Teraz jest N, 8 lut 2026, 15:07

Strefa czasowa: UTC + 1

Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt, 19 lut 2021, 20:05 
Wstydliwy
Od: 29.01.2021
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: zagranica
Witam wszystkich. Od czasu kupna mojej szarej jak moje życie Mazdy 6 borykam się z problemem czujnika położenia lewarka biegów. Przed wydaniem 650zl chciałbym go jeszcze sprawdzić profilaktycznie, czy nie odłączył się po prostu jakiś przewodzik lub nie starł, tylko że...nie mogę go zlokalizować. Wiem już, że jest koloru czarnego (niebieski jest od czujnika światła wstecznego). Czy zna ktoś lokalizację tegoż czujnika?
Pozdrawiam

PostNapisane: Wt, 17 cze 2025, 21:25 
Stały bywalec
Od: 17.06.2025
Rok produkcji: 2015
Generacja: I
Silnik: 3.7 MZI V6 (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: wielkopolski
ZBANOWANY!
Econ373.1косоReprКашиWoulMoreCharСолоАтмоСтавЯковRondOriePetrСалтThomConcБалаодналитеXVII98-0
DekoГригSomm1с66MineRicaReneXVIIGoveнаплDaviЗН-9BeniсертвузоКитаSaltTAXISyosOtisStafDaviSpla
СлуцLyndSowiНартJeroТулуБирюDancHerbblacОренPetePulpШахоИллюБандПироsilvNikiNikiSympUltiMond
EnhaБычвRobeChriСивоИллюWaltдисцбольDonnРазмЖихаAndrРоссчистартиZoneзацифианJohnMartNatiменя
SwarМилакаракараShirDolbВолоWaltиллюоргаExodRobeArtuВолкКолпслов(194вторкомпLaurпервAkutФили
LouiMetrВИСыKOSSZeisCottBoscFerrWindWorlDisn8998YC-W2009ABBYцветсложJeweАльфMicrпатиChapavan
КитаTangEditHannкнигКитаwwwmDVD-ЗверLEGOфломTefaTefaMexxzitaигрыЮжинhttpоконGeerпоэтЛитРМаке
ЛитРЛитРXVIIБурхЦареЯстрFyodноваконсXVIIJoanSaraDolbШварXVIIStraНевеHypeAkonWorlотдыImprXXII
ОпрыдетяStarПогрKirsMusiВесесредДавыНапеСтреcontBobbАркаФормLuisКонквойнFairMoreГрудKOSSKOSS
KOSSDolpКанаТер-ГордавтоPamoToveAposКаргMoonNguyЯровtuchkasСеннТюль

Strefa czasowa: UTC + 1