Teraz jest Pt, 17 sie 2018, 19:57

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn, 25 wrz 2017, 17:50 
Avatar użytkownika
Wtajemniczony
Offline
Od: 19.11.2013
Posty: 164
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive Plus
Region: mazowiecki
Witam,
czy ktoś spotkał się z takim problemem lub miałby pomysł na rozwiązanie?
Po włączeniu przycisku na kierownicy od bluetooth, na wyświetlaczu jak zawsze pojawia się napis "listening" ale niestety w głośnikach nic nie słyszę. Bluetooth reaguje bo widzę na wyświetlaczu jak zmienia np. na "help" ale nie słychać jego zapytań. Tak samo gdy ktoś do mnie dzwoni lub ja wybiorę numer do kogoś to również nic nie słyszę.
Z góry dziękuję za pomoc.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 16 maja 2018, 10:45 
Bywalec
Offline
Od: 03.07.2016
Posty: 377
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: Sport
Region: małopolski
Panowie,
Posiadam moduł GS8S66DHXA - czy mogę go zastąpić modułem o numerze GS8S66DHX ?

_________________
Obrazek
Więcej informacji priv ;)


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 8 sie 2018, 08:14 
Wstydliwy
Offline
Od: 29.08.2017
Posty: 5
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Region: pomorski
Witam,

Od roku jestem posiadaczem Mazdy GH 2009. Do tej pory nie miałem żadnych problemów z modułem BT. Zaraz po kupnie sparowałem moduł razem z moim telefonem (Sony XZ1) i wszystko śmigało. Ostatnio zaczęło się coś dziać niepokojącego - ikona telefonu to się pojawiała, to znikała, aż wreszcie zniknęła na dobre. Pomyślałem, że może trzeba jeszcze raz sparować telefon. Niestety, przycisk na kole kierownicy nie działa, zero reakcji, auto "milczy". Nie załącza się w ogóle BT..
Wszystko wskazuję na awarię modułu - Czy Ktoś z Was miał podobnie? Czy powinienem wymienić moduł? Gdzie się z tym udać - tylko ASO?

Z góry dziękuję za pomoc.


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.