Teraz jest Wt, 24 sty 2017, 08:04

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: N, 4 gru 2016, 20:02 
Wstydliwy
Offline
Od: 04.12.2016
Posty: 2
Rok produkcji: 2004
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Witam. Mam problem z wyświetlaczem centralnym radia fabrycznego. Po wyjęciu kluczyka ze stacyjki wszystko się wyłącza, jednak po powrocie do auta okazuje się, że wyświetlacz jest uruchomiony (czasem również gra radio). Wymieniłem w aucie z tego powodu kostkę stacyjki oraz sam wyświetlacz, ale nic to nie zmieniło. Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Proszę o podpowiedź.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Śr, 7 gru 2016, 00:15 
Avatar użytkownika
Partner forum
Offline
Od: 22.12.2014
Posty: 258
Lokalizacja: Wrocław
Rok produkcji: 2006
Generacja: Nie mam M6
Silnik: -
Skrzynia: MT
Wersja: -
Fajny przypadek. Już gdzieś kiedyś ktoś miał dokładnie taki sam problem. Może to byłeś Ty.
Z racji że wczoraj walczyłem z radiem które wariowało bo zostało zalane podczas czyszczenia klimatyzacji amatorską pianką z marketu. Objawy były inne ale tak samo nielogiczne.

Czy przypadkiem też nie czyściłeś klimatyzacji ?

_________________
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, ZMIENIAREK, WYŚWIETLACZY (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9
Naprawa wyświetlaczy Avensis
Wyprowadzanie wyjść RCA
Płyta startowa nawigacji GH, Soft nawigacji gg/gy
Żarówki klimatronika
503304123


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Cz, 8 gru 2016, 17:09 
Wstydliwy
Offline
Od: 04.12.2016
Posty: 2
Rok produkcji: 2004
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Nie czyściłem klimatyzacji. Generalnie auto mam od niedawna, więc nie wiem co było przy nim majstrowane.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N, 18 gru 2016, 01:09 
Avatar użytkownika
Amator
Offline
Od: 15.12.2014
Posty: 94
Lokalizacja: Rybnik / Czerwionka-Leszczyny
Rok produkcji: 2007
Generacja: I
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Active
A jakaś reguła jest kiedy radio/panel uaktywnia się?

It's not a bug, it's feature! <hahaha> <%>

_________________

│ :: dexterxx.pl ─ Kontakt ─ O mnie ─ Blog
│                             └ mobile@dexterxx.pl       24h±15min

────────────────
Obrazek


 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.