| Teraz jest Pt, 30 sty 2026, 10:00 |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
Uszkodzenie opony
Moderatorzy: popielasty, gzesiolek
|
Strona 1 z 1 |
[ Posty: 6 ] |
| Drukuj | Poprzedni | Następny | ||||||
| Autor | Wiadomość | ||||
|---|---|---|---|---|---|
| krzysiek949 |
|
||||
Posty: 3 Rok produkcji: 2015 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: MT Wersja: SkyPassion Region: małopolski |
|
||||
| Smook |
|
|||||
Posty: 2310 Rok produkcji: 2013 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: AT Wersja: SkyEnergy Region: pomorski |
|
|||||
|
maciekelga moderator |
|
|||||
Posty: 2840 Rok produkcji: 2016 Generacja: III Silnik: 2.2 SKYACTIV-D (ON) Skrzynia: AT Wersja: SkyPassion Region: pomorski |
|
|||||
| Lucasbadboy |
|
|||||
Posty: 2722 Rok produkcji: 2009 Generacja: II Silnik: 2.2 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Wersja: Sport Region: śląski |
|
|||||
| szymonpoznan1 |
|
|||||
Posty: 1168 Rok produkcji: 2018 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: MT Wersja: SkyEnergy LPG: Tak Region: wielkopolski |
|
|||||
| krzysiek949 |
|
||||
Posty: 3 Rok produkcji: 2015 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: MT Wersja: SkyPassion Region: małopolski |
|
||||
|
Strona 1 z 1 |
[ Posty: 6 ] |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |