nie działa.

Od czwartku mam AA u siebie i na chwilę obecną, w połączeniu z moim telefonem działa to niestety niestabilnie. Wersję softu mam 70.0.0.100 (czy jakoś tak), a telefon to LG V30 z AA w wersji 3.8.584554. Przypuszczam jednak, że wina leży po stronie telefonu, bo po podłączeniu od samochodu telefon przez chwilę nie reaguje na dotyk i musi się dam zresetować.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 1 gru 2018, 08:38 
Świeżak
Offline
Od: 14.06.2018
Posty: 29
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: opolski
malagb napisał(a):
Hun19 u mnie sie wyswietlaja, dziala za kazdym razem jak potrzebuje navi, zaktualizuj wersje softu.
Wyświetlają Ci się wskazania nawigacji Googla na HUD-dzie ????


Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 1 gru 2018, 08:44 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 16.04.2014
Posty: 274
Rok produkcji: 2014
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Sorry, nie google tylko tej wbudowanej.

_________________
był: Rover 420 SDi, Focus mk2 2.0 TDCi
Jest:
- Mazda 6 Kombi 2.0 165KM e-loop (2014)
- Mazda 6 sedan 2.0 165KM e-loop (2017)
„Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie”.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 1 gru 2018, 08:57 
Wstydliwy
Offline
Od: 01.12.2018
Posty: 2
Rok produkcji: 2012
Generacja: Nie mam M6
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: mazowiecki
1 grudnia 2018, o 08:32 domas7 napisał(a):
Prosiak nie wystarczy - ASO zaktualizowało tu kilku osobom soft do wersji 70.x bez zmiany modułu i im AA nie działa.

Od czwartku mam AA u siebie i na chwilę obecną, w połączeniu z moim telefonem działa to niestety niestabilnie. Wersję softu mam 70.0.0.100 (czy jakoś tak), a telefon to LG V30 z AA w wersji 3.8.584554. Przypuszczam jednak, że wina leży po stronie telefonu, bo po podłączeniu od samochodu telefon przez chwilę nie reaguje na dotyk i musi się dam zresetować.


Zobacz z innym, lepszym kabelkiem. Gdzieś czytałem że komuś rozlaczalo co kilkanaście minut (pewnie jakiś błąd transmisji) i wymiana kabla pomogła.

To kiszka jak sam sw nie wystarczy. 1200 dużo. Musieli się jakoś zabezpieczyć aby kaska wpadła.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 1 gru 2018, 09:03 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 28.07.2016
Posty: 661
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: zagranica
moze ktos napisac jak to jest w koncu?
jest sens aktualizowac soft do najnowszej wersji?
hula wtedy nawigacja Google na HUD?
mam na mysli Carplay, a nie AA


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 1 gru 2018, 09:09 
Świeżak
Offline
Od: 14.06.2018
Posty: 29
Rok produkcji: 2018
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: opolski
NIE.
Na HUD-dzie nie wyświetlają się wskazania nawigacji z telefonu.
Tylko z wbudowanej. Przynajmniej na razie - mam nadzieję (maleńką) że kiedyś to dopracują

Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 1 gru 2018, 09:11 
Wstydliwy
Offline
Od: 20.11.2018
Posty: 7
Rok produkcji: inny
Generacja: Nie mam M6
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: podkarpacki
Jak testowalem tiguana to sprzedawca mówił że jest jakiś nieoficjalny sposób żeby wyświetlać mały google na tym ich active display więc liczę że i w mazdzie uda się to zrobić na hud bo wtedy byłaby rewelacja

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 1 gru 2018, 18:58 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 02.10.2016
Posty: 347
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: podkarpacki
1 grudnia 2018, o 08:57 Prosiak napisał(a):
Zobacz z innym, lepszym kabelkiem. Gdzieś czytałem że komuś rozlaczalo co kilkanaście minut (pewnie jakiś błąd transmisji) i wymiana kabla pomogła.


