Teraz jest So, 25 lut 2017, 14:38

Strefa czasowa: UTC + 1



 
 


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
  Drukuj Poprzedni | Następny 
Autor Wiadomość
PostNapisane: N, 29 maja 2016, 19:08 
Wtajemniczony
Offline
Od: 13.03.2015
Posty: 159
Lokalizacja: Zachodnio-pomrskie/Stoke On Trent UK
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Witam,mam pytanko,chce wymienic koncowki i musze wyjac odkrecic tlumiki koncowe,ale jest na tym laczeniu duzo rdzy i pytanie czy to odkrece?jak to odkrece to zloze pozniej do kupy?,czy jest tam jakas uszczelka ktora trzeba pozniej wymienic czy cos,czy to jest poprostu laczenie i nic tam niema tylko odrecic i zakrecic spowrotem,pozdrawiam


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 30 maja 2016, 17:07 
Avatar użytkownika
Stały bywalec
Offline
Od: 17.09.2015
Posty: 572
Lokalizacja: Nieznana - uprowadzono
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
wrzuć foto to ci powiemy :geek:

_________________
<pucu> do odważnych świat należy <czas>


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Pn, 30 maja 2016, 17:23 
Avatar użytkownika
Nałogowiec
Offline
Od: 10.08.2014
Posty: 1055
Lokalizacja: UK SOTON
Rok produkcji: 2011
Generacja: II
Silnik: 2.2 MZR-CD (ON)
Skrzynia: MT
Wersja: TS2
Jak jest dużo rdzy to raczej tego nie odkręcisz , u mnie tak było jak wymieniłem pojedynczy na podwójny. W ruch szła mała kątówka a pomiędzy jest uszczelka którą musisz dać nową.

Wysłane z mojego LG G5

_________________
ZOOM ZOOM


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 31 maja 2016, 06:48 
Wtajemniczony
Offline
Od: 13.03.2015
Posty: 159
Lokalizacja: Zachodnio-pomrskie/Stoke On Trent UK
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
Tak jak piszesz Pepen jest tam kupa rdzy i chyba tego nie odkrece i to omine, bo może jeszcze sobie kłopotu narobie, a jakie jest następne łącznie które mógłbym odkrecic czy może mógłbym ściągnąć tlumiki z wieszaków i lekko je opuścić czy jest na sztywno i nie można, chce porostu odciąć stare końcówki, pozdrawiam


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 31 maja 2016, 07:43 
Avatar użytkownika
Bywalec
Offline
Od: 17.02.2015
Posty: 449
Rok produkcji: 2009
Generacja: II
Silnik: 2.0 MZR (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: Exclusive
Mozesz zdjac z wieszakow, lekko opuscic i czyms podeprzec.


 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: Wt, 31 maja 2016, 18:38 
Wtajemniczony
Offline
Od: 13.03.2015
Posty: 159
Lokalizacja: Zachodnio-pomrskie/Stoke On Trent UK
Rok produkcji: 2010
Generacja: II
Silnik: 2.0 DISI (Pb)
Skrzynia: MT
Wersja: -
No to spoko,fajnie i dzieki za szybka odpowiedz,juz nie moge sie doczekac nowych 90mm koncowek <spoko>


 Zobacz moją 6tkę Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

skymiles v1.0.2 designed by Team -Programming forum-سيارات للبير . Upgraded to phpBB 3.0.14 by Kaczor.