Teraz jest So, 15 gru 2018, 07:49

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 468 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Wt, 22 sie 2017, 10:27 
Avatar użytkownika
Prawie fanatyk
Offline
Od: 28.07.2013
Posty: 1975
Rok produkcji: inny
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: zagranica
Źle ci pokazuje <slabo> Hutnicza zielona? :arrow:
Żartowałem :lol:

_________________
Samochodami się albo jeździ albo się je kocha, fajnie jak jest jedno i drugie


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 3 wrz 2017, 20:32 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 15.04.2015
Posty: 940
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: pomorski
Dziś nawigacja Mazdy poprowadziła do celu lepszą drogą niż Google. Google tym razem całkiem dookoła i bez sensu.
Dodatkowo zainspirowany tym co pisaliście w wątku viewtopic.php?f=64&t=3183&start=1140 postanowiłem sprawdzić u siebie i tak:
Powstańców Śląskich- wpisałem "Pow" wcisnąłem wyszukaj i pojawiła się jedna opcja z wieloma kodami.
Obrazek
Aleje Jerozolimskie- po wpisaniu "Alej" i wejście w wyszukiwarkę dało pojedynczy wynik.
Obrazek
Wpisywanie "Jero" spowodowało automatyczne wejście w pole wyboru i miałem już dwie możliwości.
Obrazek
Wpisanie "J" i wejście w wyszukiwarkę dało pojedynczy wynik. Z racji, że było to kolejne wyszukinie Jerozolimskich pojawiły się one na samej górze.
Obrazek
Jakaś kolejna filozofia Mazdy.

_________________
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie, po pewnym czasie zauważysz, że świni się to podoba.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 3 wrz 2017, 23:28 
Stały bywalec
Offline
Od: 10.07.2016
Posty: 869
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
I chodzi o wariant 2 pozycje jero. Być może przy alej miałeś kolejne jerozolimskie niżej, tak samo może było z powstańców. I teraz - numer którego byś szukał występuje tylko na jednej z pozycji, nie ma go w drugiej.

_________________
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 4 wrz 2017, 09:53 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 15.04.2015
Posty: 940
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: pomorski
Nie miałem, sprawdziłem całą listę w dół i wystąpiło tylko raz. Tak samo z Powstanców, tylko raz na liście.

_________________
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie, po pewnym czasie zauważysz, że świni się to podoba.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 4 wrz 2017, 09:55 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 18.02.2017
Posty: 450
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Może kwestia aktualizacji map. Ja jeszcze nie aktualizowałem swoich, może w nowszej wersji poszli po rozum do głowy i połączyli te ulice w jedną.

_________________
:drunk:


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 4 wrz 2017, 09:57 
Stały bywalec
Offline
Od: 10.07.2016
Posty: 869
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
dobra to weź te jerozolimskie i spróbuj wpisać numer 1. A jak zadziała to spróbuj wpisać 200 ;) Wg. mojej teorii powinna zadziałać tylko jedna z tych opcji - łapie tylko część drogi więc będą albo numery początkowe ALBO końcowe.

O ile chce Ci się w ogóle bawić :) jak widać u Ciebie również potrafi wyskoczyć podzielone na dwie opcje.

Edit: ja mam najnowszą wersję map i... nie wiem czy to występuje dalej :) będę musiał sprawdzić. Wcześniej występowało na wersji "po sierpniu 2016" - chyba jakaś wrześniowa wersja była czy cuś, w każdym razie przed-przedostatnia.

_________________
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 25 paź 2017, 11:34 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 23.04.2016
Posty: 385
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: lubelski
Dokładnie ja też już to zauważyłem, jak masz kilka kodów i kilka pozycji to przy jednych są podpięte inne numery a przy drugich inne - widocznie jak jest długa ulica to ma kilka kodów pocztowych. Bez sensu to dzielić bo wszystko powinno być podpięte tak samo ale jakich mózg wymyślił to 'lepiej'

-- Dodano: Śr, 25 paź 2017, 12:34 --

Swoją drogą chyba niedługo nowa aktualizacja się szykuje... ?

_________________
Lublin to nie dziura :)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pt, 27 paź 2017, 21:05 
Wstydliwy
Offline
Od: 13.10.2017
Posty: 3
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: -
Region: podlaski
Zastanawiam się nad poprawnością działania mapy w moim samochodzie. Podczas jazdy mapa powinna wyświetlić na górze ekranu nazwę ulicy po której poruszam się. Problem jest w tym, że wyświetlana jest najbliższa ulica obok, a nie ta, na której w danej chwili jestem. Czy u was też tak jest?

