| Teraz jest Cz, 29 sty 2026, 21:14 |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |
Opony letnie - dyskusja i opinie
Moderatorzy: popielasty, gzesiolek
|
Strona 5 z 39 |
[ Posty: 1142 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 39 Następna strona |
| Drukuj | Poprzedni | Następny | ||||||
| Millerek |
|
|||||
Posty: 6789 Rok produkcji: 2017 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: MT Wersja: SkyPassion Region: łódzki |
|
|||||
| Kaczor |
|
||||
Posty: 6352 Rok produkcji: inny Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: AT Wersja: - Region: mazowiecki |
|
||||
| kornello11 |
|
|||||
Posty: 120 Rok produkcji: 2007 Generacja: II Silnik: 2.5 MZR (Pb) Skrzynia: MT Wersja: Sport Region: zagranica |
|
|||||
| Czacha |
|
||||
Posty: 677 Rok produkcji: 2010 Generacja: II Silnik: 2.0 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Region: mazowiecki ZBANOWANY! |
|
||||
| Kaczor |
|
||||
Posty: 6352 Rok produkcji: inny Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: AT Wersja: - Region: mazowiecki |
|
||||
| rafiksq |
|
|||||
Posty: 250 Rok produkcji: 2016 Generacja: III Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: AT Wersja: SkyPassion Region: pomorski |
|
|||||
|
Tomek współzałożyciel forum |
|
|||||
Posty: 3439 Rok produkcji: 2008 Generacja: II Silnik: 1.8 MZR (Pb) Skrzynia: MT Wersja: Exclusive Region: śląski |
|
|||||
|
Michał moderator |
|
|||||
Posty: 5662 Rok produkcji: 2009 Generacja: II Silnik: 2.2 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Wersja: Sport Region: pomorski |
|
|||||
| chmooreck |
|
|||||
Posty: 2512 Rok produkcji: 2019 Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: AT Wersja: - Region: śląski |
|
|||||
|
zielony110 współzałożyciel forum |
|
|||||
Posty: 1926 Rok produkcji: 2016 Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: MT Wersja: - Region: zagranica |
|
|||||
| therion |
|
|||||
Posty: 660 Rok produkcji: inny Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: MT Wersja: - |
|
|||||
|
|
|||||
Posty: 1926 Rok produkcji: 2016 Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: MT Wersja: - Region: zagranica |
|
|||||
| therion |
|
|||||
Posty: 660 Rok produkcji: inny Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: MT Wersja: - |
|
|||||
| Kaczor |
|
||||
|
||||
| ridee |
|
|||||
Posty: 635 Rok produkcji: 2010 Generacja: II Silnik: 2.0 DISI (Pb) Skrzynia: MT Wersja: Sport Region: łódzki |
|
|||||
| chmooreck |
|
|||||
Posty: 2512 Rok produkcji: 2019 Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: AT Wersja: - Region: śląski |
|
|||||
| hefi |
|
|||||
Posty: 99 Rok produkcji: inny Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: MT Wersja: - |
|
|||||
|
Michał moderator |
|
|||||
Posty: 5662 Rok produkcji: 2009 Generacja: II Silnik: 2.2 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Wersja: Sport Region: pomorski |
|
|||||
| TOMASZ |
|
|||||
Posty: 3306 Rok produkcji: 2017 Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: AT Wersja: - Region: mazowiecki |
|
|||||
|
TEDEW zasłużony |
|
|||||
Posty: 775 Rok produkcji: 2004 Generacja: I Silnik: 1.8 MZR (Pb) Skrzynia: MT Wersja: Exclusive LPG: Tak Region: śląski |
|
|||||
| KOVAL |
|
|||||
Posty: 1913 Rok produkcji: 2008 Generacja: II Silnik: 2.0 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Wersja: TS2 Region: zagranica |
|
|||||
| hefi |
|
|||||
Posty: 99 Rok produkcji: inny Generacja: Nie mam M6 Silnik: - Skrzynia: MT Wersja: - |
|
|||||
| KOVAL |
|
|||||
Posty: 1913 Rok produkcji: 2008 Generacja: II Silnik: 2.0 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Wersja: TS2 Region: zagranica |
|
|||||
| Millerek |
|
|||||
Posty: 6789 Rok produkcji: 2017 Generacja: III Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: MT Wersja: SkyPassion Region: łódzki |
|
|||||
| rafiksq |
|
|||||
Posty: 250 Rok produkcji: 2016 Generacja: III Silnik: 2.5 SKYACTIV-G (Pb) Skrzynia: AT Wersja: SkyPassion Region: pomorski |
|
|||||
|
|
|||||
|
|||||
| rajek |
|
|||||
Posty: 826 Rok produkcji: 2008 Generacja: II Silnik: 2.0 MZR-CD (ON) Skrzynia: MT Wersja: Sport Region: zagranica |
|
|||||
| KOVAL |
|
|||||
|
|||||
| ridee |
|
|||||
Posty: 635 Rok produkcji: 2010 Generacja: II Silnik: 2.0 DISI (Pb) Skrzynia: MT Wersja: Sport Region: łódzki |
|
|||||
|
Strona 5 z 39 |
[ Posty: 1142 ] | Przejdź na stronę Poprzednia strona 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 39 Następna strona |
|
Strefa czasowa: UTC + 1 |