Dzięki, spróbuję.
Na razie wyłączyłem Yanosika z autostartu po podłączeniu do Mazdy - dziś mi się zawiesił telefon, gdy na nim pojawił się komunikat o czymś.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 7 gru 2018, 22:22 
Wstydliwy
Offline
Od: 27.08.2018
Posty: 5
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: małopolski
W końcu! Od wersji AA 3.8 wskazówki nawigacji z Google Maps pojawiają się na HUD. Co prawda jak piszą jest to wersja Beta, ale przy kombinacji z Samsung S9 działa. Widać że to na razie Beta bo włącza się i wyłącza. Na razie testuje 2 dzień. Trochę irytujące jest permanentne przewijanie z dokładnością do metrów wskazania do skrętu, licznik cały czas się zmniejsza, zamiast pokazywać np. co kilkaset metrów zmianę odległości. Trzeba się mocno przyzwyczić bo ekran przezierny jest zbyt mocno nasycony informacjami. Muszą jeszcze to dopracować. Najważniejsze że Maps Google jest już na HUD-zie.
Przy okazji dodam że na Samsung S7 z AA 3.8 wskazania z Google Maps nie pojawiały się.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 7 gru 2018, 23:28 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 02.10.2016
Posty: 347
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: podkarpacki
snopcio którą masz wersję dokładnie? 3.8.584564 ?

Ja dalej mam problemy - czasami mi się wiesza telefon i sam się po paru minutach restartuje. Czasami dzieje się tak w czasie przy, ale głównie przy odpinaniu telefonu. Zmieniłem kabel na inny, próbowałem sposobów z czyszczeniem danych usług Google Play, AA i na razie testuję.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 8 gru 2018, 00:36 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4620
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Snapcio, dobre nowiny piszesz odnośnie pojawienia się wskazówek na HUD
Jednakże piszesz również, że znikają..., ale co dokładnie znika.? Bo przypomina mi się mój problemik (o którym zupełnie zPomnialem), czyli mnie też czasami w pewnych okolicznościach znikają wskazówki nawigacji na HUD...

Domas7, a jakiego używasz telefonu że się restartuje.?

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 8 gru 2018, 07:18 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 02.10.2016
Posty: 347
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: podkarpacki
Millerek LG V30.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 8 gru 2018, 16:00 
Wstydliwy
Offline
Od: 27.08.2018
Posty: 5
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: małopolski
7 grudnia 2018, o 23:28 domas7 napisał(a):
snopcio którą masz wersję dokładnie? 3.8.584564 ?

Ja dalej mam problemy - czasami mi się wiesza telefon i sam się po paru minutach restartuje. Czasami dzieje się tak w czasie przy, ale głównie przy odpinaniu telefonu. Zmieniłem kabel na inny, próbowałem sposobów z czyszczeniem danych usług Google Play, AA i na razie testuję.


Domas7 Taką jak piszesz, w listopadzie wyszła tylko jedna. Choć wyświetlanie to raczej zasługa MZD AIO 2.8.3 bo tam jest opcja Support HUD `Beta`, choć jak pisałem na S7 taka konfiguracja nie działała.

Jeszcze jedna rzecz, zakupiłem router Car-Wifi Huawei, żeby zaoszczędzić baterii w telefonie, bo WiFi zużywa 2-3 razy mniej energii z telefonu. Zauważyłem że z normalnego portu USB przy podłączeniu telefonu można (wolno) ładować go, co przy wykorzystaniu LTE jest to raczej niemożliwe.

Kolejną rzeczą, którą zauważyłem przy testowaniu to fakt odpowiedniej kolejności podłaczania telefonu pod AA, czyli po kolei:
włączyć auto->włączyć Wifi w routerze i Wifi w telefonie->po zafiksowaniu Wifi dopiero podłączam kablem telefon.
Przy innej kolejności występują zawsze problemy.

Millerek Zauważyłem, że przed zakrętami raczej zawsze jest kierukowskaz i odległość, chodzi raczej o to że na prostych wskazania nawigacji Google Maps nie pojawiają się. Nie wiem czy to zaamysł projektantów ale dość dziwnie to wygląda.
Nie testowałem Nawigacji Mazdy po tym względem, bo najważniejsze są dla mnie wskazania korków i tras alternatywnych, dlatego tylko Maps Google mi odpowiada.
Testowałem Maps Google z HUd-em dopiero 2 dni i to tylko w mieście.

-- Dodano: 8 grudnia 2018, o 16:00 --



Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 9 gru 2018, 17:43 
Świeżak
Offline
Od: 21.01.2016
Posty: 29
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Testowaliście może korzystanie z Android Auto a Mazda AIO Tweaks z wykorzystaniem Wifi zamiast połączenia telefonu po USB ? Wtedy można chyba podłączyć tel. do normalnej ładowarki.


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 273 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron



Samochody używane

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.