Teraz jest Cz, 28 sty 2021, 09:20

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn, 4 sty 2021, 09:14 
Wstydliwy
Offline
Od: 14.10.2020
Posty: 2
Rok produkcji: 2008
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Active
Region: wielkopolski
Cześć,

Pojawił się u mnie dziwny problem. Gdy jest zimno (koło 0 stpni Celsjusza) po włączeniu radia słychać tylko głośny szum, ale tylko po odpaleniu auta. Na zgaszonym jest OK. Problem znika po lekkim rozgrzaniu się silnika (do 10 min jazdy).
Ktoś ma pojęcie co to może być?

-- 4 stycznia 2021, o 09:14 --

Edit
Po wymianie radia na stacje multimedialną problem jiż się nie pojawia.
Sprawa do zamknięcia.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 10 sty 2021, 23:47 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 603
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Region: dolnośląski
A jaki masz system ? Bose czy standard.

_________________
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.