Mam wgrany soft w wersji 59.00.502A.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 28 paź 2017, 03:49 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 15.04.2015
Posty: 940
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: pomorski
W ZMD na górze wyświetlana jest najbliższa poprzeczna. Ta po której jedziesz jest wyświetlana na dole o ile ukryłeś przyciski ekranowe.

_________________
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie, po pewnym czasie zauważysz, że świni się to podoba.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 25 gru 2017, 21:40 
Świeżak
Offline
Od: 11.01.2015
Posty: 20
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: zagranica
Zmieniłem Mazdę (6 tym razem) to teraz mam w obu (3, BM i 6GL) cholerne iGo z mapami od Here. Sam program jest OK (jego implementacja na Androida czy WinCE jest w pełni konfigurowalna: kupa skinów, w pełni edytowalny sys.txt którym można załatwić kupę rzeczy), ale musze stwierdzić że to co kupiła od naviextras Mazda to rozbój w biały dzień...
Po pierwsze: nie do końca legalne ale działające iGo 8.3 albo NextGen ma 4 (CZTERY) update map w roku.

Po drugie, mozna sobie wybrać dostawcę map: lokalny (na Polskę jest emapa), Here albo TomTom.
Generalnie wśród userów iGo (a używam tej nawi od 2006 roku, kiedy było jedyną pokazującą w miarę rozsądnie z wioskami w Transylwanii) wykształciła się poniekąd słuszna opinia że: Ameryki - najlepsze są mapy Here, Europa (zwłaszcza zachodnia) to TomTom, Europa Wschodnia to dostawcy lokalni lub TomTom (szybciej nanosi zmiany) a kraje ex-USSR to... to mówimy o nawigacji Navitel ;)

Next temat: Płatny traffic.. hmm... płatny traffic to dodatek do map, a nie osobna opłata, i to nie mała, dodatkowo powiązana z alertami o fotoradarach (chyba nie muszę nadmieniać że standardowe iGo spokojnie akceptuje te z poiplaza?). Traffic sam w sobie jest żałosny i producent winien dopłacać userom do stresującego testowania tego wynalazku. Odznaczając historic traffic i używając tylko online, mam na ekranie często takie: w eventach korek na 15 mil długości na wlocie do Londynu, przewidywane opóźnienie: 0 (ZERO) minut. RLY? :>
W NB1 (w poprzedniej Madzie) TomTom wyliczał bez problemu. iGo na Androidzie wylicza bez problemu... WTF????

Wracając do istotry rzeczy, zapewne nie zdzierżę za niedługo i wgram ten inny soft... na Mazdzie 3 i tak w marcu mi się kończy gwarancja, więc potraktuję MZD jako platformę testową...

Żeby było śmieszniej, to zapewne NIE po to żeby w jakiś sposób łamać navi (za dużo roboty) tylko po to żeby wgrać Android Auto, i uzywać moje S7 jako pieprzoną nawigację która (o ironio) będzie miała na pokładzie iGo dostarczane przez tą samą firmę ale w mniej zbójnicki sposób...

P.S.: wszystkim cieszącym się z update map następującego trochę częściej niż uprzednio chciałbym przekazać że o ile wiem NIE byłem jedyną osobą która... zwróciła się do Mazda UK radośnie oznajmiając że przekaże kluczyki od Mazdy 3 (na początku tego roku miałem jeszcze 6 GJ, z TomTomem) najbliższemu dealerowi, gdyż samochód "is not as described and therefore not fir for purpose". Otóż na początku (w 2015), Mazda, przynajmniej do 3, w instrukcji do nawi dołączała ulotkę opisującą zalety nawi oraz CZTEROKROTNYCH updatów map w roku, podkreślając jak niebezpieczne jest jeżdżenie na starych mapach i zachęcając do wykupu płatnych update po zakończeniu okresu darmowego.

Odpowiedź którą dostałem potraktowałem że to blabla, ale niejako faktycznie, sytuacja z aktualizacją map się poprawiła, jakkolwiek nadal jest to żałosne Here.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 1 sty 2018, 13:13 
Świeżak
Offline
Od: 19.07.2017
Posty: 30
Rok produkcji: 2013
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Witajcie,

Zrobiłem restart ustawień komputera w Mazda 6 2015 do fabryki, po tym zabiegu menu jest PL a nawigacja mówi w ENG. Jak to zmienić? W ustawieniach nie widziałem dedykowanego ustawienia języka dla samej nawigacji. Dzięki za pomoc:)


