Teraz jest Śr, 29 mar 2017, 02:18

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: N, 8 sty 2017, 22:17 
Avatar użytkownika
Wstydliwy
Offline
Od: 13.09.2015
Posty: 13
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.5 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SL
Region: zagranica
Witam forumowiczów
Mam problem z moja mazdą-brak ogrzewania,wywala płyn chłodniczy,ponadto komputer pokazuje spalanie 18 mil na galonie-to o wiele za dużo. Ogrzewanie w kabinie pojawia się dopiero po dodaniu gazu,przy puszczeniu zanika.Wymienilem termostat i pompe wody,ale to nic nie pomoglo. Czyżby uszczelka pod głowicą?

-- Dodano: N, 8 sty 2017, 22:17 --

problem rozwiazany-samochód przez rok czasu robił tylko krotkie trasy.Dziś przejechalem ok.150 km.i to na dosc wysokich obrotach,wszystko wrocilo do normy :) Podejrzewam ze jakis syf w nagrzewnicy,wysokie obroty pompy wodnej przepchnely co trzeba i wszystko wrocilo do normy


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.