Teraz jest Pt, 16 lis 2018, 23:36

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: So, 24 sty 2015, 23:30 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 29.12.2014
Posty: 102
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Witam.
Pytanie jak w temacie... chodzi o to czy wszystkie fabryczne nawigacje współpracują z BOSE... czy były rożne modele w zaleśności od tego czy było BOSE czy nie
zastanawiam się czy montując fabryczną Navi zamiast dotychczasowego radia ale systemem BOSE Navi będzie współpracowała z BOSE... czy może nie będzie...
inna sprawa... czy jak ktoś ma fabryczną Navi to działa u niego powitanie przy wejściu do auta... tzn podświetlają mu się zegary?

_________________
Motocykle są wszędzie... i mazdy...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 25 sty 2015, 01:28 
Avatar użytkownika
Stary wyjadacz
Offline
Od: 05.12.2013
Posty: 4414
Rok produkcji: 2017
Generacja: III
Silnik: 2.0 SKYACTIV-G (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: SkyPassion
Region: łódzki
Hey, tzn pytasz się czy radio Bose bez navi jest tym samym radiem co bose z navi ?

Sent from my Sony Xperia Z1 using TT 4.9.5

_________________
...były; BA B3, GE RFCX, GE F5, GF RF2A, BK Z6, GY RF5C, GH RF7J... No i jest GL PE. Wszystkie to Mazdy? Niemożliwe...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 25 sty 2015, 02:00 
Adept
Offline
Od: 01.05.2014
Posty: 134
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: lubelski
smagur napisał(a):
czy jak ktoś ma fabryczną Navi to działa u niego powitanie przy wejściu do auta... tzn podświetlają mu się zegary?
tak, ja mam navi z bose.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 25 sty 2015, 09:03 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 29.12.2014
Posty: 102
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Millerek napisał(a):
Hey, tzn pytasz się czy radio Bose bez navi jest tym samym radiem co bose z navi


nie do końca... chodzi o to czy wszystkie oryginalne Navi współpracowały z BOSE... czyli jeśli mam BOSE i radio bez navi to czy jak wsadzę jakąkolwiek oryginalną Navi z GH to będzie współpracowała z moim BOSE... jednym słowem czy była tylko jedna wersja Navi czy dwie z przeznaczeniem do instalacji z BOSE i bez BOSE?

_________________
Motocykle są wszędzie... i mazdy...


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 27 sty 2015, 15:16 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 449
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
Wydaje mi się ze wszystkie były bose, przynajmniej wszystkie jakie naprawiałem.

_________________
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 27 sty 2015, 21:46 
Avatar użytkownika
Adept
Offline
Od: 02.12.2013
Posty: 142
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: lubelski
Według mnie radia z bose nie mają wzmacniacza wbudowanego, ja mam ori navi ale bez bose


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 8 mar 2015, 21:44 
Wstydliwy
Offline
Od: 08.03.2015
Posty: 6
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: TS2
Region: zagranica
Witam
mam pytanie bo zalozylem do moje mazdy w ktorej niema systemu bose glosniki bose bez wzmacniacza a teraz dokupilem navi orginalne i teraz sie zastanawiam czy moge podlaczyc inny wzmacniacz nie bose pod to radio


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 12 mar 2015, 00:11 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 449
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
Tak możesz. Należy pociągnąć instalację zasilającą oraz sygnałową.

_________________
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 16 mar 2015, 15:17 
Wstydliwy
Offline
Od: 08.03.2015
Posty: 6
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: TS2
Region: zagranica
a moje drugie pytanie mam problem z nawi kupilem orginalna i nic wyskakuje czarny ekran i komunikat "Program cannot be read please consult to a dealer " co da sie z tym zrobic czy wogole sie da. prosze o pomoc


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 16 mar 2015, 16:25 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 449
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
Należy wsadzić pierwszą płytę z mapami, tam jest soft startowy który się samoczynnie wczyta i uruchomi całe radio.
Jest to standardowe zachowanie tych nawigacji po każdorazowym odpięciu zasilania.
A tak poza tym nie w tym dziale założyłeś temat (nie ten rocznik auta)

_________________
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 16 mar 2015, 19:11 
Wstydliwy
Offline
Od: 08.03.2015
Posty: 6
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: TS2
Region: zagranica
ok dzieki szukam dobrego dzialu


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 16 mar 2015, 22:14 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 449
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
Spokojnie, teraz to już robota dla moderatora aby przenieść to co już napisaliśmy.

_________________
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Samochody używane

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.