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 1 sty 2018, 15:33 
Bywalec
Offline
Od: 30.06.2017
Posty: 351
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
pietro, nawigacja mówi po polsku, fonetycznie, angielskie teksty? Jeżeli tak, to zmień język na polski jeszcze raz (czyli wybierz polski i potwierdź), u mnie pomogło. A potem wgrali mi najnowsze oprogramowanie i problem zniknął.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 1 sty 2018, 17:46 
Świeżak
Offline
Od: 19.07.2017
Posty: 30
Rok produkcji: 2013
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Mówi po angielsku, angielskie wskazówki dt. trasy:) Ciekawe, bo mapa jest z PL opisami (ulice etc.). Po restarcie wszystko było po angielsku, wygląda tak jakby nie zmieniły się wyłącznie ustawienia "speech" dla nawi. Auto europejskie żeby nie było;))


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 1 sty 2018, 20:16 
Adept
Offline
Od: 12.07.2017
Posty: 128
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: lubelski
Odebrałem samochód 2 tygodnie temu i u mnie ustawienia są wszędzie na polski ale gada po angielsku. Nie próbowałem rozwiązać tego problemu, ponieważ nie przeszkadza mi to. Czasami tego typu problemy udaje się naprawić np. poprzez zmianę na inny język i potem powrót do polskiego.

Tak na marginesie jest gdzieś w menu nawigacji możliwość sprawdzenia wersji map? Szukałem ale nie zalazłem. Nie mam w Lublinie części obwodnicy od węzła Węglin do Sławinek i zastanawiam się czy te mapy takie ciulowe czy nie wgrali mi najnowszej wersji


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 1 sty 2018, 23:20 
Nałogowiec
Offline
Od: 16.10.2016
Posty: 1014
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: wielkopolski
Nie wgrywają w ASO najnowszej wersji, wręcz nie mogą tej karty dotykać gdyż od momentu włożenia jej do czytnika i przejechania jakiegoś dystansu (chyba 100 km) rozpoczyna się 3-letni okres bezpłatnych aktualizacji map. Mi kartę dali wraz z samochodem i przy mnie umieścili w czytniku.
Pobierz program do aktualizacji map i zaktualizuj do najnowszej wersji z grudnia 2017. Najprawdopodobniej nie masz na karcie nawet wersji z lipca 2017 tylko jeszcze starszą.

_________________
Pozdrawiam,
Jordan Jasiński
http://skyisthelimit.aero


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 2 sty 2018, 00:34 
Adept
Offline
Od: 12.07.2017
Posty: 128
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: lubelski
Dzięki za podpowiedź. Pliki na karcie rzeczywiście nie są najnowsze. Wygląda na to, że pliki mapy są z kwietnia


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 3 sty 2018, 23:46 
Świeżak
Offline
Od: 19.07.2017
Posty: 30
Rok produkcji: 2013
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Luke napisał(a):
pietro, nawigacja mówi po polsku, fonetycznie, angielskie teksty? Jeżeli tak, to zmień język na polski jeszcze raz (czyli wybierz polski i potwierdź), u mnie pomogło. A potem wgrali mi najnowsze oprogramowanie i problem zniknął.


Zadziałało! Zmieniłem język na ENG i z powrotem na PL. Nawi przemówiło jak należy. Sądzę, że tym razem dokonałem właściwego wyboru. Problem może tkwić w niejednoznacznym komunikacie:

Obrazek

Trzeba wybrać "NO", co sugeruje brak PL głosu, de facto Nawi działa z lektorem jak należy;))

Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 3 sty 2018, 23:50 
Bywalec
Offline
Od: 30.06.2017
Posty: 351
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
pietro, dokładnie tak, teraz mi się przypomniało, że faktycznie trzeba było dokonać takiego dziwnego wyboru!


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 8 sty 2018, 10:09 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 15.04.2015
Posty: 940
Rok produkcji: 2015
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: pomorski
1 stycznia 2018, o 23:20 jordanj napisał(a):
Nie wgrywają w ASO najnowszej wersji, wręcz nie mogą tej karty dotykać

Wrześniową wersję mapy wgrało mi ASO podczas przeglądu. Podczas poprzednich przeglądów sprawdzali czy mam aktualne mapy. Jeden z pracowników ASO ma założone konto i wszystko robią na tym koncie. Karta jest przypisana do VIN auta, więc nie ma problemu. Nawet jak coś pomylą to w innym czytniku- aucie nie pójdzie.

_________________
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie, po pewnym czasie zauważysz, że świni się to podoba.


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 8 sty 2018, 10:28 
Adept
Offline
Od: 12.07.2017
Posty: 128
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: lubelski
Przy przeglądzie rocznym mapę można spokojnie zaktualizować przez kogokolwiek o ile samochód przejechał te 100km.
U mnie po przejechaniu kilkuset km zapisała się data początku użytkowania usługi map i zgadza się to z tym co napisał jordanj.
Data pierwszego wykorzystania usług dodatkowych, dostępnych po podłączeniu się do WiFi, pojawiła się w momencie pierwszego skorzystania z nich (tutaj jest tylko 60 dni darmowych usług).


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 8 sty 2018, 10:40 
Nałogowiec
Offline
Od: 16.10.2016
Posty: 1014
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: wielkopolski
Ale to już po odbiorze auta. Do chwili odbioru tej karty się nie dotyka. Nawet mają chyba jakiś punkt w czynnościach serwisowych aby sprawdzić aktualność map i navi ale nikt tego nie robi.

Czynności końcowe:
"Sprawdzić i ew. zaktualizować oprogramowanie CMU (MZD Connect) lub oprogramowanie nawigacji"

_________________
Pozdrawiam,
Jordan Jasiński
http://skyisthelimit.aero


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 13 sty 2018, 19:12 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 23.07.2016
Posty: 927
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
Czy miał ktoś podobny problem jak ja? Wczoraj chciałem uaktualnić mapy. Wziąłem karte SD z samochodu odpaliłem macbooka i Mazda tool. Niby mapy się uaktualniły ale jak dziś rano włączyłem nawigację to pojawił sie komunikat ze samochód nie jest wyposażony w nawigację i należy skontaktować sie dealerem. Poprzednia aktualizacje rok temu robiłem pod Windows. Tym razem użyłem OS . Czy to moze byc związane z moim problemem? Mozna jakoś odzyskać nawigację?


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

_________________
Czy Mazda da się polubić? :idea:
Mazda 6 po naprawie w ASO Obrazek


Ostatnio edytowano So, 13 sty 2018, 20:15 przez Peterka47, łącznie edytowano 1 raz

 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So, 13 sty 2018, 19:32 
Offline
K..rwa strach aktualizować mapę.. :)


 Zobacz moją 6tkę  
Cytuj  
PostNapisane: So, 13 sty 2018, 21:18 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 17.03.2016
Posty: 1036
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: dolnośląski
Peterka47 Dobrze włożyłeś SD? Bo to najczęstsza przyczyna. Zrobiłeś backup? to przywróć przez ustawienia przywracanie. Potem zaktualizuj jeszcze raz.
Niestety ten soft wygląda jakby robiony przez studentów...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 14 sty 2018, 10:16 
Nałogowiec
Offline
Od: 16.10.2016
Posty: 1014
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: wielkopolski
@Peterka47 po ostatniej aktualizacji miałem identycznie. Wystarczyło wyłączyć silnik, wyjąć kartę, pochuchać, podmuchać, włożyć kartę, włożyć silnik i działa nieprzerwanie od miesiąca.

_________________
Pozdrawiam,
Jordan Jasiński
http://skyisthelimit.aero


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 14 sty 2018, 10:22 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 10.01.2016
Posty: 1234
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: dolnośląski
U mnie update bez niespodzianek.

_________________
Konrad Maksymilian Bąk <pucu> >> Moja Szóstka <<
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 14 sty 2018, 13:27 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 23.07.2016
Posty: 927
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: mazowiecki
szuki napisał(a):
Peterka47 Dobrze włożyłeś SD? Bo to najczęstsza przyczyna
Niestety ten soft wygląda jakby robiony przez studentów...

Szuki jesteś chyba jasnowidzem. Karte odwrotnie włożyłem. Teraz wszystko działa . Pozdrowienia z Istebnej. Idę z dzieckiem na narty.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

_________________
Czy Mazda da się polubić? :idea:
Mazda 6 po naprawie w ASO Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 14 sty 2018, 15:48 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 28.07.2016
Posty: 662
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: zagranica
@Peterka47
jestes de besciak ;) :)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 14 sty 2018, 15:58 
Offline
Piotrek rozjebałeś system a mnie zniechęciłeś do aktualizacji. :)


 Zobacz moją 6tkę  
Cytuj  
PostNapisane: N, 14 sty 2018, 16:20 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 10.01.2016
Posty: 1234
Rok produkcji: 2016
Generacja: III
Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: AT
Wersja: SkyPassion
Region: dolnośląski
14 stycznia 2018, o 13:27 Peterka47 napisał(a):
Karte odwrotnie włożyłem.


Nie wiem jak ją wcisnąłeś. Dobrze, że gniazda nie uszkodziłeś (styki).

_________________
Konrad Maksymilian Bąk <pucu> >> Moja Szóstka <<
Obrazek


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 468 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Samochody używane

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.